Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atletico Madrid, Ekranas, Sparta Prága az EL csoportban.

hozzám érkezett még Lucas a Sao Pauloból 8 milláért, és mivel csak 4 nem-eus játékost lehet nevezni, távozott Emerson a Werderbe 4 mihályért.
a lokit megvertük hazai pályán 3-0-ra, bár ha 8 lett volna közte, az se lett volna meglepetés a játék képe alapján.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Joe Cole, Rio Ferdinand, Steven Gerrard, Gera, Szabics, Kabát, Halmosi, arshavin és még lehetne sorsolni....:DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elég dúrván milliós a minuszom magyar csapattal (euroban), nem tudom hogy fogok ebbõl valaha pluszt összehozni :D
az EL regisztrációnál megvolt a szezon elsõ pofoncsapása is: Mbiwat és Kadlecet nem tudtam nevezni, mert már játszottak a selejtezõkben.
kezdtem egy játékot a Lille csapatával a tegnap, mindjárt lökök be pár pikcsõrt, bár még csak a barátságos meccsek zajlanak.
Bajnokság állása.
a gépemen fent van az fm2010, és most rámjött az efemezhetnék. a kérdésem annyi, hogy érdemes inkább 'elszaladni a boltba' a 2011-ért, vagy annyira drasztikus változás nincs a két játék között, hogy érdemes legyen még egy kicsit kínozni a gépemet. köszi
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ha a magyarokból sikerült, akkor ez sem lehet akadály...:D
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
amúgy is jobban vonzott...ha tudok nyerni kupát, akkor kinyilhat elõttem pár nagy kapu....:D
jövõre lesz az arany kupa azon jól kéne szereplni....
- Neymar nagy ígéret, de inkább várok 1-2 szezont, aztán jön õ is mondjuk Higu helyére, de azért kíváncsi leszek, hogyan muzsikál a "trió" az idén :D
- az argentin sem volt rossz döntés

- spanyol bajnoki cím (1 ponttal a Barca elõtt)
- kupadöntõ (Nou Camp) az Atletico Madrid ellen, amit sajnos elvesztettünk (2-3)
- spanyol szuperkupadöntõ szintén az Atletico ellen, ezt viszont már behúztuk /5-2/ (kint 1-1, otthon 4-1)
- a BL szereplés nem igazán volt sikeres, ugyanis a csoportkör után amit megnyertünk belefutottunk a Bayern-be (kint 1-2, otthon 1-2) és elbúcsúztunk a sorozattól
Díjak: év edzõje <#nevetes1>#nevetes1>, év játékosa (liga) CR7, BL legjobbja CR7, aranylabda CR7, év játékosa CR7
Átigazolások (2011/2012):
- David Villa (ST) (Barca) (30,5 millió €)
- Javier Pastore (AM/M C) (Palermo) (45 millió €)

na töltöm az atalantát :) és Lasden jó a háttered meg grat mindenkinek:)
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.