Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most szét kell csapni az amúgy tartalékosan felálló lyont a kupa elõdöntõjében, aztán alkotni az atma ellen.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
7 fordulóval a bajnokság vége elõtt légüres térben vagyunk, 6 pont hátrányban a vezetõ Lyonhoz képest, és 6 pont elõnnyel a 3. Bordeuaxval szemben.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Összeszámoltam, 8 büntetõbõl kettõ tudtunk belõni idén.
Atletico Madrid - Lille és Celtic (kiverték a Manszursejk Cityt) vs Palermo meccsek az EL elõdöntõben. Ha a csoportkört veszem alapul, nincs sok esélyünk, de talán azóta jobbak lettünk.
Fél év után vettem újra elõ a játékot, de azért figyeltem eddig is. Jóak vagytok <#smile>#smile>

Hajrá Magyarország!
el-téma
csapatbelga gólkirályt mi csapatunk adta a ligának.
Gianni Bruno elõlépett elsõszámú csatárcserének. a Brestois ellen beküldtem a 70. perc környékén, lõtt 2 gólt és megnyertük a meccset. Kezdõként meg baszik jól játszani 😄
a színezõt meg mindjárt elõkotrom neked.
Mert anno még a 2010el játszottam, és azóta nem vagyok tisztában vele!
(pl a játékos érték színezõ (-5,-10,-15,-20) mûködik még és ha igen, mi is a neve? <#idiota>#idiota>)
Elõre is köszönöm!
EL, negyeddöntõbeli ellenfelünk a Sevillat 7-2-es összesítéssel búcsúztató Twente lesz. Szerintem rajtuk könnyen átmegyünk majd, és utána a Dinamo Kijev/Atletico Madrid kettõs valamelyikével mérkõzhetünk a döntõbejutásért.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
látom kezdõdik a pörgés, én lenyomom a szezon hátralévõ részét asszem.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Új vagyok itt, de örömmel látom, hogy nagyon feljött a topik. Pár hónapja olvasgatom már, de most regeltem is, bõvítendõ a tábort. Remélem a minõséget nem rontom majd...😄
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

mondjuk tényleg jellegtelen kép, de azért jobb, mint a semmi, nem?
namajd késõbb jelentkezem akkor hasznosabb képekkel. sajtókonferenciák összefoglalói lehetnek majd?