Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az árak változhatnak, de naggyából:
Középhátvédek:
30M felett: Chiellini, Zapata, Otamendi,
30M-ig: Kjaer, Hummels, Höwedes, Subotic, Sakho, Musacchio
20M-ig: J.Evans, Mbia, Samba, Naldo, Shawcross
10M-ig: Vertonghen, G.Cahill, Geromel, Radu, Yanga Mbiwa, Phil Jones
5M-ig(fiatal): Mongongu, Rafa Tolói, Santacroce, Kana-Biyik, Ecuélé Manga

Miranda-t megvette már az Atletico Madrid, 11.3-as patchban már csatlakozik 2.évben.

Ajánlani természetesen a 3 legrágábbat tudom, de nálam bevált Sakho, Yanga Mbiwa, Phil Jones (2év kell neki), Vertonghen és Rafa Tolói is.
kösz a javaslatokat egy pillantást mindenképp vetek rájuk!

hedonist
Roderick Miranda-t érdemes még megvenni, nagyon olcsó, és kva jó lesz!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Neven Subotic, Gary Cahill, Phil Jones

Ezek már most top védõk, de van pár olyan, aki 1-2 éven belül lesz az

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Darthmushroom
shawcross kb 12m ,gary cahill kb 7,5m

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Megoldottam. 😄
tud valaki valami jó olcsó (kevesebb mint 20 milla euró) középsõ védõt?

Újat kezdtem, de max 1 vagy 2 szezont adnék Carvalhonak , David Luiz akit eddig mindig elhoztam szezon elején az már Chelseanél van és 25millát tuti nem adok érte (nem is adnák annyiért). Nincs ötletem jelenleg :\

hát így fejbõl most nem, de otthon ha lesz idõm, nézek neked
Tudsz ajánlani középsõ középpályásokat, akik eljönnének a Vasasba? (pass, technique és workrate-jük kell jó legyen) illetve kéne egy, maximum kettõ középhátvéd.

Sziasztok!
A cache mappát, hogy tudom megnyitni? Emiatt nem megy a magyarosítás.
Köszönöm elõre is
leraktam õket a tartalékcsapatba, mert még nem ismertem igazán az aktuális keretet és télen akartam eladogatni õket
hirdetés alapján vettem fel 3 edzõt és egy orvost, az olasz segéd maradt, raktam be utána jó ki edzéstervet, erre a játékosok fele elkezdett rinyálni, hogy túl intenzív 😄

Végh teljesen korrekt volt, inkább azzal volt a bajom, hogy nincs helyettese, aztán mikor kiesett egy hónapra bokaficammal, akkor voltam gondban,

nekem a vasárnapi focistát nem engedte, csak a sorban utána következõt, viszont én igenmagas bért adtam nekik a játékosoknak, heti 2-3 ezer eurót, így igencsak ment minuszba a kassza, viszont az eladásukból szép pénz lett volna szezon végén, ha tegnap nem bassza el a win7-et a service pack1 és nem kellett volna helyreállítani a rendszert, így sajna odalett a mentés, de lehet, hogy újra fogom kezdeni
+ és miért nem adtál el senkit? van jónéhány játékos, akinek semmi hasznát sem látom

Személyzetet igazoltál a Vasashoz? Elég gyérnek tûnnek számomra.
Végh-gel meg vagy/voltál elégedve, vagy igazoltál kapust is?
Múltamnak vasárnapi futballistát állítottam be, mert az is vagyok 😊 gondolom ez okozza azt a problémát, hogy nem tudok leigazolni 2-3 általad említett játékost, akit te le tudtál igazolni.

Forza Italia
10 nél jár

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Postiga hány gólt lõtt már? 😊

Forza Italia
16 forduló után az állás

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

az utolsó képernyõn, ahol a bajnokságok részletes adatait állíthatod
hedonist
Ezt hol tudod állítani?

hedonist
Köszi.

Vhogy a logok még mindig nem jelennek meg, így néz ki a mappastruktúra:

\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\logos\ és ebben Asia, Africa, competitions, continents, Europe stb. mappák vannak.

Ebben lehet hiba?

(a játékban a use cache ki van kapcsolva a másik beállítás meg be)

bakkerman
nem,sajnos.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
Career közben lehet változtatni az adatbázist? Szeretnék egy Koreai csapatot betölteni, vagy akár az egész ligát.

Köszi

Az elsõ évem az Osztrák 2.ligában elég jónak mondható!Anyagilag ehhez a szinthez jók vagyunk,de a stadionom nagyon kicsi.Azért jó érzés,hogy párszor minden jegy elkelt az 1500-as katlanba😊
bakkerman
rámész munkák,ott a 2. fülre,és ott lesznek felsorolva csapatok(persze ha pár bajnokság bevan töltve),és ott lesz az edzõ helyzete,ha stabil,akkor nem tudsz jelentkezni,de ha az van hogy "inog a kispad","bizonytalan" akkor tudsz,ha meg nincs edzõje a csapatnak,akkor emg ugye egyértelmû

jaaa értem. köszi! esetleg ha valakinek van kedve segíteni taktika összeállításában az írjon már egy PÜ-t!

tudom olvassak PDF-et de azokból igazából nem sokra jöttem rá...

ROCKnROLLA
Nekik érdemes beállítani igen, de nem az hogy meddig menjen el emberfogásban, hanem hogy mennyire támadja le az ellenfelet. Szóval a whole pitch az egészpályás letámadás, vagyis letámadja a védõket is ha náluk van a labda stb.. 😉

segíjtséget kérnék tõletek: amikor egyénileg be akarom állítani a taktikában hogy closing down, ugye a csúszkán van az hogy Own Area, Own Half, Whole Pitch. A Whole pitch-t azt csatároknak meg támadóknak érdemes inkáb beállítani nem? ez arra vonatkozik hogy meddig menjen el emberfogásban. vagy tévedek?

lippet
Hogy lehet egy csapathoz jelentkezni munkára? <#vigyor2>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

RedJohn
OFF: Akit esetleg érdekel, találtam FM11-hez NB1 mezcsomagot
NBI mezek

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.

bakkerman
Ajka lett a dologból xdxd

bakkerman
vége lett a bajnokságnak,28 ponttal 13. lettem a Vasassal a vándorkarrier 1. szezonjában,bajnok lett a Loki. már június 1 van,eddig 34 csapathoz adtam be a jelentkezést,és ebbõl 1,csak a kaposvár írt vissza,hogy ülésezni fognak a jelenlegi edzõ sorsáról,és én vagyok az elsõszámú jelölt....török harmadosztálytól kezdve francia 4. osztályig mindenhova beadtam,de csak kikacagtak xd

bakkerman
még azis lehet elmegyek a kaposvárhoz,ha hívnak,és visszajuttatom õket az NB1-be

4-1-2-1-2 gyémántforma meg saját taktika
bakkerman
huhh,benntmaradtunk,27.forduló után sikerült elérni,utóbbi két meccsen vertük az uccsó kaposvárt,meg a pápát,és ez elég volt! kaposvár-honvéd megy az nb2-be,én meg megyek valamelyik másik csapathoz,nincs jövõje a vasasnak,2 milliós minuszban van a klub,jövõre megint maradna a benntmaradás célkitûzésnek.

milyen taktikával tolod?

bakkerman
hát nekem a vasassal eddig olyan jól megy,hogy már nézegetem a csapat nélküli klubokat,hogy hova megyek át június végén,konkrétan lehet kiesünk.

az új középhátvédem nyomott egy mesterhármast...

Barnabyka
Chabangu milyen beállításokkal játszik nálad?

õk jöttek és senkit nem adtam el

maffi
második évben járok a Nacionallal. 5. lettem elsõ évben (a braga, porto, sporting, benfica négyes ellen esélyem nem volt). 340 ezer euró áll rendelkezésemre igazolni úgy, hogy már eladtam a feleslegesnek ítélt játékosokat. próbálgatok igazolni, de vagy nincs pénzem az adott emberre, vagy ha kölcsönben gondolkozom akkor meg a fizetést nem tudom állni. tudnátok ajánlani nekem nemzetközi szinten is használható játékosokat, akik el is jönnének hozzám? ezt így 3 óra keresgélés után írom, scoutot nem használok, de már igencsak gondolkozom rajta.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Na szuper, hogy ennyien vasasoznak most, ti kiket igazoltatok illetve milyen poston erõsítettetek? Kiket adtatok el?

kezdtem egyet én is munkanélküliként és én is a vasasnál kötöttem ki végül 😄 de úgy látszik elég erõs csapatot raktam össze, a felkészülési meccseken nagyon összeálltak a srácok, kérdés, hogy mire jutunk majd a bajnokságban
Forza Italia
jó kérdés. viszont a többi játékosaimnak összesen nincs ennyi 😄

nem is szar 😮 hogy tudtál neki ekkora fizetést adni??? mikor a honvédnál voltam így 1-2. szezonban heti 5k-nál aligha tudtam többet adni bárkinek is...
Forza Italia

muti már egy képet a postigáról, nem rémlik milyen értékei vannak
Forza Italia
hát látod 😄 õ most szépség szalonba volt, nekem meg nem volt több idõm portugáliára 😄

c. roni épp nem ért rá tárgyalni? 😄
elmész a péniszbe 😄
Forza Italia
hamarosan rakom be az új idény elõtti igazolásokat.