Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé átalakítottam a keretet, szóval adtam-vettem rendesen!
Akiket eladtam:
-Fernando WBA 2,2m€
-Weligton Bayern Mün. 4m€
-S.Fernandez kölcsön MArseille675e€
-Sandro Silva kölcsön Büyüksehir 550e€
-Malagueno kölcsön Blackpool 275e€
-Rubén kölcsön Atlético Madrid 325e€
-Galatto kölcsön Palermo 475e€
Akik érkeztek:
-Josué Wolfsburg 2,2m€
-Enyeama Hapoel Tel Aviv 500e€
-Jó Man City 5m€
-Masoud Osasuna 575e€
-Jordi Gómez Wigan 2,9m€
-Nashat Akram ingyen
-N.Susaeta Vallecano 450e€
-Thiaguinho kölcsön Cruzeiro 275e€
-Gael Etock ingyen
próbálok egy labdatartós,rövidpasszos játékot kialakítani és ehhez próbáltam igazolni, remélem beválik😊
www.bundesliga.de www.kicker.de
Szóval a vas: AMD Athlon II X4 3.00 GHz 4GB RAM és hozzá egy MSI GTS450 videokártya.
A segítség azért kell mert 2007 óta most játszok csak újabbal és megváltozott a kezdési struktúra. (Angol, Spanyol, Francia, Olasz, Portugál és Magyar másodosztály valamint Német 3 osztályt szoktam betölteni. A régiben nagy adatbázis és a fontosabb Európai valamint Afrikai és Amerikai országokat használtam játékos állománynak.)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
jöttek:
-Sören Stryger Larsen 1.3m€
-Manuel Da Costa 5.25m€
-Bogdan Stancu 1.6m€
-Hyun-Jun Suk kölcsön,130k€,opció 2.3m€
-Gerard Deulofeu ingyen
-Gael Etock ingyen
távozott:
-Edinho 2.2m€
-Weligton 3m€
lejjebb ott van hogy milyen gépem van.elõre is köszi
(processzor:Intel(R) Core 2 4300 1.80GHz, és 4GB RAM
Viszont megköszönném ha adnál pár tippet csapatválasztásra, olyan csapatot szeretnék akivel sikereket érhetnék el elõször EL-be majd késõbb BL-be(mint pl az idei Porto vagy Braga)
Kérlek segítsetek eddig csak teszteltem a játékot. azt szeretném tudni indításkor, hogy érdemes betölteni a dolgokat. Az országokat kiválasztom és a játszhatósági szintet. De utána a játékos állományt, hogy kell jól beállítani? Újra be kell rakni a kiválasztott országokat is?
Elõre is köszi a segítséget.
vagy az Anzsival leszek vagy kezdek magyar honba valakivel😊
Még csak fél éve van nálam, de már most érdeklõdik érte vagy 10 klub 😞 Bár bizakodom, hogy nem is akar majd elmenni. (2011-ben járok és 2014-ig élõ szerzõdése köti hozzám)
SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.
Valaki dobna egy linket ahonnan egybe lelehetne tölteni az arc csomagot nem csak külön csapatonként. Keresgéltem de ilyen komplettet nem találtam.
Elõre is köszi.
Nem elég hogy a csapatnál vezeti a házi góllövõlistát , de még az NB I listán is jó szép helyet foglal el 😄

azéert kérdeztem itt
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
www.smart-bus.hu
Régebben találtam egy jó leírást ami asszem a 2010-hez jött ki. Ebben le volt írva, hogy melyik szerepkör mire jó, milyen posztra milyen tulajdonságok kellenek hogy erõsek legyenek stb. stb. Igazából egy mindenre kitérõ átfogó leírás. Sajnos nekem valahol eltûnt süllyesztõben, és neten se találom. Nincs véletlenül ez meg valakinek?
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
hát eléggé régen írtam már ide. :-) Tegnap elõtt elkezdtem 1 mentést most kivételesen a kedvenc csapatommal, ugyanis velük még soha nem voltam, ez a csapat pedig a Bayern München! Hát nem volt velük egyszerû, ugyanis a védelmünk finoman fogalmazva sem világszínvonalú :S :-)
Ennek ellenére mondhatni sikeres szezont futottunk. A bajnokságban télen 2 pont hátrányban voltunk a Leverkusenhez képest, ez a bajnokság végére 14 pont elõnnyé vált. :-) Szóval a Bundesligát megnyertük. Ami még fontos, az talán az hogy a jó támadó játékunkat bizonyítva 94 rúgott góllal zártuk az idényt. Ezt egész Európában csak a Barcelona tudta felülmúlni, õk 99 rúgott góllal végeztek, de ugy 4 meccsel többet is játszottak! 😄
Német Kupa: 2. körben búcsú...2-1-re kaptunk ki a Leverkusen ellen.
Bajnokok Ligája: Csoport elsõként léptünk tovább a Lyon, Anderlecht, Rubin Kazany csoportból. Majd rögtön jött a Real Madrid...idegenben 4-0-ra kaptunk ki...ami kapura ment az gól is lett a Realnak. Münchenben játszottunk viszont egy hatalmas nagy meccset, nyertünk is 6-4!! arányban. Ha nem kapunk otthon is 4 gólt...simán tovább jutttunk volna. Kár érte. Egyébként a keretben voltak változások az elsõ idényben. Védõk érkeztek a csapatba 2-en, meg egy szélsõ középpályás, illetve 1 csatár. De mindenki fiatal és olcsó volt viszonylag. Pénzügyileg ugyanis annyira nem vagyunk azért eleresztve! 😄
Kiesõk között az FC St. Pauli, a Hamburg SV!!! és osztályozón a Hertha ellen elvérzõ Schalke 04 csapata!!! 😄 szóval teljes a meglepetés. Már a következõ szezon felkészülési idõszakában tartok, érkezõk ismét voltak, de távozók is. Kíváncsi leszek az új szezonra. A védelmet mindenképp stabilizálni kellene. Ha valakit érdekel, akkor tölthetek fel képeket is.. :-)
Hajrá minden FMes társamnak!:-) Majd még jelentkezek! :-)
De csak magyar játékost igazolni! Aztán hajrá minimum a 2 hely.