Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal jobban kezdtünk mint tavaly, elsõ három meccset nyertük. Mondjuk az érdekes, hogy felkészülés során 3-0-ra vertük a Cityt is, most meg Fulham ellen szenvedünk pl., de nagy a fejlõdés tavalyhoz képest.
A vezetõség a bennmaradást tûzte ki, én szeretnék top10-be lenni.
Ami még kiidegel, hogy tök szoros meccset játszottunk pl. idegenben a Cityvel, 1-1, aztán uccsó 10 percben kaptunk egy négyest...
Érkezõim:
Kapus:
Sörensen (3. számú kapusnak)
Védõk:
Gary Caldwell, Yobo, Easton, Fatic, Kádár, M. Cáceres
Kp.:
Rosina
Csatár:
Carlton Cole, Crouch, Necid (kölcsön)
Keretrõl majd hozok képet.
Hajrá Magyarország!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Maguk a meccsek gyorsan megvannak, inkább köztük töltök el sok idõt, de ebben az esetben ez sem így történt. :D
Hajrá Magyarország!
Nem jól illesztettem be :D
Ja és Johnstone kupában döntösek voltunk de kikaptunk a döntõben 3-0ra :D
Átigazolások másodosztályra:
http://noob.hu/2011/07/08/atiga_bri.JPG
A bajnokságban is kiválóan állunk
Felállás
A fórumopn olvastam valakitõl, hogy jó dolog a 3 középsõ középpályás. Hát valóban az.
Ez meg a nagycsapatfogó taktika.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Get Ball forward
Get stuck in
Look for Overlap
Advanced Playmaker
Ezeknek mi a magyar megfelelõjük?
Hajrá Magyarország!
Más: tudna valaki olcsó és jó balbekket ajánlani?
Kb. 4 argentint már kinéztem, de egyik sem kapott munkavállalásit, plusz a Sundrland tarcsiból nem hajlandó jönni Richardson...
Hajrá Magyarország!
Grat!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Az egészben csak annyi pozitívumot láttam, hogy nem estünk ki... :P
Hajrá Magyarország!
Az átigazolások nem sikerültek túl jól, sok olyan játékosom lett, akik nem váltak be, így akármi is lesz, jövõre új csapatot kell építeni nagyjából. Sok pénz ment el, de a legtöbb emberke ingyen jött. Persze ha tudom, hogy kiket fognak felajánlani, akkor kivárásra játszottam volna, így azonban lemaradtam Pavlyucsenkóról, meg még pár nagy névrõl.
A kölcsönvett Altidore fél évig nem lõtt gólt, aztán pedig meggondolta magát:
Most így állunk:
Célkitûzés a bennmaradás volt, az éppen sikerülhet még, de én azért komolyabb eredményt vártam. Jövõre kell erõsíteni rendesen, meg elzavarni a felesleget.
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szeretem, hogy mindig a játék a köcsög, az van elbaszva, és még véletlenül sem az edzéstervvel lehet gond, a túl kevés felkészülési meccsel, etc. etc :D
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
www.smart-bus.hu
Bár halljak meg, én nem értem, mi ebben az élvezet. De lehet, csak Én nem értem.
Azért mindenféleképpen Grat!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Iszonyatosan jól haladok a Salzburggal, az átigazolási szezon is egész jól alakult, a csapat elég erõssé állt össze. A felkészülési szezonban egy váratlan vereség után leb***tam a csapatot és azóta megtáltosodtunk. Holnap majd lökök képeket, eddig nagyon jól alakulnak a dolgok, remélem nem fordul meg a koczka.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
- hamarosan dobok pár képet az új igazolásokról