Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem USA
megnézed, hogy a szaracénoknak, vagy a jenkiknek van jobb generált utánpótlásuk, aztán odamész
ecpeckimehecc! ajánlom ezt a régi mondókát ha nem tudsz választani 😄

LasDen
én is a kettõt tartom lehetségesnek....svájcot azé zártam ki, mer ott elég öreg már a keret...de aztán eszembejutott, hogy akkor azért lehetne kihívás, hogy megfiatalítsam és úgy nyerjek...azé lenne vonzó...😄 még pörgök rajta egy keveset azt majd meglátom...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ájvori kószt vagy juesszé

LasDen
1. köszi 😄
2. nagy dillemmával állok szemben....mivel klubot nem találtam így a vb után megpályáztam az össze elérhetõ válogatott padját....ezek válaszoltak, de most nem tudom melyik legyen...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😄D... az lehet, de én igen, mert a gép is.

mindegy, értettem és oké, de azért te is megérthetnéd.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

éjdzs bí dí nigga'

így van, de ilyenkor taktikázok és nem arra megyek, hogy törjük el valakinek a lábát
oké, de nyilván téged is bosszantana, ha második félidõben megrúgják a játékosod, leviszed és a beállt játékost megrúgják a következõ percben.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

elõször is tudomásul kellene venni, hogy ez egy fórum és nem egy chat, valamint itt nem azt tárgyaljuk, hogy hogy b*sszunk ki a géppel, hanem a játékkal kapcsolatos élményeket osztjuk meg egymással és az sem érdekel senkit, hogy volt-e légy a szobádban, vagy nem... az ilyen megnyilvánulásokat törölni fogom innen, ha pedig nem tudsz viselkedni, kiraklak
vagy pedig a wigan szidása fáj... nekem meg az, hogy a gép folyton rugdossa a játékosaim.

egy kicsit azért visszafoghatnád magad
hihetetlen! fabregas megsérül, behozom rosickyt, egy perc múlva megsérül.

olyan mérges lettem, hogy agresszív szerelést állítottam be és ellenfél utasításnál mindegyiket bejelöltem keményre.

de semmi nem történik, hogyan tudom megsérültetni én is az ellenfelet? nyomorék wigan athletic.

szép eredmények<#eljen>.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

A Nantes elõtt a Chelseavel voltam és én ennyivel járultam hozzá a jó kedvhez az Old Traffordon. 😊

na asszem ezt megselejteztük rendesen...

LasDen
köszöntem szépen...😄

aha, értem. mivel ott volt Manchesternél egy számodra ismeretlen név, hogy Randy Orton, ebbõl kitalálhattad, hogy MU is az én irányításom alatt áll. azonban mindkét csapatot legjobb tudásom szerint küldtem pályára.

ám a Real Madrid elleni mérkõzés az ténylegesen csak Arzenállal volt és meg vagyok elégedve az eredménnyel, mert az elõrejelzések alapján Real Madrid gyõzelem volt kilátásban, mi mégis megszorongattuk õket. azt sajnálom, hogy a kiállítást nem tudtuk a hasznunkra hajtani teljes egészében.

egyébként olvasgattam az átigazolásaitokat, hajrá nektek.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

48 hónapra már megy
senki nem utál, viszont semmi egetrengetõt nem mutattál még nekünk, azt se tudjuk konkrétan, hogy most kikkel is játszol, meg ebben az egyszerre több csapatot irányítok dologban simán lehet csalni is, ha egyik csapatból pumpálod a pénzt a másikba
azért majd válaszolhattok a képekre, vagy utáltok? 😄

na most megpróbáltam dzsudzsákot 5+10 millió hitelre, az sem megy... :S
ez durva meccs volt.

Real Madrid vs Arzenál, BL csoportmérkõzés.

Del Piero apánkat még 35 évesen behívták a válogatottba 😄
Huni92
ilyen hatalmas összegeknél azért nem mûködik ez a fajta üzlet.

na most ezt nemértem, meg akartam venni Rossit részletre, beállítottam, hogy 6 millió kp, 40 részletekben 48 hónapra és nem engedi az igazolást, mert nincs elég pénzem
bakkerman
így hogy szerkezetet váltottam,és jött Ganso,így az egyik alap belsõ középpályásomtól megkell válnom,Inlerre esett a választásom,de mivel az anyagi helyzetem megengedi,ezért csak kölcsönbe adom el,opció nélkül,így nekem se kell eladnom az egyik ászomat,de viszont õ megmutathatja magát mégjobban európának. szigorúan olyan csapatok érdeklõdését hallgatom meg,amelyik kezdõként(valuable member for team) számítana rá,és legalább EL induló.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Paulo Henrique,és Welliton részletre,48 hónapra jöttek,mindkettõnek elõször csak a piaci értékét fizettem ki,a többi részletre megy. Paulo Henrique 23.5 misi(6.5+részlet),Welliton 14.75 misi (8.75+részlet)

bakkerman
na 2011 július 30.-a van,és alakul a keret itt az udinesenel,olyan neveket sikerült Udinebe csábítanom,mint Giuseppe Bellusci,Welliton,Emiliano Insua,Jeffren,Paulo Henrique(Ganso),Rafael Tolói. Cél a top 6 !!

na befejeztem a malagás, leicesteres mentést, kezdtem egyet a mostanában megkopott fényû Juventusszal, meglátjuk mire jutok velük, az lesz a célom, hogy csak olaszokból álló kerettel bajnokságot és BL-t nyerjek
én lekicsinyítettem a szélességet 700-ra photofiltre programmal, remek kis program. és feltöltöttem a noob.hu-ra, ami fent van a bannerben. hm, nem értem. amúgy más noob oldalt találtam ezek szerint, ezt meg nem találtam meg, de nekem is ez a kedvencem.

nem értem miért ekkorák a képek, ha lekicsinyítettem. szélességet átírtam, magasságot hagytam... lehet abba is belekellet volna nyúlni.

mindenesetre jöhetnek a vélemények a képekrõl, kösz.

na, egy kis ízelítõ.

remek rangadó volt ma kilátásban a Premier Ligában. Manchester United vs Arzenál.

ennek fényében a média már rögtön ráharapott és szoros mérkõzést jósolt.

Arzenál meccs elõtti sajtókonferencia.

kis szópárbaj a másik menedzserrel.

és a végeredmény 😄. mellbevágó 😄. van Persie még egy kontragólt is lõtt<#eljen><#finom><#hawaii>.

Barnabyka
Boldog születésnapot!! <#worship>

ha jól emlékszek, akkor egy nappal idõsebb vagy, szóval HBD Lasikám 😄
Gandhi-n felnevettem 😄.

voltál vele Indiánál is?

jó lesz nekem a kisbetû... fárasztó nagybetûvel írni. fõleg így reggel.

én vagyok Ibron=Dexantreal=Legend Killer, nem gondoltátok volna, mi?

visszajöttem, mert szeretem FM-t és gondoltam itt jókat lehet róla beszélgetni, eddig ez így is van. remélem nem fogtok szekálni.

és azt is remélem, hogy a régi sok hülye vagy már nincs, vagy nem érdekli õket a téma és végre békén hagynak.

megyek és mindjárt folytatom FM-t.

na elmész a faszcsiba 😄
LasDen
idén csak a bajnokság jött be de ez is elég volt a hall of famehez...😄

mielõtt valaki a nevet furcsálná elmondom, hogy ritkán szoktam a saját nevemmel játszani....ált kiszoktam találni valami nevet, de van hogy valami ember, karakter nevét használom...pl. a 2007-esben (asszem) Optimus Primeként lettem olaszország legjobb edzõje...😄 de voltam már Bruce Wayne vagy Mahatma Gandhi...😄

Viszont úgy döntöttem, hogy ott hagyom a dvtk-t és más vizekre evezek...ezért volt, hogy kicsit eladogattam játékosokat.....csak mert jó arc vagyok...😄
ennek következményeként van egy kis érdeklõdés...😄

Üdv!

Nem vagyok nagy hardcore FM-es, de most megjött a kedvem hozzá és a gépen fent is volt a 07-es játék (amivel a legtöbbet játszottam eddig), úgyhogy kezdtem vele egyet.

Elõször az osztrák bajnokságot gondoltam, mivel a Salzburggal és az Austria Wiennel is játszottam már, úgyhogy a környezõ ligákat (cseh, német, svájci, olasz, magyar + skót) töltöttem be. Amúgy is a lényeg nálam, hogy inkább gyorsabb legyen a játék.

Végül a 1860 Münchentõl kaptam ajánlatot, szimpatikus klub, úgyhogy el is fogadtam. Csak utána néztem meg az adatokat, kemény 120 ezer eurót kaptam igazolásokra <#nevetes1>
Ezen kívül van egy 19 milliós hitel, ami alapján 2010 végéig havonta 400 ezret kell törleszteni.

A fizetések is túl vannak pörgetve, az átlagos bér 10ezer/hó és amikor átvettem 65ezerrel volt nagyobb megengedettnél, ezt sikerült kb a felére csökkenteni, de nagyon megnehezíti a játékosvásárlást, hogy egy jobb játékos kér 8-10 ezer eurót (havonta), míg az elnökség csak 4-et enged...

Szóval német 2-od osztály, 18 csapat, 3 jut fel, 4 esik ki.
8 embert hoztam, abból 6-ot ingyen, a másik kettõ 43ezer euró volt össz 😄
Cél a középmezõny volt mind a szurkolók, mind az elnökség részérõl.

Végül 8-ik lettem (ennél nem is voltam feljebb a táblán) és csak a 3 feljutó lõtt több gólt nálam, viszont csak kettõ kapott többet (mindkettõ kiesett). Kiesett a Hoffenheim, pedig ott van Ibisevic, Ba, Salihovic...

Rapszodikus volt a teljesítmény, mindössze 3 olyan csapat volt, akit oda-vissza megvertem (ebbõl 2 kiesõ), de volt egy olyan sorozat, amikor egymás után 3-szor kaptam 5 gólt (5-5, 0-5, 0-5).

Télen még megvettem szintén ingyen Korsós Györgyöt, aki nagyon jól teljesített, meg hoztam 3 kölcsön embert, akik közül végül csak 1 játszott többet.
Ekkor próbáltam kis pénzt szerezni, elhívtam edzõmeccsre a Lyont meg a Bayernt és sikerült is vagy félmilliót összekalapozni, ráadásul nem is vertek meg nagyon, úgyhogy ezt máskor is eljátszom. 😊

Én adtam a gólkirályt, az amcsi válogatott Josh Wolff 19-et lõtt 27 meccsen. Érdekesség, hogy Torghelle a Jenából 4-ik lett (22 meccs/15 gól), Szabics az Augsburgból meg 8-ik (26/14) a góllövõlistán. Sanyit rögtön el is vitte vmi olasz másodosztályú csapat. 😊

Az egész szezonban 2 db büntetõt kaptam és csak 1 piros lapot. Átlagnézõszámban 3-ik vagyok 37ezerrel.
Kupában a második körben kiestem hosszabbításban.

Az utánpótlás (U19) csapat viszont jó, másodikak lettek, csak a Bayern elõzte meg õket, a legjobb, egyben gólkirály is nálam van, szerintem fel is viszem a nagycsapathoz.

Idén már 300 ezret kapok átigazolásra, viszont az elvárás a feljutás... Hajrá 😊

Az év meccse

LasDen
nah csak sikerült....😄 a feyenoordot kaptuk el-ben...sikerülhet is....

Megkaptam az enyhén szenvedély beteg címet profilomban<#idiota><#hehe><#finom><#eljen>.

Cech és még pár játékos folyton gyenge morált mutat... miért? Miattam? Kösz. Inkább legyenek boldogok.

a Palermo vezeti a Serie A-t, és Delio Rossi lemondott tõlük, hogy a 10. helyen álló Juventushoz menjen 😄
Köszönöm a válaszokat, hát hajrá.

Én meg azt nem értem, miért nem képes legyõzni egy nagy csapat BL csooport mérkõzésen a Sahtar Donyecket? Omg... naszép.

És akkor a játékos kiszivárogtatja a hírt, hogy dühös voltam és nem féltem kimondani, mit gondolok róluk. Még jó, hogy 😄.

karajjj kitartás, részvétem, hogy kitettek.

ááááháháááá
kiraktak a leicestertõl 😄 volt egy 3 meccses hullámvölgyünk és meg is köszönték a részvételt...
jaja.... A BBarca a Legjobb...
ott a pont 😄

hajrábarcika -.-
csakazújpest😄