Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Ezt használom. Amúgy köszi Huni a segítséget. 😉 Így már menni fog minden bizonnyal. 😊
onepiece vagy galaxy, azok jók.
a háttereknél meg 3 variáció van:
1.) ha csak egy hátteret akarsz betenni, mondjuk egy jó nõt ábrázolót, akkor dokumentumok/si/fm11/skins/használt skin mappája/graphics/backgrounds mappába kell betenni.
2.) ha letöltöttél ilyen stadion háttereket egy csomagban, akkor dokumentumok/si/fm11/graphics/backgrounds
3.) ha a letöltött "csomag" valójában egy fájlból áll, amelynek a kiterjesztése .fmf, akkor a játék fõkönyvtárán belül a data mappába kell tenni.
na elmész te a büdösfrancba...

vs. dinamo (ez van, papírforma sajnos.)
vs. sahtar (bombameglepetés!)
Anzhi-CFR Cluj 2-0 a csefere köpni-nyelni nem tudott egész meccsen,úgy leszûkítetttük a területet mint a pinty. csak átlövéseik voltak,míg mi két kiugratásból lõttünk gólt. alakul a taktika
Anzhi-Cserno More Várna 2-0 (0-0), amit beállítgattam taktikot azt szépen megcsinálták,voltak jó akciók,de azért még pontatlan a játék,jópár új ember van,még össze kell szokniuk. RC-t lerúgták 1 hónapra,így õ a felkészülési idõszakra pihen...
A taktikákkal kapcsolatban arra kellett rájönnöm a 11-ben, hogy nálam nem válik be az adott szerepkör társítása egy játékoshoz. Bizony én mindekinél mindent beállítok, csapat taktikában pedig a régi jól bevált módon állítom a tempót, szélességek stb-t. Így jól és hatékonyan játszik a csapat, ami jelenleg az új peccsel nászutam színhelyének gyönyörû rózsaszín csapat a Palermo. Eddig játszottam a csak a Milán vert meg 2-0-ra. Intert legyõztük, Laziót, Genoát, Udinését, szintén. Anderlechten túljutva Uefa csoport körben vagyunk, Tottenhammal Londonban 1-1 és valakit megvertünk még a csoportban. Eddig a bajnokságban azt a 2 gólt kaptuk ha jól emlékszem - munkahelyen vagyok - amit a Milán lõtt. Észrevettem továbbá, hogy ez a játék nagy hangsúlyt fektet a labdatartásra és a szûrésre, valamint nem kedveli az orrba-szájba letámadást. Játékosaim inkább rámennek az ellenre, de nem nem próbálna rögtön szerelni, így a játék nem nagyon tud elõre menni. Ennek következménye egy egy elhaló távoli lövés, vagy tehetetlen tötymörgés.
Búcsúzóul fogadjátok szeretettel ezt a gyöngyszemet:
http://www.pepsifoci.hu/oldalhalo/node/86417
Én is keresgéltem és itt minden szinten szinte minden:
http://ftp.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=cat&id=80
Ebben a csomagban még magyarok is vannak ha jól emlékszem:
http://ftp.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=3687
www.bundesliga.de www.kicker.de
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Viszont ne nagyon reklámozzátok, ugyanis gondolom egy ilyen jellegû csomaghoz kellett volna engedélyt kérni a készítõktõl... Használata, pedig értelemszerûen történik. 😉
Illetve volt itt valaki ( röstellem, de nem emlékszem, hogy ki ), aki megcsinálta a magyar mezeket... az honnan érhetõ el?
@geo91: Köszi! 😉
www.smart-bus.hu
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Jöhet! 😊
www.smart-bus.hu
viszont találtam 2d mezpakkot máshol. az legalább nem csak ukrán, hanem egy komplett pakk egy rakás európai országgal.