Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akvik
Kölcsönzõ klubéhoz képest.Mivel õk edzik.

infrával beállítottam, lássuk. a kép lényege amúgy, h nyomást gyakorolni Barca alá egy nyilatkozattal.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Nekem is a Milannal, kb. mondhatni, hogy fantasztikusan kezdtem, sorban hoztam a meccseket, aztán decembertõl meg örültem, ha egy Leccet megtudtam verni és, hogy, ha egy Bolognától nem kaptam ki. :/

A általam kölcsönadott játékos az én edzõim és edzéslehetõségem szerint fejlõdik vagy a kölcsönzõ klub szintjéhez mérten?
Zsolti9014
nem, mindösszesen két szélsõhátvéd jött, Bastos meg Cassani.
amúgy ez egy új mentés lett volna, mert ugyebár elsõre az elsõ évben nem vettem senkit, tartogattam a pénzt az opciósokra..., de lehet mégis azt viszem tovább, ha ez felidegel. 😊

Hajrá Magyarország!

akvik
detto ezvolt az atalantával.

sokat igazoltál?
Zsolti9014
Menten tökön bököm magam...
Juvéval 6-0-ra verjük a Fiorentinát, egész jól kezdtünk, most meg ilyen Leccéket meg Cesenákat nem tudunk verni... Áhhh. Kiborít!

Hajrá Magyarország!

offtopicban kísérletezz
nemtom... na majd kísérletezek.

kösz a válaszokat.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

akvik
azé tegyen fel mer neked nem sikerül??? LOL.már bocsi de ott a faqba le van írva😊nekünk vajon h sikerül?😊

most ne haragudj meg, de már írtam tegnap, hogy a faq-ban le van írva a képméretezés, ha nem fog menni, minden ilyen képedet törlöm
Irfan View, Paint, Corel Draw, Adobe Photoshop, ACDSee, tovább is van, mondjam még?

sztem, ha tudsz, tegyél már be egy automatikus kép méretezõ progit v micsodát ide, mert nekem nem sikerül a kép méretezés.

akvik
realnak mindenkit drágábban adnak😄

mert kedvenceim voltak.

azért ennyiért tudtam elhozni, mert ennyiért voltak hajlandóak elengedni, elején keveset adtam, aztán ez jött ki belõle.

a képért meg elnézést, de nem tudom mivel tudnám átméretezni, már anno tettem egy próbát.

pont most akartam írni, hogy dzsudzsák a felét éri kb
zsuzsit miért kétszeres áron hoztad el, mint el lehetne?
mi a fenének most egy backham meg r.carlos egy real-ba???
nem vagy komplett... 😄
hedonist
látszik

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
Bekem, RC, rivaldo??? mi ez, épül az öregfiúk???? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
csak nálam ilyen szar a topik bannere, vagy másnál is látszik ez?

DE EZ MI MÁR?

Az ügyfelem jelenleg nem akar tárgyalni a kluboddal.

David Beckham ehh és elején még Roberto Carlos is, de aztán utolsó napom mégis jött.

Dzsudzsák megvan.

plusz Roberto Carlos és õk ketten, Dzsudzsák és Roberto Carlos átigazolási idõszak utolsó napján egybõl meglettek, ilyenkor a klubok sztem sokkal engedékenyebbek és jobban lehet tárgyalni velük az utolsó órákban.

meg ráhajtottam még gyorsan Beckhamre 😄, Rivaldo is majd jön jövõre asszem, csak rosszul állítottam be, nem baj. tudom már öregek és biztos kinevettek, de gondoltam visszahozom õket a nagy csapatba, mer kedvenceim és kevés pénzbe kerülnek.

Dzsudzsákról még annyit, hogy biztos emlékeztek amikor három menedzserrel toltam, na ott a Valencia vitte el õt kábé ugyanennyiért, vagy kicsit többért.

LasDen
de idióta ez az ausztál bajnokság....4 cserét lehet csak nevezni és az egyiknek kapusnak kell lenni....anyám....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Forza Italia
köszi srácok

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
ha azonnali pirossal küldték ki, az 2 hét fizumegvonás, ha 2 sárga után, akkor szóbeli figyelmeztetés. sosem rinyálnak, ha így osztom.

jó kérdés, én kiállítás után mindig figyelmeztetem, vagy 1 heti fizetést elveszek tõlük, meg ha valaki beszól a médiának, megmondom neki, hogy én vagyok a fõnök és ez mûködni szokott
Forza Italia
srácok mit tudok tenni az ellen h a játékosaim elégedetlenek mert h nem tudok rendes fegyelmet tartani???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ilyen clear cut chance-t talán nem hagy ki többé
Huni92
US Raon-l'Etape - Lille, Francia Kupa negyeddöntõ, 2-3. Mondjuk a tartalékok játszottak, de 3 gólos elõnyt majdnem sikerült leadni, és kihagytunk két tizenegyest is.

Kadlec szezonjának vége, 4 hónap out, Lyon - Lille meccs az elõdöntõben.A Másik ágon az OM játszik a másodosztályú Tours csapatával.

Ja, 5 nappal a Lyon elleni meccs után jött a hír, Gameiro capable of placing shots. <#idiota>

Huni92
áh, dehogy. jó eredmény ez, sokkal rosszabbra számítottam. cabaye akkora gólt vert, mint egy ház.
a bajnokság meg nem prioritás mostantól.

ressy14
akkor tanítsd meg õket lõni 😊

legalább leüvöltötted a fejüket? 😊

Dum spiro, spero.

azért vicces hogy egyikünk se mondta hogy gól
Huni92
na, a díjat ezúttal nem sorsolom ki.

gól lett.

najónem, vicceltem 😄

a bal kapufa mellé rúgta 5 centivel, a kirúgás utáni kontrából egyenlített a Lyon.

ressy14
😊

Dum spiro, spero.

ressy14
lefújta a meccset mi?

Dum spiro, spero.

lefújta volna a bíró a meccset?
akvik
kapu mellé vezetette😄DDD

ressy14
Egyéb tipp valakinek? mert felõlem lehet szabad a gazda 😊

Dum spiro, spero.

Huni92
nem volt les, nem volt szabálytalanság, nem rúgta ki a stadionból a labdát, és a kapusba sem vezette bele.

egyébként 1-1 lett a meccs a Lyon ellen, szóval innentõl nem sok esély van a bajnoki címre.

les, les tuti
vaagy belevezette a kapusba
Kirúgja a stadionból :ASDSA
ressy14
akkor innentõl kezd izgalmas lenni 😊

Dum spiro, spero.

Huni92
ez sem talált. ^^

ressy14
belerúgta a kapus hasába és onnan bement ? 😊

Dum spiro, spero.

Huni92
kapufa. mármint a válaszod 😄

(szar szóvicc volt, tudom 😄)

keressük tovább a helyes megfejtést.

akvik
kapufa?😄

Huni92
feladvány!

Mai kérdésünk: hogyan fejezõdött be az akció? A helyesen válaszolók között értékes díjat sorsolok ki.

Taylor10
Na végre nem írja már ki a hibát, mûködik a mentés is, és még full magyar is lett.