Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Deportivo Alavés - 2010/2011 - Spanyol harmadosztály

A szezon elõtt a 3. helyre várták a csapatot, viszont azzal a kerettel, amit júliusban átvettem, biztos, hogy a top 10 sem lett volna meg. Emiatt lecseréltem az egész csapatot, többnyire ingyen igazoltam öreg(ebb) sztárokat.
4 ember vitte a csapatot a hátán, Cruz, Susaeta, Linares és Mista.
Sokáig meggyõzõen vezettük a bajnokságot, de a szûk keret miatt év végére kicsit elfogytunk. Ennek ellenére azért behúztuk a bajnoki címet.
Cruz gólkirály lett, bár sokat volt sérült.
Itt vannak a játékosaim.

Egyenes ági feljutás nem volt, de egy oda-visszavágós playoff meccsen kivívtuk a feljutást, aztán még egy ilyen playoff-döntõben elkentük a Castilla száját, bár sok értelmét nem láttam ennek a két meccsnek, mert semmit sem befolyásolt.

Anyagilag elég jól állunk, közel 5 millió van a kasszában, aminek köszönhetõen 10,25 millió eurót kaptam igazolni az új szezonban, bár ehhez kellett, hogy bajnoki címet ígérjek.

Magyarítás? Mert nekem azzal volt ehhez hasonló problémám. fmhungary.hu fórumát böngészgettem és ott leltem megoldásra. 😉

Fent van a 11.2.1-es patch + néhány kiegészítõ (logópack, mezcsomag)

cesc fábregas

penge96
Tök alap játék, és befagy?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Nem, azokat nem töltöttem ki.

cesc fábregas

csalóka azért ez a 4. hely így ~féltávon, több mögöttünk lévõ csapat is kevesebb meccset játszott.

tabella
meccsek
kitöltötted a youtube adatokat is? mert akkor beletelik pár percbe, mire becsatlakozik oda
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy amikor kezdem a játékot és kitöltöm a személyes adataimat (név, születési dátum etc.), utána ugye rámegyek a 'csapat kiválasztása' gombra, de ekkor megáll a játék, lefagy és nem történik semmi :s Volt már valakinek hasonló? Mi lehet a megoldás?
Elõre is köszönöm a választ 😊

cesc fábregas

Kezdtem egyet a Tottenhammal és 12 forduló után elsõ vagyok bajnokságban. Blben továbbmentem. Sok gólt lövünk de egycsatáros rendszerben nyomom és a csatárok nem igazán. De durva, hogy vége Pávjucsenko elkezdte lõni a gólókat erre lesérül 2 honapra, Gomes minden meccsen kurva jo erre 2 honap. Lennon és Bale a széleken nagy állatok.

Köszi ez volt a baj, Huni neked is kössz !

penge96
Jah és jelenleg 3.-ok vagyunk a bajnokságban, az elsõ és második csapattal szemben 2 pontos a hátrányunk. (Elsõ 3 kapásból feljut, a 4. feljutást érõ helyért pedig a 4-7. helyezettek küzdenek a play-off-ban)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Nem gondoltam volna, hogy egy angol negyedosztályú csapattal fogok legjobban rajtolni eddigi FM karrierjeimet nézve. Oxford United: 10 meccs, 8 gyõzelem, 2 döntetlen . Tetszik ez a csapat 😄

szeretnéd, hogy visszatöröljek? XD
jaj de geci😄

ték 😄
Terminátor14
3-5m eurót kapni érte simán, meccs/gól sem ritka tõle, fõleg az NB1-ben. És mocskosul fejlõdik is.

CSAK a Fradi

bakkerman
125k€-ért érkezett Kadlec,de már látom,hogy 2-3 év múlva legalább a 10 szereséért fogom eladni,10 tétmeccsen 7 gól,2 gólpassz...17 éves bazmeg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
jah,Yannick(2),Tóth Bence

bakkerman

bakkerman
azért laza 18 ezres nézõszám...mondjuk tavaly a vecsés elleni rangadón is megvolt a 11-12 ezer,a bajnokság végén 8 ezres átlagot hoztunk,ez idén remélem lesz 10 is

bakkerman

bakkerman
jó a buli amúgy,polonkait leápolták,1 hónap pihi...

bakkerman
Salzburg-FTC visszavágó 2-1 Kadlec

bakkerman
ja baszki tényleg,én megnyertem,most jutott eszembe 😄DD megártott az a kora délután 2 sör

látom nem érted, én azt írtam, hogy ha nem nyered meg a kupát, nem vagy ott
bakkerman
FTC-Salzburg UEFA kupa 3. sel. kör elsõ meccs 1-3 Kadlec

bakkerman
Barca,csak 3 cukorka miatt nem látszik a logóm. Magyarból a szpari áll hozzám a legközelebb,itt születtem,szüleim is itt élnek,meg én is.

"legends: none" <#vigyor1>

amúgy milyen drukker vagy? érdekes, hogy egyik nap az újpesttel, másik nap már a fradival tolod... 😄
bakkerman

mindjárt más! 😊

szerintem az életben nem volt még ilyen, hogy ilyen szarul kezdjek egy szezont... igazoltam is gyorsan egy csatárt, az öreg koevermans és carew nem az igazi és destro sem egy gólzsák... tafer meg csak tartalék, de eddig nem játszhatott, az u20-as válogatott edzõtáborában volt. három nyerhetõ meccset veszítettünk el és most három nagyon kemény meccs vár ránk...

meccsek

éder
events-t másold be a data\updates\update-1130\events és jó lesz

Huni92
valószínûleg magyarítás miatt, nem másoltál be mindent a helyére.

vereséggel amúgy nem juthatsz a játékban sehogysem UEFA kupába, volt már, hogy NB2-esként kikaptam a Barcikával a kondásoktól a kupadöntõben, õk az NB1-ben második helyen végeztek, én pedig feljutottam akkor, de nem indultam sehol...
bakkerman
muhaha,kaptam is 2,2m€-t igazolni 😄 nah,akkor célom a történelemben elõször(??) feljutottként bajnokságot nyerni!

bakkerman
FERENCVÁROS (fm2009)

1. SZEZON
Igazolások
Keret
Ligakupa meccsek
Magyar Kupa meccsek (megnyertük)
Bajnoki meccsek (megnyertük)
Tabella

Érdekesség,hogy 3. helyen teleltünk,gyenge focit játszottunk õsszel. Tavasszal a Vecsési elleni itthoni rangadónak 2 pontos hátránnyal mentünk neki,úgy voltam vele,ha kikapunk,nem jutunk fel(bombaformában volt a Vecsés),na de megnyertük a meccset,és utána szétesett a Vecsés,talán 2-3 gyõzelmet tudtak összehozni csak utána,míg nekünk volt egy 7 meccses gyõzelmi sorozatunk. A jövõ évi UEFA kupa részvételünk már a Debrecen elleni elõdöntõk után eldõlt,mivel az MTK addigra fixen megszerezte a 3. helyet az elsõ osztályban,így mi a döntõben vereséggel is kijuthattunk volna európába,de mi megnyertük 😊 Abdi,Ferenczi állatok voltak egész szezonban.

bakkerman
felraktam az fm2009-et,kezdtem is egyet a fradival(ugye ebben még nb2-esek),nem sokára képek

miért dob ki meccsek elõtt ??? 3.1es peccs... egyszerüen nem értem...

Terminátor14
Nahh a jó büdös, elvitték 16m-ért a legjobb csatárom 😞 2 éve ugyanezt eljátszották....

A játék talán 2 legjobb csatáráról van szó....na jóóó, top 10 😄

CSAK a Fradi

hagyjadmár... 😄
Terminátor14
😄DDD

Amúgy nem egy nagy cucc, valszeg kicsit visszafejlõdött, kell neki egy kis meccsgyakorlat. Kezdõbe nem nagyon fér be, bár talán a középpályára, meglátom 😊

CSAK a Fradi

elmész a búspicsába 😄DDD
<#taps><#eljen>

www.smart-bus.hu

Terminátor14
Jóóóóó, megvan az elsõ igazi sztárjátékos a csapatban! 😊

Ez azért kemény, fõleg hogy kiket utasított el. Tetszik...

Igaz már 28 éves, de azért 1-2 jó szezonja még tuti lesz.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Nahh, ez érdekes.

Eddig évente nõtt vmi minimálisat a bajnokság megnyeréséért járó összeg, asszem utóljára ilyen 950k euro körül volt, szóval már majdnem 1m. Erre most (18-19-es szezon) 2,92m euro-t kaptam 😊 Ez már egész jó összeg.

CSAK a Fradi

bakkerman
ahol a fõtáblára jutásért a rangerst kaptuk,kimegyek ellenük az u19-el,addigis pihennek a játékosok a bajnokikra,ahol még esélyünk is van

bakkerman
Újpest-Omonia 3-3
Omonia-Újpest 1-1

folytatás az EL-ben

bakkerman
magyar csapatnak két bl sel körön kell átmenni bajnokként,és ha a play offban kikapnak,akkor jöhet az el fõtábla,idén a lokinak azért kellett még lovecseznie,mert õk csak 1 kört mentek a bl-ben

Terminátor14
Nincs még onnan egy utolsó EL selejtezõ is? Én teljesen úgy emlékeztem.

Amúgy egyszer kell bejutni a BL csoportkörbe, onnantól az anyagiak rendben vannak és lehet szépen igazolni, szóval ez a hosszútávú megoldás.

CSAK a Fradi

bakkerman
BL,csak ha megverjük a nicosiat is,akkor biztos ez EL fõtábla 😊 mert akkor bent vagyunk a BL play off sel. körben,de aki onnan kiesik,az megy az EL fõtáblára 😊