Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bagoly mondja verébnek <#ravasz1>
Huni92
inkább elissza azt a pénzt :D

vennél bele egy normális procit fillérekért meg mégegy giga memóriát és fasza lenne
a kedvedért: miért nem win7?
Vágom én, de gondolom ugyanazokkal a beállításokkal próbálta! :)

www.smart-bus.hu

Huni92
persze, csak nem mindegy, hogyan és mekkora adatbázissal :)

a 2 giga ram simán kell az FM-nek, és nem is elég feltétlenül.

max 7000-es adatbázisig legalábbis :D de most már az sem... na mindegy, egy idõre most offolom az efemet, visszatérek a hardcore grand strategy-k világába :D
Írja, hogy eddig ment neki simán ugyanezzel a géppel.

www.smart-bus.hu

Huni92
Rátaláltam egy Atletico Romás mentésre a napokban, a 2015/2016-os szezon végét most sikerült lejátszanom, és hoztam néhány képet.

Igazolások
Olasz Szuperkupa
Európai Szuperkupa
Olasz Kupa
Klub VB
Serie A
Player stats
BL döntõ

bakkerman
aki magyar nb1-es kis csapattal van,vagy nb2-es csapattal,azoknak ajánlom hogy töltsék be mindenképpen az nb3-mat,akkora ászokat lehet elhozni 2-3k euróért bagatel fizukért...kezdtem egyet a pakssal,nb3-as dráva csoportból hoztam egy 26 éves csatárt,a figyelõm 4 csillagot adott rá,és került 3,5k-ba,és havi 700 eurót fog keresni...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
kéne még 1 giga memória és menne minden.

monitorom ideiglenes, nem kiröhögni :D

penge96
Ott írta, Xp SP3

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

win7? vagy milyen géped van?
mielõtt újratettem még 3d-ben is ment simán...
most lett újrarakva a gépem, változatlanul xp, de sp2 helyett sp3 van most fent.
egy a gond, hogy még 2d nézetben is laggolnak a meccsek... ötlet?
bakkerman
ööö igen xd

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van hogy vannak játékosok akikre ha rákattintok akkor nem hozza be...egyeseknél lefagy másoknál meg memóriahibára hivatkozik és kilép.
Általában ismeretlen játékosoknál teszi.
Pl:
Most az angol 6. osztályban(Blue Square South South) szereplõ Dover Athletic-kel vagyok.A felnõttet és a tartalékokat betölti de bármék ifit akarom megnézni a fennti történik:S
Mi lehet abaj...másoknak is ezt csinálja???

Illetve....elõször az Almeria(spanyol)-nál tapasztaltam...volt egy ifista aki 2,2 millió eurót ért...megnéztem(akartam) hogy milyen tul. van és akkor a fentit csinálta.
Mikor új játékot kezdtem ez a gyerek már nem volt az Almeriaban helyette egy másik gyerek volt hasonló árral és ugyan ezt történt akkor is.

Szokee
Barnabyka
Ezt jól megmondtad papi.. :D

RedJohn
A valóságban is ez volna az eredmény csak nem 1-1 hanem 10-1 volna :) Am gratula az eredményhez

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.

vortel
hát igen, igazi esélyeshez méltó eredmény a stamford bridge-en :D:D

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

bakkerman
kösz XD am addig eljutottam már hogy új bajnokságot létre hozok xd

DONGUBA
Csinald:))))))
Nemtom ezt hogy kell

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
nekemis editoros kérdésem lenne: megszeretném csinálni a magyar NB1-et NBA példára,tehát földrajzilag osztanám csoportokra a mezõnyt,maradna 16 fõs az osztály,és ugyanezt az elvet csinálnám meg az nb2-nél is

DONGUBA
csapatot az editorban megcsinalod es beteszed vagyis kicsereled egy adott orszagban az adott ligaban levo egyik csapatra es uj jateknal benne lesz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sziasztok . azt szereteném kérdezni hogy , ebben a játékban lehet -e kreált csapatott betenni ? ha lehet hogyan tudom ezt meg tenni? illetve ha photoshoppal csináltam mezeket ezeket hogyan tudom berakni játékba . válaszotokat elöre is köszönöm

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

Taktikát be, Skin-t nem.
Lcapitant
Sziasztok!
lenne egy kérdésem: FM11-be be tudok rakni FM10-es taktikát, illetve skint???
köszi elõre is :)

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

penge96
Jólvan, azt nyomtam be

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

bakkerman
nem feltétlen,ha azt írod be feljutás után,hogy küzdelem a benntmaradásért,vagy mindent megteszel a benntmaradásért,akkor nem biztos hogy kibasznak kiesés esetén.

valószínû
penge96
Ha feljutok a 4. osztályból a 3.-ba, és utána visszaesek, akkor kirúgnak? (Tudom, fõ az optimizmus xD)

picsába... :/ tavalyi elõdöntõ után ez nem túl jó eredmény... mondjuk akkor a sorsolásunk is könnyebb volt...

míg bl-t nem nyerek a 2019-es európa liga gyõzelem mellé. :)
bakkerman
jesszus még mindig nyomod a motalát?

az idei szezonban csak kölcsönben volt, de a kölcsön lejárta elõtt pár nappal ajánlatot tettem érte, a man united elfogadta. ámde mikor szerzõdést akartam ajánlani azt írta nem akar velem szóba állni. :O de aztán megajánlottam az elõzõ szerzõdése majd háromszorosát és így mégis aláírt!!!

motala aif, 2020

keret
bajnokság
kupa

bl csoport
legnagyobb bravúr

a szezonnak vége, most egy kis pihenés a kupatavaszig meg az új szezonig
penge96
Elkezdtem újra FM-ezni, Oxforddal feljutottam. (2-ként, 3. osztályba)

jackie boy! <#eljen><#eljen><#eljen>
elõkaptam az fm 2010-es motala mentésem.

bl csoport állása (lényeg, hogy továbbjussunk a 2. helyen.)
vs. heerenveen (simaliba.)
vs. hearts (nyögvenyelõs volt...)
vs. real madrid (csak egy nyamvadt tizivel tudtak minket megverni... kapusom 9.3-as értékelést kapott.)

magyar szöv.kap. is lettem közben, egyelõre nem túl nagy sikerrel... rengeteg a sérülés is...

selejtezõcsoport (bele kell húzni, mert legalább a második hely kell hogy maradjon esélyem a vb-re kijutáshoz.)
meccsek (albánok ellen debütáltam, egész addig koeman volt a szk.)
így kikapni... (nem vagyok ideges...)
HUNLonsdale
Van-van, az egyetlen:
Jack Wilshere

na ez szép :O amúgy van még valódi játékosod a keretben? :D
hedonist
Leigazoltam fél év huzavona után Neymar-t, de nem kapott Work Permitet 2-szorra sem, közben most elindult az idény, vége a nyári átigazolási szezonnak...

Év közben is lehet igényelni munkavállalásit vagy most várnom kell Januárig?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

HUNLonsdale
Hülye vagyok a bl-re akartam írni, elég jó lett a csapat idén.

HUNLonsdale
Na úgy néz ki, végre meglesz 12 év után :D

tabella
statok
taktik

Fyrex
bajnokcsapat <#hawaii>

Avanti Crociati!

king82
Jó reggelt!

Tudom rég jelentkeztem. Viszont jól alakul a helyzetem a játékban is és az életben is. Már csak napok kérdése és megjön az új ámítógép és csatlakozok az FM2011-ek hez. Az eddigi karrierem kicsit pihent a sok munka miatt, de ma remélem lesz idõm játszani. Ha alakul valami lényeges jelzem.

www.bundesliga.de www.kicker.de

MrIncredible
örülök, hogy segíthettem. Jó játékot!

elõbbi nem, de a vírusírtós dolog már segített. köszi! <#worship>
MrIncredible
vedd ki a daemonból a képfájlt hátha az is bejátszik. nekem volt mikor a spayware és a vírusirtó zavart be