Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Nah ezzel a Machedával jól befürödtem. Elsõ PL szezonomban leigazoltam a Burnleybe (játékban a 2. év). Összesen rúgott két gólt, 6,68as átlaggal fûszerezve. Nah mondom sebaj majd jövõre. Erre ugat, hogy erõsebb klubba akar menni (12. lett a csapat), mikor már itt van Paulo Henrique, Giuliano,Alex Sandro, a védelemben Wes brown és Gary Cahill. Még neki áll feljebb. 15 millió euróért vettem, és természetesen a PL (2 szezonom a PLben) elsõ mérkõzése elõtt 15 nappal ugat be, nem is tudom eladni és a helyére venni valakit. Magas ívben kerüljétek ezt a játékost.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

igen, teljesen igazad van, de mivel vasárnap bajnoki volt...aztán meg jött a kupa, így nem épp a legfittebb állapotban kellett játszani. Nem volt senki sem megfelelõ kondiban 120 perc után, így a legjobbakkal lövettem elõször.A gond egyébként ott van, hogy 90 perc alatt vagy 6x nyerhettük volna meg a meccset még a csodálatos öngólunk ellenére is...de nem éltek a lehetõségekkel...helyette kapufát lõttek...mind1, majd jövõre...

Huni92
a 17-es büntetõrúgás még nem minden. mentálisan erõsnek kell lennie a játékosnak, hogy kisebb legyen az esélye, hogy kihagyja a tizenegyest, valamint 120 percnyi játék után én inkább rúgatom a büntetõt egy 10-es büntetõrúgás értékkel rendelkezõ, de 60%-os kondival álló játékossal, mint egy 18/30-assal.
persze igazad van, szar így kiesni.

Kiestünk a jelenleg 2. helyen álló Stuttgarttól a Német Kupában! Mi a Bundesliga 2.-ben vagyunk...de nézzük a meccs statisztikát meg a végét...idegesítõ így veszíteni...17-es büntetõrúgással kihagyják a 11est nálam, ziccerben kapufát lõnek....ráadásul az egyetlen góljukat is mi lõttük,mert õk nem tudtak...vicc....mind1, ez van, véget ért a Német Kupa....nem szerepeltünk le, jól játszottunk, sokkal jobban mint a Stuttgart...
Többet érdemeltünk...sokkal többet

vagyis Neuert, bocsánat.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

csak közlöm, hogy míg távol voltam, megnyertem Real Madriddal a bajnokságot és BLt is.
új szezonra megvettem Manuel Nauert és van egy tehetséges, saját nevelésû cxsatárunk, 18 évesen már nagyon profi, be is tettem a kezdõbe az elsõ meccsen egy kis csapat ellen. lõtt egy gólt.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

de utálok ilyen szar meccsen kikapni -.-

Huni92
áh, rájöttem, hogy játszani nincs kedvem, viszont aludni sem, úgyhogy mással baszom el az idõmet :]]

zyndar
Menjé aludni! <#wink> Én azt teszem, most kaptunk a Realtól egy 4-est <#szomoru1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
pethy! az eredmény szép, na de buszkeccért 30 millió fontot fizetni? :D ejj-ejj.
zyndar: guardiola így szokta.

egyébként most jöttem haza az ivászatból -megint megünnepeltük a tizenkilencediket-, és gondolkodok azon, hogy betöltsem-e a mentést.

Pethy23
Nah fogta a vezetõségem és eladta Gansot 53m£-ért a Madridnak... És persze részletre eladta, így most van 8m-om...
zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
http://noob.hu/2011/07/29/jg.png

Spanyol szövkap lett.

én most nyomom a felkészülés utolsó meccseit, egyre szebben játszik a csapat
szabocsaba1983
Én itt vok, de olyan rosszul megy a csapatnak, hogy nincs kedvem kommentelni. Az elmúlt 11 bajnokiból 7 vereség, 4x. Beleestem a buta managerek hibájába (taktika változtatgatás), persze nem lett jobb, így visszaálltam az eredetire. Szóval most tiszta káosz az egész. Elment a kedvem a managertõl.
(ezért most witcher 2 lesz)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

arany péntek van!

rajtam kívül mindenki kocsmában van? :D
LOL

Madridnál van dela!!!Hadd szórja!!<#mf1>
úúúúristen, minek ennyi igazolás? szétb*szod a csapatot :D
pzoli00
- jelenleg az 5. szezont nyomom a Real-al, és úgy döntöttem szezon végén új csapatot keresek, viszont igazoltam egy pár srácot, amolyan "búcsú ajándék" az utódomnak <#nevetes2>
- õk most jöttek januárban:

- õk pedig szezon végén érkeznek:

- eredménylista, eddig:

1x BL
1x Európai Szuperkupa
1x Klub VB
2x Spanyol kupa
3x Spanyol Szuperkupa
4x Bajnokság

Krisz018
Nekem most ilyen kezdõm van:

Pethy23
Amikor a Chelsea-vel játszottam ott is leigazoltam, nálam is katasztrófa volt, szerintem kell neki 1-2 év, én 25 évesen igazoltam lehet már tapasztalt volt.
meg is van a nagy fogás, 2! évre kölcsönbe és forintba sem került

Fisicofan
hm.. nálam is azt játszik, akkor asszem kis türelem kell még, remélem azért lassan beindul

gondoltam, de akkor is jó eredmény, Angliában meg fõleg :)

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

na úgy döntöttem hogy kezdek egyet a Barcikával, de most csak magyart igazolok :D se csokik, se digók, se sárgák, csak magyarok :D
max nem kérdeznek meg téged, de attól még látnod kell az üzlet lefolyását
58 millám van átigazolásra,annyira nem kell pénz!!!!
Pethy23
mc-be van és advanced playmaker (attack)

amúgy 6. év, csak 3. pl szezon:)
Fisicofan
Nagy grat, 3. évbe elég szép teljesítmény!
Ganso mit játszik nálad? nekem egy istenért nem akar jól játszani...

Pethy23
Megesik, ha a vezetõség úgy gondolja nagyon kell a pénz.
complete forward-support a többit pedig megoldja
Sziasztok!lenne 1 kérdésem,még pedig másnál is elõ fordul,h úgy add el játékost a gép,h nem is tudtok róla!!!Én már 2 játékosom is elbuktam olyan transzferba amirõl nem is tudtam!!!!!!
Pethy23
Nálam support inside forward. Nem tudom wingerként jobb?
Zsolti9014
Gratula, szép teljesítmény!

Belfodil a Leedses mentésemben az Internél tolja, és ott is egy állat! :)

Viszont Neymar meg nálam nagyon jól mûködik, érdemes megpróbálni megkeresni a helyét.

Hajrá Magyarország!

Pethy23
Pethy23
Southampton 3. PL szezon (2.-ba 6. lettem)

Nagy csapatok ellen nem ment túlságosan, jövõre jók leszünk mert eddig szinte minden évben cseréltem a fél csapatot:)

Tabella

Helyezkedés

Keret

Európa ligában egész jól haladtunk, de a Chelsea elleni visszavágon rengeteg helyzet kimaradt:(
EL

Átigazolások
Neymar ingyen jött de nagyon gyengécske nálam, adom is szerintem, legalább keresek rajta:)
Sousa már most nagyon jó.
Belfodil tavaly elõzõ szezonba jött már akkor is egy állat volt
Ganso a csapat motorja

És egy saját nevelés aki talán világklasszis lehet: Colgan
neved - beállítások - lemondás
vagy ahogy írtad, visszavonulhatsz és adhatsz hozzá új menedzsert is, bár visszavonulás után nem tudom hogy kell, mert ilyet még nem csináltam
de egyel kevesebben vannak :D
zyndar
Láttam már ilyet, lehet , hogy ötöske fellép a középpályára, úgy mateuszosan.

Soldiers
De azt hol lehet?
Es azt nem lehet uj jatekot kezdek de ugyanabban az evben es en valasztom ki kivel akarok lenni?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

lemondasz a mostani csapatodnál, aztán keresel másikat, ahova felvesznek
Soldiers
Hali srácok 3 szezonon vagyok túl és hogy lehet eligazolni egy másik csapathoz??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

<#fejvakaras>

Fisicofan
Befejeztem az õszi szezont a Nantes-al, eddig elég jól állunk. A két vereséget a Bordeaux és a Montpellier ellen szenvedtük el, végre sikerült pontot szerezni a Lyon ellen, ráadásul idegenben, és elõször gyõztük le a nagy rivális Rennes-t.

A Ligakupából a Le Havre kivert, a B csapat játszott, úgyhogy nem igazán zavart.
És a legkomolyabb meccsünk az egyik rivális ellen:

Zsolti9014
Egyébként most ahogy nézegettem, a legtöbb csapatnak vagy 0 átigazolási pénze van, vagy ugye vannak a nagyok, akiknek van rendesen pénze.

Ilyen "köztes" megoldásokat tudtok mondani? Ahol az ilyen párszázezres, 1-2 milliós játékosok leigazolhatók, és erõsítést is jelentenek?

Hajrá Magyarország!

Kicsit rég jártam erre,de most volt egy hangyányi idõm,szóval neki ugrottam a Coventrynek.Remek szezont produkáltunk,ami elég is volt a feljutáshoz,bár a védelmet rendbe kell majd tenni:)
Ami a másik öröm,hogy a kedvenc csapatom a Doncaster is feljutott :)

grat mindenkinek a szuper eredményekhez!!!!
StephenKing
Derby County én minden évben letudok velük pár szezont. Vért kell izzadni hogy 2 idény alatt feljuttasd õket a Pl-be de utána sem sétagalopp a játék.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Mor3llo
Mönchengladbach...elég fasza kis kerete van, ráadásul a klub múltja is nagy!
Én is kezdtem velük anno, most az a mentésem félbe van hagyva:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ugyhogy valaki mondhatna 1 csapatot akivel kezdjek... de ne valami erõs legyen...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!