Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
így kezdjük majd az új évet:

bajnoki meccsek:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

látott már valaki ilyet?Most lenne a meccsem a feljutásért,erre senkit nem tudok a csapatba állítani...KABARÉ!!!!
Komolyan mondom ez nem lehet igaz!A csapatommal megnyertem az Osztrák Regional ligát,és majd 1 hónap pihi van a rájátszásig...Ezzel még nem lenne baj,de a játékosok elmentek szabadságra,és így az erõnlét visszaesett nem picit...ilyenkor mi a fenét tudok csinálni?edzõmeccset nem engednek lekötni...
Darthmushroom
Blyth elsõ szezon:
igazolások:

tabella:

szezon játékosa: Fofana tõlem😛

Darthmushroom
aki angol kis osztályba akar kezdeni és szeretné h legyen is money annak ajánlom a crawleyt (11.3ba) megnéztem megvan csinálva h gazdagok és több mint 100k fontot lehet kapni igazolásokra ami olyan kis osztályba rengeteg.

bakkerman
ahogy látom olyan értékei csökkentek,amik nem feltétlenül kell edzeni egy középhátvéd esetében,de lehet te még kevesebbet edzetted ezekben a skillekben,szal tolj rá a csúszkán egy picivel több technikát,és támadást

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lehet, hogy noob kérdésem lesz, de még egyáltalán nem vagyok jártas az FM-be. A lényeg, hogy adott a Liverpool legjobb védõje Dani Agger és egyszer csak megláttam ezt: WTF!
Egybõl az elsõ gondolatom az volt, hogy rosszul eddzetem a fiúkat,de miután mindenkit megnéztem, és senkinél nem tapasztaltam hasonlót tanácstalan vagyok....
Elõre is köszi a válaszokat

Allez L\'OM

egyszer már én is kezdtem velük
Dukla Praha 2010/2011

csapat: átigazolások / keret / stat
bajnokság: tabella / stat / gólkirály 2. / meccsek
kupa: meccsek / bukta / a végsõ gyõztes és leendõ bajnok ellen talán nem volt szégyen kiesni
a csapat húzóemberei voltak: chigou / styvar / pilar

Darthmushroom
látom most mindenki nagyon kiscsapatos, én a blyth spartan-nal szenvedgettek most az angol sokadosztályba 😄

Újra van egy kevés idõm,így nyomjuk az Osztrák ligát😊 Újoncként a legnagyobb favorit ellen villogtunk picit😄
Fyrex
2.5 év a Parma kispadján 😊

Avanti Crociati!

féltáv:
tabella
meccsek
kupa
Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
legegyszerûbb: elmész 1 nap szabadságra.

Roland10
és abból lehet valami rossz?? De végülis ink lejátszom..kiálok c csapattal😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

bakkerman
így van

Huni92
de, ha elõbb megszakítod a kapcsoaltot a csapatokkal.

Roland10
Csak az a baj h pont akkor van amikor válogatott:/:/

bakkerman
fiókcsapat,akikkel minden nyáron kötelezõ letolnod egy barimeccset,azokat nem is tudod törölni

Roland10
Értem...csak 3 meccsem van az elõszezonban és az elsõnél megengedi hogy lemondjam a másodiknál meg a harmadiknál meg nem és valamér kék a csapat neve mind2nek:S

bakkerman
kiválasztod az adott meccset,és rámész hogy barátságos meccs visszavonása valami ilyesmi. nekem egyszer az fm10-ben volt egy bugom,hogy FA kupa ujrajátszást kellett játszanom az ellenféllel,de a visszavágó idõpontja meg pont 1 nappal válogatott meccs elõttre esett,így a komplett keretem már "Útban volt a válogatott edzõtáborába"....persze ifikkel kiálltam,és valami nagyon nagy zakót kaptam

Roland10
Amikor elkezdesz egy új idényt és vannak bari meccsek.. lelehet valahogy mondani mert az egyik meccs az pont akkor van amikor a válogatottak és alig birok kiálni:S

barátságos meccset akartam lekötni és ott volt ajánlva az ismeretlen külföldi klubok között 😄
bakkerman
Karancslapújtõ...wait....WTF? ezmegmi? 😄

Befejeztem az elsõ szezonomat a Schalke csapatával.
A vezetõség elvárása az volt, hogy legyek harcban a bajnoki címért, én min. egy dobogós helyezést vártam magamtól, ami BL-szereplést ér.
Átigazolási pénzt egyáltalán nem kaptam, és a fizetési keret is teljesen ki volt használva, így elõször egy kis takarítást végeztem a keretben. Volt pár játékos, aki aránytalanul nagy fizetéssel rendelkezett, így õket el-, illetve kölcsönadtam:
- Streit, Edu, Hao, Plestan, Reginiussen, Pander
Az így befolyt pénzbõl kölcsönvettem Pitroipát (Hamburg), Abelt (Kaiserslautern) és Bileket (Kaiserslautern)
A szezont nagyon jól kezdtük, a Bayernt megvertük a szuperkupa-döntõben, és a bajnokság elsõ fele is jól sikerült. Féltávnál 4 pont hátránnyal fordultunk a Bayern mögött, a Dortmund volt a második. A tavasz elsõ fele gyengébbre sikerült, de így is max 6-7 pontra ott lihegtem a bajorok és a Dortmund nyakán. Az utolsó fordulókban viszont minden sorsdöntõ meccset hozni tudtunk, ezzel az utolsó forduló elõtt 2 pontra feljöttünk a Dortmundra. Az utolsó fordulóban a Dortmund Hannoverbe látogatott, míg mi a Freiburgot fogadtuk. A saját meccset 3-1-re hoztam, és óriási szerencsémre a Borussia csak 0-0-át játszott idegenben, így jobb gólarányomnak köszönhetõen megszereztem a salátástálat.

A BL-ben a csoportkörben az Arsenal, a Roma és a Salzburg volt az ellenfelem:
1. Arsenal
2. Schalke
3. Salzburg
4. Roma
Csoportmásodikként továbbjutva a nyolcaddöntõben a Milan jutott ellenfélként, akikkel otthon kezdtük a párharcot. Már a 15. percben 0-2 volt az állás, de egy óriási meccsen sikerült 3-2-re fordítanom. A visszavágóra így elõnnyel utaztam, ahol a félidõben is még 0-0-ra álltam, de aztán összeomlott két gyors góltól a csapat, és sima 4-0-ás zakó lett belõle.

A Német Kupában az elõdöntõig meneteltem, ahol a Leverkusen állított meg.

Összességében egy nagyon jó szezonon vagyok túl, de többször bebizonyosodott, hogy a keret nem elég nagy, rövid a kispad, és eltiltások vagy sérülések esetén nincs minõségi cseresorom. Ezért a Bosman-szabállyal ingyen megszereztem lejáró szerzõdéssel ezeket a játékosokat:
- Vanderlei (KAP) Coritiba
- Kraft (KAP) Bayern
- Insua (V😎 Liverpool
- Van Bommel (VKP) Milan
- Cesar Delgado (BSZ) Lyon
- Marveaux (JSZ) Rennes
- Trochowski (BSZ) Hamburg
- Destro (CS) Genoa

Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...

asszem megvan az új kedvenc fm-es csapatom 😄 dukla praha. az alábbi számból hallottam a csapatról:

(ezt is szeretem tõlük, ez egy Honvédos szám.)

lássuk a lényeget. 😄 szóval szépen indítottam egy új gémet és betöltöttem a cseh és a magyar bajnokságot mindkettõt másodosztályig.

(pénznem itt még fontban, de aztán átállítottam euróra.)

átigazolások, immár euróban

elsõ meccsem

elsõ tétmeccsem

zorrobomber
1. Fogsz tudni azokból a bajnokságokból igazolni, csak csapatot irányítani nem.

2. Ha jó a géped megpróbálkozhatsz vele, a csillagok nem teljesen mérvadóak. Mindemellett a "csak nézhetõ" bajnokságok azért rendesen zabálják a géped, így ha van olyan bajnokság ezek között, amelyik szerinted nem annyira fontos vagy érdekes, akkor ne töltsd be õket, hanem az adatbázisnál customba töltsd be az adott ország játékosait, így fogsz tudni onnan igazolni.

Sziasztok, minél élethûbben szeretnék játszani, tehát nagy adatbázissal, és kijelöltem mind az 51 országot, de mivel magyar NB1be akarok kezdeni a Vasasnál, ezért csak a Magyarországnál állítottam be azt, hogy játszható legyen, a többinél pedig "csak nézhetõ" vagy vmi ilyesmi volt az opció neve. Ez most azt jelenti, hogy nem tudok majd leigazolni külföldrõl játékost, csak a magyar ligában résztvevõ játékosok közül?

Az a gáz, hogy ha kiválasztom mind az 51 országot, 102 ligával, nagy adatbázissal, akkor a szám.gép. teljesítménye fél csillagos lesz, és nem akarok órákat várni betöltésekkel, de ugyanakkor minél élethûbben szeretnék játszani.

Forza Italia
Igazolásaim az új szezonra. Remélem sikeres év lesz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Óriási csatában a 24.fordulóban elõztünk,és a hátralévõ 2db fordulóra megtartottuk,sõt növeltük is az elõnyünk,így a végére 3pont forral megelõztük az 52pontos Gmunden csapatát,és így feljutottunk a Regional ligába😄
Izgalmas volt,mert az elején rengeteg döntetlent játszottunk,sõt a tök utolsó csapat még el is kalapált õsszel!De a téli szünetben taktikát váltottam és ez meghozta az eredményt😄
Bajnok az UFC Eferding 😄
bakkerman
akkor lecsúsztál a pináról...😄DDD

egy pina nevût egyszer majdnem leigazoltam hattricken... 😄 csak aztán lecsúsztam a licit végérõl...
tudom, láttam már tv-s meccsen is
bakkerman
nyugi van Pina nevû pléja is

BBeno2
nem. tényleg a gép adta emberünknek... ilyen olcsó poén eszembe sem jutott volna...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Roland10
Nálam is elõfurdúl, de nálam is cak ugy h 10-15 meccsenként megáll 2-3 mp-re de utána rendesen megy tovább..még egyszer sem fagyott meg..😄

Ja-ja... 😊

www.smart-bus.hu

hedonist
Igen az esetek 80%-ában nálam is ez történik, de néha nem jön vissza 10mp után, hanem teljesen megfagy..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Ez nálam is elõfordul... 😞

bakkerman
akkor ez játék hiba,nem hiszem hogy a videókártyáinkat ennyire megterhelné a gém 😄

Ilyen nálam is van... :S

www.smart-bus.hu

bakkerman
nekem olyan van hogy 6-7 másdopercre megáll,mindenki fut egyhelyben,a hang is megáll,de aztán megy tovább a gém,minden hiba nélkül. ez úgy minden 10. meccsen fordul elõ kb. mondjuk elég idegesitõ,ha a meccs állása miatt is idegben vagyok,meg rágom a körmöm mint állat,erre megáll a játék...

hedonist
Nektek van olyan,h 3d játék közben megáll az egész és csak restart segít?:s

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Terminátor14
Nem sokat számít a ranglista, én top 15-ben voltam asszem a Fradival, mégse nagyon számított az igazolásoknál, inkább az nb1 repuját nézték a játékosok.

CSAK a Fradi

4. évemet befejeztem a hurkákkal. 45.(!) vagyok a világranglistán, de nagyon uncsi vá vált a játék számomra. Majd fél év mulva ujrajátszom.

tudom, hogy nem engem kérdeztél, de NEM tudtam kihagyni 😄
NEM 😄
ez nem becenév?