Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
a továbbiakban meg nem blogolok 😄
Ma igyekeztem pótolni egy két dolgot, holnap meg belelendülök. 😊Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
wilson-spence-meité/o'brien-bodor védõnégyessel állunk fel.
meg amúgy is megvertük az acélos millwallt szenzációs teljesítménnyel 1-0-ra! 😄D
a reading ellen úgy estünk ki sima 0-4-es eredménnyel a ligakupából, hogy a 20. perctõl emberelõnyben voltunk, és így cumiztunk be négyet.

USA - Hollandia (1:2)
Horvátország - Hollandia (2:1)
- a Real-al pedig 60 meccs óta veretlenek vagyunk a ligában <#taps>#taps>
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
és nem csak azokat tudod leigazolni, akik a betöltött országokban játszanak, csak ugye lehet, hogy nem találod meg akit keresel, ha nincs betöltve a bajnokság ahol nyomja a joga bonitot 😊
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
http://noob.hu/2011/07/09/saddf.jpg
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azt, hogy a csillagozós dolog mennyire megbízható, nem tudom, de a játékosszámot ha túlléped az ajánlottat (erre pirosan figyelmeztet), akkor az nekem nagyon észrevehetõ volt.
Viszonyításképpen a gépem: i3-2100 3,1 GHz, 4GB RAM, HD6850 1GB VGA.
Hajrá Magyarország!
Azt az MP-s honlapot holnap keresztbe kasul átbújom, én az edzéssel állok hadilábon, konkrétan fingom nincs hogy mit és hogy kellene csinálni. Azt látom, hogy a 19 éves kapus, akit még év elején vettem szépen fejlõdik, gondolom annak is köze van ehhez hogy szinte minden meccsen õ védett.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
végülis próba szerencse, majd meglátjuk bejön-e...a linket is köszönöm, holnap reggel majd még átnyálazom.
Hajrá Magyarország!
Amúgy azt kérdezném még, hogy érdemes-e 2 taktikát felváltva használni egy szezon alatt?
Mert a 2007-ben a váltogatásnak ezt a fokát se nagyon tolerálta nekem. Bár mivel itt egyszerre hármat tudok gyakoroltatni, lehet mûködne...
Nagyok ellen lenne egy talán mûködõképes kontrataktikom, amivel elõzõ évben a Arsenalt meg a Chelsea-t is ütöttük, a többi ellen meg a mostani támadó formáció, amit a Juvéval "fejlesztettem ki".
Érdekes, hogy a Kamazos valamiért nem mûködik itt, pedig ugyanazok a posztok lennének. Jó, persze, ez nem orosz bajnokság.
Hajrá Magyarország!