Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bundesliga 2 féltáv
Dortmund-Steaua 0-1
Radut
kupából viszont kizuhantunk valami hulladék 2. osztályú ellen,bajnokságban meg 6.-ok vagyunk...pedig a bajnoki címet raktam be
Villareal-Steaua 1-2
Tanase 2
MUHAHAHAHAHAHAHA 2 meccs 6 pont,autogramokat késõbb xd
Steaua-Pyunik Jerevan 3-1
Onofras 3
tanase 3,onofras,dica 1-1 gól,plusz még dica büntetõt is hibázott,bennt vagyunk az EL csoportkörbe,jön 1 millió euró,na azt most el is verem a gecibe
www.smart-bus.hu
@bakkerman: És soha nem is leszek! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Allez L\'OM
Elsõ évünk a Bl ben
Csoport

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Felmerült a Hansa Rostock, az kihívás is lenne, de ott a fizetési keret nem fedezi az épp aktuális fizetéseket se.
Aztán az Alavés, de velük már Huni volt ha jól emlékszem, bár nemtom meddig jutott, de így kérdéses, hogy lenne-e még velük sikerélményem. 😊
A Heerenveen az kihívás lenne vajon? Bár nekem biztos...😛
Nemtom, valami olyan csapat kéne, ahol azért van annyi pénz, hogy erõsíteni lehessen, meg el is jönnek játékosok (na nem ilyen Messi-félék), és van i hová fejlõdni. Alacsonyabb osztály is jó lenne, de nem Angliában. Szóval nem tudom.
Hajrá Magyarország!
nálam bueno nem fér a kezdõbe, fõleg, hogy jött akvajózsi, aki kiszorította benítezt is. a weiss - akvajózsi kettõs úgy érzem jól megérti majd egymást, ketten 4 gólt hoztak össze a birmingham elleni 5-1-es meccsen.
Bueno most gurított 4-et, Ekdal meg 4 assziszt. Pedig Tõzsér majdnem kiszorította.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Jó az a "skin".
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nálad mi a helyzet?

úgyhogy mosom kezeim 😄. ti meg túl komolyan veszitek, de ezt már mondtam.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
de pl Barcelonát levertem egy gólzáporos, 5-4-re végzõdõ mérkõzõsen.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
játsszon mindenki ahogy akar, de szvsz aki Barcáékkal veri pépesre a világot, az ne várja, hogy majd mindenki gratulál nekik. szép, szép, de nem az igazi 😊