Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Valaki betudja linkelni Gabber (logo) oldalát?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Huni92
4-1 lett a burnley elleni észosztás eredménye, erre megsérül bilek, fél évre out õ is.

a továbbiakban meg nem blogolok 😄

Huni92
egyébként bejön ez a laptop, érezhetõen gyorsabban pörögnek a dolgok, mint az asztali gépemen, de rohadtul idegesít, hogy windowed módban nem látszik minden, és folyton alt+taboznom kell ://

Huni92
2-2 a Boro ellen, úgy, hogy a 92. percben egyenlítettek, aztán sima 2-0 a Yakubuval felálló Leicester otthonában. Mint a talajvíz...😊

pzoli00
Csapasd neki! <#nevetes1>

Holnap majd újra dobok képeket a Salzburgról, elég rendesen megvariáltam a kezdõt, megfiatalítottam a csapatot, hamár így hozzámvágtak 10 milkát a jó szereplésért. 😄 Ma a Sevilla elleni BL-meccsig cirka másfél hónapot mentés nélkül toltam le, kb 5 meccsel és kb. 2 óra transfer market túrással, erre nem kifagy a szentem. 😊 Ma igyekeztem pótolni egy két dolgot, holnap meg belelendülök. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

pzoli00
- én sem, de a kényszer olykor nagy úr és inkább rúgok kevesebb gólt, minthogy nekem rúgjanak sokat, de hajrá! <#eljen>

Huni92
5 védõvel sosem játszok, nem vagyok a védekezõ foci híve 😊
wilson-spence-meité/o'brien-bodor védõnégyessel állunk fel.

meg amúgy is megvertük az acélos millwallt szenzációs teljesítménnyel 1-0-ra! 😄D

pzoli00
- én elõször is a védelmet erõsíteném meg egy 5. emberrel, hacsak nincs 4 kiemelkedõ képességû bekked

Huni92
7,01-es az átlaga, de volt már 5,2-es performansza meg 8,8-as is. eléggé rapszodikus.
a reading ellen úgy estünk ki sima 0-4-es eredménnyel a ligakupából, hogy a 20. perctõl emberelõnyben voltunk, és így cumiztunk be négyet.

az

pzoli00
- Bodor hogy szerepel?

Huni92
5 forduló után 11. hely, 7 pontunk van. egyelõre nem túl vastag 😄

pzoli00
- a bajnokságban, hogy álltok? dobsz egy képet?

Huni92
pedró lopez kidõlt egy fél évre rögtön az elsõ ligakupa meccsen, örültem neki.

pzoli00
- debütáltam a holland válogatott élén, vegyes érzelmekkel:

USA - Hollandia (1:2)
Horvátország - Hollandia (2:1)

- a Real-al pedig 60 meccs óta veretlenek vagyunk a ligában <#taps>

pzoli00
- ez szép volt <#eljen>

Huni92
éjszakára?

Huni92

Grafite-vel már tárgyalok 😊
szerintem felesleges ilyet kérdezz, keress olyat, aki megfelel neked és elmegy hozzád
Egyet próbaszerûen nekiálltam a Málaga-nak. Tudtok ajánlani max 3millióért csatárt?
Huni92
Na, elkezdem a beígért karriert, Leeds United 😊

penge96
értem. köszi 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Huni92
nem. az, hogy kit tudsz leigazolni, nagyban függ a betöltött ligáktól, mert ha nem töltöd be a szingapúri ligát, sokkal kevesebb játékost fogsz találni azokból, akik ott játszanak, mintha betöltenéd. a nagyobb bajnokságokban játszó emberkék viszont többé-kevésbé megtalálhatóak akkor is, ha nem töltöd be az adott bajnokságot.
és nem csak azokat tudod leigazolni, akik a betöltött országokban játszanak, csak ugye lehet, hogy nem találod meg akit keresel, ha nincs betöltve a bajnokság ahol nyomja a joga bonitot 😊

penge96
Csak mert a FAQ-ban vmi ilyesmi van

penge96
Viszont én sem vagyok még teljesen tisztával ezekkel a beállításokkal. Ha én egy ligát töltök be, akkor csak azokat a játékosokat tudom leigazolni, akik ott játszanak?

penge96
Adatbázis mérete-beállítás...

szreeke
szia! lehet hogy hülye kérdés, de a speciális beállításokat hol találom? köszi a választ elõre is!

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

szabocsaba1983
még 9 kör van hátra, az utolsó fordulóban Crystal-Wigan (nemlesznagyderbi)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

pzoli00
- nem én <#vigyor3>, amúgy a Real mellett elvállaltam a holland válogatott irányítását is

penge96
Na, mostmár nekem is.

szabocsaba1983
nekem yo

penge96
Szerinted poénból kérdeztem? -.-'

http://noob.hu/2011/07/09/saddf.jpg

Zsolti9014
meglesz az! 😊
Legalább a rájátszás.

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
nemszoros

Barnabyka
Nem lehet, hogy te vagy szétesve?😄

penge96
Emberek, csak nekem van szétesve az egész fórum?😄

Na végeztem Szentlõrinc elsõ szezonjával. moldáv válogatottakkal megerõsített csapatom,könnyedén 1.helyen feljutott az nb2be. Csapat magja megvan elméletileg az nb2be is elég jók lesznek de ez kiderül majd... Rácz Feri lett a gól király 25 góllal.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
én mindig 1 orzságot töltök be(ahol játszom),onnan az összes ligát,a speciális beállításoknál meg "az összes élvonalbeli játékos betöltése innen: európa,dél amerika" így olyan 50-55 ezres játékosszám jön ki,persze függ attól hol kezdek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
én mostanában egyszerre 4-5 országot töltök be, mindnek az 1-2. osztályát. Amiben játszok, annak az országnak az összes ligáját (kivéve most Anglia, ott az elsõ 4). Játékosszámban ez így 35 ezer körül van.

Azt, hogy a csillagozós dolog mennyire megbízható, nem tudom, de a játékosszámot ha túlléped az ajánlottat (erre pirosan figyelmeztet), akkor az nekem nagyon észrevehetõ volt.

Viszonyításképpen a gépem: i3-2100 3,1 GHz, 4GB RAM, HD6850 1GB VGA.

Hajrá Magyarország!

Angol 6. osztály?

Azt az MP-s honlapot holnap keresztbe kasul átbújom, én az edzéssel állok hadilábon, konkrétan fingom nincs hogy mit és hogy kellene csinálni. Azt látom, hogy a 19 éves kapus, akit még év elején vettem szépen fejlõdik, gondolom annak is köze van ehhez hogy szinte minden meccsen õ védett.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Zenszkij
Tippeket kérnék tõletek ki mekkora adatmennyiséggel indítja a játékot, hány ligát, hány nemzet játékosait rakja be. Van a különbség a játék sebességében ha a ligát nem indítom el, csak az adott nemzet játékosait töltöm be? mennyire kell komolyan venni ezt a game speedes csillagozós bizbaszt mikor izzítom az új karriert?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

nem unod amúgy?
Roland10
Keretrõõl kérhetnék képet? 😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

mióta félretettem a sheffieldet, semmi ötletem új karrierre... :/
Zsolti9014
köszi, a meccstaktika begyakorlása a magyar megfelelõ most, amit használok is, de váltani csak szükség esetén váltottam, amikor végképp nem mûködött már valami, mert alapvetõen állandó taktikával szoktam játszani én is.

végülis próba szerencse, majd meglátjuk bejön-e...a linket is köszönöm, holnap reggel majd még átnyálazom.

Hajrá Magyarország!

személy szerint én nem szoktam, de a "match preparation" (nem ugrik be most mire fordították pontosan...) pont erre jó, hogy egyszerre két-három taktikát be tudj gyakoroltatni. tehát elvileg tolerálnia kéne.
Zsolti9014
köszi!

Amúgy azt kérdezném még, hogy érdemes-e 2 taktikát felváltva használni egy szezon alatt?

Mert a 2007-ben a váltogatásnak ezt a fokát se nagyon tolerálta nekem. Bár mivel itt egyszerre hármat tudok gyakoroltatni, lehet mûködne...

Nagyok ellen lenne egy talán mûködõképes kontrataktikom, amivel elõzõ évben a Arsenalt meg a Chelsea-t is ütöttük, a többi ellen meg a mostani támadó formáció, amit a Juvéval "fejlesztettem ki".

Érdekes, hogy a Kamazos valamiért nem mûködik itt, pedig ugyanazok a posztok lennének. Jó, persze, ez nem orosz bajnokság.

Hajrá Magyarország!