Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mindegy, értettem és oké, de azért te is megérthetnéd.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
olyan mérges lettem, hogy agresszív szerelést állítottam be és ellenfél utasításnál mindegyiket bejelöltem keményre.
de semmi nem történik, hogyan tudom megsérültetni én is az ellenfelet? nyomorék wigan athletic.
A Nantes elõtt a Chelseavel voltam és én ennyivel járultam hozzá a jó kedvhez az Old Traffordon. 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ám a Real Madrid elleni mérkõzés az ténylegesen csak Arzenállal volt és meg vagyok elégedve az eredménnyel, mert az elõrejelzések alapján Real Madrid gyõzelem volt kilátásban, mi mégis megszorongattuk õket. azt sajnálom, hogy a kiállítást nem tudtuk a hasznunkra hajtani teljes egészében.
egyébként olvasgattam az átigazolásaitokat, hajrá nektek.
Real Madrid vs Arzenál, BL csoportmérkõzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem értem miért ekkorák a képek, ha lekicsinyítettem. szélességet átírtam, magasságot hagytam... lehet abba is belekellet volna nyúlni.
mindenesetre jöhetnek a vélemények a képekrõl, kösz.
remek rangadó volt ma kilátásban a Premier Ligában. Manchester United vs Arzenál.
ennek fényében a média már rögtön ráharapott és szoros mérkõzést jósolt.
Arzenál meccs elõtti sajtókonferencia.
kis szópárbaj a másik menedzserrel.
és a végeredmény 😄. mellbevágó 😄. van Persie még egy kontragólt is lõtt<#eljen>#eljen><#finom>#finom><#hawaii>#hawaii>.
voltál vele Indiánál is?
én vagyok Ibron=Dexantreal=Legend Killer, nem gondoltátok volna, mi?
visszajöttem, mert szeretem FM-t és gondoltam itt jókat lehet róla beszélgetni, eddig ez így is van. remélem nem fogtok szekálni.
és azt is remélem, hogy a régi sok hülye vagy már nincs, vagy nem érdekli õket a téma és végre békén hagynak.
megyek és mindjárt folytatom FM-t.
mielõtt valaki a nevet furcsálná elmondom, hogy ritkán szoktam a saját nevemmel játszani....ált kiszoktam találni valami nevet, de van hogy valami ember, karakter nevét használom...pl. a 2007-esben (asszem) Optimus Primeként lettem olaszország legjobb edzõje...😄 de voltam már Bruce Wayne vagy Mahatma Gandhi...😄
Viszont úgy döntöttem, hogy ott hagyom a dvtk-t és más vizekre evezek...ezért volt, hogy kicsit eladogattam játékosokat.....csak mert jó arc vagyok...😄
ennek következményeként van egy kis érdeklõdés...😄

Nem vagyok nagy hardcore FM-es, de most megjött a kedvem hozzá és a gépen fent is volt a 07-es játék (amivel a legtöbbet játszottam eddig), úgyhogy kezdtem vele egyet.
Elõször az osztrák bajnokságot gondoltam, mivel a Salzburggal és az Austria Wiennel is játszottam már, úgyhogy a környezõ ligákat (cseh, német, svájci, olasz, magyar + skót) töltöttem be. Amúgy is a lényeg nálam, hogy inkább gyorsabb legyen a játék.
Végül a 1860 Münchentõl kaptam ajánlatot, szimpatikus klub, úgyhogy el is fogadtam. Csak utána néztem meg az adatokat, kemény 120 ezer eurót kaptam igazolásokra <#nevetes1>#nevetes1>
Ezen kívül van egy 19 milliós hitel, ami alapján 2010 végéig havonta 400 ezret kell törleszteni.
A fizetések is túl vannak pörgetve, az átlagos bér 10ezer/hó és amikor átvettem 65ezerrel volt nagyobb megengedettnél, ezt sikerült kb a felére csökkenteni, de nagyon megnehezíti a játékosvásárlást, hogy egy jobb játékos kér 8-10 ezer eurót (havonta), míg az elnökség csak 4-et enged...
Szóval német 2-od osztály, 18 csapat, 3 jut fel, 4 esik ki.
8 embert hoztam, abból 6-ot ingyen, a másik kettõ 43ezer euró volt össz 😄
Cél a középmezõny volt mind a szurkolók, mind az elnökség részérõl.
Végül 8-ik lettem (ennél nem is voltam feljebb a táblán) és csak a 3 feljutó lõtt több gólt nálam, viszont csak kettõ kapott többet (mindkettõ kiesett). Kiesett a Hoffenheim, pedig ott van Ibisevic, Ba, Salihovic...
Rapszodikus volt a teljesítmény, mindössze 3 olyan csapat volt, akit oda-vissza megvertem (ebbõl 2 kiesõ), de volt egy olyan sorozat, amikor egymás után 3-szor kaptam 5 gólt (5-5, 0-5, 0-5).
Télen még megvettem szintén ingyen Korsós Györgyöt, aki nagyon jól teljesített, meg hoztam 3 kölcsön embert, akik közül végül csak 1 játszott többet.
Ekkor próbáltam kis pénzt szerezni, elhívtam edzõmeccsre a Lyont meg a Bayernt és sikerült is vagy félmilliót összekalapozni, ráadásul nem is vertek meg nagyon, úgyhogy ezt máskor is eljátszom. 😊
Én adtam a gólkirályt, az amcsi válogatott Josh Wolff 19-et lõtt 27 meccsen. Érdekesség, hogy Torghelle a Jenából 4-ik lett (22 meccs/15 gól), Szabics az Augsburgból meg 8-ik (26/14) a góllövõlistán. Sanyit rögtön el is vitte vmi olasz másodosztályú csapat. 😊
Az egész szezonban 2 db büntetõt kaptam és csak 1 piros lapot. Átlagnézõszámban 3-ik vagyok 37ezerrel.
Kupában a második körben kiestem hosszabbításban.
Az utánpótlás (U19) csapat viszont jó, másodikak lettek, csak a Bayern elõzte meg õket, a legjobb, egyben gólkirály is nálam van, szerintem fel is viszem a nagycsapathoz.
Idén már 300 ezret kapok átigazolásra, viszont az elvárás a feljutás... Hajrá 😊
Az év meccse
Én meg azt nem értem, miért nem képes legyõzni egy nagy csapat BL csooport mérkõzésen a Sahtar Donyecket? Omg... naszép.
És akkor a játékos kiszivárogtatja a hírt, hogy dühös voltam és nem féltem kimondani, mit gondolok róluk. Még jó, hogy 😄.
karajjj kitartás, részvétem, hogy kitettek.
kiraktak a leicestertõl 😄 volt egy 3 meccses hullámvölgyünk és meg is köszönték a részvételt...