Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heló szia remélem hogy vagy
Hajrá Magyarország!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ez a Muraccioli generált? Csak mert én nem találtam meg, viszont a képe alapján alapból benne van a játékban :/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Poli nagy nehezen meglett, Tõzsér ugyebár elment, meg Vasst is árulom. Dani 33 éves, nem volt könnyû elengedni, de most még legalább adtak érte pénzt, meg a fizukeretbõl minden fillérre szükségem van, a vezetõség sóher.
Muraccioliról meg beszéljen a kép:
Minden évben egy noname csapattal kezdem a felkészülést, eddig 7-8-nál többet nem lõttünk:

Hajrá Magyarország!
A BL-ben a negyeddöntõig jutottunk, az MU búcsúztatott minket.
A Ligakupában az elõdöntõben estünk ki az Arsenal ellen.
Az FA kupában meg rögtön a harmadik körben az MU-val szemben maradtunk alul...
És persze nem sikerült a bajnoki címvédés sem:
Pedig zseniálisan kezdtünk, sokáig mi voltunk az egyetlen veretlen csapat. Aztán visszaestünk, a végére meg még a sérülések is elértek. Ettõl függetlenül az utolsó meccsig még volt esélyünk, de az elõttünk állók nem hibáztak. A zárófordulóban idegenben vertük a mumus MU-t.
Vela, Nasri és Gustavo is jók voltak nagyon.
A helyzet az, hogy most megint 22,5 milliónk van igazolni, de kellene sok kulcsembert pótolni, mert kiöregedõben van Kranjcar, Downing, Tõzsér, Dellafiore...
Hajrá Magyarország!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
sehogy
el menetelünk:
ligakupába is:
keret:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Elmentek ti a picsába. Munkahelyen nem tudom nézni a fórumot miattatok <#idiota>#idiota>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ezzel megvan az elsõ helyen való továbbjutás.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
összedobtam egy új taktikát, kíváncsi vagyok, mire megyünk vele.
úgyhogy ezzel sikerült egy kis pénzhez is jutni, ami jót fog tenni a hitelek törlesztésében.
A csoportkör elég lehetetlen sajnos:
Zenit, Lille, Feyenoord és Austria Wien.
leikszelünk a tökutolsó blackburnnel -és tekintsünk el attól, hogy amúgy õk a mumusaink, mindig megizzadunk ellenük-, aztán Kijevben 6-2-re csapjuk meg a Dinamot, detto úgy nyomjuk, mint tavaly.
fent a menüben world, majd nations, aztán europe és ott lesz a koefficiens táblázat is.
Az szeretném kérdezni, hogy van-e rá lehetõség hogy egy mérkõzést valahogy elhalasszak, mert egyik napon Európa liga play-off selejtezõt játszok két nap múlva meg a legjobb formában lévõ csapattal játszok idegenben.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Ilyen problémákkal kell megküzdenem, hát embertelen 😄
BL-ben idén is egy görög csapatot kaptunk a csoportkör elõtt, ezúttal az Olympiakoszt vertük ki 5-0-s összesítéssel.
5 generált fiatal van a keretben jelenleg -ami amúgy 23 fõs-, õk pedig a következõk:
Rabie. Õt tavaly vettem, egyelõre kiegészítõember, csatár.
Paulo Sergio. Balhátvéd, kezdõbe jött az idén, így Corchia visszamehet a védelem jobboldalára.
Boyar. Jobboldali támadókp, van ideje kikupálódni Weissék mögött.
Alessandro Elvileg középsõ védõ, de átképeztem jobboldalinak, mert gyenge a jumpingja. Tavaly többé-kevésbé õ volt a kezdõ, de van hova fejlõdnie.
Benitez. Középsõ kp, a kupameccseket õ kapja meg Canales helyett.