Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha. értem. kösz

ez miez

zorrobomber

bakkerman
akkor estefele lehet felpattintom valahova

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

persze
bakkerman
ha lementem,akkor benne lesznek a játékos utasítások is? mert az a lényege,azzal szöszöltem sokat,ha az is megmarad,akkor feldobom valahova

lokika28
Hali ellehet kérni ezt a taktikát vagy 100%osan saját felhasználásra készült??<#rolleyes>

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

bakkerman
mostmár csak azon kellesz dolgozni,hogy ezt miként ültethetném át kisebb csapatokra

bakkerman
és igen,sikerült házilag megalkotnom a tökéletes,nagy csapatos labdabirtoklós mezõnyfölényes taktikámat 😛 már mióta kisérletezgetek,de végre sikerült! Interrel kezdtem small database-el,kisérleti szezont,otthon-idegenben megvan a minimum 60-40-es labdabirtoklás,számtalan helyzettel,középen leszûkítve a védekezést,Cambiasso-Zanetti kettõs középen megöli az ellenfél akcióit,ebbõl indulhat stankovic és sneijder,két szélen felzárkózik nagatomo,és maicon,labdajáratás van,sneijder-stankovic sok kreativitással,kiugratással,és közvetlen passzal van játszatva,pazzininek és etonak csak be kell rúgnia a lasztit. idegenben Napoli elleni bajnoki: 7-21 lövés,1-13 kapura,37-63% labda,60-87% sikeres passz,0-70% sikeres beadás

nos vége az elsõ szezonomnak, elégedett vagyok, szerintem amit így elsõ évben lehetett, elértem.

Арсенал Київ, 2010/2011

csapat: keret / átig
bajnokság: tabella / meccsek / stat
kupa: meccsek / donto
Hú ez a Spanyol Torcera div nagyon meleg😊 Igaz én vagyok az állat,mert nem egy anyagi csõdben lévõ csapatot kellett volna választani.Na mindegy azért hajrá Vimenor C.F. 😄
http://www.fmscout.com/i-1060-2007-skin-for-FM-2011.html

Ezt használom. Amúgy köszi Huni a segítséget. 😉 Így már menni fog minden bizonnyal. 😊

Huni92
jó a háttér, csak fasza skin kell hozzá.
onepiece vagy galaxy, azok jók.

a háttereknél meg 3 variáció van:
1.) ha csak egy hátteret akarsz betenni, mondjuk egy jó nõt ábrázolót, akkor dokumentumok/si/fm11/skins/használt skin mappája/graphics/backgrounds mappába kell betenni.
2.) ha letöltöttél ilyen stadion háttereket egy csomagban, akkor dokumentumok/si/fm11/graphics/backgrounds
3.) ha a letöltött "csomag" valójában egy fájlból áll, amelynek a kiterjesztése .fmf, akkor a játék fõkönyvtárán belül a data mappába kell tenni.

11-hez nem ajánlom a hátteret, ha alap skin van, mert a készítõk nem figyeltek rá és sok dolog nem fog látszódni miatta, amúgy csak simán graphic mappába tegyed, ahogy a mezeket, meg a logókat is, ha stadionos háttérpekre érted a kérdést
bakkerman
<#zavart1><#shakehead>

Urak! A kérdésem továbbra is adott. Hova kell tennem a letöltött hátteret, hogy az mûködjön? FM '11-rõl van szó. 😉

"beállok 10 emberrel arsenalozni"

na elmész te a büdösfrancba...
bakkerman
a szerencsével még hadilábon állunk...

bakkerman
Elégedett vagyok a játékkal,ki lehet úgyis kapni,hogy beállok 10 emberrel arsenalozni,és akkor is kapunk 4-et,vagy fel lehet vállalni egy támadóbb,célratörõbb futballt,és úgyis kapunk 4-et. Én az utóbbit tettem,betonbiztos volt az egész meccsen a védelem,nem tudták bejátszani a labdákat a kapunk elé,9-1-es les arány pedig mutatja,hogy a kiugratásaikat is megöltük. Abszolút nem játszottak fölényben,és azt kell hogy mondjam,a szép,kidolgozott akciókat mi vezettük,és nem õk. a 4 gólból 2 szögletbõl,1 szabadrugásból,és egy kapusbakiból(röviden rúgta ki a lasztit) lett. Ha ilyen játékot fogunk mutatni a számunkra fontos meccseken,akkor benntmaradunk. Elsõ bajnoki egyébként 0-0 lett otthon a nalcsikkal.

eljött az év két legfontosabb meccse, ráadásul egymás után:
vs. dinamo (ez van, papírforma sajnos.)
vs. sahtar (bombameglepetés!)

Nem akarok okoskodni, de a Bundesligában a hazai pálya baromi nagy elõny tud lenni... Elég, ha megnézed a HSV e hétvégi áldozatát. A Köln két héttel ezelõtt ihletett formában szedte darabokra a BL-be pályázó Hannovert, majd ezen a hétvégén kapott egy hatost Hamburgban... 😊

Az is igaz 😄 de ez a Bayern München volt 😄 kicsit kaptam a számra , védelmem még öreganyám is átment volna..
Huni92
ilyen van a valóságban is, és nem is kell messze menni: HSV 😄

bakkerman
2.

Anzhi-CFR Cluj 2-0 a csefere köpni-nyelni nem tudott egész meccsen,úgy leszûkítetttük a területet mint a pinty. csak átlövéseik voltak,míg mi két kiugratásból lõttünk gólt. alakul a taktika

bakkerman
elsõ bari meccs:
Anzhi-Cserno More Várna 2-0 (0-0), amit beállítgattam taktikot azt szépen megcsinálták,voltak jó akciók,de azért még pontatlan a játék,jópár új ember van,még össze kell szokniuk. RC-t lerúgták 1 hónapra,így õ a felkészülési idõszakra pihen...

bakkerman
jah,mostmár vágom,de nálam a játékban valamiért nincsenek benne 😮 11.3-as patch,magyarositással,és csak Roby van ott

bakkerman
te mirõl beszélsz? 😄

MrIncredible
Üdv Mindenkinek!
A taktikákkal kapcsolatban arra kellett rájönnöm a 11-ben, hogy nálam nem válik be az adott szerepkör társítása egy játékoshoz. Bizony én mindekinél mindent beállítok, csapat taktikában pedig a régi jól bevált módon állítom a tempót, szélességek stb-t. Így jól és hatékonyan játszik a csapat, ami jelenleg az új peccsel nászutam színhelyének gyönyörû rózsaszín csapat a Palermo. Eddig játszottam a csak a Milán vert meg 2-0-ra. Intert legyõztük, Laziót, Genoát, Udinését, szintén. Anderlechten túljutva Uefa csoport körben vagyunk, Tottenhammal Londonban 1-1 és valakit megvertünk még a csoportban. Eddig a bajnokságban azt a 2 gólt kaptuk ha jól emlékszem - munkahelyen vagyok - amit a Milán lõtt. Észrevettem továbbá, hogy ez a játék nagy hangsúlyt fektet a labdatartásra és a szûrésre, valamint nem kedveli az orrba-szájba letámadást. Játékosaim inkább rámennek az ellenre, de nem nem próbálna rögtön szerelni, így a játék nem nagyon tud elõre menni. Ennek következménye egy egy elhaló távoli lövés, vagy tehetetlen tötymörgés.
Búcsúzóul fogadjátok szeretettel ezt a gyöngyszemet:
http://www.pepsifoci.hu/oldalhalo/node/86417

ROCKnROLLA
Azért vannak ott húzóemberek: R. Carlos, Jucilei, Boussoufa, Diego Tardelli...

bakkerman
20 ezres stadion,mind ülõhely,gazdag tulaj,3 millió átig. pénz,roberto carlos....kell egy jó taktika,nyugati játékosok,és 3 éven belül EL fõtábla

bakkerman
na,fm11,új játék,csapat Anzhi Makhachkala,ilyen jó idõben ellátogatok egy kicsit oroszba xd

Még ezt a játékot 7-0ra verem a Frankfurtot aztán 6-1re kikapok szaros Kölnbe ugyanazzal a taktikával. <#mf1>
én megcsinálom szívesen a héten a magyar mezeket, csak rakja már be valaki képeken a csapatok információs oldalát, ahol az üres mezek vannak, hogy tudjam a színeket
king82
Jó reggelt!

Én is keresgéltem és itt minden szinten szinte minden:
http://ftp.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=cat&id=80

Ebben a csomagban még magyarok is vannak ha jól emlékszem:
http://ftp.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=3687

www.bundesliga.de www.kicker.de

Szerintem ha a Sorti adott fórumában valaki elkezdene magyar mezekrõl képeket linkelgetni, akkor lenne ott olyan, aki megcsinálná. Úgy is hiánypótló lenne a dolog... 😉

Magyar mezek nincsenek Urak? <#smile>

www.smart-bus.hu

<#worship><#worship><#worship>
Köszi!! 😊

www.smart-bus.hu

http://rapidshare.com/files/453549510/mezek.rar

Viszont ne nagyon reklámozzátok, ugyanis gondolom egy ilyen jellegû csomaghoz kellett volna engedélyt kérni a készítõktõl... Használata, pedig értelemszerûen történik. 😉

Ha nem túl bonyolult és fáradtságos munka, akkor jöhet mind... 😊)

Illetve volt itt valaki ( röstellem, de nem emlékszem, hogy ki ), aki megcsinálta a magyar mezeket... az honnan érhetõ el?

@geo91: Köszi! 😉

www.smart-bus.hu

egy baj van, hogy nem túl aktuális
penge96
Támogatom

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Én letöltöttem szinte az összes európai és nagyobb Európán kívüli ország mezeit a Sorti fórumából, ha gondolod, illetve leírod, hogy mik legyenek benne össze dobok neked egy csomagot, ami aktuális is lesz mindennek tetejébe. 😉

"egy komplett pakk egy rakás európai országgal."

Jöhet! 😊

www.smart-bus.hu

Hupsz, elfelejtettem megkérdezni, háttereket hogyan és hova kell betenni? Köszi elõre is a választ. 😉

Nincs mit. 😊 😉

na ez még jobb is, mint amit végül is találtam. köszi!
ott nem találtam 2d-t, csak 3d-t, azért nagy örömmel leszedtem, de jelszavas volt, utána néztem a jelszónak, de ami meg volt adva mégsem jó...

viszont találtam 2d mezpakkot máshol. az legalább nem csak ukrán, hanem egy komplett pakk egy rakás európai országgal.