Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen meccsek után szokott nálam elõjönni az uninstall,és a 2-3 hetes fm pihentetés. a Catania egyenlítõ gólja a 3 perces hosszabbításban 94:00-nál jött.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy kiket igazoltatok?
Hülye kérdés, de szerintetek ebbõl a keretbõl még mi egyebet lehetne kihozni? Gondoltam inkább rákérdek, mielõtt komolyabban belefutok a zenbéegybe. Nem vagyok egy FM-szaki, ezért gondoltam hátha valaki tud valami egyebet mondani. Egy szélsõk nélküli kp.-t szerettem volna használni, mert az NB2-ben nem mutattak sokat és a lényegi dolgok középen zajlottak. Viszont az NB1ben eddig 2 meccs 1 pont és nem a keret hibájának érzem a dolgot. Még van hátra az átigazolási idõszakból és ha totál reménytelen a dolog jó szélsõk nélkül, akkor még kis szerencsével tudok is szerezni. Elõre is köszi!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
#70306 hsz-ba említett játékosok mellett van néhány wonderkid is a keretben : Matip Joël, Papadopoulos Kyriakos, Zambrano Carlos, Holtby Lewis, Kenia Levan, Moravek Jan
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Majd jelentkezek beszámolóval a kezdeti eseményekrõl.
Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...
A 11.3-as patch-el kezdek egy új karriert a kedvenc német csapatommal, a SCHALKE-val.
Pénz átigazolásokra nincs, fizetési keret maximálisan ki van használva. Viszont BL-szereplõ a csapat.
Valaki volt már velük, van tapasztalat, illetve tanács?
Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Miért van az hogy a játékosaim 1-1az egybe mindent kihagynak,illetve üres kapura is kapufát lönek? 3.karrieremet kezdem ez miatt,és állandóan ez van...

Majd ismét harcba leszünk ha a diákoknak itt lesz a szünet vagy mint az olyan munkás embereknek mint én a szabin lesz.
www.bundesliga.de www.kicker.de
ma én vagyok az elsõ ilyen posttal?
fura. évekkel ezelõtt még nem így volt. harcban voltunk a legnézettebb topic címért.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
http://www.europlan-online.de/birkenstadion/verein/2572
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
UFC Eferding a kiszemelt csapat a Landesligából azaz a 4.ligában kezdünk😄😄😄
Csak sajnos nincs beírva az adatbázisba a stadion...ezt még meg kell variálni😄
Ezek szerint sikerrel jártál!
(Nálam zajlanak a dolgok FM2007-ben, de már valahol a világban kering az új gépem így lehet egy jó pár hét múlva FM2011-et pakolom fel.)
www.bundesliga.de www.kicker.de
Irány az Osztrák Landesliga !!!!
Valaki feltölthetné a megye 2 kiegészitõt valahova,vagy küldje el nekem a [email protected]öszönöm
Emlékeztetõül: #70014
Tehát csak röviden.
Bajnoki címet ígértem, ami végül nem jött össze, de nem olyan nagy tragédia.
Ez volt a játékosmozgás a csapatnál.
Õk alkotják a csapatot jelenleg.
Õ meg az Alavés Messije. 33 góllal gólkirály lett.