Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
hát én amikor kiderült a csoportbeosztás 6 pontban gondolkodtam,hogy verjük a Pyunikot odavissza,elég erõsen felülmúltuk a tervemet,még megverjük idegenben az örményeket,és szerintem továbbjutunk 12 ponttal. de a legjobb 32-ben már kaphatunk BL csapatokat is,onnan nagyon nehéz továbbmenni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ez már lassan teljesen sima csoport 1. hely az Európa Ligában!! :-) döntõig menetelsz??! :-)

Az 1860 München kispadján elérkeztem a téli szünethez. 2010-ben már nem játszunk több meccset, 2011. január 15.én lesz a vendégünk az FSV Frankfurt. Amilyen érdekesen indult a szezonunk, annyira meg lett találva a megfelelõ taktika a csapathoz. Na meg az erõsítéseknek sokat köszönhetek nagyon!! :-)
Bundesliga 2 féltáv

bakkerman
EL csoportkör 3. meccs
Dortmund-Steaua 0-1
Radut

kupából viszont kizuhantunk valami hulladék 2. osztályú ellen,bajnokságban meg 6.-ok vagyunk...pedig a bajnoki címet raktam be

bakkerman
?

Zenszkij
Te is a reload tactickal tolod? LOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
EL csoportkör 2. meccs
Villareal-Steaua 1-2
Tanase 2

MUHAHAHAHAHAHAHA 2 meccs 6 pont,autogramokat késõbb xd

bakkerman
EL csoportkör 1. meccs
Steaua-Pyunik Jerevan 3-1
Onofras 3

bakkerman
villareal,dortmund,pyunik jereván....nehéz lesz baszki

bakkerman
Zilina-Steaua EL 4. sel.kör. visszavágó 4-5 !!!!!!!
tanase 3,onofras,dica 1-1 gól,plusz még dica büntetõt is hibázott,bennt vagyunk az EL csoportkörbe,jön 1 millió euró,na azt most el is verem a gecibe

MrIncredible
Huni te személyre szabott taktikát használsz vagy az gép által adott lehetõségeket szabod a játékosaidra?

bakkerman
az odavágó bukarestben 1-1 lett,természetsen az egyenlítõ gólt a 90+3. percben kaptuk...áááá

😄

www.smart-bus.hu

Láma!
😄DDDD

bakkerman
hogy teljes legyen a trianoni sebek felvágása,az EL-ben a Zilina-t kaptuk 😄DDDD közvetíti a magyar televizió XDDDDDDDDDD

Még a Kolozsvárral sem játszok, mert ha kikapnék a Steau-tól, ott helyben megütne a guta! 😄

@bakkerman: És soha nem is leszek! 😄

www.smart-bus.hu

bakkerman
hót halál gyenge ez a csapat basszus,ebbõl idén max 4. hely lesz

bakkerman
AS:ASASF:ASD azért játékban lehetek velük,persze én se tenném be a lában bukarestbe,de steaua-val még sose voltam egy fm-ben se 😄

a gondolattól is hányok, hogy ilyen csapatokkal kezdjek... 😄
Ehhez azért kell gyomor! 😄 A következõ a Slovan Bratislava lesz? 😄

www.smart-bus.hu

Huni92
miért nem Kolozsvári VSC? 😊

bakkerman
kezdtem egyet a steauaval,utóbbi iõben inkább a botrányairõl híres ez a klub,hála gigi becalinak,utoljára 2006-ban lettek bajnokok,dobogón is utoljára akkor voltak,cél visszavinni õket románia elejére

Barnabyka
középsõ középpályás-automatikus beállításokkal(max némi finomítás azt majd kitapasztalod) szvsz kis túlzással a "sztárokat" leszámítva a legjobb a játékban. Simán megér.

inter94
megér

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Rakitic hogy tolja a játékban? Az technikai értékei nagyon jók, de a mentálisak már nem annyira..szerintetek megér 7-8milliót?

Allez L\'OM

Huni92
A Sunderland megint megszívatott. A 86. percben 2-0-ra vezettünk, a 88.-ban szépítettek, a 90. minutumban pedig egyenlítettek. Elképesztõ, hogy mennyire nehéz ellenük játszani.

pzoli00
- az szép, mi pedig hamarosan BL elõdöntõt játszunk a Pool ellen <#nyes>

Huni92
4-0-ra csaptuk szét a Man. Cityt a Ligakupa negyeddöntõjében, de ahogy látom ma sem lesz látogatottsági rekord a topikban 😄

Huni92
Estét!

Töltöm a Leedset.

pzoli00
- mekkora párosítások a BL-ben <#wow1>, tud sorsolni a gép, ennek mennyi a valószínûsége IRL ?

Huni92

Forza Italia
Folytatás a malagával

Elsõ évünk a Bl ben

Csoport

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
alavés, csapassad 😊 én nem voltam sokat velük.

Zenszkij
Én el vagyok keseredve. Egyszerûen nem megy a Burnleyvel. Második PL szezonomban is 12. leszek. Ellátogat hozzánk a Wes Brom 22/10, nekik 2/1 a kapura lövés és nyernek 1-0ra. Persze idegenben lövésünk nincs a játékhoz, akár holidayre is mehetnék, nagyobb esély lenne. Vicc, hogy ha rosszul játszunk szerencsénk egyenlõ a nullával, ha jól, akkor meg a kapus kivédi a szemünket. Nekem ne mondja senki, hogy csak világsztárokkal lehet jó a csapat. A védelembe leigazoltam Alex Sandrot, meg Gahillt, csereként Wes Brown is bevethetõ, a csapat legjobb védõje Bikey. Ganso is játszik, de elsõ évében a középpályán retekgyenge. Macheda meg alig találja a gólcipõjét. Ja és itt van a Dniproból Guiliano. Szánalmas...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zsolti9014
Még mindig nem tudom eldönteni, kivel kezdjek...

Felmerült a Hansa Rostock, az kihívás is lenne, de ott a fizetési keret nem fedezi az épp aktuális fizetéseket se.

Aztán az Alavés, de velük már Huni volt ha jól emlékszem, bár nemtom meddig jutott, de így kérdéses, hogy lenne-e még velük sikerélményem. 😊

A Heerenveen az kihívás lenne vajon? Bár nekem biztos...😛

Nemtom, valami olyan csapat kéne, ahol azért van annyi pénz, hogy erõsíteni lehessen, meg el is jönnek játékosok (na nem ilyen Messi-félék), és van i hová fejlõdni. Alacsonyabb osztály is jó lenne, de nem Angliában. Szóval nem tudom.

Hajrá Magyarország!

Huni92
és kiszoptatok 4-5-re? 😄

nálam bueno nem fér a kezdõbe, fõleg, hogy jött akvajózsi, aki kiszorította benítezt is. a weiss - akvajózsi kettõs úgy érzem jól megérti majd egymást, ketten 4 gólt hoztak össze a birmingham elleni 5-1-es meccsen.

zyndar
Sima elsõ hely 😊
Bueno most gurított 4-et, Ekdal meg 4 assziszt. Pedig Tõzsér majdnem kiszorította.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Atletico Madrid, Genk, Galatasaray a BL csoportban.

Huni92
Akvajózsi duplájával 2-0 a Lyon ellen. Közben még válogatott meccsek is lesznek, elkezdõdik a selejtezõ a 2016-os EB-re.

az a nõ <#beka2><#szeret>
zyndar
Még csak 12 forduló ment le, eddig közepesen megy szarul, 9. hely. Kicsit rövid a pad, de nem maradt már zseton igazolni, még kölcsönbe sem. Szóval minden oké.

Jó az a "skin".

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
ja, meg visszatettem a onepiece skint, és gemma atkinson néni van a háttérben <#nyes>

nálad mi a helyzet?

Huni92
A 2 évvel ezelõtti BL döntõ visszavágójával indul a szezon gyakorlatilag, Európai Szuperkupa a Lyon ellen.

zyndar
Egy kicsit. Hogy állsz?

Huni92
eléggé taktikaváltós helyzetnek tûnik.

töltöm a leedset, lesz-e valaki?

na ezt én sem értem, hogy hogy hoztuk össze

Huni92
iiiiiiiiigen, mert a barca kikapott idén a sociedadtól, holott elõtte szétszopatták a világot, aztán sajnos nem tudták újratölteni 😞

de amúgy elõzõ szezonban egyszer se, direkt a ti kedvetekért és ment is a szekér, mint állat.

úgyhogy mosom kezeim 😄. ti meg túl komolyan veszitek, de ezt már mondtam.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

najó, amúgy csak pont ma töltöttem újra, micsoda véletlen egybeesés. feljövök ide és elõtte újra töltöm 😄. de azért volt, mert az OM szopatott BL csoportmérkõzésen, 3-0-t vágott elõször, aztán meg utána simán nyertünk. szóval ezek olyan szivatós meccsek. érted, megvan a tökéeltes csapatod, aki eddig hibátlan a bajnokságban, erre jön a blben egy ilyen "kis csapat", mert Madridhoz képest pici és akkor ide, meg oda aláz és ver téged, mondom wtf, ez köcsög bug... ilyen a fifában, nba2kben is van, hogy random néha beakad egy szopatós meccs, ahol bármit csinálsz, a gép nyer.

de pl Barcelonát levertem egy gólzáporos, 5-4-re végzõdõ mérkõzõsen.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Huni92
szerintem meg aki nem értékeli nagyra a Reallal és társaival elért eredményeket, az egyszerûen ne írjon semmit, aztán heló. én is azt teszem, mert õszintén szólva nem tartom nagyra az ilyen eredményeket, ezért nem is nyomom a gratokat, viszont mivel úgyis csak a flame lenne belõle, nem is kötözködök.
játsszon mindenki ahogy akar, de szvsz aki Barcáékkal veri pépesre a világot, az ne várja, hogy majd mindenki gratulál nekik. szép, szép, de nem az igazi 😊