Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így sem jó...
köszi, majd megpróbálom <#eljen> kezdhetem elölrõl az egészet, mert letöröltem az egész játékot mérgemben...
MrIncredible
ilyesmi nekem is volt csak már és ha jól emlékszem az volt trükk, hogy mikor elkezded futtatni a pecset, akkor alatta is megnyílik egy kis ablak, mielõtt telepedni kezdene a cucc. na ezt a kis ablakot kell asszem gyorsan kilõni, mert ez használja a programot. Legalábbis nálam ez volt.

mi az apja faszáért csinálja ezt velem minden egyes alkalommal ahányszor megpróbálom feltenni, ezt a kurva patch-et...?

Terminátor14
Nyomogasd a space-t.

CSAK a Fradi

Ha szerzõdés ajánlás közben vmit elbalfaszkodtam és nem akar perpill tárgyalni velem az adott játékos, van rá valamilyen mód, hogy újra tárgyaljon velem?

köszi szépen!
ilyenre gondoltam én is ;)

akkor malaga :D
Barnabyka
olyasmi kéne mint pl a tavalyi játékban a Getafe volt( ah nem tévedek) ?:D

hát végülis ezt te tudod leginkább, hogy melyik csapat szimpatikusabb, illetve, hogy mennyire kiscsapattal akarsz kezdeni, elsõosztályú középcsapat legyen, vagy lehet akár legalacsonyabb osztályú is?
bakkerman
nesze bazmeg,gery neville felépül sérülésébõl,de nem örülhetek,mert az alap jobbhátvédemet rafaelt leápolják 1 hónapra...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
szerintem elég jó csatár bár celtic mentésembe csere volt de így is sok gólt lõtt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
Connor Wickhamrõl mi a véleményetek??? ipswichtõl most el tudnám hozni,azt mondja mike phelan lehet olyan jó mint rooney,3.9m£ nem pénz érte

segítenétek csapatot választani?"kisebb csapatokban" gondolkodom célom kijutni a nemzetközi kupákba és megpróbálni minnél nagyobb sikereket elérni,persze a hazai bajnokság és kupa mellett.
várom az ajánlásokat.elõre is köszi:)
hedonist
van és ezt nem úgy kell betenni, ahogy a többit, hanem a telepítési mappá rögtön: LINK

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Nálam is odalett a Vasas mentés ... FUCK

FAQ
azt szeretném megkérdezni, hogy az fm 11 van-e olyan patch amiben van sok arc és klub lohók meg skinek? (azt tudom, hogy külön külön van)

Elég az utolsót felrakni.

www.smart-bus.hu

RedJohn
OFF: Segítséget szeretnék kérni patch ügyben. Nekem a kezdetek óta 11.0 (alap) FM11 van fönt a gépemen. Azt szeretném megkérdezni, hogy az alap adatbázisra rögtön rátelepíthetem a legújabb patch-et, vagy csak sorban lehetséges ez. Értem itt hogy a 11.0 után a 11.1 kell feltennem, vagy rögtön rakhatom a 11.3-as verziót. (Azt hiszem az a legújabb). Köszönöm a segítséget elõre is!

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.

én hétvégén csináltam, odalett a vasas mentés
Huni92
lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem valmai olyasmi rémlik, hogy a mentéseimet nem zavarta meg a visszaállítás pár hónapja. aztán nemtom, néha sok a kóla. :D

attól a ponttól fogod tudni folytatni, ahol a rendszermentéskor tartottál
Off: ha rendszervisszaállítást végzek tegnapra, amikor még fentvolt az FM, akkor fogom tudni folytatni a mentéssel együtt?

:)

Fabio Capello
DICSAK

régi ismerõs arc.

zorrobomber
picit OFF: Silviu Lung Jr-t feltérképzte Egervári? Elárulom, nem :) de azért érdekes cikk. Elvileg lehetne honosítani.

megoldottam a backroundhoz mit kell átálítani?

mezeket leszedtem de nem mûködik pedig a felületcachét kiszedtem:D

Köszi

pedig van, linkelnék is neked, de melóból nem tudok
Nézelõdök de nem találok semmit:(

sorti fórumán nézelõdj
Üdv Premier Leaguéhez mezeket honnan lehetne leszedni? Meg valaki valami jó Manchester Citys skint tud ajánlani?

bakkerman
jesszus az a támadósor

Fyrex
<#rinya>

Avanti Crociati!

Fyrex
rég volt kép, továbbra is 4. idény, a csapat :)

Avanti Crociati!

Darthmushroom
epic meccsek:

év futballistája: 1. roo 2.douglas costa
év játékosa: 1.hazard
gólkirály: 1.roo
év ifije: 1.hernandez
év csapatába: vandersaar,vidics,rafeal,hazard,costa,rooney és hernandez csereként

Darthmushroom
kezdtem egy for fun karriert a MU-val hát elég vicces lett:D
igazolások:

tabella:

ligakupa döntõ:

fa kupa döntõ:

bl menetelés:

keret:

hali. Mostanában eléggé elhanyagoltam az FM-et. Most ujra bele akarok vágni valami jóba, csak nem tudom kivel?! valami tippek?
Közben már meg is találtam. Inkább kétszer körbenézek mielõtt kérdeznék legközelebb :).

Baromi jól indul az elsõ szezonom a Vasassal, elégedett vagyok az igazolásokkal, bár egy-kettõ nem sikerült. Felkészülési meccseket mind megnyertük 1 kivételével (döntetlen lett vmi noname csapat ellen). Liga Kupában 3-2re vertük az MTK otthon, majd az elsõ bajnoki mérkõzésen a Fradit vertük idegenben 3-1re. Ha érdekel bárkit, dobhatok pár képet.

meccs közben felezett megjelenítés és ott ki lehet választani, hogy mit akarsz látni
Hol tudom megnézni, hogy az adott meccsen mondott meccs elõtti illetve félidei nyilatkozataim milyen hatással voltak a csapatra?

kicsit beteg :D
ehehe

haversrác több mint egy éve visz egyetlen karriert:

Meccsek elõtti konferenciákon hogyan érdemes nyilatkozni?

Mbiwa-t és Sakho-t nézegettem már. Mindenképp fiatal csapatot akarok, de lehet ráfizetnék ezzel, fõleg hogy BL gyõzelem a cél. Az új célpontom szerintem Kjaer lesz vagy Höwedes.

Köszi a segítséget!