Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
Ha gólt lõ meghívlak egy sörre(büntetõ nem számít!) :D

Huni92
már akinek :D

nyáriszünet...
Mor3llo
Azmi, egy napig nem vagyok sg-n, elsõ a top, 289 új hozzászólással..kijött az új FM vagy wtf?! :DDD
egyébként grat mindenkinek!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
A Lorient elleni, már gyakorlatilag semmiféle téttel nem bíró meccsen Dida lesz az irányítóm, hogy pihenhessenek a standard kezdõk.

tobias88
11.3 adatbázist editorral szerkesztettem, le is mentette a dbc fájlt c:\users es fm mappába, de nem látom a játékon belül! Ötlet valakinek?
na, ez egy szép meccs volt, így kell ezt csinálni! meg is dicsértem a csapatot, hogy szenzációsak voltak!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

*legjobbakat
felfrissítettem a stábot, kirúgtam minden balfaszt és csak az elérhetõ legjobbak és/vagy legnagyobb neveket szerzõdtettem le. íme néhány név: james, viduka, mckenna, jensen
hm, oké... akkor sima támadás... és kösz a két választ.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

a rohamozást nem ajánlom, leginkább csak rengeteg elbaszott helyzet lesz belõle
különösen hatékony lehet, ha van olyan csatárod, aki ritkán játszik, mert ilyenkor általában bizonyítani szoktak, mikor végre berakod, hogy ha akkor rúgjál gólt
szoktam használni a vállaljatok több rizikót témát, bár nemtom mire jó, nem sokat javít... meg általában rohamozni szoktam... másik taktikáim még mezõnyfölény és a támadás. nem nagyon értek a bõvebb, bonyolultabb taktikákhoz egyelõre.

szünetben enyhén lebaszom õket, csatároknál sorcsere az 50-60. perc körül, meg támadóra állítom a taktikát
nem :D, és, ha jól emlékszem, még ki is állítottak vkit a második félidõben az ellenfélnél, bár ez nem biztos... de hoznunk kellett volna.

ilyenkor vesztésre állva hogyan lehet ügyesen fordítani?

jaaa, asztem kirúgta a picsába, õ meg valami 40-50 méterrõl beküldte
úgy értem, elfelejtettem leírni, hogy a tizenhatoson történt... Casillas kirúgta és pont ott volt, aztán bumm... az a bajom, hogy ez amatõr hiba.

az egy nagyon jól eltalált lövés volt, egy mákos gól, ezzel mibajod?
NEVETSÉGES!

deportivo ellen olyan szarvashiba áááá... egy nullára nyertek, de hogy! rárúgják kapura, Casillas megfogja és kirúgja és az állat meg bebikázza... hihetetlen.

leszidtam mindenkit meccs után.

bakkerman
nyugi,ha a fizukeret rendben,akkor nem basznak ki.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ok, kösz, majd nyerni szeretnék.

én Newcastle-val tolom, nálam 5-6 misi euro veszteség van havonta. gyanítom azért, mert megvettem hazard-ot, van der wiel-t meg 2-3 arcot részletre...majdcsak nem rúgnak ki :D

bakkerman
hát,menj ki úgy a meccsre próbáld meg,aztán ha ígyis ficánkolnak akkor esetleg behozol még egy szûrõt,bár 3 szûrõvel a támadójáték az már esélytelen. Döntsd el mit akarsz kihozni a meccsbõl,meg akarod nyerni,vagy elég az iksz is. Ha utóbbi,akkor állj védekezni

<#eljen>, oké, kösz.

szoros emberfogást alkalmazzak a két említett ellen? vagy hogyan lehet ezt megoldani?

bakkerman
2 VKP minimum,és elég az 1 csatár,rakd be kontrára a taktikát,feltolt védelemmel. a lényeg hogy középen ne legyen mozgástere a Xavi-Iniesta kettõsnek,és akkor megvan lõve a csapat(ez a játékban is így van)

de amúgy azt vedd figyelembe, hogy ez dollárban van, abban játszom, mert azt a pénznemet szeretem.

ez igaz... fõleg kiscsapatok ellen. majd Barcára leszek kíváncsi, amikor jön a Classico... milyen taktikával érdemes kimenni?

védekezés, kontra, sima vagy támadás?

#71742: nemtom mér lett ez a veszteség :O... lehet még átigazolás miatt?

Huni92
"ebben a hónapban NEM VESZTETTÜNK!!!!!!!!"

nem baszogatlak, de egy Reallal ez majdhogynem elvárás :)

bakkerman
havi 6 misis veszteség tyûûha,az egy szezon alatt igencsak minuszba viheti a kasszát...

a vezetõség elégedett a munkámmal. ebben a hónapban NEM VESZTETTÜNK!!!!!!!! mondjuk azért is, mert kis csapatok ellen volt a bajnokság és a BL is, mindenkinek kitömtük a hálóját több góllal :D, a Barcelona bukdácsol már most háhá :D és a Getafe v ki van a második helyen mögöttünk két ponttal lemaradva, mi hibátlanok vagyunk. a vezetõség hozzátette, Higuain élete legjobbját nyújtja az én irányítosom alatt. ez valóban így van, nagyon magas az értékelése és öt gólt termelt vagy mennyit a legutóbbi mérkõzéseken.

láthatjátok a postaládában, hogy Plano távozni szeretne, a kis nyomorék sír a szerzõdése miatt, mondtam nem és legyen szíves tiszteletet tanusítani felém, erre tessék, csak berágott... kis nyavalyás pisisek nem tudnak jómodort tanusítani, túl temperamentumosok v nem profi a hozzáállásuk... ugyanez volt egy másik fiatal játékossal neki olyasmit mondtam, h im willing let you loan football v ilyesmi... nem emlékszem, mert angolul írta. magyarosítva van, csak pár szó néha így beszélgetéseknél angolul van, de minimális ez, amúgy magyar.

na, a képek.

Huni92
fejben már máshol voltunk, beleszaladtunk a késbe Madridban, 3-1-re nyertek a hazaiak.
a celtic - palermo 1-1 lett, tehát lille vs celtic lesz az európa liga döntõben.

és ezzel ennyi mára, nyugodalmas jóccakát!

akvik
nem.sztem valami rokon.

Huni92
annyira most nem súlyos veszteség, mert az EL döntõbe valószínûleg bejutunk, a kupadöntõt nélküle is hoznunk kell, a bajnokság meg nem tényezõ, így csak annyi kell, hogy felépüljön az EL döntõre.

ez a romagnoli az ex-sportingos?

akvik
akk az fain lesz.nekem most sérült meg két kezdõm tolucába elsõ meccs után( raúl nava,romagnoli) de majd most írnak alá az ingyen playák.

Huni92
lõtt egy triplát az avignonnak is, erre lerúgják, 3-4 hét kényszerpihenõ, és kezdõdik a május. -.-

akvik
nemhiszem h a palermo fordítana.am Garmeiro gyengén tolja.

Huni92
ha a celtic bejut a döntõbe, akkor nem lesz nehéz. ha viszont fordít a palermo, akkor kétesélyes a dolog.

akvik
grat:) innen sima el gyõzelem:D

Huni92
De Gea sérülés miatt hiányzott, meg is látszott. Agüero szintén nem volt, és valószínûleg a visszavágón sem lesz, ahol ráadásul Forlán eltiltását fogja tölteni. Úgy érzem, ezt már nem lehet elveszíteni.

A másik ágon a Celtic idegenben bemakkolta az 1-0-s gyõzelmet a Palermo ellen.

Huni92
Lille - Le Mans 3-2. Megszorongatott minket a kiscsapat, a második félidõben az ászokat is be kellett vetnem, hogy nehogy lebõgjünk.

Huni92
ja, abszolút. megnéztem, mi lett a másik meccsen, közben még csináltam valamit, és arra emlékeztem, hogy mi nyertünk 2-1-re, és egyértelmûnek tûnt, hogy a másodosztályú tours nem verhette ki a marseillet.

akvik
Eddig két csapat egy év alatt.Suwon bluewings(koreai) és SVTT(belga csapat)
3kupa: ázsia bl gyõzelem,bajnoki cím,ligakupa.belgákkal meg egy el helyezés.

akvik
képbe vagy:DDDD pihenni kéne.

LasDen
eddig hány csapat volt meg??? és hány kupa??? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
úristen, akkora fail vagyok, hogy az elképesztõ. a másik meccsen lett 2-1 a végeredmény, nem nálunk, illetve nem is a marseille, hanem a tours jutott be a döntõbe. lehet, hogy jobb lenne aludni :D

akvik
ahha:) célom bejárni a világot és minnél több csapatnál lenni.1 max másfél évnél többet seholse maradok.

Huni92
ezt hívják vándorkarriernek :)

LasDen
te évrõl évre új csapathoz jársz??? mint egy rossz magyar edzõ...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akvik
Na találtam új csapatot a Toluca-t.Nemsokára kezdõdika mexikói bajnokság addigra kéne valami jó teamet összehozni.

Huni92
2-1 lett a Lyon ellen, a Marseille vár ránk a döntõben.
Most látom, hogy ligakupa döntõt kell játszanunk az AtMa elleni odavágó elõtt, úgyhogy csaphatja a B csapat :)