Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Középhátvédek:
30M felett: Chiellini, Zapata, Otamendi,
30M-ig: Kjaer, Hummels, Höwedes, Subotic, Sakho, Musacchio
20M-ig: J.Evans, Mbia, Samba, Naldo, Shawcross
10M-ig: Vertonghen, G.Cahill, Geromel, Radu, Yanga Mbiwa, Phil Jones
5M-ig(fiatal): Mongongu, Rafa Tolói, Santacroce, Kana-Biyik, Ecuélé Manga
Miranda-t megvette már az Atletico Madrid, 11.3-as patchban már csatlakozik 2.évben.
Ajánlani természetesen a 3 legrágábbat tudom, de nálam bevált Sakho, Yanga Mbiwa, Phil Jones (2év kell neki), Vertonghen és Rafa Tolói is.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ezek már most top védõk, de van pár olyan, aki 1-2 éven belül lesz az
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Újat kezdtem, de max 1 vagy 2 szezont adnék Carvalhonak , David Luiz akit eddig mindig elhoztam szezon elején az már Chelseanél van és 25millát tuti nem adok érte (nem is adnák annyiért). Nincs ötletem jelenleg :\
A cache mappát, hogy tudom megnyitni? Emiatt nem megy a magyarosítás.
Köszönöm elõre is
Végh teljesen korrekt volt, inkább azzal volt a bajom, hogy nincs helyettese, aztán mikor kiesett egy hónapra bokaficammal, akkor voltam gondban,
nekem a vasárnapi focistát nem engedte, csak a sorban utána következõt, viszont én igenmagas bért adtam nekik a játékosoknak, heti 2-3 ezer eurót, így igencsak ment minuszba a kassza, viszont az eladásukból szép pénz lett volna szezon végén, ha tegnap nem bassza el a win7-et a service pack1 és nem kellett volna helyreállítani a rendszert, így sajna odalett a mentés, de lehet, hogy újra fogom kezdeni
Végh-gel meg vagy/voltál elégedve, vagy igazoltál kapust is?
Múltamnak vasárnapi futballistát állítottam be, mert az is vagyok 😊 gondolom ez okozza azt a problémát, hogy nem tudok leigazolni 2-3 általad említett játékost, akit te le tudtál igazolni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Vhogy a logok még mindig nem jelennek meg, így néz ki a mappastruktúra:
\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\logos\ és ebben Asia, Africa, competitions, continents, Europe stb. mappák vannak.
Ebben lehet hiba?
(a játékban a use cache ki van kapcsolva a másik beállítás meg be)
Köszi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
tudom olvassak PDF-et de azokból igazából nem sokra jöttem rá...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
NBI mezek
SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"