Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
én is örültem,amikor megtaláltam,eurosport 2 már 2. éve adja a japán bajnokságot,és nekem nagyon tetszik az a körités,a környezet,a stadionok,meg a meccsek is nagyon jók,amikor tudom nézem. Eddig a Gambát láttam a legtöbbször,így õket ismerem a legjobban. Fejlõdik nagyon az a liga.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nagy-nagy köszönet érte! 😉

bakkerman
https://www.neoseeker.com/forums/52024/t1591305-league-database-creation-feedback-thread-beta-uploaded/

és ott lesz egy rapidshares link

Egy linket kérhetnék hozzá? 😊 Elõre is köszöntem! 😉

Huni92
ha nem lenne logikus, akkor: értelemszerûen a fájlt bemásolod oda is, ahova kellett volna, de nem tetted. a huncm.fw.hu oldalon le van írva, mit hová kell tenni.

Értelek akkor most mit kell tennem?

Huni92
akkor az a gond. nem másoltál be minden fájlt az összes szükséges helyre. asszem az events.cfg fájllal lesz gond.

bakkerman
nem,az ütközött valamivel a játékon belül,játék töltésénél mindig kidobott,de leszedtem egy másikat,és tökéletes! a 8. ligáig van megcsinálva

Igen

Huni92
magyarítást tettél rá?

Meccs elõtt lefagy a game mit kell ilyenkor tenni?

Végül is azzal oldottad meg a Japán bajnokságot, amit Guba linkelt?

penge96
Jaa, tényleg, bocs! 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ja igen a polcról szedtem le😊

a polcról szedte le
penge96
Khm... megvetted a gamét... csak elírtad 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

DONGUBA
de megy

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Üdv leszedtem a gamét felraktam a legújabb patchet erre már nem megy Magyarosítás?

Igen, de úgymond 3 csapat van az életembe: a Bordeaux mellett a Barcelona és a Ferencváros.
a PAOK-al elkezdtem a játékot, de a Leverkusen nagy falatnak mutatkozott a 3. barátságos meccsemen, 3-2-re kikaptam.
penge96
Csak nem egy Bordeaux drukker?😄

theo egy kibaszott állat 😄
bl-ben vertük a real-t. oda s vissza.
Sziasztok!
Rég óta olvasgatom a fórumot, ezért úgy gondoltam én is csatlakozom hozzátok. 😄
A magyarosítást nem sikerült megcsinálnom, csak a kommentár lett magyar a játékban. Nem gond végülis, csak ki akartam próbálni magyarul.. 😄 Nem ez a lényeg, most van idõm, úgyhogy kezdek egy új játékot. Valami véleményetek van a PAOK keretérõl?
na végre, találtam
2d van, azt már le is szedtem
idei 3d (legalább premier league, de lehet megapack is) kitpack merre található? azt sem találok...
ölni tudnék egy cut-out premier league facepakk-ért 😄 nézem sorra fm-base-en, de nincs... mindegyik ilyen csicsás szar...
csm
nemvolt saját skinem. letöröltem a játékot,újra feltettem,és még mindig csinálja... :C

BMW 325 iX Rallye Car :)

bakkerman

bakkerman
Kezdtem egy gémet a Gamba Osakával!

Elég jó a keret,a középpálya,és a támadósor televan 4 csillagos potenciálú játékosokkal,a védelembe hozok 1-2 embert,és akkor mehet a buli. Ázsiai BL induló a csapat,ott szeretnék minnél jobban teljesíteni,elsõre óvatosan azt mondanám,jussunk tovább a csoportból,aztán meglátom. Bajnokságban minimum 4. hely a cél,ugyanis az már BL-t ér. Kupában szeretnék menetelni,persze amennyire engedi a csapatom,de a prioritás a bajnokság,és a BL. Van ligakupa is,de azt általában kisebb elsõosztályú csapatok nyerik,így ott inkább az ifikkel fogok kiállni. Na hajrá!

<#eljen><#eljen>
Huni92
a generáltak közül az elsõ rendben van, de a többi kuka, piazón meg nem lesz olyan játékos.

lippet
A jelenlegi keretem a kékeknél (angolosítás valószínûleg elmarad most még, sok fiatal tehetségem van, akiktõl sajnálnék megválni):

Fiatal angol játékosok:

Fiatal tehetségeim a csapatban (mind generált):

Akit szeretnék megszerezni, de Mve miatt sosem jön össze:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Serge Aurier is elvileg 10 milla körüli árat kapott, de elengedni csak ilyen 25 körül akarják

gondolom fejlõdött is rendesen. mutatsz róla egy képet? meg jones-ról is, kíváncsi lennék mire számíthatok. 😊
lippet
Everton engem nagyon le akar húzni, Rodwell ~10 milliót ér, de nekem csak 36 misiért engednék. A jó édes ... 😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

penge96
Ha van saját skined betéve, akkor próbáld meg törölni. Végsõ esetben vedd ki a mentéseidet, és telepítsd újra a játékot

csm
sziasztok,az a kérdésem,hogy egyik pillanatról a másikra azt csinálja az fm2011-em,hogy amint rámennék egy játékos profiljára,tehát amint a nevére kattintok,kilép... eddig nem csinálta,pedig amint megjelent,megvettem. tegnap kezdte el,új játék kezdésénél is,és régebbi,eddig mûködõ mentéseknél is elkezdte. mi lehet a gond,más is tapasztalt ilyet?

BMW 325 iX Rallye Car :)

semmi gond 😄
penge96
nah basszus, mûködik. Megint elõbb írtam, minthogy... mindegy. Bocs

penge96
Patchel is*

penge96
Újrahúztam a Windowst, feltettem az FM-et, és mikor indítom, végi egy Processing Please Wait felirat van -.-' Patchel. Mi az isten csináljak?

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
Legújabb patch, ismét Fradi, immár nem tesztkarrier 😊

2014, bl selejtezõ:

Összesítésben elég szép, megkapták a lilák! 😄D

CSAK a Fradi

franc tudja hol találtam egyszer, feltettem mert kezdeni akartam a reysol(!) csapatával :ASDASD de mikor megláttam, hogy 2 légiós lehet a teljes keretben, egybõl letöröltem, így nem sok értelme lenne, mert valljuk be a japók közt nincs túl sok aranylábú spíler...
<#eljen>
bakkerman
valaki nem tud adni egy détbészt,ami bevarázsolja a játékba a japán bajnokságot? elrajtolt a J-League,én meg nem tok kezdeni a Gamba-val...

lippet
Adtál egy jó ötletet nekem is! Már 4-5 éve megyek a Chelsea-vel, kicsit kezd unalmas lenni, de ezzel az "angolosítással" új színt vihetek a pályafutásomba. <#vigyor2>

monnyon le! <#banplz>
nekem édesmindegy, de mivel megválasztottatok, az a dolgom, hogy szóljak, nehogy panasz érje a ház elejét 😄
esküszöm link akart lenni... 😄 mellényomtam.