Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
csinálhatunk lassan szavazást, felpörög legalább a topik <#eljen>

Avanti Crociati!

zorrobomber
szerintem is les

Fyrex
látom stílusparád van. bár ez a témán nem változtat, a saját idézeteddel továbbra is igazolod az állításod helytelenségét, és érdekes módon egyedül vagy a véleményeddel, de inkább rádhagyom akkor, nálad les.

Avanti Crociati!

#73763 oszt ahogy érzed! ;)

De ami a lényeg:

- megpróbált játékba avatkozni, az nem számít, hogy nem ért oda
- ez pedig elõbb volt mint a kapus hibája
- ergo mielõtt a kapus hibázott volna, már les helyzet alakult ki.

Sok meccset nézek, csak másképpen értelmezünk dolgokat ahogy látom. Ezzel nincs is gond... a stílussal viszont van... nem hiszem, hogy én lekezelõen beszéltem volna veled.

www.smart-bus.hu

Fyrex
nah jó, megpróbálom még egyszer utoljára, aztán ahogy érzed:

nem avatkozott játékba = nem les
(a játékba avatkozás alatt nem azt értem hogy beleért-e...)

"Több bíró fújna lest, mint aki elengedné..."
nem sok meccset nézhettél mostanában szerintem, no offense

Avanti Crociati!

Maga a szitu kurva vicces, ezzel semmi gond! :D

www.smart-bus.hu

Huni92
határeset, az biztos, és bár a szándéka megvolt, hogy beleérjen, esélye nem volt játékba avatkozni, green meg nem amiatt engedte el a labdát, mert megijedt buenotól :D

Nem hiszem, hogy butaság lenne... a kapus felé futott több méteres lesrõl, a kapus pedig hibázott. Több bíró fújna lest, mint aki elengedné... fõleg, hogy maga a leshelyzet és az, hogy rámozdult a labdára elõbb volt mint a kapus hibája. ;)

( "vagy elõnyt szerez leshelyzetébõl" )

www.smart-bus.hu

Huni92
apicsába, már hárman lettetek mire elküldtem :D

Huni92
örömöt, azt :DDD

köszönöm mindkettõtöknek :)

Jó, hát ez alap! :D

( Isten éltessen Huni )

www.smart-bus.hu

Fyrex
és persze HBD! <#worship>

Avanti Crociati!

Fyrex
pontosan. de mivel nem zavarta a kapust nem les. megválaszoltad a saját butaságod ezzel az idézettel! :)

Avanti Crociati!

Mor3llo
Szerintem örüljünk, hogy Rodwell örömöt okozott Huninak :DD

Egyébként, Isten éltessen Huni!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
viszont szabály szerint így van. más kérdés, hogy bueno nem igazán zavarta greent.

Alapos indok. Egyébként beszéld meg a szabálykészítõkkel.

( stílus!!! )

www.smart-bus.hu

ez bitang nagy faszság

Akkor nem lenne les, ha a csatár nem mozdult volna a labdára, és nem indul meg felé... így, hogy rámozdult szerintem les.

"A leshez nem kell feltétlenül labdához érnie az elöl helyezkedõ támadónak, elég, ha zavarja az ellenfelet, például ha a csatár nem ér labdához, de gátolja a kapust a lövés védésében vagy elõnyt szerez leshelyzetébõl."

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
Millwall 3. szezon. hát rohadtul elégedett vok kezd beérni a fiatal csapat a bajnokságba nagyot alkottunk csak úgy mint a hazai kupákba. ha az utolsó fordulóba nem kapunk ki csak jobb gk miatt lett volna az arsenal bajnok mi meg a 2.-k. el-be is addig mentünk még tudtunk az athletico már túl nagy falat volt, végül õk is nyerték meg. am nagy csapatok ellen sikerült már nyerni, chelseat kupába meg idegenbe,arsenalt itthon,pool itthon és kupába, city meg csak kupába. mu-t meg itthon.

liga menetelés és döntõ:

fa kupa menetelés és döntõ:

el:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
Nem avatkozott játékba a csatár :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

már hogy lenne les, ha a csatár elõl bele sem ért?
Mor3llo
4-3-3-at tolom neki. 3 félét váltogatok, meccstõl függõen. Van egy kontrázós, egy ilyen meccsirányító-féleség, és egy támadó.
Dobhatok képet, ha gondolod.

Ez méretes les... elvileg ez a gól szabálytalan. ( a kapus hülyeségétõl függetlenül )

www.smart-bus.hu

Zsolti9014
Visszanéztem, de nem találtam, kivel vagy, és melyik évben, így most csak pár tippet adnék, akik nekem beváltak:
Santon (mindkét oldal), Dellafiore (jobb)

Nekem nem jött be, de alacsonyabb célok eléréséhez ideális lehet: Fatic, Vegard Forren, B. Easton (mindegyik balra).

Hajrá Magyarország!

sok volt neki a green biztos :D

Green :D

Huni92
http://www.youtube.com/v/06JhiaBtwo8&version=3

Láma!
Milan Duric nálatok is kurva jo kis csatár, vagy csak nálam villog?

Huni92
melyik csapatba, mennyi pénzért? :)

karesz zsolti: danke.
zyndar: bekaphatod :D

Barnabyka
Skacok szélsõ hátvéd kéne nekem.. megfizethetõ áron, minõségi!? (legjobb ha mindkét oldalt bevethetõ, de leginkább bal oldalra kéne)

Láma!
a gép egy mocsok... még mindig Feyenoord... kit kapok már 2-szor a kupában? Ajaxot... tavaly vertem, most simán kiestem a negyeddöntõben, bajnokságban verhetetlenek... 28 meccsen 8 gólt kaptak és 72-t rúgtak....
sebaj gondoltam én, majd az EL vigasztal, csoportbol viszonylag sima továbbjutás (M. City mögött Monaco, Basel elõtt), jött a Fener, itthon 3-0 kinn 1-1, és kit kapok???
Ajaxot.... eszem megáll... elsõ meccs otthon kis meglepetésre 1-0 nekem... visszavágó nagyon meleg lesz pláne úgy hogy a Fener meccsekre sérüléshullám miatt 3 cserém volt (1 kapus, 2 csatár) elsõ Ajax meccsre már 4... és most sincs sokkal több:(

Zsolti9014

Az vótmá, hogy a gép egy mocskos csaló? :P

A meg nem adott gólomtól (0-1-nél) eltekintve csak annyit fûznék hozzá, hogy a Cselzi eddig 6 meccsen ÖSSZESEN lõtt 3 gólt...

Hajrá Magyarország!

zyndar
Köszöntelek 15. születésnapod alkalmából!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zsolti9014
Boldogat!

Hajrá Magyarország!

HBD
Zsolti9014
a jókívánságot köszönöm, Polival kapcs. meg igazad van, de így is örülnöm kell, hogy eljött, mert akit akartam helyette, 21 éves brazil srác, a Bordeaux 55 millióért adná csak, egy csomóan meg még mindig nem hajlandóak ideigazolni. majd meglátjuk, ha nem válik be, akkor meg játszik kkp-t... :)

Hajrá Magyarország!

Huni92
muraccioli nem gyenge, az biztos :D

poli viszont nem ért ennyit, ha vkp-nak szerzõdtetted. 12-es szerelés az lófaszmiska, de legyen szerencséd vele, és váljon be :)

zorrobomber
ezt hívják helyzetkihasználásnak asszem, nem semmi

Zenszkij
Nah kezdtem én is egyet az Angol elsõ osztályú Burnleyvel. Majd jönnek a képek!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

lippet
Jövõ hét vége felé érkezik az új gépem, addig nem igazán akarok elkezdeni játszani, de azután oda se neki! :)

Nézegettem csapatokat neten, a Rot-Weiß-Essen név megfogott. Hanyad osztály ez a németeknél? Sima patchel ellátott FM11-el lehet õket irányítani? Esetleg már valaki játszott velük? Mik a vélemények a csapatról?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Zsolti9014
Harmadik éve a Cityt kapjuk a nyitányon:

Mondjuk az az érdekes, hogy ez a lendület általában elfogy a szezon második felére...

Ezt pedig Huni kedvéért:

Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon sok pénz érte, de most csak 7,5 milliót kellett kifizetni. Persze az is igaz, hogy 1 éven belül jó ha 10-et fog érni...
Viszont kellett egy vkp, és nem tudom miért, de én akárkit akarok igazolni, közel duplaannyit akasztanak le rólam, mint másról.
A gépi csapatok vígan igazolgatnak 1-1,5 millióért olyan embereket, amilyenek nekem 5 körül voltak, és húzóemberré váltak. Illetve a nagyobb sztárokat is 15-20 közt adják-veszik, de pl. Kjaerért már 50-et akartak tõlem kérni...

Hajrá Magyarország!

RB Leipzig 2010/2011

Német Területi Liga, Északi csoport. Negyedosztály.

A csapat egyébként 2009-ben alakult és az elsõ Oberligás (5.) évében feljutott a Regionalligába (4.). Folytatván a hagyományokat, immáron az én vezényletemmel újabb osztályt ugrottunk, tehát irány a Bundesliga 3!

Csapat:
http://noob.hu/2011/07/27/rbl_atigazolasok.PNG
http://noob.hu/2011/07/27/rbl_keret.PNG

Bajnokság:
http://noob.hu/2011/07/27/tle_tabella.PNG
http://noob.hu/2011/07/27/tle_tabella_stat.PNG
http://noob.hu/2011/07/27/tle_meccsek_1.PNG
http://noob.hu/2011/07/27/tle_meccsek_2.PNG
inter94
ben arfa szar az idei fmben...

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Ja ez engem is nagyon irritál, a Marseille meg a Lyon olyan bõ kerettel rendelkezik, hogy kb. 5 tartalékcsapatot ki tudnának állítani.
Ha meg megvesznek elõled valakit akkor vége, az árát felnyomják ha érdeklõdsz, de viszont nem játszatják és így semmit nem fejlõdnek, aztán 2-3 szezon után megveheted olcsón, amikor már semmi skill.

Most Ben Arfával voltam így legutóbb, zsinórba 2 szezonon át volt kölcsönbe(Newcastle), úgy voltam vele, mostmár megveszem, de a Marseille csak 11-2 milláért adta volna annyit meg nem adok érte.Idény közbe rá-rá keresgettem és így márciusba volt 2meccse 6,6-ös átlaggal....

Allez L\'OM

zyndar
Dögöljek meg átméretezve mentettem le. Jó éjt <#integet2>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Játékosmozgás, Buenotól meg Ekdaltól sokat várok:

Titeket nem idegesit, a francia csapatok viselkedése a játékban? Lyon-nak pl 60 fõs kerete van. (ifik nélkül). van 19 csatára. Engem rohadtul idegesit, hogy a francia csapatok felvásárolnak minden jo magyar játékost, és nem játszhatják öket, mert tul bõ a keret. Szalai: Lyon Dzsudzsák: Marseille-ben "játszik", de 3 éve nem léptek pályára, csak a magyar válogatottban.

Huni92
dobj egy képet poliról, rohadt sok az a pénz érte o_O

773 új bejegyzés... Történt valami, vagy csak én voltam el sokáig?

Amúgy sajnos ugrott a Salzburg mentésem, pedig a BL-ben legjobb 16 között idegenben csak 2-1re kaptam ki, itthonra kifejezetten jó kezdõpozíció lett volna ez. Sajnos csak lett volna :(

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Zsolti9014
legalábbis a történelem fülön 2011/12 az elsõ bejegyzés nála, a Saint -Etienne-nél.

Hajrá Magyarország!