104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #77440 alt+f9 de át tudod állitani,shortcuts és save screenshot. -
karajjj #77439 nem fogod kitalálni, a beállításoknál... -
karajjj #77438 bő egy hete jelent meg a játék, honnan lenne?
a tavalyit használhatod, a játék fele magyar lesz, a másik fele pedig angol -
és hol tudom?:$ -
Hello! Van a Fm 12-höz használahtó magyarítás? -
Itsuki #77435 hát betudod állitani a játékban a képernyőmentést... és azt a dokumentumok screenshot mappába menti el -
játék közben ha nyomok print screent akkor azt hova menti? vagy h tudom paintbe berakni? mer ha bemásolom akkor az asztalról van egy kép -
Az meg fradi meccsen is volt....jol nez ki -
na akkor első karrier: Celtic
1.cél hosszú időre visszahódítani a skót bajnoki címet a rangers-től
2.cél európai top csapattá fejlődni -
Neoncsoves #77431 LOL!
Olympiakos elleni meccsen a kapu mögötti szektorban volt 1 görögtűz :D ááááá :D -
farferi #77430 Megvan végre!!!!!Holnap reggel korai ébresztő és nyomatom ezerrel.
-
sztem fain:)
közbe próbáltam a tavalyi fm11es arccsomagot a skinnel.
Akinek kell az szóljon és feltöltöm valahova az egészet.5nagyobb bajnokság első 3osztálya plusz a többi liga első illettve másodosztálya.
-
-
-
na fészpek logopek pipa jöheet az új fm.boldog nap ez a mai:) Annak ellenére hogy ma egy legenda távozott az élők sorából:SS -
miszka #77425 Szép estét Mindenkinek!
A logo, kit, face pack-ot hova másoljam, illetve pontosan mely helyekről kell kitörölni a fake fájlt? köszönöm a segítséget. -
en mar toroltem az osszeset megsincs -
karajjj #77423 fake.Inc -
Neoncsoves #77422 a német válogatottra meg a német bajnokságra mi is a megoldás? :) -
barcames #77421 én a 11-ben megvettem a rómába és elég jó volt -
Mert Enzo Perez és Walter Gaitán volt a kezdő, Dos Santos meg többször kisegített csereként az elején, így első számú csere volt. Nemzetközi kupákba meg már nem tudtam nevezni. -
barcames #77419 nolitot miért nem játszattad? -
Nos, véget ért az első szezon, konkrétan nem nyertünk semmit :) Az EL-ből a Bayern vert ki az elődöntőben 0-4es összesítéssel. Illetve valamit mégis nyertünk, viszem tovább a taktikát. Még nem tudom pontosan, hogy melyik csapathoz.
Képek a bajnokságról
És a kulcsjátékosokról
-
Itsuki #77417 MK: Tököl-Ajka 4-3,1-4 :D jöhet a Győri ETO,de most téli szünet:D -
november elején 8-10 csapatnál is elfogyott a türelem és rúgdosták ki az edzőket....volt miből válogatnom (bár a sevilla, lazio és aston villa kiröhögött :D) de mehettem volna palermoba, las palmasra, osasunaba vagy barcelonaba (a kisebbikhez), és én végül az utóbbit választottam a kedvezőbb feltételek miatt...a helyzet pedig úgy áll, hogy a 2. osztály 15. helyén állnak jelen pillanatban, de nincs veszve még semmi se, hisz bőven odaérhetek a feljutáshoz.... -
Jimbo #77415 Alig várom, hogy elkezdjem a kedvenc Sportingommal a játékot:)) -
Egészen meg vagyok elégedve a szezon első felével. Gyorsan ledolgoztuk a handicap-et, remélem csak javulunk a folytatásban.
Tabella
Jött Necid a támadósor megerősítésére (sérülten jött), Denis és Figueroa ennek örömére 5 gólt lőtt két meccs alatt. :D
Saivet is érkezett, góllal mutatkozott be csereként, majd 4 hónapra lerúgták... ^^ -
kirúgtak, mer a végére csak a 7. helyet szereztük meg....nem ment :D -
Fio-val mivan,már nem tolod? -
nah sikerrel vettük a kanyarokat az olimpián...megtszenvedtünk a spanyolok és brazilok ellen is, de a döntőben nem kegyelmeztünk....banzai...:D
és végül a győztes csapat
-
Solt #77410 Ami a másodosztály szintjén meg is van a Samp-ban! :)) Olyan középpályás fölény van, hogy nagyon el sem jutnak a kapumig... ami veszély adódik, az általában rögzített helyzet után van. -
3 védős rendszert nem szeretem,ahhoz kibaszott jó belső védők kellenek,és nagyon jó szűrők középpályán -
na 2. tétmeccs is pipa,olasz kupa Samp-Latina 2-0 egy öngól,meg a 90.percben Pozzi lőtt gólt. Pozzi nagyon zsírul tolja,két tétmeccs 4 lőtt gól -
Solt #77407 De, ha sérülnek nincs alternatíva... még 3-5-2 esetén szinte mindenhova van hasonló képességű csere... ( igazolás nélkül ) -
MTK-nak látom simaügy a visszajutás,viszont a Vidi II elég szarul szerepel -
Itsuki #77405 félidő
eléggé szeszélyes a csapatom... veszprémben csak 1 x budaörs ellen itthon sima vereség,majd gyirmótot vertük... és a kupába is jó eséllyel megyek még 1 kört.. -
én 4-2-2-2-t álmodtam meg a keretre,rispoli jobbhátvéd,laczkó balhátvédnek jó lesz,nem most kezdtem,még d.előtt valamikor,első tétmeccsemen túl is vagyok,olazs kupa Samp-Sorrento 3-1 Pozzi 3 gólt lőtt,Koman gólpassz -
Solt #77403 Szélső védő nuku...
Én 3-5-2-t játszatok velük, és eddig egész szépen muzsikál a dolog... bár gyanítom a teljes verzióban már nem lenne ilyen könnyed a dolog. -
nah sikerült megint elindítanom a demot,kezdtem egyet a sampdoriaval -
életem egyik legjobb fm meccsét játszottam a deporral.majdnem megvert minket a xerex de felbírtunk állni: