Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Amúgy vszleg azért sem sírnak mert ebben a 34 fõben van 11 db 21 év alatti is. Soknak be van lõve hogy játszhat a DVSC II-ben is és én is berakom néha. Elsõ keretben van 17 és 40 éves is <#idiota>

én meg szeretek 22-23 fõs kerettel dolgozni és akkor 2, közel hasonló erõsségû csapatot is ki tudok állítani, lényegében 1 posztért mindig 2 ember küzd
zorrobomber
fociban nem mûködik a demokrácia 😊

bakkerman
te diktátor 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
Érdekes de nálam senki nem rinyál... tavaly egyedül Poleksic meg valamelyik ifis kapus sírt hogy túl kemény az edzés, de absz. nem az úgyhogy leszartam és eladtam 😊 Ja párszor volt hogy valaki odajött hozzám, és elmondta hogy jó lenne ha játszana. Ha nagyon szar B csapatos volt elzavartam és talán volt olyan akit ki is basztam, ha megérdemelte a lehetõséget akkor ígértem neki játéklehetõséget és adtam is. Asszem szarul játszott és után kussolt 😊

bakkerman
én azt szeretem ha csak 18-19 játékosom van,de azokban mind megbízom,ha kell akárkihez tudok nyúlni komolyabb minõségveszteség nélkül,ha meg sérülés van,és nem tudok leültetni 7 embert,akkor jön(jönnek) fel az ifibõl. költséghatékony megoldás,persze ez csak úgy mûködik ha nincs nemzetközi indulás,mert 3 frontra már kevés a 18-19 ember

Huni92
ha január környékén nem kezdenek el rinyálni a kevés játéklehetõség miatt, akkor nincs gond. amúgy nálam már a 25 fõs keret is eléggé határeset 😄

bakkerman
ha van pénzed megfizetni õket,és a csapat harmónia is rendben,akkor nincs probléma,legalább minden sorozatra tudsz indítani külön 11-et

zorrobomber
nagygrat! de Leeds is szívem csücske mindig szívesen olvasok róluk!

34 fõs keret szerintetek brutál nagy? 😄 ez már ráadásul erõsen csökkentett méret, most küldözgetek el pár embert 😊 pl Agbossoumonde megy Gyõrbe szokja az nb1-et. Jellemzõ hogy õt is csak visszahívási opcióval mertem elengedni 😊 elvileg ugye nehezebben rázódik össze ekkora keret de semmi baj nincs a squad harmony-val

Huni92

<#idiota>

pzoli00
- NO COMMENT <#duma><#shakehead>

Huni92
Igazolások a nyáron

a kapusokat leigazoltam ugyan, de amint látszik, romero kivételével el is küldtem kölcsönbe, és majd télen vagy nyáron komoly haszonnal adok túl rajtuk.

Onouha és Fazio besírt, elengedtem õket, Nkoulout meg az elnök adta el, ráadásul részletekben fizet a Juve. A helyére Sandrot hoztam volna, aki szabadúszó volt, de nem kapott munkavállalásit, így jött Gago a padra.
A generáltakról dobok majd képeket.

bakkerman
hát az MLSZ--nél biztos van...

<#idiota>

Zsolti9014
áhá, így érhetõ. én keveset veszek részletre, azért tûnt ez soknak annyira.

Hajrá Magyarország!

Van olyan adatbázis amibe benne vannak az NB1 nyári igazolások?
Huni92
tv-s jogdíjak, illetve a részletre való vásárlások miatt tudtam ennyit költeni. viszont a szezon nagy részében minuszos volt az egyenleg.

Zsolti9014
gratula!
Az a BL-menetelés nagyon szép!

Viszont honnan volt annyi zsetonod igazolni? 😄

Csaba: kicsit idegbaj lehetett a végére... 😊

Hajrá Magyarország!

yaya xD 195meccsen 174 gólos eddig nálam 😄
szabocsaba1983
Arsenal-Crystal Palace, ligakupa:

KIHAGYTA!!! ÁÁÁÁÁÁHHHHHRRRRGGGG <#violent><#gun><#boxer><#nevetes2><#nevetes1><#eplus2>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Hi
Kezdtem egyet olaszban és még sose voltam itt, kettõs játékjogú emberektõl, hogy lehet megszabadulni?

Kösz!
szabocsaba1983
Taktikát váltottam (lemondtam a 3 csatárról) azóta 2 meccsen 8 gólt vágtunk (Aston Villa, Balckburn), a 8. helyen a csapat, de még nagyon az eleje.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

elvitted Casillas-t? FFUUUUUUUUUUUU 😄

Huni92
jó szar ez a sanogo 😄

7.szezonomra sikerült megnyerni a bajnoksagot meg az fa kupát... elsö kupáim 😄

Sanogo
Huni92
Leeds United - 2012/2013

Nyögvenyelõs szezon volt, fõleg az õszi teljesítményünk volt nagyon hullámzó. 2 kör után kiestünk mindkét hazai kupából, és a bajnokságban sem voltunk az elsõ négy hely közelében.
A Bajnokok Ligájában viszont brillíroztunk már õsszel is, aminek köszönhetõen elsõ helyen jutottunk tovább a csoportból. Megkaptuk a Palermot, és bár idegenben kikaptunk tõlük, hazai pályán szétcincáltuk õket. Negyeddöntõben annak rendje és módja szerint a Real jött, és egyáltalán nem vártam semmit a párharctól, azt fõleg nem, hogy továbbmenjünk. A másik ágon a Marseille verte ki a Barcelonát, az is meglepetés volt. Az elõdöntõben idegenben lõtt több góllal vertük összesítésben a franciákat, és egy másik francia csapat, a Lyon várt a döntõben.
Kikaptunk ugyan, de én így is csodálkoztam, hogy jutottunk ilyen messze. Menetelés.

Izgalmas volt a BL, de sokkal izgalmasabb a bajnokság. A 35. fordulóban úgy kaptunk ki a Chelseatõl, hogy játékban lemostuk õket a pályáról. Az utolsó két fordulóra meg az Arsenal és a Liverpool maradt. Az ágyúsokat 2-1-re megvertük, a Liverpool ellen viszont nem akart jönni az áttörés. Egészen a 89. percig, amikor a télen igazolt Araújo vert egy irgalmatlanul nagy gólt -najó, igazából bekotort valami lepattanó labdát-, és ezzel besurrantunk a negyedik helyre, akárcsak tavaly. A City az utolsó fordulóban nyerte meg a bajnokságot.

A csapat húzóemberei Benítez, Dentinho és Weiss voltak, utóbbi kettõért megérte kiadni 20-20 millió eurót.

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
ja az lemaradt h 4123t játszunk

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
hát keretem full kicserélödött mivel újoncként közel 90m költöttünk részletre de am visszább vannak képek h elsõ évbe kiket vettem meg 2.évbe kiket, am 1,3ba nyomom én is

Forza Italia
átadólistán volt. Nem kedvelte Mourinhot.😊 nekem kapóra jött

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
ejj, de csúnya volt az a kiesés ://

FI: Iker? 😊

Zenszkij: hamarosan minden kiderül, mert jön a beszámoló.

Zenszkij
Dobj már egy képet a keretrõl. Ezzel a csapattal 1.3-ban egyszerûen képtelenség feljutni. Milyen taktikot nyomol?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Forza Italia
elég nagy volt a jövés menés.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Darthmushroom
Millwall 2év
bajnokság:

fa kupába megint döntõig mentünk de címet nem sikerült védeni

és akkor a gyönyörû el kiesés:

Henrique, pastore, meg elvileg nalad van Canalaes.... Canalest én akármelyik csaptomba leigazoltam isten volt... 7.70 teljesitmeny... kb annyi gp adott mint amennyit jatszott
Forza Italia
Ganso

Krisz018
Sziasztok!!

Tud valaki egy tehetséges fiatal irányító középpályást? Özil lesérül 5hétre, Kaká még mindig sérült :S.

Elõre is köszi a segítséget!!

Zenszkij
Van még megoldás! Meg kell nyerni a BL-t 😊.

Huni92
valószínûleg ezen ment el a BL-t érõ bajnoki helyezés.

Huni92
2-2-t játszottunk a marseille ellen idegenben, jó esélyünk van a továbbjutásra.
a bajnokság meg szoros végjátékot ígér. 3 forduló van még, chelsea, arsenal, liverpool maradt nekünk.
nemigazán hiszem, hogy benne leszünk a négyben.

Huni92
real madrid - leeds 3-2, weiss és bueno góljával. mondjuk érezhetõen jól jött az egy félidõnyi emberelõny, mert szerintem másképp nem lett volna meg, illetve szerencsénk volt, amikor stekelenburg a meccs elején csak zöld keresztet kapott, mert cserekapust nem neveztem a meccsre.

o_O
a marseille kiverte a barcát, a franciákkal játszunk az elõdöntõben, omg.
másik ágon meg inter - lyon.

a bajnokság vége meg nem kicsit lesz szoros, 6. helyen vagyunk, 6 forduló van még, és 2 pontra van a 4., 5 pontra a 3. hely.

Zenszkij
LOL kivágtak a Millwallból, mert második szezonban a 12. helyen álltunk. Hát én mondom ilyen gyenge és szerencsétlen csapatot már rég dirigáltam. Kezdek is egy újat egy másikkal...

szódával elmegy 😄
Huni92
tudom, nagy szar 😞

dentinho 1 hónapra dõlt ki a wigan elleni bajnokin 😞

naná 😄
Huni92
ilyen eredmény után szerintem a szurkolóknak a libalegelõ is jó volna, csak láthassák játszani a csapatot 😄
és mindezt weiss nélkül, mert 2 hétre kiborult ://

ja, azt hittem hogy ilyen van csak a csapatnak 😄DDDDDDDDD

Huni92
na, csend 😄 ki van kapcsolva a beállításokban a stadionmegjelenítés 😄

geókám, kíváncsi vagy rá, hogy Weiss papa mit hordott össze április elejéig? ://

tyû micsoda stadion 😄D

Huni92