Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
áh, nem mókázok sokat, mert a keret jó lesz, amint eladom a sok fölösleges embert.

zorrobomber
jó móka lesz az átigazolási szezon 😊

Huni92

bakkerman
utána a továbbjutó a Salzburg-Ajax párharc gyõztesével játszhat...télen ha megerõsítem a védelmet,akkor ebbõl még top8 is lehet,persze az is bennevan hogy 0-5-el küldenek minket haza a picsába az alkmaariak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Az AZ Alkmaart kaptuk az EL 32 között,háááttttt.....annyit mondok meglehet a top 16!

Huni92
mert az elég egy szezonra, nincsenek rinyálók, és formán kívüli keveset játszók 😄 ez most kicsi húzósabbra sikerült, mert minden kupát komolyan vettem, de nem para 😊

egyébként az atletico madridhoz írtam alá. 7. helyen végeztek, és csak annak köszönhetik, hogy indulhatnak az EL-ben, hogy a spanyol liga fair play díjas szezont tudhat maga mögött.

Zsolti9014
gratulálok! 2 BL egymás után az igen szép!
ilyenkor mondjuk el is megy a kedvem 😛

Hajrá Magyarország!

Angliában már van a 25-ös keretmaximum bajnoki meccseken. ( U-21-eseket leszámítva ).

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zorrobomber
Ilyenkor nem értem hogy miért ragaszkodtok a 23-24 fõs kerethez 😊

Huni92
Leeds United - 2014/2015

Játékosmozgások
Community Shield
Premier League
Játékos stat

FA Kupában elõdöntõig, Ligakupában szintén elõdöntõig jutottunk, e két hazai kupa nélkül távozom a Leedstõl. A Klub VB-t simán megnyertük, a Boca Juniorst verve a döntõben.
Európai Szuperkupa is meglett, 2-0 a Lyon ellen.

A BL csoportban elsõ helyen végeztünk, aztán így meneteltünk egészen a döntõig.
Csapat.

Huni92
Lyon - Leeds 3-3, de a lövések alapján (23/11 vs 9/3) nem érdemeltük meg. Más kérdés, hogy a 3 perces hosszabbítás 4. percében szögletbõl egyenlítettek, de így legalább kvittek vagyunk 😄

Huni92
úgy néz ki, megvan a bajnoki cím. 11 pont elõnyünk van, mivel a gyakorlatilag tökutolsó helyen végzõ wigan megtette azt a szívességet, hogy megverte a manchestert. 1 pont kell még, és matematikailag is megvan az újabb serleg.

Hegeace
ezért nem szeretem én angliát, régi fmben volt olyan hónapom ahol 12-13 tétmeccsem volt besûrítve

Heló szia remélem hogy vagy

Huni92
ja, a végére eléggé megkeseredett az életünk a sok meccs miatt, és persze kisebb-nagyobb sérülések is voltak, így rotálni sem tudtam úgy, ahogy szerettem volna.

kínok között vertük meg a west hamet 1-0-ra, a sunderland pedig megtréfálta a szintén kimerülõben levõ manchestert, így 8 pont az elõnyünk 5 meccsel a vége elõtt.

Hegeace
úgy tûnik elfogytál tavaszra :S kitartást, megoldódik az idõvel 😊

Huni92
nálam a csapat gólkirálya, acquafresca dõlt ki egy fél évre a city elleni bl meccsen.
közben meg az fa kupából a tottenham kivert az elõdöntõben, hosszabbítás utáni 4-3-as eredménnyel. a védelem egy kalap szar volt, meg is büntettem mindenkit.

Hegeace
nyitómeccs, Napoli-Inter 1-1, Hamsik 1,5-2 hónap, Cavani 4-5 hónap

Huni92
nagy lépést tehettünk volna a bajnoki cím felé, de sikerült csúnyán elbuknunk a MU elleni bajnokit, 1-3. 6 forduló van még, és így csak 5 pont az elõnyünk a MU-val szemben. pedig akár 11 is lehetne...

Hegeace
Gratula 😊, nálam lassan összeáll a csapat, bár a szuperkupa finálét elbuktuk de hát annyi baj legyen 😊

Huni92
8-3-as összesítéssel ejtettük ki a bajorokat a BL-bõl, a Man. Cityt kaptuk a negyeddöntõben. A Barcelonát idén is kiverte a Lyon.

Na ilyen rosszul nem játszanak többet remélem (bár rotálok, lehet az a baj?)
Mor3llo
Ahogy mondta Huni, van u18-as.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
BL nyolcaddöntõ, odavágó: Bayern - Leeds 2-5, asszem eldõlt a továbbjutás sorsa.

Huni92
de u18-as van, nem? az is jobb, mint a kölcsön.

Hegeace
mivel olaszhonban nincs tartalék bajnokság így szerintem okosabb ötlet õket kölcsön adni mint hogy egy évig ne játszanak tétmeccsen 😄

MrIncredible
köszi erre voltam kiváncsi<#eljen>

Mor3llo
Nálam Cannavaro + Vitale...és ennyi. Most vásároltam 1-2 16 évest, 3 évig ittjátszanak, akkor saját nevelésnek számítanak :/

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
nem mondom biztosra, de talán igen. egyébként meg kölcsönadni a fiatalokat nem túl okos ötlet. inkább le kell tenni õket a tartalékcsapatba, hogy a saját edzésedet kapják meg, és hogy minél többet játszhassanak. a kölcsönvevõ csapatokban nem mindig kapnak játéklehetõséget, és nem fejlõdnek úgy, ahogy kéne.

Hegeace
Az odáig oké de akkor is saját nevelés ha a kölcsönben van mondjuk 1 évet vagy akkor +1 évig kell a klubnál lennie ?

Huni92
fel kell vásárolni a 16-17 éves gyerekeket, belõlük saját nevelések lesznek 😄

Hegeace
Hát igen ... Luigi Sepe, Paolo Cannavaro és itt ki is merült az elsõ keret utánpótlás nevelés játékosainak névsora :C

Mor3llo
Nálad is gondok vannak utánpótlás téren? 😄

Huni92
ezt a kérdést nem egészen értem.
minden játékosnak én állítom be a szerepkörét, és minden egyes instrukcióját, függõen az adott ember képességeitõl. nyilván nem fogom a 8-as távoli lövésû jancsinak engedne a gyakori távoli lövéseket csak azért, mert a gép úgy állítaná be 😊

bakker bakkerman, nem vagy egyszerû 😄

miután sikeresen leamortizáltam a térdem után a kezem is, betöltöm a leedset. 😄

Hey!Érdekelne,ti mi alapján választjátok ki a "segéd"edzõket,van rá valamilyen csel v.taktika,h olyanokat válasszak össze akik tudják tolni a szekerem:-)????
Hegeace
Nekem közben vége lett a 3. szezonnak. Újabb bajnoki cím, újabb bl legjobb 16 és újabb 1.meccsutáni kiesés a kupában. Nyáron rá kell venni a vezetõséget h nyomjuk meg az utánpótlást különben szenvedni fogok a blnél mint a kutya :S

de, 18 csapatos, és elvileg 17 meccsnél van a fele a bajnokságnak,de 2010-ben csak 16 meccs fért bele,tehát így lett vége az õszi szezonnak, a 17. meccs már a következõ évben volt lejátszva, így a 16. kör után tettem be a képet, amikor a játékban lett vége az õszi labdakergetésnek! :-) ennyi az egész!:-)

Hegeace
nem akarok kötekedni de a bundásliga nem 18 csapatos ? 😊

barca + románokkal tolod? ejj, neked véged van részemrõl 😄DD

1860 München - Erzgebirge Aue 2-0

Sima volt a folytatás a rossz rajt után! Lehetett volna több is mint 2. Najólvan nem írkálom tele a topikot! 😄

Erre be is ragadtunk a tavaszi rajtnál...ismét 1 tipikus csaló FM meccsel.... THX FM!!!

1860 München - FSV Frankfurt 2-2

3. percben már vezettem 1-0-ra, majd végig nyomtam az ellent és a 34. percben egyenlített a Frankfurt a jó nagy semmibõl. Folytatódott ami eddig, mi támadunk mint az állat majd a 89.percben ismét vezetést szereztünk!!! De jött a 3 perc hosszabbítás, de ennyi nem volt elég ezeknek a köcsögöknek, a 90+4-ben kellett egyenlíteni....csaló spori...

Láma!
szép, bár a románok miatt azért feddés jár, de mint managelés szép😄

nagyon nagy GRAT

bakkerman
MEEEGVAAAAN!!!! ilyen csoportból továbbmentünk!!!!!
Pyunik Jerevan-Steaua 0-5
Tanase 2,Bilasco 2,Nicolita

vicces lesz a Frankfurt elleni meccs....bejött jópár sérült, az új csatárom rögtön azzal kezdte hogy meglátogatta az orvosi szobát...4 hét szevasz, KP sorom szinte eltûnik...még aki lenne, az is elment az Ázsiai Nemzetek kupájára...kíváncsi leszek erre...

bakkerman
az fm08 nekem abszolút nem jött be,igaz akkor még jóval gyengébb gépem volt,meg bugos volt mint az állat,hétrõl hétre minimum 5 sérült...

igen, ezt a dolgot tolerálhatná kicsit a gép... :S:S nem lát a színfalak mögé az a baj! :S 😄 nyugi,nekem volt rosszabb is!! amint totál kiakadtam akkor anno.
FM 08-ban toltam a Dynamo Dresdennel, 5 évet nyomtam le velük. Elsõ évben bejutottam a Bundesliga 3-ban,köv. évben Bundesliga 2-be. Aztán ebben az évben az volt a vezetõség célja hogy maradjunk bent a Bundesliga 2-ben. Oké, simán megtörtént, 3. helyen feljutottam a Bundesligában.Bent maradtam ott is, igaz éppenhogy 17. helyen. Utolsó évben már 4. lettem a bajnokságban, mehettem volna az UEFA kupába, de a vezetõség célkitûzései valami miatt befagytak arra hogy "Tisztességes helyet érjünk el a Bundesliga 2-ben" . Tehát észre sem vették hogy már rég osztályt léptünk és az Európai porondért küzdünk,nem a Bundesliga 2-ben. A vezetõség elégedettsége lecsökkent a nullára és ki lettem rúgva a francba....amiért nem értem el tisztességes helyezést a B2-ben....vicc volt...na akkor került végleg törlésre az FM 08...:-)

bakkerman
EL csoportkör 4. meccs
Steaua-Dortmund 0-5
ájájájjjj kitömtek minket mint a libát. nem baj,még mindig saját kezünkben a sorsunk,verni kell az örményeket és továbbmegyünk

bakkerman
hát persze hogy nagy eredmény,de ha a bajnokságban alul teljesítünk,akkor tökmindegy hány góllal verünk egy villarealt,vagy egy dortmundot,ha kibasznak...

nálam szerencsére a vezetõség teljesen örömmámorban ég, mivel alapból a középmezõnybe vártak,olyan 9-10. hely környékére, ehhez képest elsõk vagyunk. Ha minden ilyen jól megy, következõ évet már kezdhetem a Bundesligában.
Egyébként ha már bejutsz a 32 közé, már az sem rossz teljesítmény!!! :-) Következõ évben jobb lesz!!:-)

bakkerman
na meg megfenyegetett a vezetõség hogy kezdjem hozni a bajnokságban az eredményeket vagy kibasznak...