Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hajrá! <#eljen>
Zsolti9014
Na, akkor estére még egy tabellát rakok:

Sokkal jobban kezdtünk mint tavaly, elsõ három meccset nyertük. Mondjuk az érdekes, hogy felkészülés során 3-0-ra vertük a Cityt is, most meg Fulham ellen szenvedünk pl., de nagy a fejlõdés tavalyhoz képest.

A vezetõség a bennmaradást tûzte ki, én szeretnék top10-be lenni.

Ami még kiidegel, hogy tök szoros meccset játszottunk pl. idegenben a Cityvel, 1-1, aztán uccsó 10 percben kaptunk egy négyest...

Érkezõim:

Kapus:
Sörensen (3. számú kapusnak)

Védõk:
Gary Caldwell, Yobo, Easton, Fatic, Kádár, M. Cáceres

Kp.:
Rosina

Csatár:
Carlton Cole, Crouch, Necid (kölcsön)

Keretrõl majd hozok képet.

Hajrá Magyarország!

pzoli00
amúgy Madridban a csapból is pénz folyik <#nevetes2>

pzoli00
- összeveszett Pep papával, átadólistára tették, megkérdeztem mit kérnek érte, erre alapáron felkínálták nekem <#wow1>, én meg csak néztem mint hal a szatyorban <#guluszem1>

pzoli00
- próbáltam túladni rajta, de nem kellet a kutyának sem <#nemtudom>

DONGUBA
Azt buski hogy a csaba ment el a rivalishoz????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Lass free? LOL :D

Huni92
kajak 28 milliót fizettél kevinért? xD

spiczinek és a tábornoknak is gratula! :)

pzoli00
- az átigazolási szezon is lezajlott,

- távozók:

Özil és Khedira >> Inter
Gago, Lassana Diarra >> free
Garay >> Lyon

- érkezõk:

Busquets, Llorente, Kevin, Kiko, Camacho, Castillo, Marcos Alonso, Muniain
és a "fiatalok" <#nevetes1>
Pedro, Villena, Javier Osés

Zsolti9014
kommentár, de a gólokat visszanézem. több szokott ez lenni sokkal, csak már a végét gyorsan le akartam nyomni, mert kínlódás volt... :)

Maguk a meccsek gyorsan megvannak, inkább köztük töltök el sok idõt, de ebben az esetben ez sem így történt. :D

Hajrá Magyarország!

Huni92
két óra alatt 12 meccset hogy játszol le? :D csak kommentárral nyomod?

Bakker. Bocs, nem jót töltöttem fel.
bannerban ott van nagy nagy piros betûkkel egy mondat, legyél szíves betartani
Grat, szép eredmény. 2. taktikád érdekes de ugy látszik mükszik :D

Nem jól illesztettem be :D
Ja és Johnstone kupában döntösek voltunk de kikaptunk a döntõben 3-0ra :D
Brighton elsö szezon vége. Bajnokságot simán megnyertük. Renteria lett a legjobb igazolásom. 42mecs 42 gól. Bajnokság:

Átigazolások másodosztályra:
http://noob.hu/2011/07/08/atiga_bri.JPG
Hihetetlen!

A bajnokságban is kiválóan állunk

Felállás
A fórumopn olvastam valakitõl, hogy jó dolog a 3 középsõ középpályás. Hát valóban az.

Ez meg a nagycsapatfogó taktika.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

A legszebb, hogy az utolsó körben én a Panathinaikossal játszok otthon. Akár továbbjutás is lehet ebbõl.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Retain Possession
Get Ball forward
Get stuck in
Look for Overlap
Advanced Playmaker

Ezeknek mi a magyar megfelelõjük?

Zsolti9014
köszi, közben pont el is kezdtem õt figyeltetni, mert láttam, hogy itt volt akinek már bevált. :)

Hajrá Magyarország!

brian easton
Zsolti9014
köszi!

Más: tudna valaki olcsó és jó balbekket ajánlani?

Kb. 4 argentint már kinéztem, de egyik sem kapott munkavállalásit, plusz a Sundrland tarcsiból nem hajlandó jönni Richardson...

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Szerintem ez teljesen rendben van, én kiegyeznék a CP-al, ha egyáltalán feljutnánk :)
Grat!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Zsolti9014
Ez lett a vége:

Az egészben csak annyi pozitívumot láttam, hogy nem estünk ki... :P

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Na, akkor megint itt vagyok:

Az átigazolások nem sikerültek túl jól, sok olyan játékosom lett, akik nem váltak be, így akármi is lesz, jövõre új csapatot kell építeni nagyjából. Sok pénz ment el, de a legtöbb emberke ingyen jött. Persze ha tudom, hogy kiket fognak felajánlani, akkor kivárásra játszottam volna, így azonban lemaradtam Pavlyucsenkóról, meg még pár nagy névrõl.

A kölcsönvett Altidore fél évig nem lõtt gólt, aztán pedig meggondolta magát:

Most így állunk:

Célkitûzés a bennmaradás volt, az éppen sikerülhet még, de én azért komolyabb eredményt vártam. Jövõre kell erõsíteni rendesen, meg elzavarni a felesleget.

Hajrá Magyarország!

zorrobomber
annak nincs köze hozzá, jelentkezz

Brazília menedzsert keres a mentésemben, ha jelentkezek rá, az lelombozza a hangulatot a csapatban? Hallottam valami olyasmit, hogy ha más meló után érdeklõdöm azt nem veszik jó néven, de elvileg csapatot meg válogatottat lehet egyszerre vezetni.

<#eljen>
szabocsaba1983
Ez így igaz <#fejvakaras>

bakkerman
na kezdek már énis angliában,a charltonra esett a választásom,akik 2005-2006-ban még a PL-ben játszottak,ma viszont csak a league 1-ben gurigáznak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akarat erõ van...de azért ez egy kicsit durva hogy védõm nem maradt...:) csatár cseréket kell behoznom..:s
Huni92
hol az akaraterõ? :)
szeretem, hogy mindig a játék a köcsög, az van elbaszva, és még véletlenül sem az edzéstervvel lehet gond, a túl kevés felkészülési meccsel, etc. etc :D

Spanyol bajnokságot vagy elcseszték vagy én nemtudom... de annyi a sérült :| abba is hagytam...egy meccse 3sérülés 3sárga...elõtte 1sérülés 1piros :S
ááá..ez nem igaz..mért van ennyi sérült meg kiállítás?:O
zyndar
Bírom a hozzáállásodat Itsuki <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Elég, ha egy "l" betûvel halsz meg... :)))

www.smart-bus.hu

szabocsaba1983
Szép!
Bár halljak meg, én nem értem, mi ebben az élvezet. De lehet, csak Én nem értem.
Azért mindenféleképpen Grat!

az szép:D
Kimetszettek szeretett klubom élérõl ugye,és a Szentlõrinc nb3as csapatánál kaptam állást. Még azévbe 8. lett a csapat,de utolsó 6 meccset irányitottam csak. Nagytakaritást végeztem,igazoltam 10-12 játékost,köztük a volt ajkai Rácz Ferencet de õt csak pár forduló óta. Õ lesz a gólkirály ha így marad minden,a Ceglédi vereség és az elsõ fordulós döntetlen óta pontot se veszitettünk,haladunk az nb2 felé:d

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

pzoli00
- ez a Milan elleni meccs nagyon nagy <#taps> grat!

Problem AC?

Iszonyatosan jól haladok a Salzburggal, az átigazolási szezon is egész jól alakult, a csapat elég erõssé állt össze. A felkészülési szezonban egy váratlan vereség után leb***tam a csapatot és azóta megtáltosodtunk. Holnap majd lökök képeket, eddig nagyon jól alakulnak a dolgok, remélem nem fordul meg a koczka.

zyndar
Köszcsi, mukodik. A sortis verzióban eggyel kevesebb mappa volt.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

nem esett ki...csak nem találtam
pzoli00
- sztem nem esett ki

Bocs elnéztem
Málaga mikor esett ki?
pzoli00
- btw véget ért a harmadik szezonom is a Real-al:

- hamarosan dobok pár képet az új igazolásokról