Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Milan-Catania

ilyen meccsek után szokott nálam elõjönni az uninstall,és a 2-3 hetes fm pihentetés. a Catania egyenlítõ gólja a 3 perces hosszabbításban 94:00-nál jött.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

én szoktam,de 3 cserénél szerintem nem kell😊vagyunk vagy 32en a keretbe...csupa csupa vak😄
bakkerman
én se szoktam cserekapust berakni,max BL,vagy nagy bajnoki rangadón,eddig még nem szoptam be

Én Vincze Ottó-t igazoltam le,aki olyan ismert..a többi töltelék😊 amúgy én nem nevezek kapust,max ha megsérül akkor az a meccs ugrott...ha majd 5 cserém lesz,akkor bevetek egy cserekapust is,de addig nem😄 Bár az nem idén lesz,mert elõbb egy ütõképes csapat kellene..
Meg amúgy se ártana, kapust mindig nevezek muszájból, az egy helyet már el is visz, egy védõt is szoktam általában és akkor ott vagyok, hogy a harmadik helyen vacillálni kell, hogy csatár, vagy középpályás...

Amúgy kiket igazoltatok?

pintér tibikét gyorsan felejtsd el, amúgy meg lehet a bentmaradás
Csapat - NB1

Hülye kérdés, de szerintetek ebbõl a keretbõl még mi egyebet lehetne kihozni? Gondoltam inkább rákérdek, mielõtt komolyabban belefutok a zenbéegybe. Nem vagyok egy FM-szaki, ezért gondoltam hátha valaki tud valami egyebet mondani. Egy szélsõk nélküli kp.-t szerettem volna használni, mert az NB2-ben nem mutattak sokat és a lényegi dolgok középen zajlottak. Viszont az NB1ben eddig 2 meccs 1 pont és nem a keret hibájának érzem a dolgot. Még van hátra az átigazolási idõszakból és ha totál reménytelen a dolog jó szélsõk nélkül, akkor még kis szerencsével tudok is szerezni. Elõre is köszi!

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

jól mondod😊 De ebben a ligában nem is kell nagyon csere...bár valóságban 5 cserét lehet nevezni...ezt át lehet írni editorban amúgy?Csak azért,mert van a keretemben vagy 30 játékos😄
Akik, az osztrák falu ligában kezdtek, azok a meccsekre csak három cserét tudnak nevezni?

eZo
jó kis csapat, van benne potenciál !
#70306 hsz-ba említett játékosok mellett van néhány wonderkid is a keretben : Matip Joël, Papadopoulos Kyriakos, Zambrano Carlos, Holtby Lewis, Kenia Levan, Moravek Jan

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Igen, ezt én is feltérképeztem már, valószínûleg kölcsönjátékosokkal fogok operálni.
Majd jelentkezek beszámolóval a kezdeti eseményekrõl.

Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...

Van jó stadion, illetve utánpótlásképzés. A csapatnak is van egy megfelelõ gerince, Neuer, Höwedes, Jurado, Huntelaar, azonban vannak hiányposztok, a szélsõ védõk, illetve a védekezõ középpályások szerintem gyengék. Ja, még ott van Farfán, õ is elég jó játékos.

Sziasztok!
A 11.3-as patch-el kezdek egy új karriert a kedvenc német csapatommal, a SCHALKE-val.
Pénz átigazolásokra nincs, fizetési keret maximálisan ki van használva. Viszont BL-szereplõ a csapat.
Valaki volt már velük, van tapasztalat, illetve tanács?

Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...

illetve azért a másik karrierbe se hiszem h simán kikapok mkivel a DVTKval ,de majd összehozok 1 meccset,felteszem a statisztikát,sõt ink 1 egész meccset kéne felvennem hogy lehessen látni,hogy vagy én vagyok ilyen béna,hogy az ellenfél 2 lövésböl megöli az egész meccsen 1kapuzásomat vagy nem is tudom... de majd mindjárt letöltök 1 mentett taktikát azt azzal elkezdek...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Ne haragudj meg, de ha a friss játék betöltése után, a gép az elsõ helyre várja a csapatod, az még nem feltétlen a Te, illetve a taktikád érdeme. 😊

vki segitsen nem müködik az fM Genie Scout the save game compressed.......
ha az 1.helyre várják nem lehet olyan szar... taktikát nem tudom h szar-e de h 40méterröl õk gólt lönek,mi meg 4röl nem... lehet ha hnap játszok akkor meg mindet megnyerem.

csak a taktikád szar... vagy a csapatod... 😄
Mondjuk már a 3 meccsen kapjuk a hatalmas zakót a liga leggyengébb csapataitól,úgy h volt 2 támadásuk. Igy én nem tudok játszani,ez a legszarabb fm amivel játszottam.

Help!
Miért van az hogy a játékosaim 1-1az egybe mindent kihagynak,illetve üres kapura is kapufát lönek? 3.karrieremet kezdem ez miatt,és állandóan ez van...

04.01.
king82
Jó reggelt!

Majd ismét harcba leszünk ha a diákoknak itt lesz a szünet vagy mint az olyan munkás embereknek mint én a szabin lesz.

www.bundesliga.de www.kicker.de

BBeno2

ma én vagyok az elsõ ilyen posttal?

fura. évekkel ezelõtt még nem így volt. harcban voltunk a legnézettebb topic címért.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

DONGUBA
E meg az Sk Vorwetrs Steyr-el kezdtem😄DDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Én meg akkor kezdek egyet a GAK-al, amely amúgy a legszimpatikusabb osztrák gárda a számomra, az Austria Wien mellett. 😊

Ez a kis 1500-as katlan az "otthonuk"
http://www.europlan-online.de/birkenstadion/verein/2572
Írj be nekik egy Nou Campot. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

nem nem 😊
UFC Eferding a kiszemelt csapat a Landesligából azaz a 4.ligában kezdünk😄😄😄
Csak sajnos nincs beírva az adatbázisba a stadion...ezt még meg kell variálni😄
Akkor GAK? 😄

Így van😊 Eredetileg beértem volna a Regional ligával is,de sikerült a Landesligát is megtalálni.Jó játékosokat lehet ide hozni amatõrként,és tele van hazánk fiával az ország.Alig kezdtem el de már nagyon élvezem!
ROCKnROLLA
Ja és az beteg, hogy azt álmodtam, hogy vezetem a tabellát 2 körrel a vége elõtt? 😄

ROCKnROLLA
Az Újpesttel nyomom, hátha valaki emlékszik, hogy pár hete tettem be az átigazolásokról képet. Elég szarul megy a csapatnak, év elején bénáztunk, aztán összeszoktak a srácok, jött egy jobb idõszak, aztán megint hullámvölgy... Most van a téli szünet, pénzem nincs igazolni, úgyhogy valószínûleg ugyanezzel a kerettel kell lehoznom a szezont. Barátságos meccsekre gyenge csapatokat szervezte, hogy helyrehozzam a morált. Ez úgy tûnik hogy be is válik. Egyébként a 9. helyen szerénykedünk... Majd szezon végén jövök képekkel.

king82
Jó reggelt!

Ezek szerint sikerrel jártál!

(Nálam zajlanak a dolgok FM2007-ben, de már valahol a világban kering az új gépem így lehet egy jó pár hét múlva FM2011-et pakolom fel.)

www.bundesliga.de www.kicker.de

Hehehe😊
Irány az Osztrák Landesliga !!!!
az kemény 😄
ROCKnROLLA
A Szaturn mit érzett vajon a szezonban? 😄

Sziasztok!

Valaki feltölthetné a megye 2 kiegészitõt valahova,vagy küldje el nekem a [email protected]öszönöm
Huni92
Deportivo Alavés - 2011/2012 - Liga Adelante

Emlékeztetõül: #70014

Tehát csak röviden.
Bajnoki címet ígértem, ami végül nem jött össze, de nem olyan nagy tragédia.
Ez volt a játékosmozgás a csapatnál.
Õk alkotják a csapatot jelenleg.
Õ meg az Alavés Messije. 33 góllal gólkirály lett.

Egyébként 2008-ban az ezüstérmet a Tatabánya szerezte meg. Shaktar fiókcsapata és úgy látszik 3 ukrán ( köztük az általatok sokszor leigazolt Eugene Seleznyov ) játékos el tud érni egy ezüstérmet Magyarországon...Igy gyengécske ez a bajnokság. F11ben legalább normálisan megvan csinálva.

Na most tényleg befejezem. Dzsudzsáknak mi a fontos ? Megadtam volna neki még a heti 8 ezer fontos fizut is, de errõ õ elmegy a Rosenborgba, ahol lehet nem is játszik kulcsszerepet meg nem is indul az európai kupákban, vagy kiesik hamar. Míg én a debrecennel 2 alatt 84. helyre jöttem fel az UEFA ranglistáján...

Az MTKból mindenkit megvettem, majdnem szószerint. A magyar magomat õ alkotják, gondolok itt : Kanta,Rodenbücher,Némeht-re. Egyébként Végh és Pollák a cserepadon csücsül rajtuk ívül. Ami nekem érdekes, hogy megbeszélem a játékossal dec 20.-án hogy lécci már maradj a szezon végéig õ erre ok. Január 3.a bejelentkezik érte egy francia középcsapat, elutasitom az ajánlatot, másnap a játékos nyavajog.....

Bocs most nem tudom megmondani, majd csak holnap.

Egyébként Sidibe a 2 év alatt 3 gólt jegyez. Még a Slovan elleni elsõ meccsen Csehországban mesterhármast lõtt. És utána 10-15 meccsen semmi, majd kölcsönadtam a Lens-nak és ott is semmi. Második évet végig a tarcsiban töltötte 10-15 góllal.

bakkerman
mennyibe fáj a plusz 5000 férõhely?

akkor ok 😄

bakkerman
már megoldottam,kezdtem is a dinamo tiranával

Terminátor14
Hülyeséget írsz.

CSAK a Fradi

10.000 fõs stadionból lesz 15.000 fõs. Van a kasszában közel 4 milliárd forint. Abból nem lett volna értelmesebb inkább egy újat felhúzni ? Nem értek a stadionárakhoz, úgyhogy lehet hülyeséget írok most.