Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
szerintem a patch nem tette bele, hanem letöltötted 😄

Pethy23
Egyébként a retro skin mikor került bele a játékba? 11.3-as patchel? Szerintem marha jó, szvsz a legjobb😊
Huni92
egy ilyen helyezéssel jövõre én kiegyeznék, ha feljutunk 😊

töltöm is.

Zsolti9014
A bajnoki hajrának így indulunk neki:

A bennmaradás meglesz, a vezetõség azt akarta. Viszont én magamban top10-et tûztem ki, az nem lesz meg. Volt egy nagyon rossz idõszakunk, nagyok ellen nem ment, plusz kicsik ellen is becsúszott 1-1 ronda zakó.

Mondjuk ha Kranjcar, Rosina, meg Yobo nem estek volna ki egyaránt 4-4 hónapra, akkor szerintem elõrébb lennénk.

Egyelõre a köv. szezonra megszereztük Sulejmanit az Ajaxból ingyen.

Hajrá Magyarország!

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Pethy23
Pethy23
Nem volt olyan jó szezonja de elég nagy tehetség. Pre-season-ben még kitapasztalom középen mit tud jól játszani, eddig MC-support volt.

Huni92
az link [/ img] makróval teszed be?

pethy: szép az 😊 schneiderlin milyen volt?

odabaszós pléja lesz belõle!
szabocsaba1983
Erõsícccsed meg a védelemed <#idiota>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Tavaly igazoltam ezt a "nem túl" tehetséges srácot:

Huni92
szabocsaba1983
Szép <#eljen>
Hasonló csónakban evezünk...várom a fejleményeket odaföntrõl <#papakacsint>

Pethy23
Jah igen Zlatkov 2 fejes góljával fordítottuk meg a rájátszás fináléját😊 Sajna védekezésben néha bénázik, ezért mindenképpen kell védõt is hoznom.
Pethy23
Pár napja kezdtem egyet a Southamptonnal.
Nagynehezen meglett a feljutás.
Keret
Taktika hagyományos angolos 4-4-2
Tabella

Playoff

Igazolások

Legjobb vétel

Legrosszabb akiért természetesen a legtöbbet adtam...

Házi gólkirály

Nagy változások kellenek, hogy bent maradjak igaz hogy hoztam Edu-t és van der Meyde-t (1 félidõt bír olyan jó a kondija😊), nagyon gyengén játszottak 1-1 jó meccsük ha volt.
Huni92
nem volt szoros 😄

Mit kell tennem ahhoz hogy a játékosaim kaput is eltalálják?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

szabocsaba1983
Nagyon nehéz lesz megerõsíteni a csapatot. Pénz lenne, de nem ír alá senki (pl. Mancienne jöhetett volna, ha tárgyalt volna), vagy:

Zsolti9014
gratula, ez nagyon szép.

izzítom a Leedset, tegnap Pompey-verés közben ment el az áram, most meg biztos kikapunk. 😊

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Derbi:

Végeredmény:

keret:

Az igazolásaim, azthiszem mondhatjuk, h bejöttek. Az újak közül 5-en is a legjobb 10-ben.

Ciro:

slusszpoén:

köszi, de nem 😊

inter94
igen mivel én blackburnel vagyok 😊 junior hoilett is nagyon jó,fél európa vinné...
phil jones is nagy skill !

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zyndar
Féltáv. Nagyon nehéz... <#integet2>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
és, what happened? 😊

szabocsaba1983
Nos Urak!

Rég volt ilyen izgalmas hajrám egy bajnokságban: az utolsó forduló következik, Crystal Palace-Wigan. A tét nem csak az elsõ hely, itt még a sima feljutásról is le lehet maradni. (a lehetõségek száma végtelen, ezért nem írom le)

szabocsaba1983
Ez a Martin Olsson durva egy pléja. Blackburn-ben 7.42-vel fussa a szezont, és õ lesz az év angol játékosa. Volt már valakinél?

egy merész 4-1-2-1-2-t próbálgatok
pzoli00
- nem rossz <#eljen>, milyen taktikával nyomatod?

kezdtem egyet a dynamo drezdával, aztán meglátjuk mi sül ki belõle.

http://noob.hu/2011/07/10/atig.PNG
http://noob.hu/2011/07/10/meccsek.PNG
http://noob.hu/2011/07/10/tabella.PNG

bizony gólínség van, a csatárjaim basznak gólt lõni, szerencsére a többi mezõnyjátékos a csapatban magára vállalja eme nemes szerepet, de így sem lövünk túl sok gólt, még az ellenfél játékosainak is hozzá kellett tenni, eddig háromszor... 😄 szóval az eddig veretlenség ellenére is van még mit csiszolni ezen az új taktikámon.

ennyire tudtam megoldani 20kilobájtba egyszerûen képtelenség tömöríteni úgy hogy látszódjon is valami, nagyítsatok bele....

Azt írja nincsenek cserejátékosaid 12 lehet, kijelöltél 12 cserét akik nem férnek bele a meccskeretbe. Ha ezt leigenezem akkor utánna megvagyok lõ ve és semmit nem tudok csinálni hogy a meccs elkezdõdjön csak újraindítani az egész bajnokságot vagy visszatölteni egy mentést....
BBeno2
Paloschi csak kicsit vadállat.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
Paloschi csak kicsit vadállat.

http://noob.hu/2011/07/10/paloschi.jpg

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

inter94
Lukaku da pro 😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Huni92
Huni92
nem értem, mivel van gondod, csinálj képet róla.

Hát ez már nekem is megfordult a fejemben de volt olyan hogy írta hogy 12 játékost nevezzek cserének bejelöltem a tizenkettõt erre azt írta hogy nem férnek bele. Az a baj hogy utólag már nem tudok változtatni a nevezett játékosokon ha elõáll ez a "hiba" vagy legalábbis nem jöttem rá hogy hogyan lehetne mert a nevük mellett már nincs ott a választási lehetõség hogy csere vagy adott poszt. Vissza meg nem tudok már lépni.
Huni92
nem jelölsz ki kezdõ tizenegyet, esetleg a felállított kezdõ nem felel meg bizonyos kritériumoknak.

Sziasztok

Tegnap játszottam elöszõr a FM2011-el és olyan helyzetbe kerülök rendszeresen hogy a csapat bejelentésnél se elõre se vissza nem tudok csinálni semmit, nem lép tovább de nem is tudok változtani semmin, kezdhetek elölrõl mindent vagy egyszerûen nem értem hogy miért nem lép tovább(nem mindig de fogalmam sincs mi mást csinálok akkor amikor nem lép tovább) fogalmam sincs mit kéne máshogy csinálnom hogy elkezdje a meccset.
Tipp hogy mi lehet a gond?
inter94
köszi igazán nagy lelku vagy 😄

Huni92
így van 😊 nyeremény is van ezúttal: ha lesz pénzed, megihatsz egy sört 😄

pzoli00
igen?

inter94
igen ki,mer low vagy .D

Huni92
lehet tippelni, hogy a 10. helyen álló watford elleni 5-1-es siker után kikaptunk-e a tökutolsó scunthorpetól 😄D

pzoli00
- egy újabb rekord, most a kupában:

- hihetetlen, milyen figyelmes a vezetõség itt Madridban <#nevetes1>

pzoli00
- esetleg valami háttérben futó program miatt? a vírusirtót érdemes kilõni mielõtt indítod a gémet, mert az zabálja a memóriát rendesen

Huni92
nincs ötletem, maximum egy winfos reinstall.

3 héttel ezelõtt a reading 4-0-ra vert, azóta taktikát váltottam, és a bajnokságban mi léptük le õket ilyen arányban.

penge96
Minden driverem a legfrissebb... pont ez a bajom, hát nincs semmi logika abban, hogy szaggat egy ilyen játék... Crysis 2 maxon elmegy, ez meg szaggat...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Huni92
videókártya driverének frissítése?

penge96
Köszi! És még mindig nincs tippje valakinek, hogy miért szaggat a játék mint a nyüh?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Huni92