Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Természetesen ráér,mert nem az én gondom a legfontosabb😊 Minden segítséget köszönettel veszek!
Elsõ éven a blbe elõször vmi finn csapatot vertem ki, majd imádkoztma a sorsolásnál, hogy könnyû csapatot kapjak -Slovan Liberec. 5-2vel bent is voltunk a csoportban, ahol aztán 3(!) is lettem a Barca,Bréma mögött ill. Lille elõtt. Bajnokság és a kupa hatalmas izgalmak között meglett. Renget ügyes srác focizott és csak mindössze kettõ ment el a nyáron - Leandro és Kislyak. Második évben Malmo 6-0al kiverve. Most nem volt szerencsém Olympiakos kivert 3-1es összel. UEFAban HJK kiverve, majd csoport 5. Most kezdem 3. évem, Stadiont bõvitik, pénz vmi 12 milla 😄😄 Képeim rengeteget lementettem, majd vmikor rakok fel. Németh Krisztián nagy spíler benne , 2 éve alatt közel 50 gólt lõtt 17-18 évesen 😄 Kenesei meg csak a nagy meccseken lõ gólt megfigyeltem...😄
de azért köszönöm😊
köszönöm szépen a linket,már tanulmányozom😊)
Ligaaktiválók
Ha, megvan, akkor új játék kezdésénél kilehet választani különbözõ adatbázis módosításokat és ott ki kell majd választanod az osztrák alsóbb ligákat, illetve az adatbázis magyarosítást, persze, ha magyarul játszol. Aztán, hadd szóljon.
Csak nem a Grazer AK-val szeretnél kezdeni? 😛
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
de bari is jo lehet penzt csinalni
sunderland
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

)
Ti mit csináltok az ifikkel akiket termel a gép? Eddig az asszisztens intézte a a szerzõdéseket.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
nem kapsz majd....kerjel fiokcsapatot
Igaz még csak a 4.ligában nyertem bajnokságot,de még van pár forduló,és persze a playoff is 😊
amúgy grat mindenkinek
odavágó (meglepõen simán nyertünk.)
visszavágó (a kapusunk kettõt vágott. 😄)
csoportok (kemény lesz...)
na de gyerekek, focimanager topik
www.smart-bus.hu
Viszont azt tartom továbbra is, hogy kicsiny hazánk kelet-közép-Európához tartozik. 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
földrajzilag középen
fizetésben,szociálisan keleten
nnnaaaa de ez más téma 😊
www.smart-bus.hu