Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szezon elõtt a 3. helyre várták a csapatot, viszont azzal a kerettel, amit júliusban átvettem, biztos, hogy a top 10 sem lett volna meg. Emiatt lecseréltem az egész csapatot, többnyire ingyen igazoltam öreg(ebb) sztárokat.
4 ember vitte a csapatot a hátán, Cruz, Susaeta, Linares és Mista.
Sokáig meggyõzõen vezettük a bajnokságot, de a szûk keret miatt év végére kicsit elfogytunk. Ennek ellenére azért behúztuk a bajnoki címet.
Cruz gólkirály lett, bár sokat volt sérült.
Itt vannak a játékosaim.
Egyenes ági feljutás nem volt, de egy oda-visszavágós playoff meccsen kivívtuk a feljutást, aztán még egy ilyen playoff-döntõben elkentük a Castilla száját, bár sok értelmét nem láttam ennek a két meccsnek, mert semmit sem befolyásolt.
Anyagilag elég jól állunk, közel 5 millió van a kasszában, aminek köszönhetõen 10,25 millió eurót kaptam igazolni az új szezonban, bár ehhez kellett, hogy bajnoki címet ígérjek.
cesc fábregas
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
cesc fábregas
Olyan problémám lenne, hogy amikor kezdem a játékot és kitöltöm a személyes adataimat (név, születési dátum etc.), utána ugye rámegyek a 'csapat kiválasztása' gombra, de ekkor megáll a játék, lefagy és nem történik semmi :s Volt már valakinek hasonló? Mi lehet a megoldás?
Elõre is köszönöm a választ 😊
cesc fábregas
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
CSAK a Fradi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
amúgy milyen drukker vagy? érdekes, hogy egyik nap az újpesttel, másik nap már a fradival tolod... 😄
meccsek
éder
1. SZEZON
Igazolások
Keret
Ligakupa meccsek
Magyar Kupa meccsek (megnyertük)
Bajnoki meccsek (megnyertük)
Tabella
Érdekesség,hogy 3. helyen teleltünk,gyenge focit játszottunk õsszel. Tavasszal a Vecsési elleni itthoni rangadónak 2 pontos hátránnyal mentünk neki,úgy voltam vele,ha kikapunk,nem jutunk fel(bombaformában volt a Vecsés),na de megnyertük a meccset,és utána szétesett a Vecsés,talán 2-3 gyõzelmet tudtak összehozni csak utána,míg nekünk volt egy 7 meccses gyõzelmi sorozatunk. A jövõ évi UEFA kupa részvételünk már a Debrecen elleni elõdöntõk után eldõlt,mivel az MTK addigra fixen megszerezte a 3. helyet az elsõ osztályban,így mi a döntõben vereséggel is kijuthattunk volna európába,de mi megnyertük 😊 Abdi,Ferenczi állatok voltak egész szezonban.
A játék talán 2 legjobb csatáráról van szó....na jóóó, top 10 😄
CSAK a Fradi
Amúgy nem egy nagy cucc, valszeg kicsit visszafejlõdött, kell neki egy kis meccsgyakorlat. Kezdõbe nem nagyon fér be, bár talán a középpályára, meglátom 😊
CSAK a Fradi
www.smart-bus.hu
Ez azért kemény, fõleg hogy kiket utasított el. Tetszik...
Igaz már 28 éves, de azért 1-2 jó szezonja még tuti lesz.
CSAK a Fradi
Eddig évente nõtt vmi minimálisat a bajnokság megnyeréséért járó összeg, asszem utóljára ilyen 950k euro körül volt, szóval már majdnem 1m. Erre most (18-19-es szezon) 2,92m euro-t kaptam 😊 Ez már egész jó összeg.
CSAK a Fradi
Omonia-Újpest 1-1
folytatás az EL-ben
Amúgy egyszer kell bejutni a BL csoportkörbe, onnantól az anyagiak rendben vannak és lehet szépen igazolni, szóval ez a hosszútávú megoldás.
CSAK a Fradi