Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
persze igazad van, szar így kiesni.
Többet érdemeltünk...sokkal többet
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
új szezonra megvettem Manuel Nauert és van egy tehetséges, saját nevelésû cxsatárunk, 18 évesen már nagyon profi, be is tettem a kezdõbe az elsõ meccsen egy kis csapat ellen. lõtt egy gólt.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
zyndar: guardiola így szokta.
egyébként most jöttem haza az ivászatból -megint megünnepeltük a tizenkilencediket-, és gondolkodok azon, hogy betöltsem-e a mentést.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Spanyol szövkap lett.
(ezért most witcher 2 lesz)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
- õk most jöttek januárban:
- õk pedig szezon végén érkeznek:
- eredménylista, eddig:
1x BL
1x Európai Szuperkupa
1x Klub VB
2x Spanyol kupa
3x Spanyol Szuperkupa
4x Bajnokság

gondoltam, de akkor is jó eredmény, Angliában meg fõleg :)
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Ganso mit játszik nálad? nekem egy istenért nem akar jól játszani...
Belfodil a Leedses mentésemben az Internél tolja, és ott is egy állat! :)
Viszont Neymar meg nálam nagyon jól mûködik, érdemes megpróbálni megkeresni a helyét.
Hajrá Magyarország!
Nagy csapatok ellen nem ment túlságosan, jövõre jók leszünk mert eddig szinte minden évben cseréltem a fél csapatot:)
Tabella
Helyezkedés
Keret
Európa ligában egész jól haladtunk, de a Chelsea elleni visszavágon rengeteg helyzet kimaradt:(
EL
Átigazolások
Neymar ingyen jött de nagyon gyengécske nálam, adom is szerintem, legalább keresek rajta:)
Sousa már most nagyon jó.
Belfodil tavaly elõzõ szezonba jött már akkor is egy állat volt
Ganso a csapat motorja
És egy saját nevelés aki talán világklasszis lehet: Colgan
vagy ahogy írtad, visszavonulhatsz és adhatsz hozzá új menedzsert is, bár visszavonulás után nem tudom hogy kell, mert ilyet még nem csináltam
Es azt nem lehet uj jatekot kezdek de ugyanabban az evben es en valasztom ki kivel akarok lenni?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

A Ligakupából a Le Havre kivert, a B csapat játszott, úgyhogy nem igazán zavart.
És a legkomolyabb meccsünk az egyik rivális ellen:

Ilyen "köztes" megoldásokat tudtok mondani? Ahol az ilyen párszázezres, 1-2 milliós játékosok leigazolhatók, és erõsítést is jelentenek?
Hajrá Magyarország!
Ami a másik öröm,hogy a kedvenc csapatom a Doncaster is feljutott :)
grat mindenkinek a szuper eredményekhez!!!!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Én is kezdtem velük anno, most az a mentésem félbe van hagyva:D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!