Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Érdemes valami pluszt telepíteni a játékhoz mielõtt neki kezdenék? modok, vagy skinek vagy ilyesmi?
Azon gondolkoztam hogy a stadionnál az elérhetõ max befogadóképességet legalább át kéne írni, nehogy idõvel megszivasson hogy nem bõvíthetek tovább aztán max 20ezres stadionom lehet. Vagy hülyeség?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az lenne a kérdésem hogy magyar csapattal kezdve, van realitása akár BL-t nyerni? 😄 vagy legalább csoportkörbe jutni? Persze nyilván nem az elsõ szezonban, hanem majd idõvel. Van aki már csinált hasonlót?
A másik hogy az edzés az hogy mûködik? mindennap van? mert erre nem láttam utalást.
Illetve az Ifi csapat mikor "termel" ifi játékosokat?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
grat szép munka.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
A csapatot nyáron meg kellett erõsíteni. Ez siekrült is hála a vezetõknek. A bajnokság jól kezdõdött, de január fele jött egy hullámvülgy de szerencsére túl tettük magunkat rajta. Így történhetett meg az h a Fulham története során elösször lett bajnok.
Angliában az év futballistája cím elsõ 3 helyezetje is a csapatból kerûlt ki
1. Hulk 2. Neymar 3. Bernardo
Gólkirály Falcao lett 23 góllal õt Tardelli követte 21 el. Mindkét csatárom nagyon jó volt egész szezonba.
Az év menedzsere címet pedig én szereztem meg.
Az év csapatában pedig 8 játékosom kapott helyet
Tavaji szezonba a két kupagyõzelemmel kiharcoltuk az El szereplést. Nehéz sorozat volt és sok olyan csapat aki jóval erõsebb volt az enyémnél. De szerencsére a csapat mindig túl tudta magát tenni ezen és ennek az eredménye az lett h a csapat EL gyõzelmet szerzett.
Ezek mellé még sikerült begyûjteni az FA kupát is

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Abel
(nem olyan jó, mint Cavani, de fontos és nagy gólokat lõ, sok gólpasszt ad, 3 csatáros játékban õ a szélrõl indulva csinál helyet a középcsatárnak. (Cavani sérülése esetén jól helyettesítette õt.) 7.5 m-ért vettem, ezért jobbat ritkán kapni, nekem egyik kedvenc pléjám.

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
nem tetszett hogy 13,5 millió fontért igazolt csatárommal megegyeztem aztán elküldtek a francba😄
azt tudom hogy 2. osztályban szükségszerü hogy az adott nemzetiségü játékos a válogatottja meccseinek x %-n játszon. azt hittem van ilyen az elsö osztályra is...:o
angol Premier ligában milyen szabályok érvényesek EU-n kivüli játékos szerzödtetésére?
A segítséget elõre is köszi!
Már rég nem írtam ide, mert lusta vagyok!
Napolival játszok, már 5 éve.
Ömlengeni nem akarok, azthiszem, a magam képére formáltam a csapatot, és most már a világon akárkit van esélyünk legyõzni. Cavani egy állat. A csapatnak eddig 2 bajnoki cím, egy olasz kupa, és egy szuperkupa gyõzelem jött össze.
A képek:
Csapat
Cavani
2012-2013
2013-2014

Szóval az érkezõk listája:
Shawcross 5m
Moussa Sissoko 11m
Akinfeev 15m
Hazard 11m
Rodwell 8m
Neymar 16m
Richards 4.5m
Felipe Melo 3.2m
Dentinho 5.3m
Bernardo 7.5m
összesen: 86.5m,- eladásokból 30m jött be.
Ezekkel az erõsítésekkel a bajnokságba egy BL helyezés a cél. El ban pedig addig megyünk amíg lehet.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/