Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
ninda, egy zyndar :o

geo: perszeeee, tizenegyesekkel meg bundával könnyû -.- :D

LasDen
galaxy...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zyndar
Hali!
Ez melyik skin?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Taylor10
Eddig mûködik a game csak angol.Meg nézem még magyarosítással és ha elõjön a hiba akkor majd nem teszem fel rá.

Taylor10
Hát ez már rossz így hogy nem lesz magyar nyelvû, mert angolul semmit nem fogok érteni.

akvik
akvik
azt sztem nemtudod folytatni.vagyis tudod csak a patchek újításai nem lépnek érvénybe.a magyarosítást egyenlõre ne rakd fel. így már

Taylor10
Ja és ez a 3-as patch az 11.1.0?

Taylor10
a mentésemet is tegyem be??

akvik
próbáld meg csak simán felrakni a gémet 3as patchig és utána kipróbálni hogy kidob-e crashel.

Taylor10
Pedig jó game nagyon, csak az a hiba ne lenne<#gonosz3>

akvik
akkor passz.lehet a magyarosítás zavar be.régebben is játszottál vele? és ha igen akkor is jelentkezett ez?

Taylor10
Csak egy ligát választottam ki, de válogatott csapattal vagyok.Patch és kiegészítõk nincsenek fent, csak az alap játék+ a magyarosítás.

#71604: pedig az nálam megoldotta a problémát. nemtom.

Higuain is megsérült... hogyan lehet elkerülni a sérüléseket? elsõ meccsen két ember puff.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

akvik
akkor viszont törölni kell a mentést.vagy nem lehet hogy túl sok ligát töltöttél be és a géped nem viszi? vagy csak sok kieg van fenn?

Taylor10
Már azt is töröltem.

töröld a dokumentumokból a crash dumps mappát. nekem bevált.

amúgy elsõ meccs, C. Ronaldo megsérül, hurrá.

de hozzuk.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Taylor10
Még mindig elõ jön az a retkes hiba, pedig már töröltem a Cache és Settings mappákat.

akvik
na az inter ellen belefutottunk egy nagy zakóba a klub-vb elõdöntõjébe majd a 3.helyért is veszítettünk az internacionallal szemben.jöhetett a bajnoki döntõ visszavágója.végül meglett ez is:

Triplázó aranycsapat
Sztárunk
Na nézek valami új csapat után remélem kapok valami jó ajánlatot.

Taylor10
Ezt a hülye hibát még mindig ki írja

bakkerman
tényleg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

rámész a nevedre --> options --> go on holiday
beállítod hogy 1 napra és ennyi
bakkerman
team settings- go on holiday

Taylor10
Néztem a F.A.Q-ban hogy megpróbálhatok holiday-re menni akkor amikor a crash dumps történik.De az a holiday merre van, vagy mi lenne az?

eddig jól megy.

akvik
érdekes ez a koreai bajnokság.alapszakasz után második lettem így csak a 3.körben kapcsolódtam be a rájátszásba ahol sima 3-0 nyertem meg a meccset.így rögtön bejutottam a döntõbe ahol az addig rájátszásba pályára sem lépõ seoul lesz az ellenfelem két mérkõzésen ahol eldõl ki az idei bajnok.Közbe megnyertem az Ázsiai Bajnokok Ligáját.Sérült Ewerthon nélkül is hoztuk a döntõt:)Márcsak a klub-vb és a bajnoki döntõ maradt hátra.

jaaaaaaaaa :O... oké. kösz.

Huni92
milyen magyar cucchoz? a magyarításhoz? ahhoz nem kell.

ok, csak mert a magyar cucchoz kell, de akkor így nem lesz magyar?

kár.

Huni92
az aktiváló fájlt. azzal van baj, ezt megoldani nem fogod tudni.

mit?

annyi. nézd meg mennyi duplát meg mesterhármast lõtt.
kitörlöd
akvik
cél a klub-vb cím:D

nailyenkor mi van? nem tudok új játékot kezdeni, ezt írja ki. újra bemásoltam az aktiváló ligákat vagy miket magyarosításnál... semmi.

LasDen
kösz..:D még nemtudom....meglássuk hogy szerepel a csapat aztán majd lesz valami....ha esetleg lesz valami jobb, de lehet, hogy olyan jól szereppelünk, hogy maradok...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akvik
sok neves játékos.:DD sok sikert:) 1évig maradsz náluk?
jó tudni h a koreai bajnokságban van rájátszás is..azthittem második leszek.Közbe vertük az al-jaazerát köszönhetõen annak hogy az elsõ meccsen ewerthon góljaival simán nyertünk 3-1re(meg h oliveira megsérült...) visszavágó meg sima 2-1volt nekünk.így a döntõbe ahol az Al-Ittihad lesz az ellenfelem.Formánk mostanság:

még 3forduló van az alapszakaszból.Ewerthon meg 11meccs 15gól a ligában.

faq
Én 2 hete ugyanezt csináltam, be az összes ázsiai és afrikai(dél afrikai köztársaság jó amúgy, egyszer belevágok), valamint mexicoi liga és usa. nagyon sokáig filóztam hogy melyik csapattal legyek, kezdtem egyet mexicoban a chivas-sal.
Hamar szembesültem azzal hogy csak mexikóit igazolhatok, nagy kihívás, mondjuk utánpótlása elég jó, meg televagyok 18-22éves tehetségekkel. Ezután átmentem a newyork redbullshoz, Marques, Henry. Lementettem másnéven majd elõveszem ezt is egyszer.
Indiával szemeztem még, 120ezres stadion vonzó.

Visszatérve ausztráliában magas a csapatok reputációja, néhány nagy nevet el lehet csábítani.
LasDen
a máltai srác benne van a válogatottban....:D

Huni92
válogatott játékos mind, persze, hogy ismerjük :D:D:D

1-0 hazai pályán a Samp ellen, 5-0 a visszavágón, kiütöttük õket. a pool a következõ ellenfél.

Taylor10
Üdv.Mikor rá mentem a folytatásra akkor ki írt a game egy ilyen hibát: Javíthatatlan hiba történt, az alkalmazás be fog záródni. Egy file jön létre, melynek helye: C:\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\Crash dumps"
Ez mit jelent, miként lehet megoldani?Pont akkor jón elõ ez a hiba amikor elég jól állok a holland bajnokságba.

LasDen
na hát õõõ ez a keret...:D gondolom sokat mondanak a nevek...:D:

õ pedig a sztár igazolás volt ingyé...

cél a bennmaradás...bár jó lenne túl szárnyalni....:D

Huni92
a gift loan szerintem az a pénz, amit a tulaj belepumpál a csapatba, és nem kell visszafizetni.

bakkerman
mi a különbség a gift loan meg a bank loan közt??? most látom a newcastle-nél

én nem tudok új tulajról (bár lehet) de azt tudom, hogy carrollért 40 misit kaptak
bakkerman
nem azért mert új tulaja van a kastélynak? külföldi fórumon olvastam,hogy 11.3-as patchnél 3-4 év alatt BL gyõztest rakott össze,évi 50-60 milliós átig keretekkel

egyszerû, a legújabb patch-ben már:

Huni92
nem lehet szerkeszteni :)