Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajnoki meccsek:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
igazolások:
tabella:
szezon játékosa: Fofana tõlem😛
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egybõl az elsõ gondolatom az volt, hogy rosszul eddzetem a fiúkat,de miután mindenkit megnéztem, és senkinél nem tapasztaltam hasonlót tanácstalan vagyok....
Elõre is köszi a válaszokat
Allez L\'OM

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
A vezetõség elvárása az volt, hogy legyek harcban a bajnoki címért, én min. egy dobogós helyezést vártam magamtól, ami BL-szereplést ér.
Átigazolási pénzt egyáltalán nem kaptam, és a fizetési keret is teljesen ki volt használva, így elõször egy kis takarítást végeztem a keretben. Volt pár játékos, aki aránytalanul nagy fizetéssel rendelkezett, így õket el-, illetve kölcsönadtam:
- Streit, Edu, Hao, Plestan, Reginiussen, Pander
Az így befolyt pénzbõl kölcsönvettem Pitroipát (Hamburg), Abelt (Kaiserslautern) és Bileket (Kaiserslautern)
A szezont nagyon jól kezdtük, a Bayernt megvertük a szuperkupa-döntõben, és a bajnokság elsõ fele is jól sikerült. Féltávnál 4 pont hátránnyal fordultunk a Bayern mögött, a Dortmund volt a második. A tavasz elsõ fele gyengébbre sikerült, de így is max 6-7 pontra ott lihegtem a bajorok és a Dortmund nyakán. Az utolsó fordulókban viszont minden sorsdöntõ meccset hozni tudtunk, ezzel az utolsó forduló elõtt 2 pontra feljöttünk a Dortmundra. Az utolsó fordulóban a Dortmund Hannoverbe látogatott, míg mi a Freiburgot fogadtuk. A saját meccset 3-1-re hoztam, és óriási szerencsémre a Borussia csak 0-0-át játszott idegenben, így jobb gólarányomnak köszönhetõen megszereztem a salátástálat.
A BL-ben a csoportkörben az Arsenal, a Roma és a Salzburg volt az ellenfelem:
1. Arsenal
2. Schalke
3. Salzburg
4. Roma
Csoportmásodikként továbbjutva a nyolcaddöntõben a Milan jutott ellenfélként, akikkel otthon kezdtük a párharcot. Már a 15. percben 0-2 volt az állás, de egy óriási meccsen sikerült 3-2-re fordítanom. A visszavágóra így elõnnyel utaztam, ahol a félidõben is még 0-0-ra álltam, de aztán összeomlott két gyors góltól a csapat, és sima 4-0-ás zakó lett belõle.
A Német Kupában az elõdöntõig meneteltem, ahol a Leverkusen állított meg.
Összességében egy nagyon jó szezonon vagyok túl, de többször bebizonyosodott, hogy a keret nem elég nagy, rövid a kispad, és eltiltások vagy sérülések esetén nincs minõségi cseresorom. Ezért a Bosman-szabállyal ingyen megszereztem lejáró szerzõdéssel ezeket a játékosokat:
- Vanderlei (KAP) Coritiba
- Kraft (KAP) Bayern
- Insua (V😎 Liverpool
- Van Bommel (VKP) Milan
- Cesar Delgado (BSZ) Lyon
- Marveaux (JSZ) Rennes
- Trochowski (BSZ) Hamburg
- Destro (CS) Genoa
Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...
(ezt is szeretem tõlük, ez egy Honvédos szám.)
lássuk a lényeget. 😄 szóval szépen indítottam egy új gémet és betöltöttem a cseh és a magyar bajnokságot mindkettõt másodosztályig.
(pénznem itt még fontban, de aztán átállítottam euróra.)
átigazolások, immár euróban
elsõ meccsem
elsõ tétmeccsem
2. Ha jó a géped megpróbálkozhatsz vele, a csillagok nem teljesen mérvadóak. Mindemellett a "csak nézhetõ" bajnokságok azért rendesen zabálják a géped, így ha van olyan bajnokság ezek között, amelyik szerinted nem annyira fontos vagy érdekes, akkor ne töltsd be õket, hanem az adatbázisnál customba töltsd be az adott ország játékosait, így fogsz tudni onnan igazolni.
Az a gáz, hogy ha kiválasztom mind az 51 országot, 102 ligával, nagy adatbázissal, akkor a szám.gép. teljesítménye fél csillagos lesz, és nem akarok órákat várni betöltésekkel, de ugyanakkor minél élethûbben szeretnék játszani.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Izgalmas volt,mert az elején rengeteg döntetlent játszottunk,sõt a tök utolsó csapat még el is kalapált õsszel!De a téli szünetben taktikát váltottam és ez meghozta az eredményt😄
Bajnok az UFC Eferding 😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
www.smart-bus.hu
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
www.smart-bus.hu
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
CSAK a Fradi