Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem tudjátok, hol találom ezt?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Csodaszámba megy, hogy aláírt, Messit nem igazolod le? 😄
Agüeroval jó kis párost fognak alkotni 😄😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
1 kérdésem lenne , a BL csoportkörbe kell nevezni játékosokat ugye 25-t.Az a probléma h nekem csak 3 saját nevelésû játékosom van a keretbe.Próbáltam az u20-ból is nevezni mer ugye általában azok saját nevelésû játékosok de egyiket se fogadta el és most nemtudok tovább játszani..egyáltalán lehet vmit csinálni vagy buktam.. :S Kösz elõre is...
Az irl hírekre reagálva gondolva megnézem az anzsit, de még a márciusi patch-ben sincs kolbászból a kerítés, ami irl elég zsíros 😊 Robi Carlos van (elég ûtõs még 37 évesen is), de Tardelli nincs 😞
Ez miért van?
Márciusban még nem volt a gazdag tulaj? (de igen)
Azon leszek, hogy megnyerjem mind2t, mert kíváncsi lennék az Európai Szuperkupa döntõre akkor.. 😄 Barca vs Barca.. 😄D
komolyan mindkét európai kupában szerepelsz? 😄
az szép lenne, ha megnyernéd mindkettõt 😄
vagy mondjuk a BL csoportkörbõl kiesnél, és kétszer játszanál az EL egyenes kiesési szakaszában 😄
Elég ritkán írok ide, csak ha valami nagy érdekesség történik a játékban.. Hát most eljött a pillanat.. Remélem észreveszitek a képen az érdekességet 😊 (a leendõ meccseket kell jobban megnézni...)
Mivel tényleg csak ritkán járok ide (és más FM fórumokba), lehet hogy már többször, másoknál is elõfordult ez a BUG, de nekem a 12 éves FM és CM pályafutásom során most elõször történt ilyen..
Kikaptunk az Intertõl 2-0-ra, a Benficatól 3-1-re, viszont a másik két meccset megnyertük.
Elõbb a Koppenhágát, majd a Benficát páholtuk el.
Egyelõre tehát a 2. helyen állunk, és ha a dánokat majd megverjük a zárófordulóban, valószínûleg továbbmegyünk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Valaki segítsen. 1 szezon után (eddig nem volt semmi gond) ha játékos adatlapjára kattintok akkor kidob az asztalra hibaüzenet nélkül....😞(
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
most meg összehoztunk egy nagyon fasza bajnokit, megdicsértem a fiúkat 😄SADAS_
Sok sikert... 😊
www.smart-bus.hu
A régi szép idõk emlékére kezdtem egyet a Kolozsvárral 😊
..::Igazolások::..
Megvolt a román szuperkupa is, 5-1-re vertük az Unirea Urzicenit, Lacina Traoré 5 góljának kösznhetõen.
Friss telepítés, metallic logo pack, magyarítás.
www.smart-bus.hu
Neymar --> 7-9 hónap
Johnson --> 7-8 h.
Drogba --> 2-3 h.
David Luiz --> 2 h.
Torres --> 1 h.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430