Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Darthmushroom
grat
am kiket igazoltál?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Forza Italia
hopp srácok. mondom poénból megpróbálom hátha 😄
erre tessék

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
befejeztem az elsõ évem a Halinál. Jó szezont futottunk. Íme a képek.

Magyar Kupa

Bajnokság

és a legjobb játékosom

eleve már a munkahelynél számít, hiszen senkiként nem vesznek fel még nb1-es csapathoz sem
oh érthetõ köszi szépen!

bakkerman
"nem volt válogatott" a reputationöm meg nemzeti szintû

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
hát szerintem ez tök logikus, pl válogatott focista ként ülsz le egy csapat padjára logikus van h tapasztalat és szívesebben igazolnak hozzád játékosok h alattad játszanak mintha egy senkiként ülnél a padra.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

mibe számít bele hogy Múltnak mit állítottál??

zorrobomber
igen

lippet
Az annyira számít? <#fejvakaras>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

múltnak mit állítottál? válogatott focistát?
Roland10
Ez eddig kiváló😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

bakkerman
hátööö...nem egy tézsévé a játék sebessége,de azért megyeget

bakkerman
kezdtem egy vándor karriert,13 ország betöltve,kb 30 ligával,elsõ állomás ahova felvettek a vasas. egyelõre 1 éves szerzõdést kértem,cél a benntmaradás. évrõl évre tervezek,így a karrierem legelején

kurva jól indult a szezon, azonban tavaszra annak rendje és módja szerint elfáradtunk, jöttek a bajnokságban a blamák sorra, de persze így is simán behúztuk a bajnokságot és az fa kupát. bl-ben az elõdöntõ lett a végállomás, a végsõ esélyes barca ellen sikerült kiszopni idegenben lõtt góllal... ahogy az várható volt, két idegtépõ meccset játszottunk velük. errõl és minden másról képek alább:

csapat: átigazolások / keret / stat
bajnokság: tabella / m1 / m2 / gólkirály / év csapata / osztályzatok
ligakupa: meccsek
fa kupa: meccsek / döntõ
bl: meccsek / csoport / vs. barca #1 / vs. barca #2
köszönöm, és bocs az offért

de állíthatod magadnak is, akkor betöltöd mondjuk európa, afrika meg délamerika játékosait és máris 300 ezer játékos
nalam nem volt elerhetõ huge, large volt a legnagyobb

DONGUBA
igen az adatbazis beallitasnal...en pl huge adatbazist hasznalok es ahoz teszek be meg ha keves

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

large adatbázis az tuti.

hogy érted, hogy nem állítottam be, hogy honnan töltök még be játékosokat? ezt hol tudom megtenni? csak új játék indításánál?

DONGUBA
pl nem allitottad be az adatbazis nagysagat lehet ott.
nem allitottad be hogy honnan toltesz be meg jatekosokat lehet ott

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Olvastam olyat, hogy más minden országot betöltött, és neki 292.000 játékost írt ki, nálam mind a 102 liga, 51 országával csak 147.000 játékos van. Hol rontottam el?

hosszú idõ után újra tudom kicsit folytatni az Eferding csapatával,hát nem túl rózsás a helyzetünk!
maffi
Chabangu nálam a vidiben brutál jól tolta. Én asszem pár ezer euróért vettem anno, és elsõ év után 1.5M-ért vitte a Leverkusen. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ott már csak kiegészítõ ember volt nagy jóindulattal. Nekem mindenesetre megérte. 😄

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

nem a ligákat kell betölteni, azzal semmit nem érsz, a játékosokat kell betölteni az adatbázisba
DONGUBA
mas adatbazis...vagy mas beallitas stb

A te igazolásaidból sem találok jó párat, akkor hogy van ez?

Forza Italia
jaja 😄 jó játékos

látom megtaláltad wawa-t <#eljen> egyik kedvencem <#eljen>
Forza Italia
Õket sikerült leigazolnom. Középmezõnybe talán jó lesz

Az miért van, hogy elõttem lévõ kommentekben szereplõ játékosokat nem találom? Kezdtem egyet a Vasassal, kiválasztottam 102 ligát, 51 országból, Magyarországot raktam csak játszahatóvá, a többi csak nézhetõ, de elvileg tudnom kéne igazolni ezek alapján mindenhonnan.

az nem is túl sok... 😄

mondjuk persze, attól is függ épp milyenre generálja a gép azon a két határértéken belül.
nálam az idei játékban újpestre igazolt és elsõ szezonjában rúgott kilencet az nb1-ben
king82
Jó reggelt!

Ja és nem egyszerüen jó préda hanem van EU-s munkaválalói engedéje. 😄

www.bundesliga.de www.kicker.de

az el.csontparti asec mimosas az örök kedvenc, ott mindig találok valami jó pléját 😄
afrikában nézz szét, fõleg elefántcsontpart, nigéria, ghána, kamerum és dél-afrika élcsaptaiban. hidd el megéri a böngészést.
nb2-be legfeljebb... 😄
zorrobomber
hacsak nem folyton sérült mint nálam 😊

Kamaté 😄
Vladimir Yurchenko õ rohadt jó és ingyen igazolható az elején. 1 év után el lehet passzolni jó áron.
Fabian Lamotte jó kis jobb hv ingyé

Barnabyka
Dragan Bogavac
Vele kezd..ingyé' van és 1-2 évig jól termeli majd a gólokat (:

penge96
Ha fent vannak az updatek, akkor értelemszerûen annak a mappájában is írd felül az eventeket

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ok rakom újra és ha mûködik akkor valahogy megpróbálom felrakni a Magyarosítást.

Forza Italia
Magyar csapattal még nem játszottam segítenétek h kik azok akiket érdemes leigazolni és el is jönnek ????

Huni92
nincs. letörlöd a játékot, újrateszed, magyarítást nem pakolsz rá, és megnézed, hogy lefagy-e. ha mûködik rendesen, akkor az van, hogy a magyarítást szúrtad el.

Forza Italia
Kezdek egy karriert a haladással. Kíváncsi leszek mire visszük 😄

megcsináltam de ugyanúgy lefagy meccs elõtt. Esetleg van msn ed? [email protected]

bakkerman
az egész bajnokságuk,az egész futball rendszerük német "koppintás",jópár éve megvásároltak pár jogot a japán futballszövetségnél a németektõl,és azóta nagyo n komolyan fejlõdik a futball ott

Valahol hallottam, olvastam, hogy elkezdték lemásolni a német utánpótlásrendszert... 😊 Nekem anno' a Jubilo Iwata volt a nagy kedvencem, amikor egyeduralkodó volt szinte a J-League-ben, illetve egy idióta anime miatt késõbb a Shimizu lett nagy favoritom. Szerintem majd velük fogok kezdeni egyet.