Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
és mindegyik után fizetted a lelépésit? fuhh

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
az összeset. lehet, hogy csak nekem magasak az igényeim, de ezek az arcok még a harmadosztály szintjét sem ütötték meg 😄

bakkerman
a sok free-s azt te küldted el?

Huni92
+1 -.-

Elég hosszas keresgélés után találtam egy csapatot magamnak. Igaz ugyan, hogy nincs pontlevonás, nem az utolsó helyre várják, és nem az ötöd-, hanem "csak" a harmadosztályban szerepel a klub, de hát a fenébe is, 10 éve ezüstérmet szerzett az UEFA Kupában, azóta meg csak vergõdik.

Az mondjuk nem volt egyszerû, hogy az alapcsapatban 2-3 ember kivételével senki sem volt olyan szinten, hogy érdemes legyen megtartani, így gyakorlatilag kicseréltem az egész keretet.

Felkészülési meccseink:

Dzagojev idén is olyan csítjátékos, mint a tavalyiban? 😄
Fabio Capello
falramászok a magyarítástól még mindig... :|

Sziasztok!

Ha a média 7. helyre vár és én bajnoki címet ígértem és mondjuk csak 5-8 helyen végzünk, akkor kirúghatnak? mert már nagyon kezdenek elégedetlenkedni😊
Darthmushroom
talán még megnézem köv szezont de lehet új patch-vel kezdek valami újat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
3 leggólgazdagabb bajnokink:

Darthmushroom
na nem rég befejeztem a 4évet.
tabella hát sima volt új rúgott,pont,és kapott gól rekord😄

Tafer megdöntötte Larson gólrekordját:

Schelotto szakírok szerint legjobb:

4jére is meglett a skót kupa:

ligakupa elsõnek lett meg:

el-be szépen meneteltünk:

döntõ:

keret:

mindig máshogy generálja a játékosokat a gép
zorrobomber
😄 jártam már én is hasonlóan

ROCKnROLLA
Hehe, reméltem hogy valaki meg fogja kérdezni! 😄 Tegnap is kezdtem egyet az Újpesttel, csak azért, hogy megnézzem hogy megy-e az új patch, és hogy kipróbáljam, hogy melyik országokat érdemes a magyar bajnokság mellé betölteni. Akkor meg már elkezdtem vele bohóckodni kicsit, igazolgattam, 2 meccset letoltam. Na és leigazoltam akkor is Fabinho-t, a statjai mások voltak, jobbak (nem is értem), lõtt is gólt, meg gólpasszokat adott elsõ meccsén. Aztán gondoltam most is leigazolom, de ugye nem mutatta a statjait, csak '-' volt a helyén, de gondoltam ha tegnap olyan volta a statja, akkor most is biztos olyan. Hát nem! 😄 Mindegy most már adok neki pár meccset.

zorrobomber
Nem rosszak, kivéve Fabinho. Benne milyen fantáziát láttál?

ROCKnROLLA
Kezdtem az Újpesttel egy új karriert, még csak a barátságos meccseknél vagyok, ahol elég jó meccseket játszottunk, aztán egyszer csak beleszaladtunk egy 4-0-ás vereségbe a Jászapáti ellen.. De ezt betudom annak, hogy elég sok változás volt a kezdõben, és még nem szoktak össze a srácok. Szerintem sikerült elég jól megerõsíteni a keretet:
Alempijevic
Fabinho
Zé Rui
Valikaev
Neziri
Dinjar
Straka

A 2 legnagyobb fogás szerintem egyértelmûen Zé Rui (elsõ barimeccsén lõtt is 2 gólt) és Straka volt. Vélemények a srácokról?

Darthmushroom
ez sima volt 😄

Darthmushroom
hát 41122t játszunk egy szûrõ és egy irányító, ilyenek semmi pénzért nem igazolnék am se kellenének ilyenek vannak nálam h elm,petrovic,dzagoev,cairney. am soha nem ezzel volt a baj hanem szerencsétlenek vagyunk, 2évbe címvédõ MU-t kiverjük majd olyan chelseat kapunk h dzeko,hazard,alexis sanchez.. klassisok döntöttek. 3évbe csoportkörbe az döntött h 90+3egyenlitett a pool, utána el-be 2:1-s elsõ meccs után lélektelen játékkal vert az OM 3:0ra otthon...

így játszatom õket😊
4-3-1-2 Flamini ball winnig Ambro ,Fellaini vagy Gattuso defendben Boa pedig box to boxban
de akkor lehet, h megpróbálom úgy h Flaminit vagy Boat support central midfielderbe rakom
amúgy 2. szezonom tolom, elsõben bajnoko lettünk Bl elõdöntõ, tehát nem põanaszkodom csak próbálom tökéletesíteni a taktikát😊
ebben a szezonban eddig 3 meccsbõl Atalanta ellen 1.1 otthon, Genoat megvertük idegenben. Lazio otthon
BL-ben pedig 0-0 otthon a Celtic ellen ez sem túl biztató

bakkerman
próbálj támadóbb játékot alkalmazni ellenük,küldj be egyel több középpályást,vagy támadót,játssz mezõnyfölényben,és dolgozzanak ki minnél több helyzetet. persze mondani könnyû,de meg lehet próbálni. szûrõbe flamini vagy bommel,középre kreatívabb játékosokat

Darthmushroom
õszintén?😄 NEM!!!!!😄 mivel bl-be meg el-be olyan szerencsétlenek vagyunk mint állat 3év alatt egy bl negyeddöntõ és egy el elõdöntõ jött össze csak. és 2szer csoportkör se lett meg a bl-be. alapból én úgy kezdtem a karriert h nem a bajnokság miatt hanem h eu-ba érjünk el valamit nagyot.

üdv!!
Tudna valaki tanácsot adni hogyan orvosolhatnám ezt a problémát?
"Mauro Tasotti is concerned that we have a tendency to become complacent against teams with lower reputations"
Milannal vagyok és a kis csapatok ellen mindig nagyon megszenvedünk, sokszor döntetlenezünk vagy esetleg ki is kapunk
elõre is köszi a jótanácsokat😊

bakkerman
16 bajnokin 63 rugott 1 kapott 😄DDDDD nem unod? 😄

Darthmushroom
folytattam a celtic-et
Kilmarnock 0:2 Celtic
Hamilton 0:3 Celtic
Inverness 1:4 Celtic (1kapott gól a bajnokságba)
APOEL 0:3 Celtic
Rangers 0:2 Celtic
Celtic 9:0 Greenock Morton
Celtic 6:0 Inverness
így 16bajnoki 16gyõzelem 63rugott 1kapott gól, Tafer csúnyán megvan veszve 14(2) bajnoki 20gól, úgy látszik Larson rekordját megakarja dönteni 😄

Darthmushroom
azt se felejtsük el ha új patch a carrol eladásból a castlenak most jó pénze van szóval megteheti az ilyen igazolásokat.

A fizuja 50%-át állja a Newcastle. Ha hamarabb kapcsolok lehet hozzám is eljött volna 😞

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Huni92
#69876: semmi, csak mindig kell keresni valami hibát, valami mondvacsinált okot, ami alapján lehet basztatni a játékot, meg a készítõket.

#69888: nem is fizeti az egészet, csak kb 2,5 milliót 😊

bakkerman
meg egy newcastle nem hiszem hogy leperkálná neki az évi 8-9m€-ós fizuját

Nem is az a meglepõ h átadó meg kölcsön listán volt, hanem h pont a Newcastleba, azért sztem valódi életben is ha Real elakarná adni, vagy bármi kicsit jobb klubban kötne ki

bakkerman
ha realal vagyok én is mindig kölcsönadom,elég balfasz a játékban Benzema

Kezdtem egyet a Stoke-al, és erre lettem figyelmes:

Azért kicsit meglepõ így egy két hét után 😄

bakkerman
persze a pénz miatt,ha egy Barcaval elmegyek játszani brazilba,összejöhet 4 meccs alatt 3m€ is

bakkerman
azért a játék nem veszi olyan véresen komolyan az utazást,hogy az valóban olyan hatással legyen a játékosokra mint IRL. Én nagy csapattal rendszeresen megyek nyaranta túrázni amerikába,brazíliába,esetleg kínába,és egy túrán ugye 2 naponta vannak meccsek,és mégis nyerünk.

Vicces, a válogatott meccsen már 50 százalék körül volt Rudolf de három nap múlva a Debrecen ellen már futott mint a nyúl.
Ja, 2-0-ról majdnem sikerült veszteni a dánok ellen.Már a belük lógott.No meg ki Izraelbe aztán haza.Mindegy, nyertek.
Darthmushroom
szerintem ebbe semmi irreális nincs... ha nézted a válogatott meccseket azok is összevissza utaznak szinte soha nincs két egymás követõ meccsük ugyanott.. az meg sorsolástól függ h épp hova utaznak. pl Magyar válogatott is összevissza utazik a selejtezõknél... meg ha észrevetted havonta-két havonta van egy-két válogatott meccs szóval ki lehet bírni...

most nem kötekedni akarok, de irl is 5 nap alatt nyomnak 2 meccset válogatottak
Most igazgatom elõször karriereim során a válogatottat.Talán már jobban oda is figyelek rá mint a Debrecenre.Emiatt találom furcsának és kicsit idegesítõnek, hogy ilyen sûrûn kell játszani.A Debrecennel már megszoktam bár ott is felhúz a 10 nap alatt 5 meccs de a válogatottban pláne.
Barnabyka
szerintem a távolságra gondolt.

ezt fejtsd már ki, mert nem értem, hogy mi vele a baj
ebben mi a nagy cucc? nekem real madriddal 3 naponta volt meccsem, de most kiestem a BL-bõl (szándékosan), hogy legyen energia a bajnokság és a kupa megnyerésére. jövõre meg triplázni akarok

Hogy a tökömbe lehet úgy sorsolni a selejtezõket, hogy játszok Izraelben, rá 5 napra meg itthon a dánokkal.Most látom, röhejes és egyben idegesítõ valamint nem reális.
Van egy francia kapus, valami Fabre.Elég jó értékei vannak, én is le akartam szerzõdtetni,nincs csapata.Visszautasított,mondom ok.Most látom, hogy mindenkit elküld még a bordót is.Mire vár, a barcára?
Darthmushroom
4szezon eddig:

tudsz olyan bajnokságokban is játszani, amiben az alapjátékban nincs lehetõség.
miniállamok + régi fák államok bajnokságai vannak pl. benne.
BBeno2
bocs a kérdésért. most szántam rá magam a magyarításra és hogy felpatcheljem a 11-et. szóval az a kérdésem hogy mi az hogy Adatbázis magyarítás liga aktiválókkal 11.2v ???
mi az hogy liga aktiválók ? mik azok? mikre jók?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

hi
ökör... 😄DD
ROCKnROLLA
Miért utasították el? 😄

ROCKnROLLA
Köszi!

bakkerman
jaja