Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Fúúú micsoda meccs 😄 így megnyerni a meccset valami fenomenális 😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ajj már idegesít ez a játék 😛 Evertonnal elindultam tök jöl megy minden 4. hely környéke..erre hullámvölgy és már a 8. helyem is veszélyben..hogy lehet kikerülni ebbõl a rossz sorozatból?? mert egyre csak rosszabb..
LasDen
én diósgyõrrel 5. évemben jutottam be a csoportkörbe most...bár a Lokomotiv ellen kikaptam 2-0-ra....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
Na akkor elkezdem megint a Fradival 😄
Érdemes valami pluszt telepíteni a játékhoz mielõtt neki kezdenék? modok, vagy skinek vagy ilyesmi?
Azon gondolkoztam hogy a stadionnál az elérhetõ max befogadóképességet legalább át kéne írni, nehogy idõvel megszivasson hogy nem bõvíthetek tovább aztán max 20ezres stadionom lehet. Vagy hülyeség?
Darthmushroom
nekem vidivel meg gyõrrel is sikerült már 2-3-4évbe is a csoportkör sõt mindig a 3.hely is összejött.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sippie
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy magyar csapattal kezdve, van realitása akár BL-t nyerni? 😄 vagy legalább csoportkörbe jutni? Persze nyilván nem az elsõ szezonban, hanem majd idõvel. Van aki már csinált hasonlót?
A másik hogy az edzés az hogy mûködik? mindennap van? mert erre nem láttam utalást.
Illetve az Ifi csapat mikor "termel" ifi játékosokat?
jajbazzz jólvanmár -.- most keltem fel
bakkerman
jah,angliában a manager intézi ezeket,õ nézi ki a plájákat,kér pénzt az elnöktõl,és õ tárgyal magával a játékossal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
nyisd ki a szemed 😄

tényleg jobb lenne, de nem az, hogy csak így lehetne, hanem klubtól meg elnöktõl függene, hogy mennyire engedne beleszólni ebbe, mert van ahol tényleg a manager tárgyal, van ahol nincs manager, hanem csak vezetõ edzõ, ott csak az elnök, vagy az õ embere igazol
elmész a péniszbe, melyik klub ez? 😄
Darthmushroom
am elsõ évbe olasz bajnok és europa liga gyõztesek lettünk. el-be cavani 25 góllal gólkirály 15góllal lavezzi 2.lett😄😄😄 eddig második évbe olasz és eu. szuper kupa is behúzva cesena és barca ellen. 2011t a bajnokság 1.helyén zártuk 2pont elõnnyel csak. mert az évet 1w 1d 2lose kezdtük.

Darthmushroom
szegény milan XD

bakkerman
jaja,én is szívesen játszanék úgy,szezon elején lenne egy interakció,ahol ilyen dolgokat lehetne megadni

Basszus nekem mér nincs sosincs ilyen szerencsém?😄

Kül FMezni is ugy lenne értelme, hogy nem te igazolsz ,, max utalhatsz játékosokra h kit kérsz ( pl. jobb védõ, vagy névszerint is akár )... habár ennek a jele a 11esbe már látszódott h a palermoval kértem benzemát és meg is kaptam 😊 de igaz asszem õ alapból átadólistán van.... nem bántásból de ugy lenne igazi kihivás , nem pedig mucsaröcsögével meg berettyóujfaluval 2-3 év alatt blt nyerni.. Vélemény ?

Forza Italia
és egy milliárdos vette át a csapatot 😄😄 adott most 138m igazolásokra és 146m val növelte a keretet 😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
Hehe, IRL Vidinél próbajátékon van Ransford Osei és Kermit Erasmus. Elõbbi is ismerõs nekem, de utóbbi tuti volt nálam a Lokiban, és nem is volt rossz.

Forza Italia
15m

akinfejev mennyi volt?
BBeno2
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

grat szép munka.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Forza Italia
Vége a 2. szezonomnak a Fulhamnél

A csapatot nyáron meg kellett erõsíteni. Ez siekrült is hála a vezetõknek. A bajnokság jól kezdõdött, de január fele jött egy hullámvülgy de szerencsére túl tettük magunkat rajta. Így történhetett meg az h a Fulham története során elösször lett bajnok.

Angliában az év futballistája cím elsõ 3 helyezetje is a csapatból kerûlt ki
1. Hulk 2. Neymar 3. Bernardo

Gólkirály Falcao lett 23 góllal õt Tardelli követte 21 el. Mindkét csatárom nagyon jó volt egész szezonba.

Az év menedzsere címet pedig én szereztem meg.

Az év csapatában pedig 8 játékosom kapott helyet

Tavaji szezonba a két kupagyõzelemmel kiharcoltuk az El szereplést. Nehéz sorozat volt és sok olyan csapat aki jóval erõsebb volt az enyémnél. De szerencsére a csapat mindig túl tudta magát tenni ezen és ennek az eredménye az lett h a csapat EL gyõzelmet szerzett.

Ezek mellé még sikerült begyûjteni az FA kupát is

Forza Italia
hopp jaj szegény City 😄😄

Láma!
nagyban függ játékosállománytól 😊

sima 4-4-2-es felálláshoz milyen taktikai beállításokat ajánlanátok?
Darthmushroom
nálam celticbe játszott, sokkal jobb mint az értékei mutatják. meg am is fejlõdõ játékos még

szabocsaba1983
Az ciki. Nála azét találsz jobbat is. (még angolt is)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

lippet
Na, vele is jól jártam, érdemes volt leigazolni....

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

szabocsaba1983
Barca ellen visszavágó:

úgy, hogy ha valamelyik szövkapitány kirakják, akkor jelentkezel a helyére és te kellesz nekik, akkor megkapod a válogatottat is
Hogy lehet klubcsapat mellett válogatottat választani?
zorrobomber
<#idiota><#eljen>

szabocsaba1983
Januárban jön a nagy kedvencem, Abel Hernandez. (a másik kiszemeltem Pastore volt, de õ 27 millió fontért a Bayernt választotta.)

Abel

szabocsaba1983
Tardelli nálam:
(nem olyan jó, mint Cavani, de fontos és nagy gólokat lõ, sok gólpasszt ad, 3 csatáros játékban õ a szélrõl indulva csinál helyet a középcsatárnak. (Cavani sérülése esetén jól helyettesítette õt.) 7.5 m-ért vettem, ezért jobbat ritkán kapni, nekem egyik kedvenc pléjám.

Forza Italia
nem a magasságára gondoltam xdxd hanem a játékbeli tudására 😄😄

zorrobomber
hmm?? Wikipedia szerint csak 1.79m, az azért távolról sem brutál nagy

Forza Italia
Gyerekek Diego Tardelli valami brutál nagy állat 😄😄

ez nem osztályonként van, hanem ez általánosságban vonatkozik minden légiósra
lokika28
Hali tud valaki fm 2011hez olyan patch-t amiben vagy a vegyes bajnokságok vannak vagy esetleg egy olyat amiben a klasszikus nagy régi játékosok vannak megcsinálva??

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Láma!
aha... ezeket én is tapasztaltam... csak gondoltam van rá szabály hogy mi a alapján utasitanak el valakit😄
nem tetszett hogy 13,5 millió fontért igazolt csatárommal megegyeztem aztán elküldtek a francba😄

azt tudom hogy 2. osztályban szükségszerü hogy az adott nemzetiségü játékos a válogatottja meccseinek x %-n játszon. azt hittem van ilyen az elsö osztályra is...:o

csak akkor játszhat nálad, ha kap munkavállalásit, ha elutasítják, fellebbezhetsz, ha akkor is elutasítják, akkor baszhatod...
bakkerman
nem kap munkavállalásit 😄

Láma!
csak egy kérdés:
angol Premier ligában milyen szabályok érvényesek EU-n kivüli játékos szerzödtetésére?

szabocsaba1983
Barca ellen:

Hello, elõvettem újra a 07-es játékot és egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet "huge" arcképeket betenni? Mármint az a gond, hogy nem fér bele a keretbe a teljes kép... régen pedig sikerült megoldani ezt valahogy. Hátha emlékszik még valaki erre 😊
A segítséget elõre is köszi!

szabocsaba1983
Sziasztok!

Már rég nem írtam ide, mert lusta vagyok!
Napolival játszok, már 5 éve.
Ömlengeni nem akarok, azthiszem, a magam képére formáltam a csapatot, és most már a világon akárkit van esélyünk legyõzni. Cavani egy állat. A csapatnak eddig 2 bajnoki cím, egy olasz kupa, és egy szuperkupa gyõzelem jött össze.
A képek:

Csapat

Cavani

2012-2013

2013-2014

Forza Italia
Elkezdõdött a 2. szezonom a fulhamnél. Az elõzõ évi jó teljesítmény után szerzõdést hosszabbítottak velem. A vezetõség nagy célokat tûzött ki. Ezért bõvítették a stadiont és adtak 80m igazolásokra. Szerencsére sikerült olyan embereket olcsón megszereznem akikért azt hittem h 20-30m kell fizetnem.

Szóval az érkezõk listája:

Shawcross 5m
Moussa Sissoko 11m
Akinfeev 15m
Hazard 11m
Rodwell 8m
Neymar 16m
Richards 4.5m
Felipe Melo 3.2m
Dentinho 5.3m
Bernardo 7.5m

összesen: 86.5m,- eladásokból 30m jött be.

Ezekkel az erõsítésekkel a bajnokságba egy BL helyezés a cél. El ban pedig addig megyünk amíg lehet.

Huni92
Kivertük a PSG-t, kettõs gyõzelemmel (2-1, 4-3), megkaptuk a Poolt. Rápihentünk a meccsre, a tartalékok játszottak a psg elleni meccs óta, de nem számítottam így sem sok jóra. Kép a meccsrõl A vkp-m gólja.

bexinho
M'Villa-t én is leigazoltam volna (talán a Rennesnél játszik kezdetben), de a chilei Vidal-t feleannyiért tudtam elhozni, és értékével ellentétben eléggé rossz formát mutatott Madridban, így biztos voltam benne, hogy jó üzletet kötök vele. M'Vila azóta a Real-ban szárnyal, de úgy néz ki hogy a City le fogja igazolni.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Azt lefelejtettem, hogy Balotelli 2 sikeres szezont zárt nálam, azonban a végére összeveszett velem úgy, hogy átadólistára tetette magát. Kénytelen voltameladni, pedig tökéletes JSZKP volt. Porto-nak adtam oda 15Mért (10 ért hoztam a City-tõl elégedetlenkedõ kedvében), azonban 1 évig kellett fizetnem heti 30e fontot.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/