Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pzoli00
elsõ meccsünk 11/12-es szezonban:

Huni92
ejjapicsába, milyen vén vagy :D

Atletico Madrid, Ekranas, Sparta Prága az EL csoportban.

22 már
Huni92
ja, hányadik amúgy? mert ha netán 21., akkor van egy csudijó számom is :D

Huni92

hozzám érkezett még Lucas a Sao Pauloból 8 milláért, és mivel csak 4 nem-eus játékost lehet nevezni, távozott Emerson a Werderbe 4 mihályért.

a lokit megvertük hazai pályán 3-0-ra, bár ha 8 lett volna közte, az se lett volna meglepetés a játék képe alapján.

köszönöm szépen
LasDen
nah arany kupa letudva...gyõzelem behúzva hatalmas küzdelem árán....mexikó megizzasztott rendesen....és az aranykupa megmutatta, hogy ez a csapat túl stresszes nekem...mindenki lesérült, nem volt semmi energiájuk...elég volt...ott hagyom õket..:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
azé beszarás, hogy 2019-re hány mostani játékosból lett edzõ...:D
Joe Cole, Rio Ferdinand, Steven Gerrard, Gera, Szabics, Kabát, Halmosi, arshavin és még lehetne sorsolni....:DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
Ha a kassza minuszban van, akkor jól sejtem hogy minden kérelmet elutasítanak ami fejlesztésre irányulna?
Elég dúrván milliós a minuszom magyar csapattal (euroban), nem tudom hogy fogok ebbõl valaha pluszt összehozni :D
Huni92
2-0-ra nyertük az elsõ bajnokinkat a Rennes ellen.

az EL regisztrációnál megvolt a szezon elsõ pofoncsapása is: Mbiwat és Kadlecet nem tudtam nevezni, mert már játszottak a selejtezõkben.

Huni92
Közben pedig sorsoltak az EL-ben, a 4. selejtezõ körben kapcsolódunk be, a Debrecent fogjuk szétverni :)

Huni92
Vége a felkészülési idõszaknak, ezeket produkáltuk a nyáron:

Igazolások:

LasDen
hát én ezt nem értem....miután véglegesíteni kell a keretet 1-2 napra rá valaki mindig megsérül a keretbõl....kezd az agyamra menni...

Huni92
heppibörszdéj kedves hágé!

#71204: meg bizony.

szuperkupa enyém, Camp Nou-ban kihúztam egy 0-0t úgy hogy kb a 20. percben Ramos-t kiállították! :D

LasDen
megkéne nyerni....

Huni92
kellemes estét uraim!

kezdtem egy játékot a Lille csapatával a tegnap, mindjárt lökök be pár pikcsõrt, bár még csak a barátságos meccsek zajlanak.

akvik
Na lassan féltávnál az Atalantával az elsõ serie A-s évemben.eddig elég pofásan teljesítünk bár a formánk eléggé ingadozó..és a csatárom Tardelli játéka eléggé katasztrófa.18meccs 6gól..Holosko eddig a legjobb sztem..

Bajnokság állása.

na a két új igazolás lehozta nekem a szuperkupa 1. meccsét a Barca ellen :) Llorente 2 gól, Dominguez 1 :D

akvik
sztem érdemes elszaladni:)

vmvr
sziasztok!

a gépemen fent van az fm2010, és most rámjött az efemezhetnék. a kérdésem annyi, hogy érdemes inkább 'elszaladni a boltba' a 2011-ért, vagy annyira drasztikus változás nincs a két játék között, hogy érdemes legyen még egy kicsit kínozni a gépemet. köszi

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

most a csatáraim közül Tevez-t akarom eladni 22millióért, Õ a legidõsebb. Csak argentin csatárjaim vannak :D Higu, Tevez, Goux

én Ramos-t betoltam középre, jobb védõnek ott van mostmár Altintop meg Serge Aurier (saját nevelés)

akvik
nekem anno barcába elég jó párost alkottak piquével.

Dominguezt megvettem Liverpooltól 17milkáért... meglássuk.

akvik
sanjosé,victor ruiz meg a. dominguez nem rosszak.

elkezdem a spanyolosítást. David Luiz eladására kerül sor és egyelõre spanyol középsõ védõt keresek :)

jaaaaaaa
LasDen
sérült...:D

jóóóóó Altidore nincs a keretben?
LasDen
holland barátságos meccs elõtti keret....nem a legerõsebb mer 3-4 hiányzónk van, de korrekt....:D

képet a keretrõl
LasDen
amúgy teljesen korrekt csapat....mondjuk jó kapus elkéne, mert kicsit öregecskéke, de mindenhol akad kiemelkedõ játékos, így lehet építeni gyõztest belõlük....:D
ha a magyarokból sikerült, akkor ez sem lehet akadály...:D

pzoli00
Gratulálok <#eljen>, sztem az amcsik nagyon fejlõdõképesek, hajrá!

<#eljen>.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Feljutottam a Nantes csapatával! Még öt forduló ugyan hátra van, de az már biztos, hogy a következõ szezont a Ligue 1-ben kezdjük! Nem gondoltam volna a szezon elején, de sajnos sok változtatást eszközölni kell majd, mert ez a keret kevés lesz az elsõ osztályhoz.

LasDen
nah ámerikót választottam végül....döntésemben segített, hogy voltam már afrikában edzõ (szenegált bevállaltam a dvtk mellé, de az úgy nem mûködött és rövid úton távoztam is) szóval ezért kizártam az újabb afrikai kalandot...úgyhogy maradtak a jenkik...
amúgy is jobban vonzott...ha tudok nyerni kupát, akkor kinyilhat elõttem pár nagy kapu....:D
jövõre lesz az arany kupa azon jól kéne szereplni....

pzoli00
esélytelen, nem lehet hatni a srácra legalábbis verbálisan biztos nem, kemény dió

pzoli00
- egy Villa, Higuain, Benzema trió mellé? <#wow1>
- Neymar nagy ígéret, de inkább várok 1-2 szezont, aztán jön õ is mondjuk Higu helyére, de azért kíváncsi leszek, hogyan muzsikál a "trió" az idén :D

Villa helyett Neymar jobb lett volna, vagy esetleg Tevez (igaz Tevezt én 60milkáért hoztam el a citytõl, de azért gólkirály lett a ligában 26 góllal úgy hogy nem is játszott minden meccsen:D)

akvik
hát a taktikába vedd le az agresszióját low-ra vagy beszélj vele.am õ IRL is eléggé vadsrác....

pzoli00
konkrétan Sergio Ramos-ról van szó (az agresszivitás kb. 17 körül lehet)

akvik
az elégsok.agresszívitása gondolom magas.milyen poszton játszik? mer vissza lehet venni az õ agresszíójából a taktikában.többiekét meg úgyhagyod.

pzoli00
- szerintetek 22 sárga és 4 piros lap egy szezon során nem durva egy kicsit? jelen esetben 1 játékosról van szó, mit lehet tenni ilyenkor, leszámítva, hogy nem szeretném eladni? tippek?

pzoli00
simán, ugyanis szemetszúrt még a szezon elején, hogy nem érzi jól magát a klubnál, gondoltam megpróbálom elhozni és sikerült is :)

- az argentin sem volt rossz döntés

akvik
gratula.Villa? elengedte a barca neked? nemrossz.

pzoli00
ez elsõ szezonon már túl vagyok, összegezve:

- spanyol bajnoki cím (1 ponttal a Barca elõtt)
- kupadöntõ (Nou Camp) az Atletico Madrid ellen, amit sajnos elvesztettünk (2-3)
- spanyol szuperkupadöntõ szintén az Atletico ellen, ezt viszont már behúztuk /5-2/ (kint 1-1, otthon 4-1)
- a BL szereplés nem igazán volt sikeres, ugyanis a csoportkör után amit megnyertünk belefutottunk a Bayern-be (kint 1-2, otthon 1-2) és elbúcsúztunk a sorozattól

Díjak: év edzõje <#nevetes1>, év játékosa (liga) CR7, BL legjobbja CR7, aranylabda CR7, év játékosa CR7

Átigazolások (2011/2012):
- David Villa (ST) (Barca) (30,5 millió €)
- Javier Pastore (AM/M C) (Palermo) (45 millió €)

pzoli00
pár nappal ezelõtt, hosszú kihagyás után én is újra elkezdtem a játékot <#taps>, korábban mindig noname kiscsapatokkal próbálkoztam, viszont a kedvenc mindig is a Real volt szóval most belevágtam, méghozzá az idei Mourinho féle kerettel <#nevetes1>

akvik
karajj-ra nyomtam egy like-ot:D (hamár ilyen fészes lett az sg)
na töltöm az atalantát :) és Lasden jó a háttered meg grat mindenkinek:)

inkább vmi nagy csapat kellene.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.