Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegeace
Hali, én a taktikáról faggatóznék, nálam a 3. szezonra elfelejtettek futballozni a fiúk ... legalábbis nagy ritkán jut eszükbe mit hogyan kéne ...

Heló szia remélem hogy vagy

Zsolti9014
generált, csak én a generált arcokat kikapcsoltam, a fotó+ez a sötét izé maradt benn

Hajrá Magyarország!

Mor3llo
Lesipuskás, támadó, hangyányi módosítással!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
AztaQ! 😄
Ez a Muraccioli generált? Csak mert én nem találtam meg, viszont a képe alapján alapból benne van a játékban :/

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zsolti9014
Eddigi igazolásaim (persze részletre):

Poli nagy nehezen meglett, Tõzsér ugyebár elment, meg Vasst is árulom. Dani 33 éves, nem volt könnyû elengedni, de most még legalább adtak érte pénzt, meg a fizukeretbõl minden fillérre szükségem van, a vezetõség sóher.

Muraccioliról meg beszéljen a kép:

Minden évben egy noname csapattal kezdem a felkészülést, eddig 7-8-nál többet nem lõttünk:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A Juventus nyerte meg végül.

Hajrá Magyarország!

Barnabyka
milyen beállításokkal játszatod?😄
Grat Zsolti..BL-t ki nyerte végül?

Csõdbe lehet menni a játékba? Mert perpill minuszba van az egyenlegem, van egy pont, ahol azt mondja a vezetõség, hogy asztala viszlát?

Zsolti9014
Újabb szezon ért véget.

A BL-ben a negyeddöntõig jutottunk, az MU búcsúztatott minket.

A Ligakupában az elõdöntõben estünk ki az Arsenal ellen.

Az FA kupában meg rögtön a harmadik körben az MU-val szemben maradtunk alul...

És persze nem sikerült a bajnoki címvédés sem:

Pedig zseniálisan kezdtünk, sokáig mi voltunk az egyetlen veretlen csapat. Aztán visszaestünk, a végére meg még a sérülések is elértek. Ettõl függetlenül az utolsó meccsig még volt esélyünk, de az elõttünk állók nem hibáztak. A zárófordulóban idegenben vertük a mumus MU-t.

Vela, Nasri és Gustavo is jók voltak nagyon.

A helyzet az, hogy most megint 22,5 milliónk van igazolni, de kellene sok kulcsembert pótolni, mert kiöregedõben van Kranjcar, Downing, Tõzsér, Dellafiore...

Hajrá Magyarország!

Mor3llo
Cavani a 3. évben is egy állat...

bakkerman
a való életben hogy váltasz nemzetiséget? sehogy. akkor mi is a kérdés?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ööööö
sehogy
Krisz018
Sziasztok!!

Idényközben hogy tudok nemzetiséget váltani?

Köszi a segítséget elõre is !!

Üdv!!

aki a csapatkapitányom is volt egyben!
szarházi vezetõség, eladta a legjobb játékosomat rongyos 600 ezer euróért...
Darthmushroom
így zárjuk a 2012s évet:

el menetelünk:

ligakupába is:

keret:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zorrobomber
thx! <#eljen>

zyndar
@Huni & Geo:
Elmentek ti a picsába. Munkahelyen nem tudom nézni a fórumot miattatok <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zsolti9014
nekem most január 1-2. volt két meccsem egymás után... 😛

Hajrá Magyarország!

neked is jó a háttered 😄
Huni92
4-1-re vertük az Intert, úgy, hogy félidõben még õk vezettek. Bejött Bueno helyett Benitez, most õ vágott mesterhármast. Nem értem, miért tudnak jobban játszani ha csereként jönnek be 😄
Ezzel megvan az elsõ helyen való továbbjutás.

inter94
skiiiil vagy 😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Leeds - Newcastle 7-3. Bueno félidõben állt be, vert egy triplát. Asszem kiszorította Benítezt a kezdõbõl. Ja, a vendégek kaptak két piros lapot is, hogy teljes legyen a kép 😄

Huni92
Úgy tûnik, beválik a módosított taktika. Négyet kapott az Aston Villa, kettõt a Kijev (bár ha Diego Alves nincs, legalább 6 lett volna), és hatot rámoltunk be a Citynek.

Huni92
azért nem lehetetlen elcsípni egy második helyet. 😊

összedobtam egy új taktikát, kíváncsi vagyok, mire megyünk vele.

Sikerült bejutni az európa liga csoportkörbe egy gálameccsen úgyhogy ezzel sikerült egy kis pénzhez is jutni, ami jót fog tenni a hitelek törlesztésében.
A csoportkör elég lehetetlen sajnos:
Zenit, Lille, Feyenoord és Austria Wien.
Huni92
ujjgyakorlat 😊

leikszelünk a tökutolsó blackburnnel -és tekintsünk el attól, hogy amúgy õk a mumusaink, mindig megizzadunk ellenük-, aztán Kijevben 6-2-re csapjuk meg a Dinamot, detto úgy nyomjuk, mint tavaly.

rb leipzig, német negyedosztály észak, 2010/11, féltáv
meccsek
tabella
átigazolások
Igazából néhány napja kezdtem újra játszani, a Feyenoorddal indultam, de még természetesen elsõ szezonban tartok, úgyhogy eredmények nincsenek, de remélhetõleg lesznek. Azért az elég vicces mondjuk, hogy a csapat 97%-a 26 éven aluli, és azt várja el a vezetõség hogy bajnokságot nyerjek, és adnak átigazolásokra 2 millió eurót... Ebbõl sikerült leigazolni a híres ciprusi csatárt Michalisz Konstantinou-t meg Pieter Karst van de Kamp-ot akiben annyi a jó, hogy bal- és jobbhátvédként is bevethetõ, plusz jött még egy-két kiegészítõember. Nehéz szezon lesz, de ha csúcsformában lesz a 41 éves kapusom, akkor nem lesz baj 😄
Huni92
kivel játszol, mióta, milyen eredményekkel? 😊

Na, hát mindkét ellenfelem rúgott egy-egy öngólt, úgyhogy nem volt nehéz mindkét meccset megnyerni...
Huni92
megvan.
fent a menüben world, majd nations, aztán europe és ott lesz a koefficiens táblázat is.

Huni92
most én sem találom :// azt tudom, hogy minden szezon elején megnézhetõ.

zorrobomber
Vagyis tudom mitõl függ, csak a game-ban levõ seeding táblázaton nem igazodtam el. Nem találom, hol lehet megnézni az országok koefficiens összesítõjét?

zorrobomber
Nem vagyok, de nem sikerült rájönnöm hogy mitõl függ.

Huni92
tud az öreg ahogy nézem. nem vagy kiemelt, ugye?

zorrobomber
hopp, az lemaradt hogy Bl 3. kör 1. meccs,2. kört jobb elfelejteni, fosszar örmények ellen simán de fosszar meccseken léptem túl

zorrobomber
huszáros hajrá, na Frau ezért kezd még mindig, az értékei romlanak de a teljesítménye nem

leszek
Köszönöm a gyors választ, akkor majd lesz valahogy <#hamm>
Huni92
ha a gép magától nem halaszt, akkor nincs.

Hello!

Az szeretném kérdezni, hogy van-e rá lehetõség hogy egy mérkõzést valahogy elhalasszak, mert egyik napon Európa liga play-off selejtezõt játszok két nap múlva meg a legjobb formában lévõ csapattal játszok idegenben.
Huni92
éjszakára lesz-e valaki? nemsokára kellene kelnem, és 3-4 óra alvás még rosszabb, mintha nem aludnék, így inkább játszok, ha lesz partner 😄

inter94
2015környékén nálam a MU vette meg,én is leakartam igazolni értékei alapján jó játékos volt...

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Tapasztalatok Erik Lamelával kapcsolatban? Nálam szinte folyton lesérül, 1,5 év alatt össz-vissz 15 meccsen volt bevethetõ. Balszerencse vagy alapból ilyen?<#confused>
Huni92
Az volt a tervem, hogy idén Benitez már csak csere lesz, és Dentinho játszik majd csatárt. Ehelyett az a 'szar' helyzet állt fel, hogy Weiss és Pedró León a szélekrõl kirobbanthatatlanok, Benitez beindult, és Araujó is vagdossa a gólokat, Dentinho meg a padon csücsül.
Ilyen problémákkal kell megküzdenem, hát embertelen 😄

Huni92
Araujót így gyenge 7 hónap után a Pool 20 millió euróért vitte volna. Nem kapták meg.
BL-ben idén is egy görög csapatot kaptunk a csoportkör elõtt, ezúttal az Olympiakoszt vertük ki 5-0-s összesítéssel.

5 generált fiatal van a keretben jelenleg -ami amúgy 23 fõs-, õk pedig a következõk:
Rabie. Õt tavaly vettem, egyelõre kiegészítõember, csatár.
Paulo Sergio. Balhátvéd, kezdõbe jött az idén, így Corchia visszamehet a védelem jobboldalára.
Boyar. Jobboldali támadókp, van ideje kikupálódni Weissék mögött.
Alessandro Elvileg középsõ védõ, de átképeztem jobboldalinak, mert gyenge a jumpingja. Tavaly többé-kevésbé õ volt a kezdõ, de van hova fejlõdnie.
Benitez. Középsõ kp, a kupameccseket õ kapja meg Canales helyett.

zorrobomber
Egyelõre azért elõtte van a sorban Frau, persze nekem mindegy milyen hamar szorítja ki, a lehetõséget nyilván megkapja majd 😊

Huni92
griffiths szerintem nálad megváltja a világot, és 40 góllal lesz gólkirály 😄

zorrobomber
Ha már szóba került, pénzügyek:
Egyenleg +6M€, 1,6-ot még el is költhetnék ebbõl. Fizukeret 160k€, 130k-t költök.
Igazolások: