Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
amúgy ez egy új mentés lett volna, mert ugyebár elsõre az elsõ évben nem vettem senkit, tartogattam a pénzt az opciósokra..., de lehet mégis azt viszem tovább, ha ez felidegel. 😊
Hajrá Magyarország!
Juvéval 6-0-ra verjük a Fiorentinát, egész jól kezdtünk, most meg ilyen Leccéket meg Cesenákat nem tudunk verni... Áhhh. Kiborít!
Hajrá Magyarország!
kösz a válaszokat.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
azért ennyiért tudtam elhozni, mert ennyiért voltak hajlandóak elengedni, elején keveset adtam, aztán ez jött ki belõle.
a képért meg elnézést, de nem tudom mivel tudnám átméretezni, már anno tettem egy próbát.
mi a fenének most egy backham meg r.carlos egy real-ba???
nem vagy komplett... 😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az ügyfelem jelenleg nem akar tárgyalni a kluboddal.
David Beckham ehh és elején még Roberto Carlos is, de aztán utolsó napom mégis jött.
plusz Roberto Carlos és õk ketten, Dzsudzsák és Roberto Carlos átigazolási idõszak utolsó napján egybõl meglettek, ilyenkor a klubok sztem sokkal engedékenyebbek és jobban lehet tárgyalni velük az utolsó órákban.
meg ráhajtottam még gyorsan Beckhamre 😄, Rivaldo is majd jön jövõre asszem, csak rosszul állítottam be, nem baj. tudom már öregek és biztos kinevettek, de gondoltam visszahozom õket a nagy csapatba, mer kedvenceim és kevés pénzbe kerülnek.
Dzsudzsákról még annyit, hogy biztos emlékeztek amikor három menedzserrel toltam, na ott a Valencia vitte el õt kábé ugyanennyiért, vagy kicsit többért.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Kadlec szezonjának vége, 4 hónap out, Lyon - Lille meccs az elõdöntõben.A Másik ágon az OM játszik a másodosztályú Tours csapatával.
Ja, 5 nappal a Lyon elleni meccs után jött a hír, Gameiro capable of placing shots. <#idiota>#idiota>
a bajnokság meg nem prioritás mostantól.
gól lett.
najónem, vicceltem 😄
a bal kapufa mellé rúgta 5 centivel, a kirúgás utáni kontrából egyenlített a Lyon.
egyébként 1-1 lett a meccs a Lyon ellen, szóval innentõl nem sok esély van a bajnoki címre.
vaagy belevezette a kapusba
(szar szóvicc volt, tudom 😄)
keressük tovább a helyes megfejtést.
Mai kérdésünk: hogyan fejezõdött be az akció? A helyesen válaszolók között értékes díjat sorsolok ki.