Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan kell középsõ támadó középpályásból bal szélsõt csinálni ???

zorrobomber
enyhe off:
Gondolom tolta innnen már valaki az Evian-al, Hermann Kabasele mennyire jó a game-ben? Loki teszteli.

Van egy X meccses eltiltása rossz viselkedés miatt és vissza is vonul általában... Mondjuk én már Kurányit tudtam meggyõzni, hogy még se mondja le a válogatottságot. 😉

penge96
Fogtam azt töröltem az egészte, még a registrybõl is <#mf1><#mf1><#banplz>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Értem...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

abletonext
Win7 sp1 x64 = nincs laggom 😊

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

penge96
Hát ha az SP1 miatt lenne, személyesen mennék el a mikrofoshoz megcsináltatni a gépem, hogy menjen normálisan az FM!!! xD

nekem is 64 bitem van mégse laggol. igaz hogy SP1et nem raktam fel

bekulázok, ha az a baja
penge96
Futtatok majd egy kompatibilitási izébizét

penge96
32 bitessel nekem is ment... Most kajra lehet, hogy a 64 bit miatt van?

nekem 32 bites van fent és tökéletesen mûködik
penge96
Win 7, 64 bit, SP1

xp vagy win7?
penge96
Hehe, egy hónapon belûl 5x megtörtént, mondjuk nem emiatt, de én 243255 évig nem rakok újra Wint. Az tuti. Inkább nem FM-ezek. Vagy megtanulok laggosan élni. ^^

bakkerman
pattintsd újra a wint is,hátha segít

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

penge96
Az van fent. De nem értem, eddig semmi baja nem volt...

bakkerman
elég a 11.3-ast

penge96
Újraraktam, és nincs változás. Hát én ilyet még nem ***tam 😄 <#levele><#idiota> Rakjam fel az elõzõ patcheket is, vagy mit csináljak?😄

bakkerman
feljutás laza lesz

a tegnap megígért kép

malagával kezdtem, sajna nem sok pénzt kaptam, februárban lecsúsztam velük kiesõ helyre, ki is raktak rögtön, elszerzõdtem az utolsó helyen álló leicesterhez, 12. helyre hoztam õket szezon végére, most pedig õket igazoltam szezonkezdetre
bakkerman
nem

penge96
A nagy adatbázissal nem lehet összefüggésben, igaz?

penge96
Igen.

Láma!
tudom alap, de videokártya driver a legfrissebb?

penge96
Ígyis szaggat, beszarok...

penge96
Nekem csak beszaggat, bár tegnap eleinte nem volt oylan, azt csináltam valamit, és utána volt olyan. Azóta nem indítottam újra, most igen, mindjárt meglátom. Azért köszi 😊

Huni92
azt le kell szarni.

penge: a laggolást is le kell szarni 😄 nekem a 2008-as óta minden egyes szériával az van -függetlenül az operációs rendszertõl meg a konfigtól-, hogy a 7., a 22. illetve az 52. és 67. percekben megáll a játék pár másodpercre 😊
megoldást nem tudok, nem nagy dolog.

ha a játék sebességénél csak fél csillag van az gáz ?

bakkerman
Evian TG

amint kapitány lettem, pár napra rá visszavonult 😄😄

zorrobomber
Anelka?

Unalomûzésbõl egy válogatottat irányítottam tegnap. Franciákkal 23. helyrõl feljöttünk a 3. helyre a világranglistán, szétvertünk mindnekit az selejtezõben, majd jöhetett az eb ahol a hagyományokat fojtatva 😄 rúgott gól nélkül estünk ki ( svájc 0-0, norvégia 0-1, spanyolo. 0-1 )... egyszerüen nem érem mi történhetett mert nem az volt hogy nincs szerencsénk hanem szimplán szarok is voltunk.... A legnagyobb baj a kerettel az volt hogy sosem volt normális csatárom...Benzema lõdöste egyedül a gólókat, de õ meg szezonközben 10 meccset is alig érte el a reallal, második számú csatárom DJibril volt 😊 rajtuk kivül senki sem volt képes betalálni... voltak 20-30 gólósok a ligue1ben ( gameiro,kitambala ) de nagy 0 volt nemzetközi szinten mind pedig elég sok meccsen bizonyithattak...trezeguet meg haverjaira már nem voltam kiváncsi...lehet ez volt a baj 😊
na mindent leszámitva ujra megtetszett az fm... vmi jo kis gazdag francia csapat ???????????

Darthmushroom
3.év elõtt a keret a napolival:

2évben megvédtük bajnoki cimünkket meg nyertük az olasz szuperkupát és kupát. meg az eu. szuperkupát, bl-be a barca vert ki minket legjobb 8között. cavani 27góllal gólkirály lett a bajnokságban és 10góllal 3. a bl-ben

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

penge96
Valaki?

Huni92
jólnevelt 😄

Úriember! 😄

www.smart-bus.hu

Huni92
neeem. megkértem, hogy akkor most a saját testi épségének megõrzése érdekében fáradjon haza, mielõtt még pofánbasznám egy szívlapáttal.

Sippie
és az unokatesódat azóta senki se látta<#hehe>
Huni92
ezt nagyon adom. talán 1 éve dolgoztam egy projekten, egy halom idõt beleöltem az egészbe, viszont valamiért elfelejtettem idõnként menteni. 5 percre hagytam a gépet ott, és a 6 éves unokatesóm természetesen elkezdte ütögetni a billentyûket, és megtalálta a power gombot is. odaveszett minden, másnap meg vettem egy sima billentyûzetet az ilyenek elkerülése végett 😄

bakkerman
még bármi lehet,például az hogy 17 pont helyett 12-vel nyersz :SS

szabocsaba1983
Szoros lesz, de meglehet XD

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Abban a pillanatban törtem volna ripityára... még ilyen állatságot, hogy billentyûzeten power gomb!!! 😄😄

www.smart-bus.hu

Láma!
soha, mondom SOHA nem szabad olyan billt venni amin van power gomb!

az egyik legnagyobb emberiség ellen elkövetett vétek ami valaha is létezett....

baszki, nyomni akartam nektek egy printscreent az igazolásokról, aztán nem a power gombot nyomtam meg a billentyûzeten? 😄 szerintem most kikapcsolt mentés nélkül és oda pár komolyabb név aláírása -.-
Sippie
Oks köszi!
Huni92
minél több a csillag, annál jobb. 4 csillag a minimum, ha fejlõdést is akarsz látni. általában egy edzõ is elég, ha a terhelés gyenge. a kapusedzõknél szokott lenni, hogy átlagos, olyankor kell 1-1 edzõ a két kapusedzés kategóriához, meg egy harmadik, akit beosztasz mindkét helyre.

Sippie
Hátha itt elõbb választ kapok, bocsi:
Egy csapatnál mi a fontosabb edzésnél? A csillagok száma, vagy hogy minél több edzõ legyen hozzárendelve? Most szépen el van osztva 3-4 csillag között van az edzés, de csak 1-1 edzõ van hozzárendelve mindenhez. Ha többet rendelek hozzá a terhelés csökken talán, de így is 'gyenge' és 'átlagos' terhelés-ek vannak max, akkor gondolom fölösleges többet rendelni, de nem találok róla leírást hogy tényleg-e.1 négy csillagos edzés, többet ér mint mondjuk 2 edzõvel 3 csillag?
penge96
Szevasztok, az miért lehet, hogy ha egy helyen vannak meccs közbe a játékosok, pl szögletnél, akk belaggol a játék?-.-' Eddig nem votl ilyen, csak mióta újratelepítettem a Windowst. A rendszeremet felesleges elmondanom, a legújabb játékok mennek Full HD-be, ez meg belaggol bmeg...

szabocsaba1983
THX
De én azt kerestem, ahol egyszerre az összes kölcsönadott játékosról késztenek jelentést (persze külön-külön). Ha van ilyen.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!