Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egyébként az atletico madridhoz írtam alá. 7. helyen végeztek, és csak annak köszönhetik, hogy indulhatnak az EL-ben, hogy a spanyol liga fair play díjas szezont tudhat maga mögött.
ilyenkor mondjuk el is megy a kedvem 😛
Hajrá Magyarország!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Játékosmozgások
Community Shield
Premier League
Játékos stat
FA Kupában elõdöntõig, Ligakupában szintén elõdöntõig jutottunk, e két hazai kupa nélkül távozom a Leedstõl. A Klub VB-t simán megnyertük, a Boca Juniorst verve a döntõben.
Európai Szuperkupa is meglett, 2-0 a Lyon ellen.
A BL csoportban elsõ helyen végeztünk, aztán így meneteltünk egészen a döntõig.
Csapat.
Heló szia remélem hogy vagy
kínok között vertük meg a west hamet 1-0-ra, a sunderland pedig megtréfálta a szintén kimerülõben levõ manchestert, így 8 pont az elõnyünk 5 meccsel a vége elõtt.
közben meg az fa kupából a tottenham kivert az elõdöntõben, hosszabbítás utáni 4-3-as eredménnyel. a védelem egy kalap szar volt, meg is büntettem mindenkit.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
minden játékosnak én állítom be a szerepkörét, és minden egyes instrukcióját, függõen az adott ember képességeitõl. nyilván nem fogom a 8-as távoli lövésû jancsinak engedne a gyakori távoli lövéseket csak azért, mert a gép úgy állítaná be 😊
bakker bakkerman, nem vagy egyszerû 😄
miután sikeresen leamortizáltam a térdem után a kezem is, betöltöm a leedset. 😄
Sima volt a folytatás a rossz rajt után! Lehetett volna több is mint 2. Najólvan nem írkálom tele a topikot! 😄
1860 München - FSV Frankfurt 2-2
3. percben már vezettem 1-0-ra, majd végig nyomtam az ellent és a 34. percben egyenlített a Frankfurt a jó nagy semmibõl. Folytatódott ami eddig, mi támadunk mint az állat majd a 89.percben ismét vezetést szereztünk!!! De jött a 3 perc hosszabbítás, de ennyi nem volt elég ezeknek a köcsögöknek, a 90+4-ben kellett egyenlíteni....csaló spori...

Pyunik Jerevan-Steaua 0-5
Tanase 2,Bilasco 2,Nicolita
FM 08-ban toltam a Dynamo Dresdennel, 5 évet nyomtam le velük. Elsõ évben bejutottam a Bundesliga 3-ban,köv. évben Bundesliga 2-be. Aztán ebben az évben az volt a vezetõség célja hogy maradjunk bent a Bundesliga 2-ben. Oké, simán megtörtént, 3. helyen feljutottam a Bundesligában.Bent maradtam ott is, igaz éppenhogy 17. helyen. Utolsó évben már 4. lettem a bajnokságban, mehettem volna az UEFA kupába, de a vezetõség célkitûzései valami miatt befagytak arra hogy "Tisztességes helyet érjünk el a Bundesliga 2-ben" . Tehát észre sem vették hogy már rég osztályt léptünk és az Európai porondért küzdünk,nem a Bundesliga 2-ben. A vezetõség elégedettsége lecsökkent a nullára és ki lettem rúgva a francba....amiért nem értem el tisztességes helyezést a B2-ben....vicc volt...na akkor került végleg törlésre az FM 08...:-)
Steaua-Dortmund 0-5
ájájájjjj kitömtek minket mint a libát. nem baj,még mindig saját kezünkben a sorsunk,verni kell az örményeket és továbbmegyünk
Egyébként ha már bejutsz a 32 közé, már az sem rossz teljesítmény!!! :-) Következõ évben jobb lesz!!:-)