Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez melyik skin?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Higuain is megsérült... hogyan lehet elkerülni a sérüléseket? elsõ meccsen két ember puff.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
amúgy elsõ meccs, C. Ronaldo megsérül, hurrá.
de hozzuk.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Triplázó aranycsapat
Sztárunk
Na nézek valami új csapat után remélem kapok valami jó ajánlatot.
beállítod hogy 1 napra és ennyi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kár.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
jó tudni h a koreai bajnokságban van rájátszás is..azthittem második leszek.Közbe vertük az al-jaazerát köszönhetõen annak hogy az elsõ meccsen ewerthon góljaival simán nyertünk 3-1re(meg h oliveira megsérült...) visszavágó meg sima 2-1volt nekünk.így a döntõbe ahol az Al-Ittihad lesz az ellenfelem.Formánk mostanság:
még 3forduló van az alapszakaszból.Ewerthon meg 11meccs 15gól a ligában.
Hamar szembesültem azzal hogy csak mexikóit igazolhatok, nagy kihívás, mondjuk utánpótlása elég jó, meg televagyok 18-22éves tehetségekkel. Ezután átmentem a newyork redbullshoz, Marques, Henry. Lementettem másnéven majd elõveszem ezt is egyszer.
Indiával szemeztem még, 120ezres stadion vonzó.
Visszatérve ausztráliában magas a csapatok reputációja, néhány nagy nevet el lehet csábítani.
1-0 hazai pályán a Samp ellen, 5-0 a visszavágón, kiütöttük õket. a pool a következõ ellenfél.
Ez mit jelent, miként lehet megoldani?Pont akkor jón elõ ez a hiba amikor elég jól állok a holland bajnokságba.