Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Amúgy játékosonként is rosszul volt beállítva a kreatív szabadság, lehet az oldotta meg.
Hajrá Magyarország!
(nem nagycsapat ellen, de most nekem ez volt a lényeg)
Mondjuk azt nemtom, hogy a PrintScreen után az IrfanViewbe miért nem azt a képet teszi be, amit lementettem, hanem az asztalomét, de megoldottam.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
a tempónál meg sok dolog közrejátszik hova érdemes állítani. a taktika többi része, a játékosok állóképessége és gyorsaság/gyorsulás értékei, stb...
de köszi a tippeket még1x, a tempóra gondoltam én is, még a régebbi tapasztalataim alapján 😊
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Persze a játékban pénz se lenne annyi, hogy mindet elhozzam, ha akarnának is maradni.
Geo: köszi a tippeket, megpróbálok ott állítani.
Hajrá Magyarország!
erre irl 4-en is aláírtak...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Meccsenként (fõleg kiscsapatok ellen) 20-25 lövésem van, abból mondjuk 15 kapura, 1-2 gólokat lövünk mostanában..
A gond ott van, hogy ha esetleg becsusszan egy bekapott gól, akkor az már X közeli eredmény. :S
Hajrá Magyarország!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
www.smart-bus.hu
Csak röviden.
Igazolások:
Ligakupa döntõje:
Francia kupa döntõje:
Ligue 1 tabella:
Ligue 1 játékos statisztikák:
Európa Liga döntõje:
És végül a csapat:

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Igazoltam pár játékost ingyen csak mint kiderült õk késõbb csatlakozhatnak a gárdához.Körülbelül a bajnokság vége felé.Érkezõk:Diarra,Tamudo,Gudjohnsen,C.Gonzalez.
Bajnokságot nem kezdtük jól de két meccs után végre kezd beérni a taktika és feljöttünk 2.helyre.