104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Hogy állsz görögökkel a csapatban? EL-ben meg 10 ponttal már tovább lehet jutni, nem tűnik lehetetlen célnak ;)
  • sas96
    2019/20 Iraklis előszezon

1 rövid szösszenetet fogok most csak írni nektek a csapat felkészülési időszakából, meg az Európa Liga selejtezőkről.
    Első körben: Átigazolások
    Volt változás a keretben, érkeztek védők (Stankovic, Gissi) , 1 kapus (Sepe), Ivan-t megszereztük végleg, illetve csatlakozott 2 ifjú titán, egyik csatár másik szélső, van bennük potenciál úgy gondolom és már a kezdőben is megállják a helyüket (már azok alapján amennyit eddig játszottak) Stieber volt az egyetlen akit sajnáltam, de ő sem lesz már fiatalabb és inkább már most igyekeztem pótolni őt.

Nem sok felkészülési meccset játszottunk, de azért a 4 ellenfélből, 3 magasabban jegyzett mint mi. A Newcastle volt az egyetlen aki legyőzött, ismét a 93. percben sikerült ezt megtenniük :-)

EL selejtezők: 3. fordulóban csatlakoztunk be, az ellenfél a lengyel Cracovia, akiket otthon az első meccsen nagyon megvertünk, idegenben így 11 helyen változott a kezdő, ki is kaptunk :-) A csoportkörért a svájci Zürich volt az ellenfél, meglepően lesimáztuk a 2 meccset, végig meggyőző fölényben, szuperül játszva, 4-0, 4-1-el lettek hazavágva, a visszavágón már itt is azok játszottak, akik az első meccsen nem jutottak szóhoz Tehát bejutottunk a csoportkörbe, ahol az Ajax, Trabzonspor, Metalist hármas vár ránk. Most kiderül megütjük-e már az európai középmezőny szintjét vagy sem :-) Barimeccsek & EL selejtező
    Aminek viszont még tudok örülni, az hogy az összes induló görög klub bejutott az európai kupaporondra. Ilyenre még nem volt példa az utóbbi szezonokban. PAOK -> BL Panathinaikos, Olympiakos, AEK, Iraklis -> EL
    Legalább nem magamban gyűjtögetek koefficiens pontokat... :-)

Bajnokság is elkezdődött, 1-0 arányban vertük az Asteras Tripolis csapatát, ezt a sorozatot helyezem ebben a szezonban teljes mértékben előtérbe, remélem sikerül újra bajnoknak lenni.
  • zyndar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dexter nem is favágónak állt.

Utoljára szerkesztette: zyndar, 2016.03.07. 22:52:46
  • sas96
    Igen, a góllövéssel nagyrészt nem volt gond :-) Friesenbichler elég sokszor fontos gólokat rúgott, gólkirály is lett belőle :-) Ha sikerül rendbe szednem a védelmemet, akkor a következő szezonban nagy esélyem lehet a bajnoki címre, bár gondolom a nagyok továbbra is ott maradnak körülöttünk, csak hogy ne arassak rajt-cél győzelmet :-)
  • korbin555
    Egy időben nálam sem működött. Pár hónap után meg észhez tért. Ma sem jöttem rá, miért csinálta.
  • McEachran3
    A laptopomon is kipróbáltam, ott meg működik. Ki érti ezt?
    Tudom, hogy vannak más módszerek is, csak ez az Alt+F9 a legjobb. Egy helyre gyűjti a képeket, közben nem kell alt+tab-ot nyomogatni, és sokkal jobb minőségű képeket csinál mind a másik kettő.
    De azért köszönöm a tippeket, ha nem javul meg, akkor kénytelen leszek ezeket használni.
  • LasDen #102373
    Vagy f12...
  • zyndar
    Irfanview letölt, prtscreen a játékban, beilleszt, mentés vagy kivágás és utána mentés.
  • korbin555
    Nálam jó.
  • McEachran3
    Sziasztok. Nektek is vacakol a screenshots? A patch óta nem tudok képet csinálni, a régi Alt+F9-el. Pedig a schorcuts-nál írja, hogy kéne működjön ez a kombináció.
    Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.03.06. 07:24:59
  • zyndar
    Jó kis szezon volt ez, teli izgalommal. A teljesítményetek meg kiváló, rengeteg gólt lőtt a csapat, jövőre meglesz a bajnokság!
  • sas96
    Sziasztok,

a végére értem a szezonnak...hát volt izgalom bőven a végjátékban ahogy az várható volt.
    Az utolsó fordulóra az Olympiakos is kiesett a bajnoki címért folytatott harcban. Sokat hibáztunk mi is... az utolsó 4 fordulóra maradt nekem a Pireusz, Panionios, Giannina, Larisa. Pireuszban nyerni tudtunk de az utána következő meccsen elbuktunk 2 pontot a meccs végén... majd a Giannina csapatát sem tudtuk megverni. Utolsó forduló előtt a Pireusz már kiszállt a bajnoki címért folytatott harcból, ők beálltak 3. helyre, felfelé már nem jöhettek. A bajnoki címért a PAOK-al volt harc. 3 ponttal vezetett előttem, de az egymás elleni eredmények számítanak elsősorban, majd utána a gólkülönbség azonos pontszámnál. Tehát a képlet egyszerű volt, ki kell kapniuk, nekünk nyerni otthon. Első félidő után nálunk 1-0 volt ide, náluk 1-1 a Giannina ellen. 2. félidő legelején már vesztésre álltak, nálunk már 2-0 volt az állás. Már kezdtem elhinni hogy bajnokok leszünk, de a 92. percben jött az üzenet hogy a PAOK egyenlített....a meccsük legvégén... ezáltal el sikerült bukni a bajnoki címet az utolsó forduló hosszabbításában.... eszembe jutott rögtön a pár évvel ezelőtti Premier Leauge, Manchester City és Liverpool esete. Végeredmény 2018/19

A rájátszás is idegőrlő volt... Playoff eredmény
    AEK ellen összesen 4 pontot hullajtottunk el azzal hogy a legvégén kiegyenlítettek. Panathinaikosz ellen egyik meccsen 1-0-ról veszítettünk 3-1-re, a következőn meg volt 1 bolond, aki 11-est érően szabálytalankodott velük szemben...ezzel 1-0-ra ütöttek minket. A Pireusz-t oda vissza megvertem. Mint kiderült, itt is elég lett volna csak 1x kitartani az AEK ellen, akkor most nem Európa Liga lenne, de lehet jobban is jártunk ezzel. BL -be helyezettek ágáról nem hiszem hogy bejutottunk volna.

Következő szezonban jelentős változásokat próbálok eszközölni...a védelem nagyon gyengén muzsikált a szezon végére amikor az igazán fontos meccsek voltak, így ez elsődleges prioritást fog élvezni, illetve néhány emberkét el is fogok engedni... na majd "jövőre"... :-)
    Remélem nagyobb szerencsém lesz.

A végére még a kupamenetelésről 1 kép... Természetesen ezt sem nyertük meg... :-)

Jó játékot mindenkinek! :-)
    Utoljára szerkesztette: sas96, 2016.03.05. 15:05:53
  • korbin555
    Szinte mindenki "valami" kulcsos oldalon veszi. Pontosan hol vetted?
  • Solt
    Valószínűleg a "valami kulcsos oldal" a gond. Ha így van, örülj neki, hogy nem az egész fiókot törölték...
  • Lópikula
    Valami kulcsos oldalról még 4 hónapja.
  • Solt
    Hol vetted?
  • Lópikula
    tegnap még volt fm 2016om ma már nincs, elvette a steam... ez mi?
  • LasDen #102362
    igazából a magyar foci állapotát tekintve engem meglep, hogy 9-10.000 ember hajlandó hetente kimenni magyar meccsre....
  • Solt
    Tipikus 444!!! cikk... a kuruc info tükörképe. :(

A hivatalos nézőszámba beleszámolják a bérleteseket is, és a kiosztott tiszteletjegyeket (szponzori jegyek) is, ergo a különbségek abból (is) adódhatnak, hogy nem mennek el bérletesek, vagy olyanok akik tiszteletjegyet kaptak.
  • korbin555
    OFF!
  • yamato41
    +1
  • Gerdzso
    Új patch:

TRAINING
    - Improving effectiveness of Positional Training

Tudtam én, hogy valami nincs rendben :D
  • korbin555
    Nincs kedvenc csapatod?
  • zyndar
    Itt most a rengeteg asszisztot kell nézni? Nekem elsőre a háttereden látható pálya tűnt fel, nagyon kemény :)
  • Peti2400

• Rudee
    Majd ha kész lesz.
  • Krigare90
    És ezek a javított db-k publikusak?
  • sas96
    4 fordulóval a vége előtt...

Hihetetlen szoros végjáték lehet itt... sajnos pár meccsen mi is csak X-eltünk ahol nyernünk kellett volna... utoljára hazai pályán a Panathinaikos -t vertük meg 1-0-ra. Nekünk hátralévő nagy meccsek még: kövi fordulóban a Pireusz, utána Panionios.
    A Pireusz játszik még ugye velünk is, meg a PAOK-al, meg a Panionios-al. A PAOK-nak is elég rossz lesz... az ellenfelei még a Pireusz a Panionisz de még a Panathinaikos is. Kíváncsian várom az utolsó 4 kört.
  • Rudee
    Pont azért javítgatom a kereteket, mert kis hazánkban kezdeni évekkel ezelőtti igazolásokkal elég demotiváló.
  • fook
    Sziasztok , nagyon kedvet kaptam a játékhoz , de teljesen új nekem. Milyen tanácsokkal / tippekkel látnátok el egy amatőrt ?
    Gondoltam valami magyar kiscsapattal kezdeném el , itt milyen frissitéseket , patcheket javasoltok ?
  • Krigare90
    Köszi szépen. Elég rég játszottam fm-el talán a 12 volt az utolsó de úgy látom h a magyar ligák még mindig finoman szólva is elnagyoltak.
  • korbin555
  • smylie
    KIjavítalak Korbin.
  • korbin555
    NB3.
    NB1 mezek.
    NB2 mezek.
    Facepack. Külön magyar nincs. (Ha tévedek, majd kijavít valaki.)
    Logók.
  • Krigare90
    Üdv. Van valami letöltés a magyar ligákhoz a 16-ban? Mezek, címerek, ligák szóval bármi ami a magyar ligákat jobbá teszi! Köszi előre is
  • sas96
    Igen, én is nagyon élveztem még anno a '11-ben a görög bajnokságot, mondjuk ott akkor még nem sikerült bajnokságot nyernem, csak kupát, viszont az ezüst sikerült, az is szépen csillogott :-) Aztán bedőlt a mentésem... pihentettem is utána kicsit a játékot.

Az Iraklis-al viszont folytattam a bajnokságot, elkezdődött a tavasz. Hát ennél jobban nem is kezdődhetett volna. Egyelőre még csak győzelem van a hátunk mögött... ki tudja meddig marad ez így :-)
    Ermionida 7-1-re kapott ki tőlünk, a PAOK 3-0-ra, az Atromitost 3-2-re vertem, a Panaitolikos-t 1-0-ra.
    Szerencsére a Pireusz kezd már botladozni, nincs már messze, befoghatóak... :-) Állás 20 forduló után
    A kupában mint írtam, az AEK Athént kaptam meg...hát ki mást... otthon 1-0-ra, idegenben 4-2-re győztük le őket, bejutottunk a 8 közé. Hát erre kit kaptam... Olympiakos... komolyan kezdem azt érezni hogy az FM játékokban erősen irányított a sorsolás :D Mind1. megpróbáljuk ezt is, aztán lesz ami lesz.

A keretben is változások történtek, a legfájdalmasabb távozóról már szóltam az előző posztban, most az érkezőkről is linkelnék képet. 1 név kivételével szerintem egyik sem lesz ismerős, de nem baj :-) Igazolások Tavasz
    Lacina Traoré neve ismerős lehet nektek. Nem volt csapata, 28 éves és így végül 2 évre megegyeztem vele mert ő volt a legjobb ingyen elhozható és csatár poszton erősen foghíjas a keretem. Moreira is csatár, de ő még csak 18 éves, viszont a kezdő értékei nem rosszak. AEK elleni visszavágón bedobtam a mélyvízbe, 1 góllal és 2 assziszttal hálálta meg a bizalmat, még 1x játszott, de akkor már nem tudott akkorát alkotni mint elsőre :-) Rochinha és Evangelista pedig KP-k. Előbbi inkább szélen szeret játszani, utóbbi inkább középen.
    Így futok neki az utolsó 10 meccsnek meg a kupának, majd jelentkezem... :-)
  • korbin555
    Vajon hol késik a téli update? Még nem volt rá példa, hogy márciusig se tudják összetákolni.
  • zyndar
    Nem rossz Origi. Azt a skint prbáltam, de valamiért nem ment át a rostán. Taktika?
  • mooo
    Ezt a skint használom jelenleg.
    Itt meg Origi 2024-ből.
  • zyndar
    Persze, hogy van rá igény, sokan olvasunk szerintem :) Az Iraklis-szal én talán még a '14-ben játszottam, élvezetes karrier volt.