Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
a 2 giga ram simán kell az FM-nek, és nem is elég feltétlenül.
www.smart-bus.hu
Igazolások
Olasz Szuperkupa
Európai Szuperkupa
Olasz Kupa
Klub VB
Serie A
Player stats
BL döntõ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
egy a gond, hogy még 2d nézetben is laggolnak a meccsek... ötlet?
Nekem egy olyan problémám van hogy vannak játékosok akikre ha rákattintok akkor nem hozza be...egyeseknél lefagy másoknál meg memóriahibára hivatkozik és kilép.
Általában ismeretlen játékosoknál teszi.
Pl:
Most az angol 6. osztályban(Blue Square South South) szereplõ Dover Athletic-kel vagyok.A felnõttet és a tartalékokat betölti de bármék ifit akarom megnézni a fennti történik:S
Mi lehet abaj...másoknak is ezt csinálja???
Illetve....elõször az Almeria(spanyol)-nál tapasztaltam...volt egy ifista aki 2,2 millió eurót ért...megnéztem(akartam) hogy milyen tul. van és akkor a fentit csinálta.
Mikor új játékot kezdtem ez a gyerek már nem volt az Almeriaban helyette egy másik gyerek volt hasonló árral és ugyan ezt történt akkor is.
Szokee
SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Nemtom ezt hogy kell
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
lenne egy kérdésem: FM11-be be tudok rakni FM10-es taktikát, illetve skint???
köszi elõre is :)
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
keret
bajnokság
kupa
bl csoport
legnagyobb bravúr
a szezonnak vége, most egy kis pihenés a kupatavaszig meg az új szezonig
bl csoport állása (lényeg, hogy továbbjussunk a 2. helyen.)
vs. heerenveen (simaliba.)
vs. hearts (nyögvenyelõs volt...)
vs. real madrid (csak egy nyamvadt tizivel tudtak minket megverni... kapusom 9.3-as értékelést kapott.)
magyar szöv.kap. is lettem közben, egyelõre nem túl nagy sikerrel... rengeteg a sérülés is...
selejtezõcsoport (bele kell húzni, mert legalább a második hely kell hogy maradjon esélyem a vb-re kijutáshoz.)
meccsek (albánok ellen debütáltam, egész addig koeman volt a szk.)
így kikapni... (nem vagyok ideges...)
Év közben is lehet igényelni munkavállalásit vagy most várnom kell Januárig?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Tudom rég jelentkeztem. Viszont jól alakul a helyzetem a játékban is és az életben is. Már csak napok kérdése és megjön az új ámítógép és csatlakozok az FM2011-ek hez. Az eddigi karrierem kicsit pihent a sok munka miatt, de ma remélem lesz idõm játszani. Ha alakul valami lényeges jelzem.
www.bundesliga.de www.kicker.de