104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Roland10
    Ez melyik verziójú patch? :)
  • gooooliath
    váo!!
  • zorrobomber
    igen, szórj rá pirospaprikát
  • gooooliath
    nono! ezt szeretem hallani!! Kihívás! Melyik patch? tudtad magyarosítani?
  • Zenszkij
    De érted ilyen képtelen eredmények jönnek. Manchesterrel patch előtt bajnokságban összesen kaptam 24 gólt. Most meg ellátogat hozzám az Old Traffordra a Wes Bromwich Albion és 4 gólt vág 3 ellenében. Katasztrófális a védekezésem. Persze lehet én vagyok noob, de két dmc 4 védővel játszok, counter attackban és 4-et vágnak? :D van kihívás nem kevés. Bele se merek gondolni egy Fulhammel mit művelnék XD.
  • karajjj
    naaa, ilyet itt nem írunk
  • geo91
    remélem lassacskán felkerül ncore-ra...
  • Zenszkij
    ezzel az új patchcsel baromi nehéz lett a játék
  • Rudee
    Editorba a magyar nemzet beállításainál alapból az van, hogy afrikaiakat igazoljanak elsősorban. Nálam is 3-4 év alatt 7-8 fekete játékos van csapatonként a kezdőbe. Ezt a beállítást most töröltem, majd holnap az új gépen kezdek egy új játékot és megnézem változik-e. Bár biztosan fog.
  • bakkerman
    német szuperkupa begyűjtve büntetőkkel,európai szuperkupa is megvan 2-0 lett az a meccs. a Bayern infos fülnél ott vagyok már a legendáknál :) azoknál a játékosoknál,akikkel már a legeleje óta együtt dolgozok ott vagyok a favoured personnelnél is.
  • karajjj
    bőven, még jövőre is jó lesz
  • bakkerman
    Bayern München 2015 nyár

Játékosmozgás annyi volt,hogy elment Alaba ingyen a Barca-ba,télen volt vele egy kis összetűzésem,nem akart hosszabbítani,aztán pár héttel később beszéltem vele,és azt mondta hajlik a hosszabbítás felé,de az ügynöke mindig azt mondta,hogy jelenleg nem akar tárgyalni...így lejáró szerződésüként aláírt a Barcahoz :( Nagyon nagy penge volt a srác,sokra vihette volna a Bayernnél,de ő inkább elment padozni(??) a Barcaba kaptam 55 milliót igazolni,ebből érkezett Ruben(középső középpályás,generált,19 éves Atletico nevelés,4.5 csillagot adott neki a scoutom pot abilityre) Eden Hazard,Neymar,és Paolo De Ceglie a padra,Lahm mögé. Most lesz még idén egy német szuperkupa a Leverkusen ellen,és egy európai szuperkupa az Atletico Madrid ellen,no meg majd télen a klub VB. Év végére ha meglesz a 20 trófea,akkor távozok a bajoroktól,és szerintem Anglia felé veszem az irányt.
  • bakkerman
    na ez engem is érdekelne!! aki tudja,írjon!
  • asad
    Valahol olvastam már rolla, de nem találom. Szóval kösz ha valaki tud segíteni.
  • asad
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem ha valaki tudja a megoldást az megírhatná. Szóval editorben változtatni akarok az nb1 szabályain, hogy pl. min. 5 magyarnak mindig a pályán kell lennie. De sehogy sem tudom beállítani. Mert sajna idővel a magyar bajnokságban alig játszanak magyarok.
  • Szycsu
    Én 11-et ATI Radeon 9550-nel tolom, igaz alap beállításon, de a pálya, játékosok, labda, bíró, halottkém, mind látszik. Csak nézők nincsenek.
  • Rudee
    Technikai kérdés: egy Nvidia GeForce 9400M elég lehet a 3D-s meccshez?
  • KoniZTE
    Srácok!!!!!!!!!!!!
    Ilyenben még sosem volt részem és kurva gáááázzzz !!!!!!!!!!
    .
    FM07, Spanyol 3.osztály
    .
    Magyarokkal teletuzdelve indultam neki a bajnokságnak a Pájara Playassal. Első meccsen sima 2-0 otthon, idegenben jöhetett a második fordulo.
    NA MOST FIGYELJETEK
    Hősiesen védekezve kibirtuk a meccset 2-2vel 10 emberre, nyomok egy enter és az eredmények között mit látok : ALCORCON - PÁJARA PLAYAS 8-2.... ?????????????????????????????
    És a meccs összefoglaloban is 2-2vel van vége a kilencvenedik percbben, ki érte ezt ????? Mit csináljak ??????????
  • gilgames00
    sziasztok,eredeti a játékom és az lenne a kérdésem,hogy a legújabb patch mellett lehet-e használni a magyarosítást?köszi!
  • Szycsu
    Ilyet sem láttam még :D
  • Szycsu
    Ismerős :D Nekem olyan szokott lenni, hogy egy meccsen 3-4 ordító helyzetet kihagy, de ezek általában olyan meccsek, ahol vezetünk 2-3 góllal. Ha szarul állunk, még helyzetig sem jutnak xD De, szerencsére annyira nem botlábúak. Sow 22 meccsen 14 (lesérült 2 hónapra....), Liédson 6 meccs (télen jött, most kezdődött március) 3 gól. Mellettük Gervinho 8, Hazard 7, Cabayé 7 gólos és a védőknek is van 2-3 góljuk. Jaaa és így sem vezetjük a tabellát :D
  • bakkerman
    kedvencem amikor szar helyzeetben vagyunk,meccs vége fele van,és a csatárom 1-1 ben viszi a kapusra,és kilövi a stadionból a labdát. ezért nem nézem a meccset,hanem mindig asztalon van a cuccos,és csak néha ránézek,hogy hogy állunk,és van-e sérült,valami
  • Szycsu
    Gyerekek, ez a játék rosszabb, mint bárki, aki a bundabotrányban részt vett.... Ősszel 2-2t játszottunk Lille-ben a Marseille ellen úgy, hogy 11-essel és egy 90+os góllal egyenlítettek. Most, tavasszal Marseille-ben is 2-2, vezettek 2-0ra (7. percben 11-est rúgtak...), de ezidáig nem is gond. DE 92. percben (2 perc hosszabbítás, mehetett volna még) 1 vs 1-ben viszi Gervinho viszi a kapusra erre lefújja... HÁ A KURVA ANYÁD
    Kösz a figyelmet :D
  • karajjj
    nb2 alapból van benne
  • BBeno2
    kezdtem egy karriert a Basel csapatával. még svájcban egyszer sem játszottam karriert egyik FMben sem.

beszéljenek a képek.

igazolásoknál a fiatalokat preferáltam és hoztam is két kedvencemet. Toro-t és Nangist. mindketten vadállatok. mindig.

Nangis 17 évesen érkezett. egyből a mélyvízbe dobtam. ez annyira bejött hogy a télen el is adtam Strellert.

emberünk amúgy gólkirály lett. szerény kezdés.

BL-ben nem mondhatni hogy könnyű csoportba kerültem. 5 pontot tudtam szerezni. hajszállal lemaradtam az EL ről.

• zolee24
    sziasztok .azt szeretném kérdezni hogy a fm 2012 höz találhato magyar NB2 NB3 . Vagy . Megyei 1 kiegészitö? esetleg ha lenne akkor lennétek szívesek megosztani válaszotokat elöre is köszönöm
  • BBeno2
    OFF topic help. légyszi.
  • karajjj
    itt le van írva
  • Itsuki

Megvan az első trófeám az FM12ben végre valahára... :D picit sokat kellett várni,bajnokságba 6.ak lettünk... jöhet az Uefa kupa:D
  • Neoncsoves
    a kiválasztott csapatunk meccseit hol menti a játék? van valami külön fájl rá vagy valami mód hogy kiszedjem a mérkőzések listáját?
  • Zsil
    köszi ,,jaja tervezésröl van szo,,,akkor meg az után épitik....
  • Juliano82
    tapasztalataim szerint a tervezés szokott csúszni heteket is akár. De az építkezés nem....Kezdhetsz aggódni..:P
  • Zsil
    Sziasztok' olyan kérdésem lenne,hogy az uj standion a vezetöség szerint megadott dátumra felépül,,,nos a megbeszélt" datum után vk 3 nappal,,,,a csik" is letöltödött a profilban.elvileg felépült....DE semmi valtozas nem történt,,,a stadion ugyanaz.....

ötletek? csuszik az épitkezés :)

köszi

• Szycsu
    Lille - Tulúz (faszom se írja le rendesen, idegállapotban vagyok)
    2-0 ide, majd 56-ban 2-1, 94-ben, 94-ben, szabadrúgásból 2-2 úgy, hogy +2 lett volna. Nem voltam ideges....
  • bakkerman
    BAYERN MÜNCHEN 2014/2015

BAJNOKSÁG
    BAJNOKOK LIGÁJA
    KUPA

szomorú vagyok a 2. hely miatt a bajnokságban,gondolkoztam is azon,hogy szezon végén lemondok,de így hogy a kupát lehoztuk,meg a BL-t is,így még 1 évet minimum maradok,újabb 3 trófea jöhet még idén(német szuperkupa,európai szuperkupa,klub vb),remélem 2016 január 1.-én már 17 trófea lesz a nevem mellett :) elmegyek 20-ig,és utána továbbállok egy másik országba.
  • bexinho
    Volt időm, és most letoltam 2 meccset. Egyik az esedékes Sporting elleni odavágó idegenben --> (12-22 arányú kapuralövés javamra) persze a 91.percben egyenlített 2-2-re.

Ezelőtt pár meccsel, egy DVSC (1.hely) elleni rangadó (én 2. 5ponttal lemaradva). Az ember azthinné, hogy az FM ad egy kis jót, de végén rájön hogy nem. Kiállítanak 56. percben, végig kiegyenlített a párharc, veszélytelen mindkettőnk kapura. Majd, 90. percben fejelek szögletből egy gólt. De jó! Örültem, de 2 perces hosszabítást megtolta 4perccel, így a végén kaptak egy tizenegyest (megjegyzem, a gólszerző védőm lökte fel vonalon). Az állás 1-1, marad az 5 pont különbség.

Most lenyomtam még egy NB1-es Pápa mérkőzést (15.), ami 1-1 lett. Persze kapura lövésem 5x annyi, mint az övé. 5-24 a javamra. Nem értem. Bele kell törődni, hogy a gép számok alapján ad és vesz el. És ami meg van írva, azt nem lehet elkerülni az FM esetében... :/
  • Szycsu
    1, az a linktanács nekem is kéne majd, kösz.
    2, nekem is elég jó playa-k vannak és pont ezért nem értem. Naaa mind1, majd túléljük akkor valahogy.
  • bexinho
    karajjj: Igen, gondoltam hogy a PC-s szinten nem fogja hozni, de úgy vagyok vele, adok neki egy esélyt :)

Nálam is ez szokott lenni. Van olyan időszak, amikor ontják a gólokat a játékosaim, de eljön az is, amikor üreskapura is mellé lövik. Pedig minőségi játékosok. Velem is ez volt. Most 1 -2 hónapja (márc végén tartok) megtalálták a góllövő cipőjüket. Mondjuk én évközben is igazítok a taktikán (fradival vagyok), illetve igazolok télen, ha nagyon jó játékost találok. Most jelenleg 2015 március végén tartok, BL-ből kipottyantunk (tavaly nagy szerencsével bejutottunk a 8ad-döntőbe, de ott a MU 4-1-el kiejtett), most jelenleg az EURÓPA Kupában vonulunk. Első kieséses meccs DNIPRO ellen, Tőzsér itt munkálkodik kölcsönben. 4-3-al jutottunk tovább. 2-1 majd 2-2

Megkaptuk ROMA-t, akik eléggé középmezőnyben szerepelnek a SERIA A-ban, lehet ez is az oka, vagy jól eltaláltam a mondandómat meccs előtt és közben, mert először 3-1-re nyertem IDEGENBEN, majd hazai pályán megaláztam őket 3-0-ra.

Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy bármi esélyünk is lenne. 10x szorzót kaptam média szerint, ellenben ők 1,2 körül. Most Sportingot sorsoltak nekünk, de túl álomszerű az egész.

Viszont pár dolgot nem értek most sem!

Előző szezon is remek volt, mostani is jól alakul, mégsem jelentkeznek be nagycsapatok játékosaimért. Pedig nem akármit alakítanak. Ha viszont jönnek ajánlatok, akkor is max 2,5M font körül. Játékosok viszont ugyanúgy nem jönnek. Szóval vicc, de nem tudom az egész keretemet fiatal argentin/brazil légióra építeni, mert a bajnokságban csak 5 lehet a keretben.

Valaki írja meg priviben, hogy lehet ide képet úgy beszúrni, hogy az linként jelenjen meg, és nevet adhassak neki. (Köszönöm!)
  • kerzsakov
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám a játékkal kapcsolatosan, a kérdésem a következő lenne hogy amikor új játékot szeretnék kezdeni, bead egy crash dump nevezetű hibát és leáll a játék, ez esetben mit lehet csinálni?
  • Szycsu
    Valaki tudja esetleg a választ? Tudom, türelmetlen vagyok, de eléggé felbaszott és nem találom rá a megoldást. Bele sem nyúltam a taktikába..