Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am az első gól bunda. A kapus leteszi a kezét, mielőtt odaérhetne a labda.....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.08. 09:58:42
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A balajcza, litauszki, balog hármas kapott állandó bizonyítási lehetőséget ( sajnos kisebb sérülések miatt az 50 feletti meccs átlagot nem tudták hozni) és azt hiszem a csapat egész jól elbírta a jelenlétüket:
Tabella
BL
Keret
Üzenet itt kissé alul motiválnak érzem a vezetőséget, lehet ez fordítási hiba?
Az SI fórumra is sokan írtak már be emiatt, gondolom hamar helyrepofozzák.
Korbin555:
Koman nem rossz játékos nálam. Elég szépen teljesít. Sőt... 😊
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Az eredmény tekintetében pedig rosszul emlékszel: City-QPR
Messi - 44 meccs/19 gól 7.98-as átlag, spanyol bajnok
Dória - 21 éves középhátvéd - 46 meccs/22 gól, 7.62-es átlag, angol bajnok, Bl győztes
Az Aranylabdát kapja ...dobpergés .... Lionel Messi
Az év játékosa .... dobpergés ... Lionel Messi
(az EB legjobbja... na jó, EB épp nem volt)
Az év csapatában Dórián kívül nincs Arsenal játékos, 5 barcás, 6 madridi, 3 bayernes, meg 1-1 ManU, PSG, Chelsea (Bl, angol bajnoki 2.) játékos. Kicsit vicces, remélem a Bl következő körében megkapom valamelyik spanyolt, hogy elkenhessem a szájukat 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Na majd beszámolok a végeredményről. Még bizakodom, csak 1 ponttal megy a PSV.😊
Szóval ahogy mondani szokták, a fociban bármikor bármi megtörténhet.
Én a helyedben a meccs előtti és közbeni beszéden változtatnék. Azok meccseket dönthetnek el. Lehet a csapatnak most az kell, hogy a terhet le kell venni a vállukról. Vagy éppen fel kell tüzelni őket, hogy nehogy a győzelem kapujában hagyják magukat legyőzni.
Mit rontok el? Vagy ez kódolva van? (FM15)
Kész vagyok!😊
Nagyon remélem jobb lesz, mint a 2015, mert ezt számomra egy nagy csalódás!
Sajnos a csapatutasítások amiket a meccs közben lehet adni, teljesen feleslegesek, legalábbis nekem ez az érzésem.
Amikor hátravont védősort minden 2. meccsemen átívelték , úgy hogy a félpályán állt a komplett védelem, ez egy vicc.
Scuffet sem rossz, de amilyen gyorsan berobbant par eve, olyan gyorsan el is tunt :c
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.11.02. 11:15:30
Kapusok kozul o lesz a legnagyobb tehetseg a 16-ban.
Most kerult be a kezdobe IRL, durva 16 evesen :o
ismét segítség kellene 😊 (FM14, Arsenal)
A védekezésem valami katasztrófa és nem tudok rájönni miért...
Szcezny le lett cserélve Ter Stegenre, hogy hátha, de így se jobb a szitu. Jenkinson, Lucas Farias (egy brazil JHV), Luke Shaw, Gibbs, Koscielny, Mertesacker, Dória, Batth alkotja a védelmet, alap esetben a Ter Stegen - Farias, Mertesacker, Dória, Shaw 4-es van hátul, illetve BWM-nek Wanyama, de így is bénázunk, nem egyszer volt, hogy 3-4 játékos gyűrűjében lő gólt az ellenfél.
A győzelmek jönnek, BL csoportkörből 5/5, bajnokságban 8-2-2, bár 6 ponttal lemaradtam már a Chelseatől, viszont a gólarányom 31/20, ami rettenetes, csak 5 csapat kapott tőlem több gólt (igaz, senki se lőtt többet tőlem). 2013/14-ben 71/34-es, 14/15-ben pedig 84/32-es gólaránnyal zártam és bajnok lettem. Erre a szezonra még kölcsön van adva Umtiti a Lyonnak, jövőre ő is ott lesz, a tervek szerint a Ter Stegen - Farias, Umtiti, Dória, Shaw hátsó alakzat az amihez 3-4 szezonon keresztül nem kellene/szeretnék hozzányúlni, meg szinte biztos hogy a taktikával van valami gebasz, csak nem tudom, hogy hol és mit kellene nézni, illetve csiszolni. Sőt a fő gond, hogy tavalyhoz képest csak a kapuban történt változás, de nem tudom, hogy rengeteg edzőmeccs, és vagy 25 tétmeccs után még ennyire nem illeszkedett volna be az új kapus?
ja és a legrosszabb az egészben, hogy szinte mindig 2-3x annyi lövésem van, dominálom a meccseket, de ha 2 lövése van az ellenfélnek akkor abból 1 tuti hogy bemegy, az eddigi 22 tétmeccsből 4 volt amit nullásra hoztam, de a 9 barátságos meccsen is volt 5 meccs ahol kaptam gólt, az Astra Giurgiu és a Bunyodkor Toshkent is sikeresen utalt talál a kapumig 😄
tanácstalan vagyok...
Utoljára szerkesztette: kosheen, 2015.11.01. 14:56:09

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Én mindenhol rotáltam, akinek nem tetszett, annak pá. A kezdők minden 3. meccsen pihentek, így mindenki játékban volt. Voltak ebből problémáim, de ahogy múltak az évek, egyre kevesebb. És nem csak azért, mert a rotációs keret mindig erősebb lett. Ahol sok volt a saját nevelés, ott nagyon kevés gondom volt a játékosokkal. Én meg felnőtt játékosokat nem nagyon igazolok, csak gyerekek tucatjait. Belenőnek a szisztémába, aki eléri az első csapatot az elégedett a sorsával, és többnyire lojálisak is. Ha sikeres a klub, persze.
sokszor hallani, hogy a legjobb ha 2 egyforma csapatot ki tudok állítani.
Ezt szoktátok csinálni?
Nálam mindig úgy alakul a végén, hogy van egy erős kezdő, a cseréik pedig pár évvel fiatalabbak, akikből majd klasszisok lehetnek, és rotálás címszóval őket játszatom a gyengébbek ellen. Meg lehet azt oldani hosszú távon normálisan hogy 2 ugyanolyan képességű játékos legyen ugyanarra a posztra?
Pl - ha elkapja a csatár a fonalat akkor csak rotálás miatt én nem szívesen ültetem padra, vagy ugyanígy, mondjuk (Arsenal esetében) ha van egy Özil kaliberű játékmesterem, akkor nem tűnik egyszerűnek hogy egy másik 50 milliós játékossal felváltva játszanak.
Vélemény?
Van egy listám csodagyerekekről. Max 20 évesek, potenciál szerint sorba állítva. 1, 2. Hátha hasznos lesz valakinek. Nekem nem valószínű, mert nem kezdek gazdag csapatokkal. De aki megteheti, összevásárolhat párat.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
To do this follow the instructions below:
- First of all create the folder in the location you want it to be
- Go into Steam and right-click on the game.
- Select 'Properties'
- Click 'Set Launch Options...'
- Copy the following into the dialogue box: --user_data_location="path"
- In the "path" section, enter the exact path where you created your folder.
The next time you launch the game, your Sports Interactive files will be saved to this folder.