Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
a dbc fájlokat hova másoljam? kezdek má egy nb3-at 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tényleg csak ezért mert bl meg talán tehetségek is aláírnak, zetével is jól ment csak kibasztak a píba

dehogy tör ki, csak egyszerûen nem értelek. 😄
mert már írtam a zetés mentésemben kirúgtak és komoly eredményeket akarok elérni és a dábrácánnél az elsõ évben is bl adott volt csupán ezért. ha a pakssal vagy reaccal kezdek ahhoz kell kb. 3 év mire debrecen szintü csapatod lesz. de a 3. világháború azért remélem nem tör ki

bakkerman
barival kezdjél hapi,akárhányszor olaszban kezdtem,mindig jött augusztusban a hír,hogy megvették a barit

minden féle bajnokságot elértem...üzbégtõl,montenegróig mindent...csak éppen az osztrák regional ligát nem sikerült aktivá tennem...Azon filóztam,hogy valahogy az NB3-at is aktivá tették,gondolom "aszerint" valami XML-t kéne szerkeszteni,na de az nekem nem megy😞
Természetesen ráér,mert nem az én gondom a legfontosabb😊 Minden segítséget köszönettel veszek!
Mi a konkrét probléma? Ha esetleg estig ráér, akkor adhatok majd egy kis segítséget, képekkel illusztrálva. 😉

ha nem szereted õket, minek kezdesz velük...? mindjárt kezdek egyet én is a fradival, vagy az újpesttel...
Egyedüli baj, hogy második évemben nagyon uncsi lett a bajnokság, még úgyis, hogy 15 fordulón át heti 2 meccsem volt, rengeteg sérült,elégedetlen játékos és persze ott inkább a tarcsik játszottak eleinte.

Kezdtem 07-ben egyet a hurkatöltõ debrecennel. 2 nap 2 idény 😄
Elsõ éven a blbe elõször vmi finn csapatot vertem ki, majd imádkoztma a sorsolásnál, hogy könnyû csapatot kapjak -Slovan Liberec. 5-2vel bent is voltunk a csoportban, ahol aztán 3(!) is lettem a Barca,Bréma mögött ill. Lille elõtt. Bajnokság és a kupa hatalmas izgalmak között meglett. Renget ügyes srác focizott és csak mindössze kettõ ment el a nyáron - Leandro és Kislyak. Második évben Malmo 6-0al kiverve. Most nem volt szerencsém Olympiakos kivert 3-1es összel. UEFAban HJK kiverve, majd csoport 5. Most kezdem 3. évem, Stadiont bõvitik, pénz vmi 12 milla 😄😄 Képeim rengeteget lementettem, majd vmikor rakok fel. Németh Krisztián nagy spíler benne , 2 éve alatt közel 50 gólt lõtt 17-18 évesen 😄 Kenesei meg csak a nagy meccseken lõ gólt megfigyeltem...😄

hát nem tudom,hogy kinek sikerült ilyet aktiválni,de az tuti,hogy nekem nem😞
de azért köszönöm😊
sanszosan velük akarok kezdeni,bár ha lesz valami szimpibb...😊))
köszönöm szépen a linket,már tanulmányozom😊)
Sorry. Valahogy nekem ez jobban a számra illik, de ha ez a helyes, akkor mostantól én is ezt használom. 😉

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
magyarÍTÁS, tudom náci, blabla sry no offense stb 😊

A magyarosítás során van egy olyan verzió, melyben lelehet tölteni jó pár ligaaktiválót. Ezt kell használnod hozzá:
Ligaaktiválók

Ha, megvan, akkor új játék kezdésénél kilehet választani különbözõ adatbázis módosításokat és ott ki kell majd választanod az osztrák alsóbb ligákat, illetve az adatbázis magyarosítást, persze, ha magyarul játszol. Aztán, hadd szóljon.

Csak nem a Grazer AK-val szeretnél kezdeni? 😛

sziasztok,osztrák alacsonyabb osztályú csapatokkal lehet játszani?van ilyen adatbázis?ha nincs mit kell csinálni,hogy az alacsonyabb osztályok játszhatóak legyenek?pár kérdés estére😊)))köszönöm a választ elõre is!
Juvéval jól lehet nyomatni, 1. évb bajnok lettem + EL. 2. és 3. év meg triplázás 😄 Chiellini Bonucci rohdt jó páros a védelem közepén.

Forza Italia
az lesz 😄 és elküldöm majd az eredményeket Torinóba :d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Csacsi
Akkor nem értem miért nem velük kezdesz. Szebb eredményeket lehet elérni, mint ami most van..és az még jó érzés is 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Forza Italia
Juve a kedvenc csapatom de velük még nem játszottam az Fm be. Õk milyenek???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
genoa
de bari is jo lehet penzt csinalni
sunderland

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia
Srácok ajánljatok valami jó kis csapatot léci akivel érdemes kezdeni és van valami kis lóvé is

dehogynem 😄 én is pont ilyen problémákkal küzdök, de egy új laptop mindent megold...
Mellesleg azért játszom a 07-el mert utálok várni. MSI laptopom van, 2 éves volt decemberben. És elég lassú rajt a 11... Játszogattam de végül nem bírtam. Nincs erre vmi ellenszer ?

Kórea*

Életemben még sosem rúgtak ki fm-ben. 07es verzió. ZTE. Elsõ évben 2. lettem !! Másodikban a 4. helyen állt a csapat és a Magyar Kupa elõdöntõben a kispestet kaptam ( akik simám verhetõek ). Igaz rosszul indult a tavaszi rajt 5 meccs 4 pont. Az 5. meccsen MTK idegen 3-0ra nyert. Majd semmi elõszó nélkül kirúgtak. Az új edzõ Egervári a 3.helyen zárt, és kupa második lett a barom... Na ezt tényleg nem értettem... Csomó tehetség volt a csapatban, az átlagéletkor 22 volt, talán ezért voltunk csak 4.ek. Mellesleg Svájc nyerte a 08as EBt ( Kóreo 2 ? )

king82
Köszi! Ott is átveszem az irányítást akkor.

www.bundesliga.de www.kicker.de

én már az elején kirakok minden falábút, nem õrizgetem õket
én nem engedem, hogy õ intézze, mivel mindenféle botlábúnak is képes szerzõdést adni.ezt szeretem én intézni.
king82
Jó reggelt!

Ti mit csináltok az ifikkel akiket termel a gép? Eddig az asszisztens intézte a a szerzõdéseket.

www.bundesliga.de www.kicker.de

nekem a barcikánál volt ilyen egyszer
DONGUBA
En meg ilyet nem lattam😊))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nem, egyszer csak jön egy üzenet, hogy szeretnél? ha az igenre nyomsz, másnaptól ott lesz... de egyáltalán nincs összefüggésben a feljutással, tényleg csak spontán jön
Kész az elsõ szezon!
Alapszakasz:

Elõdöntõ:

és a Döntõ:

És a legnagyobb játékosunk,na de nem a termetét nézve 😊))

DONGUBA
ja es egyszer csak jon az uzi hogy figyelj mar hozzad vagtunk egy b csapatot?

bakkerman
jaj fiam,minden spanyol élvonalbeli csapatnak van B csapata,ha nem az a neve hogy "Malaga B" akkor lesz Atletico

DONGUBA
ha nics b csapatod akkor nincs😄DDD
nem kapsz majd....kerjel fiokcsapatot

Srácok az lenne a kérdés,hogy Spanyolországban,ha valaki egy makonya csapattal kezdi a játékot,és mondjuk feljut az elsõ osztályba,akkor kapok majd "B" csapatot?Mert jelenleg nincs "B" csapatom,és az elég szükséges lenne majd😊
Igaz még csak a 4.ligában nyertem bajnokságot,de még van pár forduló,és persze a playoff is 😊
amúgy grat mindenkinek
uccsó selejtezõkörben csatlakoztunk az európa liga mezõnyébe:
odavágó (meglepõen simán nyertünk.)
visszavágó (a kapusunk kettõt vágott. 😄)
csoportok (kemény lesz...)
a közép az relatív, mert ugye mihez képest közép... 😄
na de gyerekek, focimanager topik
Ehhez jogod van, de ettõl még maradunk középen! 😊 Kelet-közép mondjuk Románia... no de ne offoljunk! 😉

www.smart-bus.hu

Szar térképet néztem. 😊 Be volt rajta húzva egy vonal és azt úgy vettem, hogy az-az Urál, másodszorra megnézve, igazad van. 😉
Viszont azt tartom továbbra is, hogy kicsiny hazánk kelet-közép-Európához tartozik. 😊

Az úr tán hiányzott földrajzóráról? 😄 Tessék rápillantani arra az atlaszra... hol is van keleten Európa határa? A Kárpát-medence Európa totális közepe földrajzilag... 😉

www.smart-bus.hu

Ezt se mondanám. Ausztriában már olcsóbb a benzin, Írországban meg soha nem voltak akkora adók, mint itt. 😄

Ha a szigorúan vett Európa "határokat" nézzük és nem mondjuk az UEFA-ét, akkor Magyarország kelet-közép-Európához tartozik. Európa totális közepe inkább dél-Németország és Svájc területén keresendõ. 😉

Legalább ott vagyunk mindenhol! 😄😄

www.smart-bus.hu

<#eljen>

bakkerman
benzinárban,adókban nyugaton
földrajzilag középen
fizetésben,szociálisan keleten

nnnaaaa de ez más téma 😊

Magyarország sem kelet Európa! 😊 Földrajzilag totálisan Európa közepén vagyunk! 😊

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Tudom, fölösleges volt berakni, ott a link meg amúgy sem csinálta meg mindet. Mindenesetre érdekes pl hogy Kazahsztán az FM szerint Ázsia 😊