Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.11.18. 15:54:36
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hasonlót próbálok én is megvalósítani még a 15-ben, több-kevesebb sikerrel.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Utoljára szerkesztette: Szabz27, 2015.11.16. 20:17:15
nem tudom miért lett ilyen, pedig beraktam az 1080p-t..de a lényeg így is látszik.Kezdi érteni a csapat, hogy mire is gondolok :)
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
fm2016 Arsenal. lássuk, mire is megyek velük :)
Tavaly, tavalyelőtt magasra lett téve a léc, idén sajnos ezt nem sikerült megugrani.
Bajnokságban a Chelsea mögött 2. hely, Bl-ben szintén a Chelsea ejtett ki a legjobb 8 között, FA kupában pont a Tottenham győzött le az elődöntőben hosszabbításban lőtt góllal, szóval totál csőd a szezon, remélem kirúgni azért nem fognak :D
Ami igazán elkeserítő az a védekezés volt. Hiába a 6. legkevesbb kapott gól, még így is 10-el többet kaptam a bajnokságban mint tavaly, ami nagyon sok. Ráadásul a Chelseanek volt egy Lukakuja aki minden meccsen gólt rúgott, míg nálam aki épp odaért, és egyik csatáromban sem volt meg az, hogy futószalagon tudta volna szállítani a gólokat.
A sorsdöntő az az utolsó néhány meccs volt, addig fej-fej mellett haladtunk, de utána jött egy nagyon durva menet, ott úszott el minden szinte egy hét alatt (kupakiesések, chelsea elleni bajnoki vereség, ami eldöntötte a bajnoki cím sorsát)
A nagy hibát az igazolásoknál követtem el, a tavalyi nagy sikerek után azt hittem hogy ha összeérik a csapat akkor még jobbak lesznek. Nem így lett...
Távozott szünetben Mandzukic, jött Diego Reyes (vkp, Wanyama cseréjének) a Portóbal 20 milláért, Ter Stegen a kapuba, meg Draxler 45 milláért. Vele nagyon befürödtem, nem tudom mi történhetett nála. Mikor megjött akkor kb mint Neymar...3-4 emberen átment, lövés, gól aztán kis idő után sorban hozta a 6,5-es meccseket, nem tudtam rá hatni semmivel.
Most hatalmas változásokat nem igazán szeretnék csinálni, visszajön a kölcsönadott tucatnyi játékos, a ballaszttól megszabadulok, és egy szorosabban, jobban összeszokott keretet akarok csinálni, túl sok olyan volt most, hogy meccsről-meccsre 5-6 helyen is változott a kezdő, hogy mindenki lehetőséget kapjon.
A cél az lenne hogy 4231-ben meglegyen a megfelelő mennyiség, az ifik meg fejlődnek ahogy akarnak, ill. van már egy csomó affiliate klubom, majd oda szétszórom őket
kapus + 1 ifi kapus + 1 ifi kapus kölcsönben aki bármikor visszahívható
2 bhv - megvan, 4 kh - megvan, 2 jhv - folyamatban...tavalyról maradt 47 milla, a mostani pénzt még nem kaptam meg, bármennyit hajlandó leszek adni egy klasszis jobbhátvédért
2 vkp - pipa, 2 playmaker - so-so...van egy Tielemans, meg egy Ramsey, de neki sikerül 6.9-es átlaggal zárnia a szezont 40 meccs alatt
4 szélső - pipa, amc - Özil, Wilshere 5 évre pipa
2-3 csatár...kénytelen leszek bízni a wonderkidekben, meg nem is nagyon látok olyat a piacon aki mozdítható lenne és tényleg padoztatnám érte a fiatalokat
Ha ez megvan, akkor utána tééééényleg nem akarok 2 szezonon keresztül az átigazolási piacon részt venni. Az öregek Mertesacher, Koscielny 31 ill. 30 évesek, közülük egyet eladok most, meg jövőre a másikat, de utána a legidősebb az Özil a 27 évével, ő meg 3-4 évet még le fog itt húzni.
köszi hogy elolvastad, kép majd talán akkor ha kihevertem a szomorúságot :D
De ennek örülök. Volt egy meccsem ahol az ellenfél támadó középpályása az első 20 percben 90%-os pontossággal passzolt, és kiosztott 4 kulcspasszt is. Így ráállítottam a védekező középpályásomat. Majd 10 perc után azt vettem észre, hogy órási lyuk van középen. Anélkül, hogy pozíciót váltott volna, mert azt nem tette, mert nézem az ellenfél felállását, hogy változik meccs közben adott neki, egy olyan utasítást, hogy húzódjon ki szélre, így kivonta a védekező középpályásom, és a kialakult résen tudott támadni.
Szóval eddig tetszik a játék.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nb2 2017be 20 csapatos lesz? sajnos a bétában novemebrbe kirúgtak az ajkától így most az Erzgebirge Auéval szenvedek (fel is jutottam sőt a német kupába a schalket vertem ) ?
Ezzel a taktikával sikerült behúzni elsőre a svéd negyedosztályt, majd utána a harmadosztályt. Ha van rá igény, megosztom szívesen.
Én a 3. szezont fejeztem be a Pro Vercelli-vel. Beszámolót nem írok, nincs hozzá kedvem. (A Haladásról majd írok) Röviden azért az eddigiek. Az első szezon elbukott osztályozója után a 2. évben simán feljutottunk. Az első Serie A szezonban meg 4. helyen végeztünk. Sokáig a 2. helyen voltunk, de az utolsó 8 meccsből ötöt elvesztettünk. Ez így is messze jobb, mint amire számítottam. A bajnok Juve mondjuk csekély 26 pontot vert ránk. Háromszor játszottunk velük (2 bajnoki+ kupa) és kaptunk 13 gólt. <#schmoll2>#schmoll2> Nem baj, jó szezon volt, irány az EL.
Pénz meg annyi van itt, mint a szemét. 25M szezon végén, most meg a szezon előtt 38,46M. Ettől függetlenül a tulaj már a bögyömben van. Januárban hoztam egy görög nagy tehetséget, a marha meg nyáron eladta a hátam mögött a Barcának. A 4,5M-t szerinte nem lehetett visszautasítani.<#gun>#gun>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár