Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Most akkor BL vagy EL?
Képen BL van 😊

CSAK a Fradi

bakkerman
2012/2013 BL 2. sel kör

ha túlmegyünk a ciprusiakon is,IRÁNY AZ EL FÕTÁBLA MEGINT!!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
valaki tud olyan csapatott a bologna és dundee-n kívül aki mínusz ponttal indul?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
csak az a szar,hogyha csõdbe nem is mész,de egy idõ után nekem is öregedni fognak a sztárocskáim,akik helyett nem tudok venni senkit,így is örülök hogy tudok hosszabbítani az ászokkal(barczi,tajthy,mitrovic,takács,széki,dvorschák,vermes)

nekem az arsenallal volt -40millióm (2017) és nem volt csõd😄 úgy, hogy nem költöttem semmit és megnyertem mindent, de ez vmi bug volt gondolom, mert most az új patchben már nincs ilyen gondom =)
bakkerman
amint látod,senkit nem igazoltam,1. szezon-ban se hoztam senkit,most 2012. júliusa van,-1,3m€-ban van a klub. Csõdhöz nagyon nagy minusznak kell lennie,mert azzal ugye gyakorlatilag megszûnik egy csapat,én ilyennel 6 éves fm tapasztalatom alatt nem találkoztam. Várok egy befektetõre,vagy egy tulajdonos váltásra,addig meg játszogatunk. Két szezon alatt két bajnoki cím,plusz egy EL fõtábla szerintem szép eredmény,ezzel a csikócsapattal.

én is azon agyalok, hogy eladok 1-2 embert, de az is csak ideiglenesen jó, sajnos a gyep karbantartás stb miatt havi -100000 euró.

War. War never changes...

bakkerman! az anyagi helyzeted nem csökkenti le a fizetési keretedet és van igazolásra pénz?

másoktól kérdem: ha nagyon nagy mínuszban vagytok akkor mi lesz? csõd? kirugnak?

War. War never changes...

bakkerman

Évian Thonon Gaillard FC (2010/2011)

csapat: átigazolások / keret
bajnokság: tabella / stat / meccsek egyik fele / másik fele
kupa: meccsek
ligakupa: meccsek
Huni92

bakkerman
na ligakupában és a magyar kupában is bent vagyunk az elõdöntõben,elõbbiben a kaposvárt,utóbbiban a fradit ütöttik ki,a fradit 4-1-es összesítéssel 😛 bajnokságban 19 kör után 2.-ok vagyunk,5 pont hátrány a lokitól,3 pont elõny a gyõr elõtt

penge96
Igen

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

bakkerman

Roland10
A játékhoz való magyarítások mûkõdnek az új patchal is?

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

bakkerman
Ajax-Újpest 2-0 itt már totál fölényben csapatta a gémet az édzseksz

bakkerman
ugya kikaptunk 1-0-ra,de ilyen játékkal nem szégyen egy mérföldekkel jobb csapattól kikapni! Meg is dicsértem õket!

Mitöl lehet az,hogy betettem 1 facepackot,és eltüntek a logók fele,akinek nincs bent a facepackba a képe ott is minden üres,és a taktikai képernyõn is a mezek?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
EL-be fasza a csoportunk,Sporting,AEK,Ajax...nem baj,legalább teltházas meccseink lesznek,meg jönni fog a pénz szezon végén a jogdíjakból,meg a részvételért is.

bakkerman
újpest 2. szezon,nyári történések:
-nem adtam el végülis senkit,most azért nem fogom meggyengíteni a csapatot,és szar helyzetbe keverni azokat,akik maradnak,hogy benntmaradásért küzdjünk...leszarom az anyagi részét,felõlem mehet -100m€-ba is,ha megy a csapatnak,én örülök...no,akkor lássuk a BL-t:
Újpest-Bohemians 3-3
Bohemians-Újpest 0-3
-------------------------------------
Újpest-Reykjavik 2-1
Reykjavik-Újpest 2-1 büntetõk: 1-3
----------------------------------
Újpest-Rangers 1-1
Rangers-Újpest 5-0

nagyon jól kezdtük a szezont, de aztán jött egy-két komolyabb sérülés és a tizenegy meccses veretlenségi sorozat után hirtelen összeszedtünk négy vereséget... télen tuti igazolnom kell egy fasza csatárt, egy balszélsõt és ha belefér egy középsõ védõt.

meccsek
tabella
penge96
Gratula!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

bakkerman

bakkerman

1. SZEZON

-Nyáron nem volt semmilyen játékosmozgás,pénz nem volt,keretet megfelelõnek tartottam a top 6-ba kerülésre. Döcögõsen indultunk be,de meglepõen jól zártuk az õszt,a 4. helyen,úgy hogy még a ligakupában,és a magyar kupában is bennt voltunk. Aztán jöttek télen az anyagi gondok,milliós minuszba került a klub,így választanom kellett két lehetõség közül,vagy eladom a fél keretet,és akkor a benntmaradás a cél,vagy enm nyúlok senkihez,marad a keret,és megpróbáljuk a lehetetlent,a 3. helyet megszerezni. A tavaszt két vereséggel kezdtük,ami nem lepett meg,mert nagyon gyengék voltunk a felkészülési meccseken is. A Budafok ellen végülis sikerült továbbjutnunk,hála Rajczi két góljának. Beindult a bajnokság is,ahol eszméletlen szériát hoztunk le,ugyanis az elsõ hét tavaszi bajnokiból hatot nyertünk,és egy döntetlen csúszott be,ez óriási csoda volt,hogy ezt sikerült véghezvinni,és fordulóról fordúlóra lett egyre biztosabb a harmadik hely. Az utolsó 5 fordulóban dõlt el minden,addigra leszakadt a ZTE,és már csak a Vidi vehette el tõlünk a 3. helyet,amikor is jöttek az újabb csodák: a Vidi utolsó 5 fordulóban 1 gyõzelem,3 döntetlen,1 vereséget tudott felmutatni,a debrecen 3 gyõzelmet,és 2 vereséget,míg mi 4x gyõztünk,és 1x kaptunk ki,és ez elég volt a bravúrhoz,bajnok lett a 21. században elõször az Újpest! Képek:
Meccsek I.
Meccsek II.
Bajnokcsapat

penge96
Már értem, a 3 db büntetõ pontot 😄 (vicc)

bakkerman
MEGVERTÜK A PAKSOT ITTHON,KIKAPOTT A DEBRECEN KECSKEMÉTEN!!!!!!!! uccsó forduló elõtt 2 PONTTAL VEZETJÜK A KOMPOT!!! mi pápára megyünk,a loki a szolnokot fogadja,saját kezünkben a sorsunk,nem hiszem el

bakkerman
MEGVAN A 3. HELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Vidi szopott,mi nyertünk,a zete beikszelt!!!!!!!!!!!!! egyébként 2. helyen fejezzük be a bajnokságot,bár van még két kör,és 1 pontra vagyunk a debrecentõl,de nem hiszek a bajnoki címben

bakkerman
27. forduló után:

1. Debrecen 58
2. ÚJPEST 54
3. ZTE 50
4. Videoton 50

a loki biztosan bajnok lesz,mi meg meglátjuk mire leszünk képesek az uccsó 3 fordulóban,Haladás idegenben,Paks itthon,Pápa idegenben

bakkerman
24. forduló:
Fradi-Újpest 2-3 Mitrovic,Tajthy,Dvorschák
1. debrecen 51
2. ÚJPEST 50
3. ZTE 47
4. Videoton 46

a vidi kipukkanóban van,most már tényleg elhiszem hogy lehetünk 3.-ok,hátralévõ hazai bajnokikat hozni kell,idegenben 1-2 döntetlen is elég,és meg lesz

bakkerman
22 forduló után így néz ki a móniKOMP liga élbolya:
1.Videoton 45
2.Debrecen 45
3. ÚJPEST 44
4. ZTE 44
5. Gyõr 33

még mindig nem merem kitûzni célul a 3. helyet,rapszodikus a csapat játéka,néha mákkal nyerünk 1-0-ra egy szolnok ellen itthon,következõ meccsen meg a kaposvártól szopunk ki. anyagilag -1,6m€-ban van a klub

Barnabyka
<#taps><#hehe>
Am. valaki nyüstöli még rajtam kívül a milan-t? Gondoltam tolok velük vagy 2 szezont úgysem lesz az túl bonyolult de így lóvé nélkül egy idõ után nem olyan egyszerû ez ha már kiöregedtek a használható játékosok.

bakkerman
reggelt,fradi fanoknak meg részvét 😄 loading újpest...

<#nyes>
penge96
Na, új patchel, kezdtem egyet az Oxford United-del, mindig is ki akartam próbálni õket 😄

Huni92
banoljad a faszba, tanuljon rendet a kisgyerek..😄😄😄

szerintem már direkt csiálja 😄
Üdv, NB1-hez valahonnét letölthetõ mezcsomag? köszönöm elõre is a választ!
zorrobomber
jók a mezek 😊

Huni92
geokám, már felbaszol rendesen 😄
szólj, ha nem látod a topik bannerét, és csinálok egy printscreent arról a nagy, piros betûkkel írt sorról 😄

Darthmushroom
állítólag van cukros bácsijuk 😄 de Good Luck

meglátjuk mi sül ki belõle 😄

Fabio Capello
Pont ezért 😄 Nem kell csinálnia semmit, és kapja a fizut, akkor már mér ne legyen több? :?D😄😄

Terminátor14
Ilyenért nem szoktak kirúgni, én voltam már rosszabb anyagi helyzetben is a Fradival.
Csak az eredmények jöjjenek.

A 20-30k értékû játékosokat el lehet adni simán 2-300k-ért is akár, szóval azért ezzel is lehet próbálkozni.

CSAK a Fradi

bakkerman
kirughatnak egy csapattól azért,mert az egyenleg súlyosan megy minuszba? újpesttel a 4. helyrõl várom a tavaszt,február 1. van,de már -1,3m€-ba van az egyenleg...magyar kupában még mindig állunk,ligakupában is. eladni nem tudok,max ilyen 20-30k€-s értékû játékosokat,de az csak csepp a tengerben :S most várom a tavaszt,hátha valaki megveszi a klubot,vagy lemond az elnök,és lesz pénz. már ha addig nem csapnak ki. rohadtul erõn felül teljesítünk,minden meccsen a kezdõ 11 átlagéletkora alig veri a 22 évet,szerintem vissza is fogunk csúszni úgy a 6.-7. helyre,de azis jó eredmény ettõl a csapattól ilyen anyagi helyzetben

Darthmushroom
hát én azokat leszarom inkább eladom csak a fõkerettel hosszabbítottam már akivel tudtam volt aki 90k fizut akart..-.- én max 60k tudtam volna adni neki. am shelvey jött ingyen poolból és az öreg joe cole cserének, távozott dzagoev és weiss(alapból már kölcsön volt )
am aki kérdezte dzagoev messze nem olyan jó mint tavaly.

bakkerman
engem idegesít a szerzõdés hosszabításoknál az a bug is,hogy van egy tartalék emberem,vagy stabil pados,vagy néha kap pár meccset,de ennyi. ajánlok neki új szerzõdést,de õ kapásból 25-30%-os fizu emelést kérne,és persze hogy nem tudok vele megegyezni,és ingyen távozik....egy töltelék ember mi a faszért pattog,és kérne több pénzt???

Darthmushroom
hát annak a csapatnak aki ezt a pontot megdönti hát respect 😄
am vicces repu megint nem nõt szinte semmi 15.helyen van a skót bajnokság. igazolni szintén nem kaptam pénzt. szerzõdés hosszabbításokkal a fizu keret is mínusz lett.

bakkerman
bazmeeeeg xd

myl0
Hja lehet mondani h sima volt 😄
Új pont rekord ahogy elnézem már biztos nem lesz 😄

Huni92
volt összesen vagy 500k euró 😄
több, mint 2 millió euró van a kasszában a csapatnak az elején, én meg úgy vagyok vele, hogy inkább kirúgom õket, ezzel a fizetési keretet pedig növelem, mintsem egész évben üljenek a padon, vagy még ott sem.