Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bennmaradás meglesz, a vezetõség azt akarta. Viszont én magamban top10-et tûztem ki, az nem lesz meg. Volt egy nagyon rossz idõszakunk, nagyok ellen nem ment, plusz kicsik ellen is becsúszott 1-1 ronda zakó.
Mondjuk ha Kranjcar, Rosina, meg Yobo nem estek volna ki egyaránt 4-4 hónapra, akkor szerintem elõrébb lennénk.
Egyelõre a köv. szezonra megszereztük Sulejmanit az Ajaxból ingyen.
Hajrá Magyarország!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Hasonló csónakban evezünk...várom a fejleményeket odaföntrõl <#papakacsint>#papakacsint>
Nagynehezen meglett a feljutás.
Keret
Taktika hagyományos angolos 4-4-2
Tabella
Playoff
Igazolások
Legjobb vétel
Legrosszabb akiért természetesen a legtöbbet adtam...
Házi gólkirály
Nagy változások kellenek, hogy bent maradjak igaz hogy hoztam Edu-t és van der Meyde-t (1 félidõt bír olyan jó a kondija😊), nagyon gyengén játszottak 1-1 jó meccsük ha volt.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
izzítom a Leedset, tegnap Pompey-verés közben ment el az áram, most meg biztos kikapunk. 😊
Hajrá Magyarország!
phil jones is nagy skill !
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Rég volt ilyen izgalmas hajrám egy bajnokságban: az utolsó forduló következik, Crystal Palace-Wigan. A tét nem csak az elsõ hely, itt még a sima feljutásról is le lehet maradni. (a lehetõségek száma végtelen, ezért nem írom le)

http://noob.hu/2011/07/10/atig.PNG
http://noob.hu/2011/07/10/meccsek.PNG
http://noob.hu/2011/07/10/tabella.PNG
bizony gólínség van, a csatárjaim basznak gólt lõni, szerencsére a többi mezõnyjátékos a csapatban magára vállalja eme nemes szerepet, de így sem lövünk túl sok gólt, még az ellenfél játékosainak is hozzá kellett tenni, eddig háromszor... 😄 szóval az eddig veretlenség ellenére is van még mit csiszolni ezen az új taktikámon.
ennyire tudtam megoldani 20kilobájtba egyszerûen képtelenség tömöríteni úgy hogy látszódjon is valami, nagyítsatok bele....
Azt írja nincsenek cserejátékosaid 12 lehet, kijelöltél 12 cserét akik nem férnek bele a meccskeretbe. Ha ezt leigenezem akkor utánna megvagyok lõ ve és semmit nem tudok csinálni hogy a meccs elkezdõdjön csak újraindítani az egész bajnokságot vagy visszatölteni egy mentést....
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Tegnap játszottam elöszõr a FM2011-el és olyan helyzetbe kerülök rendszeresen hogy a csapat bejelentésnél se elõre se vissza nem tudok csinálni semmit, nem lép tovább de nem is tudok változtani semmin, kezdhetek elölrõl mindent vagy egyszerûen nem értem hogy miért nem lép tovább(nem mindig de fogalmam sincs mi mást csinálok akkor amikor nem lép tovább) fogalmam sincs mit kéne máshogy csinálnom hogy elkezdje a meccset.
Tipp hogy mi lehet a gond?
- hihetetlen, milyen figyelmes a vezetõség itt Madridban <#nevetes1>#nevetes1>

3 héttel ezelõtt a reading 4-0-ra vert, azóta taktikát váltottam, és a bajnokságban mi léptük le õket ilyen arányban.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"