Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
34 fõs keret szerintetek brutál nagy? 😄 ez már ráadásul erõsen csökkentett méret, most küldözgetek el pár embert 😊 pl Agbossoumonde megy Gyõrbe szokja az nb1-et. Jellemzõ hogy õt is csak visszahívási opcióval mertem elengedni 😊 elvileg ugye nehezebben rázódik össze ekkora keret de semmi baj nincs a squad harmony-val
a kapusokat leigazoltam ugyan, de amint látszik, romero kivételével el is küldtem kölcsönbe, és majd télen vagy nyáron komoly haszonnal adok túl rajtuk.
Onouha és Fazio besírt, elengedtem õket, Nkoulout meg az elnök adta el, ráadásul részletekben fizet a Juve. A helyére Sandrot hoztam volna, aki szabadúszó volt, de nem kapott munkavállalásit, így jött Gago a padra.
A generáltakról dobok majd képeket.
<#idiota>#idiota>
Hajrá Magyarország!
Az a BL-menetelés nagyon szép!
Viszont honnan volt annyi zsetonod igazolni? 😄
Csaba: kicsit idegbaj lehetett a végére... 😊
Hajrá Magyarország!
Kezdtem egyet olaszban és még sose voltam itt, kettõs játékjogú emberektõl, hogy lehet megszabadulni?
Kösz!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Sanogo

Nyögvenyelõs szezon volt, fõleg az õszi teljesítményünk volt nagyon hullámzó. 2 kör után kiestünk mindkét hazai kupából, és a bajnokságban sem voltunk az elsõ négy hely közelében.
A Bajnokok Ligájában viszont brillíroztunk már õsszel is, aminek köszönhetõen elsõ helyen jutottunk tovább a csoportból. Megkaptuk a Palermot, és bár idegenben kikaptunk tõlük, hazai pályán szétcincáltuk õket. Negyeddöntõben annak rendje és módja szerint a Real jött, és egyáltalán nem vártam semmit a párharctól, azt fõleg nem, hogy továbbmenjünk. A másik ágon a Marseille verte ki a Barcelonát, az is meglepetés volt. Az elõdöntõben idegenben lõtt több góllal vertük összesítésben a franciákat, és egy másik francia csapat, a Lyon várt a döntõben.
Kikaptunk ugyan, de én így is csodálkoztam, hogy jutottunk ilyen messze. Menetelés.
Izgalmas volt a BL, de sokkal izgalmasabb a bajnokság. A 35. fordulóban úgy kaptunk ki a Chelseatõl, hogy játékban lemostuk õket a pályáról. Az utolsó két fordulóra meg az Arsenal és a Liverpool maradt. Az ágyúsokat 2-1-re megvertük, a Liverpool ellen viszont nem akart jönni az áttörés. Egészen a 89. percig, amikor a télen igazolt Araújo vert egy irgalmatlanul nagy gólt -najó, igazából bekotort valami lepattanó labdát-, és ezzel besurrantunk a negyedik helyre, akárcsak tavaly. A City az utolsó fordulóban nyerte meg a bajnokságot.
A csapat húzóemberei Benítez, Dentinho és Weiss voltak, utóbbi kettõért megérte kiadni 20-20 millió eurót.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FI: Iker? 😊
Zenszkij: hamarosan minden kiderül, mert jön a beszámoló.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
bajnokság:
fa kupába megint döntõig mentünk de címet nem sikerült védeni
és akkor a gyönyörû el kiesés:
Tud valaki egy tehetséges fiatal irányító középpályást? Özil lesérül 5hétre, Kaká még mindig sérült :S.
Elõre is köszi a segítséget!!
a bajnokság meg szoros végjátékot ígér. 3 forduló van még, chelsea, arsenal, liverpool maradt nekünk.
nemigazán hiszem, hogy benne leszünk a négyben.
o_O
a marseille kiverte a barcát, a franciákkal játszunk az elõdöntõben, omg.
másik ágon meg inter - lyon.
a bajnokság vége meg nem kicsit lesz szoros, 6. helyen vagyunk, 6 forduló van még, és 2 pontra van a 4., 5 pontra a 3. hely.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
és mindezt weiss nélkül, mert 2 hétre kiborult ://
geókám, kíváncsi vagy rá, hogy Weiss papa mit hordott össze április elejéig? ://