Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

méretre tessék már figyelni :D
sejtettem, hogy nem lesz nehéz dolgom, de azt nem hogy ennyire... :D

/ bajnokik
bl meccsek / csoport / sorsolás

real-t mondjuk szépen megkaptam a nyolcaddöntõben...
lippet
Jövõ nyáron új stadionba költözünk! :)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hedonist
Ahogy mondod, így. nem értem. ráadásul miután nem ment , kitöröltem és újra beraktam hátha...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Huni92
fölösleges pörögnöd a témán, ha mindent jól csináltál, akkor kellene mûködjön.
ha tömörítve szedted le, kicsomagoltad? illetve a helyes út: dokumentumok/si/fm11/graphics/logos

hedonist
Mint mondtam mindent úgy csináltam, ahogy le van írva, kikapcsoltam/bekapcsoltam, a megfelelõ helyre másoltam a graphics mappát tehát nem tudom mi mást lehetett volna "elbaszarintani".. okostojás

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

valamit elbaszarintottál, pedig te mindig mindent jobbant tudsz, de sajnos mi nem vagyunk médiumok, hogy megállapítsuk a hiba okát, skin kest kikapcsoltad? felület újratöltést bekapcsoltad?
igen, jackie boy már most is alapember, egyelõre cesc mellett. rodwell pedig most hetekig sérült volt, így nem játszhatott, de most hogy felépült õ az elsõ számú cserém kpk posztra.
Nem tom a taktikáját, de sztem idõvel Wilshere tökéletesen pótolja majd Fabregast és akkor középen játszhat Rodwell meg Wilshere esetleg Shelvey.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

hedonist
Mindent úgy csináltam, ahogy a FAQ-ban van, de sehogysem mûxik a metallic logo cucc, ugye nem kell uj karriert kezdeni,h menjen? mi lehet még a baj?

viva la mehikó :D
bakkerman
jah télleg,õ szkáccs :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
http://fm2011graf.weboldala.net/

Új bajnoksággal készültem el: FM2011 - Mexikó csomag
Ezzel már 38 csomag érhetõ el az ide FM-hez nálam.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

még nem tudom, de õt még ráérek eladni. rvp-vel együtt utolsókét fog távozni szerintem.

õ skót, én csak angolokat tervezek igazolni. de köszi a tippet!
bakkerman
fabregas pótlására kit szemelsz ki? Charlie Adam 10 millióért elhozható

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
grat!
látom a képméretezõs szarakodáshoz sem volt kedved <#banplz>

http://www.youtube.com/v/ez71LcZ36jI&version=3
megunván a szarakodást, most kedvet kaptam egy kis lazuláshoz, kezdtem egy karriert a kedvenc csapatommal. ám azzal a céllal, hogy csak angolokat igazoljak, így a lehetõ leghamarabb teljesen angol csapatot faragjak az ágyúsokból.

ahogyan az sejthetõ volt, a fiatal és tényleg tehetséges angol játékosok MÉREG DRÁGÁK. így több idõ lesz a teljes angolosítás, mint sejtettem, kb. 4-5 év.

jones amúgy mesterhármassal debütált a szezonnyitányon:

ez71LcZ36jI

Huni92
Schalke 04 - 2011/2012

Az idei szezon forgatókönyve nagyban hasonlított a tavalyihoz. Idén is 5x játszottunk a Bayernnel, idén is az utolsó fordulóban dõlt el a bajnokság (a Bayernt verve lettünk bajnokok), és idén is bejutottunk a Bajnokok Ligája döntõjébe, ahol ezúttal is a Barcelonával játszottunk, és ezúttal is kikaptunk.

A kupából már a 2. körben kiestünk, a Köln verte ki a tartalékos csapatunkat. A Német Szuperkupát elbuktuk augusztusban a Bayernnel szemben.

Összességében nem volt rossz szezon ez sem, csak az a fránya BL serleg nem akart összejönni.

Llorente meg Lucas nagyon bevált, elõbbi a bajnokság és a BL gólkirálya is lett, utóbbi az év legjobb középpályása Németországban.

Igazolások: http://noob.hu/2011/04/21/transfers.PNG

Bajnoki tabella: http://noob.hu/2011/04/21/tabella.PNG

Játékosok statisztikái: http://noob.hu/2011/04/21/stat.PNG

Menetelés a Bajnokok Ligájában (Sevilla, Rapid Bukarest, Rubin csoportból elsõ helyen mentünk tovább): http://noob.hu/2011/04/21/bl.PNG

Bajnokok Ligája döntõ: http://noob.hu/2011/04/21/BLdonto.PNG

Idõközben pedig aláírtam a 6. helyen végzõ AS Roma csapatához.

Eredményes két év volt ez, két bajnoki címmel, egy kupagyõzelemmel, két BL ezüstéremmel, valamint egy Német Szuperkupa arannyal és ezüsttel.

Dukla Praha 2012/2013 BAJNOKCSAPAT!

csapat: keret / stat / átig
bajnokság: tabella / stat / meccsek
kupa: meccsek / bukta / :@@

kupa miatt kicsit mérges vagyok, mert csak idegenben lõtt góllal estünk ki és a visszavágón nem adták meg egy gólunkat + kihagytunk egy tizit... bajnokság oké, teplicével nagyon csatáztunk, de behúztuk a végére.

Fyrex
üdv all! ugyan már a 4. idény felén is túl vagyok, most van idõm egy nagyon rövid visszatekintõre...

Parma FC 2012-2013 // 3. idény

A tavalyi bravúr tripla után kicsit az idei csapat gyengébben muzsikált, bár mondhatnám azt is hogy rendkívül pechesek voltunk. Rengeteg döntetlen, rengeteg elhullajtott 2 pont. Hozzátenném tavaly ennyi ponttal is bajnokok lettünk volna, de hát így alakult. A BL-ben az elõdöntõ küzdelmei során a Real Madrid sima 7-0al búcsúztatott minket, míg az olasz kupában szintén az elõdöntõben a Napoli 2-1es összesítéssel fektetett le minket. Az év eleji két szuperkupát viszont megnyertük, télen pedig a Klub VB-n is sikert arattunk.

Idén csalódás, de sajna a BL selejtezõkön kapitális hibákkal elcsúsztunk, 1-0al a Hamburg ellenében, így jövõre az EL megnyerése kötelezõ... folyt köv! :)

Avanti Crociati!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Csak akkor ajánlja fel, hogy leigazolhatod, ha van pl. Belga fiókcsapatod, ahol 3 év alatt állampolgárságot szerezhet.
Darthmushroom
hát sorry h hülyén fogalmaztam, de tavalyiba tom h lehetett így csak ez sajnos idén megváltozott, pl olyan is van h egy ifi angliába nevelkedik és lejár a szerzõdése a klubnál tegyük fel chelseanél és utána hozzám kis csapathoz szintén nem tud eljönni mivel a chelseanél nem volt se válogatott se korosztályos válogatott és ezért hozzám megint nem kap munkavállasit. ez most volt nálam a blythnél

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

lippet
FM11-el játszom, szóval nem ajánlották fel, hogy "MVE" nélkül is átigazoljam.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

jaaa, én asztem a "soha nem ajánlotta fel" az nem csak az ideire vonatkozik, egyébként idén még nem igazán játszottam angol csapattal, szóval nem tudtam
Darthmushroom
igen a tavalyiba, de én az 2011rõl beszélek h angliába már nem lehet így

Huni92
idén tényleg nincs ez meg.

Schalke 04 - 2010/2011

Kezdjük rögtön az igazolásokkal. Elég jól belenyúltam a tutiba, talán Nkoulou lóg ki egy kicsit, de tartaléknak jó volt. Aki meglepõen jó teljesítményt hozott az Sabri Sariouglu, több, mint 5 labdát szerzett meccsenként, egyértelmûen a védelem jobbszélének királya volt. Kár, hogy a BL-ben nem játszhatott már.

A szezon a Bayern München elleni szuperkupával indult, amit kis szerencsével ugyan, de behúztunk.

A szerencse a Német Kupában is mellettünk volt, mert - a döntõt leszámítva- a Nürnbergen kívül nem sorsoltak mellénk más elsõosztályú csapatot, így a cserékkel és tartalékokkal meneteltünk végig a sorozaton. A fináléban aztán a Dortmundot kalapáltuk el.

A Bajnokok Ligájában a Manchester United, Benfica, Twente hármas mellé kaptunk besorolást. Az angolok mindkét meccsünkön megvertek, a maradék négyet viszont hoztuk, és így második helyen jutottunk tovább.
A 16 között a Tottenham várt ránk. Elsõ meccs Gelsenkirchenben volt, ahol 2-0-ra vezettünk, a második félidõben viszont feltámadtak a vendégek, és a 93. percben kiegyenlítettek. Nem mi várhattuk elõnyösebb helyzetbõl a visszavágót. Azt a visszavágót, ami aztán a szezon egyik legizgalmasabb meccse lett, és ahol kivívtuk a továbbjutást.
A negyeddöntõben német rangadó volt terítéken, a Bayernnel játszottunk. Az elsõ meccset nagyon simán hoztuk, 3-0 lett hazai pályán. Milevskyit viszont lerúgták a bajorok, 7 hét pihenõ várt rá. A visszavágón 4-2-re nyertek ugyan, de ez nem befolyásolta a továbbjutó kilétét. Mintegy sok szerencsét kívánva az utolsó percekben Huntelaart is kivégezték, 4 hetet kellett kihagynia.
Jöhetett tehát az elõdöntõ, ahol a Lyon csapatával vívtunk élet-halál harcot. Az odavágó két dolgot hozott magával. Elõnnyel várhattuk a hazai visszavágót, másrészrõl viszont a fél csapat az eltiltás sorsára jutott. Gelsenkirchenben nyert a Lyon 1-0-ra, de idegenben lõtt több góllal mi jutottunk be a döntõbe. A döntõre aztán felépült Milevskyi és Huntelaar is, de hiába volt bevethetõ mindenki, és hiába gondolta Busquets úgy, hogy ezúttal a Schalkéval szimpatizál, nem sikerült legyõznünk a Barcelonát.

A végére hagytam a bajnokságot, ami izgalmas végkifejletet hozott. A 9. fordulóban kerültünk az élre, és mindvégig vezettünk is, viszont a végén majdnem sikerült elbukni. Jövünk egy sörrel Fortunának, az biztos.
Huntelaar és Milevskyi sérülése visszavetette a csapatot. A 32. forduló elõtt 2 pont elõnyünk volt, és már csak a Hannover meg a Freiburg volt hátra. Annak rendje és módja szerint elõbbi csapattól kicumiztunk, és csak úgy tudtuk megtartani az elsõ helyet, hogy a Wolfsburg 30 lövésbõl egyet sem tudott bekotorni a Gladbachnak. 1 pontos elõnnyel kezdtük meg az utolsó bajnokit, és sokáig úgy tûnt, hogy sem a Wolfsburg, sem mi nem nyerjük meg a salátástálat, hanem nevetõ harmadikként a Bayern lesz a befutó. Én már le is mondtam a bajnoki címrõl, ritka gyengén játszottunk, a fél csapat hiányzott sérülés és eltiltás miatt. Viszont volt egy ember a csapatban, aki megélt már egy-két dolgot, és bár nem futott valami kiemelkedõ szezont, úgy gondolta, a végére még megmutatja, jó az öreg a háznál. 89. perc, Raúl, 1-0, nyertünk. Bajnoki címet érõ gólt szerzett a spanyol.
Mi lõttük a legtöbb gólt, és védekezésben a 4. legjobb csapat voltunk. Ez annak fényében, hogy Höwedes mellett Matip és Papadopoulos játszotta végig a szezont a védelem tengelyében, nem is olyan rossz. Metzelder érdekes sportot ûzött. Játszott egy félidõt, lesérült 1 hónapra, kapott negyed órát, újabb 1 hónapot pihent.
Tehát itt a tabella, és a csapat játékosai.

A jó eredmények megdobták a pénzügyi helyzetünket, 60 millió euró pihen a kasszában. Még egy évet maradok, aztán elmegyek valahová.

tavalyiban leigazoltam Keisuke Hondát a Cityhez, nem kapott munkavállalásit, de aláírt így is, ott volt a csapatomban, csak egyik meccsen sem játszhatott
Darthmushroom
hát angliába most már nem lehet úgy leigazolni h nem játszhat. ez az ideibe már így van. legalább is nekem soha nem ajánlotta fel h úgy igazoljam le és szinte minden karrierem angliába volt.

már bennevan a játékban vagy 2-3 éve, hogy megkérdezi az elutasított fellebbezés után, hogy le akarod igazolni munkavállalási nélkül is? ha leigazolod, ott lesz a csapatban, csak nem játszhat, ha nem tudja leigazolni, akkor még régebbi játékkal játszik
Huni92
vársz a következõ szezonig, hátha akkor majd kap. ennél jobb megoldás nincs.

DONGUBA
De nem tudja leigazolni ez a baja te:DDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

leigazolod, aztán mikor nálad van, úgysem játszhat, kölcsönadod párévre egy másik európai országba, ahol uniós állampolgárságot kaphat
lippet
Egy 19 éves brazil srácot szeretnék leigazolni a Sao Paulo-tól (Chelsea-be venném meg), de a munkavállalási engedély miatt mindig meghiúsul, pedig állandóan felebezem. Van valami megoldás, trükk az igazolás végrehajtásához?

Huni92
15 kör után a bajnoki tabella:
http://noob.hu/2011/04/18/15.PNG

2x kikaptunk a MU-tól a csoportban, de a Benficat és a Twentet is oda-vissza szétvertük. Chelsea, Barca, Tottenham, Real, Marseille, Roma közül kapjuk majd valamelyiket.

Barnabyka
jahaa, nekem csak a 2-es patch van azzal kezdtem el, és reménykedek, hogy megtudom tartani mert nem kis gólokat szokott verni és labdaszerzésben sem utolsó (:

Huni92
rakitic már nincs nálam, mivel a januári adatbázisfrissítéssel játszom.
ha még nincs lezsírozva a távozása, akkor van még esélyed nála, és idõvel lehet, hogy érdekelni fogja a szerzõdés.

Barnabyka
Sajnos kevés idõm van játszani amúgy is mostanában meg végképp, hogy pár hete elkezdõdött a bajnokság is..IRL:D
Jelenleg 3. vagyok a bundesligában de még cska vagy 8 vagy 9 meccset toltam le..1x a mainz ellen és egy csúnya vereség a Freiburg ellen a többi szerencsére behúzva.
Én 4-1-2-2-1 et játszatok a srácokkal..Bl-ben is még csak két meccs volt azok is behúzva, de akkor majd dobok már én is képeket(holnap). Nekem Pander jön be nagyon, védekezésben tény, hogy gyengélkedik, de pontrúgásokban nemtudom, hogy van-e nála jobb.

Na meg egy kérdés..Rakitic megtartására van valami esély?..mert nálam alapból az van, hogy távozik, és szóba sem áll velem a szerzõdés hosszabbításnál. Õ lenne a legfontosabb mert körülbelül rá épül a taktikám, a szélsõk mellett.

Huni92
nekem is csak részletekben vitték el, de nem probléma.
te hogy állsz velük, hányadik év, milyen sikereid vannak? :D

Barnabyka
Sok, sikert én is velük vagyok, nagyon megszerettem a csapatot.. Edu az alap megszabadulós játékos viszont majdnem fele ennyiért tudtam csak eladni.

Huni92
Kezdtem egyet a Schalkéval.

igazolni nem kaptam pénzt, a fizetési keret teljesen ki van használva, de okosan megoldottam és tudtam erõsíteni a csapaton. elküldtem kölcsönbe néhány embert, így a fizetésüket nem én perkálom, és felszabadult némi pénz, amit átforgattam az igazolási keretbe.
4-2-1-3-as felállással vágunk majd neki a szezonnak, kiváncsi vagyok, mit tudunk kihozni.

Igazolások

Szuperkupa

king82
Köszi

www.bundesliga.de www.kicker.de

gabberé
king82
Bocsi csak egy kérdés ez kinek a lapja: Logók

www.bundesliga.de www.kicker.de

átigazolások a következõ szezonra

Dukla Praha 2011/2012

csapat: átigazolások / keret
bajnokság: tabella / stat / meccsek
kupa: korai búcsú
új stadion

Darthmushroom
blyth 2.szezon
cél a közép/élmezõny volt számomra ezt bõven túl teljesítettük a rájátszással.
igazolások:

tabella:

rájátszás elsõ meccse a 100.meccsem volt a kispadon és a jóval esélyesebb csapatot sikerült is meglepni

a visszavágón egy halom szerencsével de sikerült továbbjutni

majd jött a döntõ ahol bár partyba voltunk de az esélyesebb csapat nyert

remélhetõleg nyáron sikerül erõsödnünk és akkor reális esélyünk is lesz a feljuttásra