Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az első fm16-hoz készített taktikám elérhető a workshop-ban

Geo's Clean Sheet Machine 1.0

<#nyes>

A 2022-es VB-t meg lassan már a fél világ rendezi Katar helyett:

LasDen
😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Update. 2020-ig tesztelve, hibát nem találtam.
Jogos. Ilyen mélységekben nem követem a focinkat.
valamiért a valóságban is 17 csapatos mind a három csoport
Aktiváltam az NB3-at, ha valakit érdekel.

Letölthető ITT. Hogy miért 17 csapatos az NB3, azt kérdezzétek az SI-től. Tesztelve nincs, 1-2 szezon lepörgetése ajánlott. Kellemes szenvedést...
Véget ért az első szezonom a Tiranával. Amit a vezetőség kitűzött célokat, azt elértük. Megnyertük a bajnokságot és a kupát is. Tabella
Kupa
Lópikula
<#worship>

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Én most vettem cdkeys.com-ról €32,69-ért. Ha vacakolsz vele, még 5%-os kupont is szerezhetsz. Fél pillanat alatt jött a kód, már jön is lefele.
Lópikula
honnan érdemes most megvenni a játékot online? gyors válasz kéne mire hazaérek tolni szeretném 😄 előre is KÖSZÖNÖM
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.11.13. 12:12:48

LasDen
BREAKING: #FM16 is available now for PC, Mac & Linux.

Download now or update Steam to play immediately.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A KF Tiranra csapatával a célegyenesbe fordultunk. Innen már nem szabad elveszítenünk az első helyet. Tabella Már csak az utolsó 9 forduló van hátra. Pár meccs és megvan a bajnoki cím. Megtörve ezzel a Skenderbeu dominanciáját.
Volcanor
Staff--->Responsibilities--->Contract Renewals. És ott kijelölöd, kit szeretnél felelősnek.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Sziasztok!

Hol tudom azt beállítani, hogy az első csapat játékosait kivéve az összes szerződés hosszabbítást az asszisztensek intézzenek? Utánpótlás játékosok, személyzet........ Sajnos ez a rész angolul van a játékban és már agyamra megy, hogy egy halom szerződéssel nekem kell foglalkoznom. Légyszi írjátok le melyek azok az angol "tételek" ahonnan vegyem ki "magam" és állítsak be mást 😊 Köszi!
BlueMaster
Nagyon szépen köszönöm a linkeket mindenkinek! <#worship>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Just B

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

bexinho

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Lópikula
Ronaldo, Pogba LOOOL

Darthmushroom
Unalmamban elkezdtem még 1 United karriert úgy h szórtam a pénzt. a második évre elég durva keret jött össze, így könnyedén döntöttük meg a pont/gól/veretlenségi rekordot a bajnokságban. Az idei BL-en kívül mindent megnyertünk a 2 év alatt.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.11.12. 11:14:58

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Külön van kit, logo és face pack itt. Nem tudok róla, hogy minden egyben lenne bárhol is.
BlueMaster
Sziasztok! Tudna valaki linkelni 16-hoz mega logo, és kit packet? Lehetőleg olyat amiben minden benne van, hogy ne kelljen nagyon sok csomagot letölteni. Köszönöm szépen!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

A 16 új ifiből 11-nek érdekes hajszerkezete van. Íme. Mindenhol ez van, az ifik mind egy kaptafára készülnek. Hamarosan az irokéz válogatott verhetetlen lesz.
LasDen
Korbin, a mindenes...

ha nem lennél, már topik se lenne sztem 😄

Köszönöm szépen. 😄
101524
Amivel most játszom az 12 ország 15 liga. Komfortosan játszható, nem gondolkodik sokat a gép. Processzor használat. Memória. (A háttérben alig fut valami, megy a Spotify, meg nyitva 6 Chrome ablak.)
Korbin nemrég írtad, hogy a 16-ban is ugyanannyi csillagot kapott a géped, ugyanannyi betöltött emberre mint a 15-ben. Kerestem a hozzászólást de nem találtam. Leírnád, hogy hány emberre pontosan mennyi csillagot adott a gép, és hogy milyen processzorod, és videokártyád van? Csak azért kérdem, mert PC vásárlás előtt állok és segítene a választásban ha ezeket tudnám 😊 Előre is köszönöm.
Köszönöm szépen, hogy megemlítetted. A svájci bajnokság az be van töltve, de akkor betöltöm az olasz és osztrák ligákat.
Játszottam én is Albániában néhány szezont. Érdemes betölteni mellé az olasz, svájci, osztrák ligákat. Sok a kettős állampolgárságú albán arrafelé.

Mor3llo A játék még mindig béta, ott a vízjel.

Mor3llo
Időközben a 16 megkapta a teljes, végső verziót a Steamen.

Szerk.: elviekben nem a 13-ai verzió ez, hanem a végső, amit elküldtek a SEGÁ-nak. Tehát a végső-végsőhöz nagyon közeli 😊

Persze day one patch simán jöhet még 13-án.
Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.11.10. 21:06:44

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sziasztok! Az albán bajnokságban indultam a KF Tiranával, a vezetőség elvárása a bajnoki cím és a kupa győzelem.Tabella Jelenleg vezetjük a bajnokságot, a kupában a 8 között vagyunk. Innen remélem már meglesz a bajnoki cím és jövőre indulhatunk a BL-ben, ahol semmi jóra nem számítok. Mivel a keret siralmas. Annyit változtattam editorral, hogy egy kicsit felhúztam a youth ratinget. Hátha sikerül valamit összehozni. Bár nem lesz séta galopp. Szezon végén ismét jelentkezem.
Csacsi
Sok meló miatt kiment a fejemből,hogy kijött a Beta. tipp,hogy hol a legolcsóbb?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Köszönöm!

www.smart-bus.hu

Nagy Ádámról én is kérhetnék egy képet? ( Fradi )

www.smart-bus.hu

Tessék:

(A film úgy jár a játék mellé, hogy a Steam könyvtáradban ott lesz, videók címszó alatt.)

LasDen
én már tavaly se vettem meg. Részemről leáldozott az fmnek....

idén is maradtam dobozosnál, már megrendeltem a cd galaxisban, pénteken ott leszek nyitáskor 😄 jár hozzá az fm documentary film is
LasDen
tavaly volt demó...

demó lesz egyáltalán, így hogy van béta az előrendelőknek? már nem is emlékszem hogy volt tavaly... 😄
Volcanor
Twitteren azt írják, hogy már ma kiléphet a beta-ból a játék, aki előrendelte.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

dobsz egy képet vécsei bálintról? 😊 köszi!
Elbuktuk a rájátszást.<#rinya> Nem mintha mi érdemeltük volna meg legjobban a feljutást. Tabella. Na majd jövőre...
LasDen
666, az ördög szolgája vagy....😮OOO

Nálam működik. (Ezt a sok pontot 2 TIM Cup selejtező, és 1 Serie B meccs után harácsoltam össze.)
Sziasztok. A Leaderboards-nál, hogy lehet megnézni, hogy hány pontom van? 😄 Ha rákattintok, hogy ,,show yourself,, nem csinál semmit.
zyndar
A meccs statisztikáknál ezeket a vonalakat remélem lecserélik, átláthatatlan fos. Ja meg meccs közben a játékos statisztikák képernyőnél nagy ötlet volt a mezszámok sorrendjében megjeleníteni a játékosokat.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

LasDen
ja valami olyasmi. Scriptelt azért lehet ilyen jó...

Lópikula
Ez jobb minta a Fifa, ez valami online fogadós móka?