Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arzenál ellen BL csoportmérkõzésen 2-0-ra vesztettünk. nem értem miért, amikor elsõ meccsen ledaráltuk õket és ugyanazzal a taktikával küldtem ki a csapatot.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Zsolti9014
köszi 😊
Amúgy játékosonként is rosszul volt beállítva a kreatív szabadság, lehet az oldotta meg.

Hajrá Magyarország!

annyi meg egy bambi <#taps> grat
na "bek tu efem" ma valahogy nagyon érzem a dolgokat <#ravasz1>
Zsolti9014
Na, úgy tûnik, sikerült Quagliarellára kihegyezni a taktikát:
(nem nagycsapat ellen, de most nekem ez volt a lényeg)

Mondjuk azt nemtom, hogy a PrintScreen után az IrfanViewbe miért nem azt a képet teszi be, amit lementettem, hanem az asztalomét, de megoldottam.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
na igen, az nem árt. pl. Quagliarella 18-as távoli lövését kár lenne visszafogni.

Hajrá Magyarország!

nincs mit <#eljen>
az sem rossz ötlet! de azért akinek jó a távoli "lövõkéje" annál azért meghagyhatod 😊
kreatív szabadságot szerintem rakd középre, nekem sosem jött be egyik véglet sem.
a tempónál meg sok dolog közrejátszik hova érdemes állítani. a taktika többi része, a játékosok állóképessége és gyorsaság/gyorsulás értékei, stb...
Zsolti9014
még ami eszembe jutott, hogy leveszem a csatároknál a távoli lövést minimumra.

de köszi a tippeket még1x, a tempóra gondoltam én is, még a régebbi tapasztalataim alapján 😊

Hajrá Magyarország!

akkor passz, általában ezzel szokott lenni a probléma.
Zsolti9014
mégsem: kreatív szabadság fegyelmezettebb, tempó lassú (lassú és normál közt félúton a csúszka). na mindegy, lehet ilyen töketlenek a játékosok...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
igen, én voltam kiakadva emiatt...erre tessék. bár ez várható is volt.
Persze a játékban pénz se lenne annyi, hogy mindet elhozzam, ha akarnának is maradni.

Geo: köszi a tippeket, megpróbálok ott állítani.

Hajrá Magyarország!

simaliba... 😄 nagy baki kell, hogy ne jussunk tovább (elsõ helyen) a csoportból. elismerem, itt volt egy kis szerencsénk. de statok alapján azért mindenképp megérdemeltük.
lehet gyors a tempó, vedd kicsit lassabbra. vagy túl sok kreatív szabadságot adsz a játékosaidnak.
mintha az lett volna a téma itt pár napja, hogy egyiket se sikerült végleg a csapathoz kötni
erre irl 4-en is aláírtak...
bakkerman
hát ez minket max az FM12-ben fog érinteni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
Helyzetkihasználáson lehet valahogy csiszolni csapatszinten, vagy ez játékosoktól függ?

Meccsenként (fõleg kiscsapatok ellen) 20-25 lövésem van, abból mondjuk 15 kapura, 1-2 gólokat lövünk mostanában..
A gond ott van, hogy ha esetleg becsusszan egy bekapott gól, akkor az már X közeli eredmény. :S

Hajrá Magyarország!

off: akik a juvéval voltak azoknak szól eme cikk
zyndar
Íínnye, bajnokság majdnem meglett <#vigyor3> Am grat!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

<#hehe><#hehe>

www.smart-bus.hu

bakkerman

zorrobomber
hmm...tán ezért? <#idiota>

Huni92
valamiért unszimptaikus nekem 😄

bakkerman
frencs lig mór den hángörien enbí van 😄

zorrobomber
Frau-t miért adtad el? NB1-ben hozta az 1-es meccs/gól átlagot 😄

Huni92
szerzõdést is bontok vele, szar kutyaütõ <#szomoru2>

<#idiota>

bakkerman
Gameiro elég gyengén teljesített haver <#nyes>

akvik
grat😊<#eljen> Lyon tényleg szarvolt a bajnokságba...

Huni92
Lille OSC - 2010/2011

Csak röviden.

Igazolások:

Ligakupa döntõje:

Francia kupa döntõje:

Ligue 1 tabella:

Ligue 1 játékos statisztikák:

Európa Liga döntõje:

És végül a csapat:

igen, oda kell, nekem is úgy rémlik.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

akvik
hát kicsit😄D nembaj majd csatlakoznak bl-re(márha bejutunk😄)

nekem nem kellett fájlt pakolgatnom sehova

Huni92
nem vagyok biztos benne, de úgy rémlik, hogy a dokumentumok/si/fm11/editor data mappába kell tenni az xml fájlt.

az editoros módosítás csak új játék kezdésekor jelenik meg. az adatbázis kiválasztásánál még be kell pipálni az editor fájloknál a 'Használom'-ot és utána kiválasztani azt az editor fájl-t (xml) amit használni szeretnél.

Huni92
jól beszoptad akkor a játékosokkal xD

még 2 meccs és vége a szezonnak, utána beszámoló.

Zenszkij
erre én is kérnék választ 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

akvik
miután mindenki örül ezért írok egy kicsit a Tolucáról.
Igazoltam pár játékost ingyen csak mint kiderült õk késõbb csatlakozhatnak a gárdához.Körülbelül a bajnokság vége felé.Érkezõk:Diarra,Tamudo,Gudjohnsen,C.Gonzalez.
Bajnokságot nem kezdtük jól de két meccs után végre kezd beérni a taktika és feljöttünk 2.helyre.

remélem is 😄 Minden elõzõ szériában is részletre vettem, még sosem rúgtak ki. Fizukeret rendben, 100k-val alatta vagyok.

😄, jó na, bocs, csak kíváncsi voltam a véleményetekre, mivel mondtátok, hogy inkább meccs eredmények és nem cikkek érdekelnek titeket.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

fantasztikusan hiperszuper
akvik
öröm bódottáá.

Huni92
határozottan.

én meg dolgozok -.-
remélem elégedettek vagytok.

Nálam a Lorient lett elsõ évben a bajnok, meg a libakutya gyõztes. :| Mondjuk ott Gameirot sikerült elsõ évben megtartaniuk.

Huni92
és én még jövõ héten is érettségizek ^^

Huni92
nem lõtt, sõt, 0-1 lett, tehát kiszoptunk a kiesett Lorienttól 😄
jön az EL döntõ.

Mor3llo
És én csak tegnap végeztem a vizsgákkal 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú