Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én csak a dvtk-t bírom a legjobban magyarországról....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Miskolcon születtem, életemben elõször Diósgyõr meccsen voltam. Miskolchoz köt minden és a házunk elõl látom a stadiont. Ez olyan velem született dolog... :)

Miért szeretitek Diósgyõrt ennyire? Csak kíváncsiság.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

jólvan ezaz, Barcelona megvette 62millió euroért Neymart a Fiorentina-tól <#taps>

LasDen
én is gondolkozom, hogy újat kezdek, de diósgyõrrel szeretnék úgy bajnokságot meg minden mást nyerni, hogy a kezdõ csapatot csak saját nevelések teszik ki...:D bár 6-ból 11 már így is az...:D de kapus ifijeim nagyon hullák....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ja, oké, kösz :D. Most már értem, szerintem is felesleges.

Talán majd egyszer leveszik.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Huni92
az egész sg-n megtalálható ez a chat, ami kb ugyanaz, mint a fészen. azt nem értem, minek kellett ide, de mindegy :D

inditok egy új játékot asszem.

SG fícsör.= Nem értem :D.

Rendben, szerintem is jó a rendszer, csak azt hittem ez olyan nagy hima a szemedben, de akkor oké.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

SG fícsör.

amúgy szerintem felesleges írni a készítõknek, mert a rendszer jó (lenne) csak a játék érdekes módon számolgat. meg ha tényleg olyan hiba van a rendszerben akkor köv. részben általában úgyis kijavítják...

off: másnak is van alul egy fészbúk cset ikon itt a topikban?

Haverom szerint csak FM fagyasztja, mondom az nem, mert erõs gép... ez sg újítás lenne, hogy privát cset? :O

on: egyébként nálam a morál a bosszantó tényezõ. Meccsek után jó eredmény ellenére is gyenge a morál. Beszélek velük, jó lesz és késõbb megint gyenge.

Neked kéne az egyik készítõnek lenned az FM gárdában :) és akkor nem lenne ilyen vicces. Ahogy nézem itt úgy is sok okos ember van, csak lehet FM csapatnak írni levelet a tervekkel kapcsolatban.

csoda történt! Benzema-t elvitte Mourinho (Man. City) 7milláért (tudom kevés de legalább a fizetését nem én állom)

igazolj jobb edzõket és jobb lesz az edzés is
Én a Nantessal tolom. :) Francia másodosztály. A média elõrejelzése szerint a 9. pozíciót kellene megszereznem, ehelyett a 20. csapatos bajnokságban 27 meccs után a feljutást érõ 3. helyet foglalom el.

Ez, pedig az "év" meccse volt eddig:

Majd a szezon végén jelentkezem egy kicsit pontosabb összefoglalóval. ;)

Sziasztok!
Debrecennel kezdtem játszani. Másfél év után az edzés beállt 3,5 csillagra. Ez nomális a jelenlegi edzõközponttal és az eredeti edzõkkel?
Vagy az alap körülményekkel is fellehet
tornászni 4-5 csillagig?
szabocsaba1983
az olasz kupa döntõben 0-0-nál nem kaptunk meg egy szabályos gólt (a szövetség kussolt a nyilatkozatom után), széttámadtuk a palermót, hát persze, hogy a 88. percben fejelnek egy gólt egy szar szabadrúgás után...
Vigye a fasz

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

az igen ... :D

apropó lehetne valami SG Ligát indítani nem? ha nem is multiplayert, akkor olyat lehetne hogy új bajnokság és egy új és üres csapat és egy adott pénzösszeg amibõl személyzetet és játékosokat kell venni és aki eredményesebb lenne x szezon után az nyerne mondjuk a neve mellé valami kupát vagy akármit :)

szabocsaba1983

Imádom az ujságírokat...

LOL kurva vicces ez az FM :DD

egy ilyen lószar szezon után a következõk történtek:
- Még mindig mi vagyunk a leggazdagabb klub (ilyen szar pénzügyi szezon után is, lol)
- 3. helyrõl feljutott a csapat az 1. helyre (nem tudom miért) a világranglistán
- Saja nevû 35 éves tartalék kapusom úgy döntött elhagyja a klubot, már szerzõdést is kapott a Hoffenheimnél, erre az utolsó pillanatban szól hogy maradni szeretne.

nagyon vicces

Huni92
mikor volt utoljára top10-ben a topik? :D
most a 9. helyen áll.

na úgy tûnik minden pénzügyi probléma magától megoldódott. :D

:O... észre se vettem. Oké, kösz.

itt a bannerban linkeltem a noobot, nem kell regisztrálni, csak feltöltöd és linkeled, eddig nem volt még gond vele
Kösz. Tudsz jó képfeltöltõ oldalt? Képhost.com volt most soron. Régen a noob.hu-n voltam, de az látom gyökeres változáson ment keresztül és mivel inaktív voltam, törölték accom.

annyi, hogy figyelj a képméretre, max 750 pixel széles legyen a kép
Talán így jobban látszik.

<#eljen>.

Majd a nyáron újra nekiülök a játéknak. A Barcikával meguntam hogy sose kapok pénzt, így aztán 2 év 12.-14. körüli vegetálás után meguntam a dolgot.
2 hete kezdtem egyet a RB salzburg-al. Az ifik elleni barátságos meccsen 4 embert a kezdõ 11-bõl, mindegyik 5 hónapon túl gyógyuló nyavaja...(Vonlanthen, Pokrivac, Augustinussen, Sekagya) Azóta nem nagyon néztem még a játék ikonjára se, majd vizsgaidõszak után talán. <#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

na gyerekek, ezt már szeretem, 2 óra alatt 45 új üzenet :D
szabocsaba1983

Meglehet venni és természetesen le is lehet tölteni, de mi itt ilyenrõl nem beszélünk, mert tilos.

Végül is maradt 5-0, de az gólesõ volt.

azon vagyok, de nehéz lesz tõle megválni...

Huhú, az szép, a Chelsea összeszedte magát a második félidõben a WBA ellen és bevágott öt gólt :D. Tudom, kis csapat az ellenfél, de hatvanadik percben járunk és öt gólt szórtak... szép, gólesõ.

Biztos, azért, mert nagyképû. Vágd ki.

Copa del Rey a mienk, 2-0 Sevilla ellen, 2 Tevez gól.

egyébként minden játékos Fellaini-n kívül hajlandó alkudni a fizuból... egyedül Fellaini az akinek van pofája 1,2milla/hó fizut kérni a lófasz teljesítménnyel ^^

szabocsaba1983
Nah, Shaktaron is éppen túlléptünk (8-2-vel), így még 2 kupadöntõ van hátra a szezonból.

bakkerman
én évibe nézem,úgy simán tudok számolgatni anyagiakat papíron,meg tervezgetni :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabocsaba1983
Érdekes így havi bontásban látni a fizukat. Én kezdettõl fogva, heti bontásban és fontban játszok. Nehéz megszokni az ojrós/forintos adatokat. Persze csak megszokás kérdése.
/kibaszott jól pörög a topik vazzz/

bakkerman
hát igen,ezek közül akárkit is akarsz majd eladni,nem fognak tudni megállapodni egy klubbal se a fizut illetõen...fellainit vagy kibaszod,vagy mindig kölcsönadogatni fogod,de hogy elvinni nem fogják tõled azt tutkó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
valahogy tovább kéne jutni....de egy 3. hely is jó lenne...

Bocs, gyatrát akartam írni.

Oké, kösz.

Santos... a brazil bajnokságban láttam még Riváldót :O, akire lecsapott egy olasz csapat. Rivaldo szabadúszó volt. Én is megakartam szerezni Monacoval, de olyan gyarta pénzzel rendelkeznek, hogy az Rivaldo ügynöke mérgében félbeszakította a tárgyalást.

Mindegy, jól jött volna.

Szóval a brazil bajnokságban rábukkantam pár régi nagy játékosra.

akvik
barcával:)

kezdj egyet a Santossal :p

Huni92
a nagy adatbázisban több a játékos.

egyébként szép ahogy pörögtök, este majd én is beizzítok valamit. addig meg gondolkodok, hogy milyen csapattal :D

Na rájöttem mi volt a gáz a Metallic logó csomagnál... a user name\documents... mappába kell bemásolni, nem a data alá... :S Rosszul írták az oldalukon...

www.smart-bus.hu

az se rossz :DD

lehet lemondok madridnál és elmegyek valami magyar csapatba mert hát ez az álmom <#banplz>

akvik
nemrossz.:) hmm atalantába is majdnem ennyi összegek szerepelnek az átigazolási és fizetési oldalon:D

hát ja. úgy képzeld el minden átigazolási szezonra volt kb 120-140millió euróm, kb 16-18 millás fizetési kerettel.

apropó, 102 gólos vagyok a ligában ez új rekord. az elõzõt is mi állítottuk fel 101 góllal :D