Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SANYI A LEGNAGYOBB KIRÁLY :dDDDDDDDDDDD

amúgy jó választás, kíváncsian várom a helyzetjelentéseidet
SANYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII <#worship><#worship><#worship>
Huni92
Megvan az új csapat 😊

Itt van ugyebár a legnagyobb király is 😄

ez még tõled is gyenge volt... 😄
Huni92
szolárium, mi? 😄

értem amúgy, ne támadj le 😄

LOL 😄DDDDDDDD

ez sem napon barnult 😄
ificsapatomban rábukkantam egy generált igazi barcikai õslakosra 😄

Forza Italia
Újra itt vok. Pár napig szar volt a gépem és újra kellett raknom a Windowst ezért kezdhetek új játékot. Legújabb adatbázissal a Man Utd kezdek. Tudom h nem nagy kihívás de most kedvet kaptam hozzá. 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Hogy van az, hogy már minusz ötezerben van a fizetési keretem és simán igazolhatok?A magyar bajnokságban ez nem ment.
Nocsak.Remélem nem a bajnokság leggyengébb ellenfele volt.

Fyrex
kezdek egy vándorkarriert, célom mindenféle bajnokságot és kupát megnyerni, szóval egyfajta manager életút bejárása 😊

angol, spanyol, olasz, német és portugál bajnokság betöltve, csapat nélkül indulok.

Avanti Crociati!

Mor3llo
Gignac milyen a 11-ben?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
persze, játszhatsz.

saviola83
HA feltezsem a játékot és apatchet attól elkezdheteek játszani és késõbb is feltehetem a magapackot az nem befolyásolja a játkot?

Huni92
nem kell feltenni, elég ez a 3-as.
egyébként meg igen, elég lesz. a letöltött .fmf kiterjesztésû fájlokat a játék fõmappáján belül a data mappába kell másolni.

Izgalmasabb mint az mtk-val.<#nevetes1>Mondjuk ez az 5 cserés dolog tényleg baromság.Pont néztem tegnap a Brighton meccset a sporton, most már teljes mértékben egyetértek a riporterrel.Hogy jutnak így lehetõséghez a fiatalok?Persze jut játéklehetõséghez, mert több lesz a sérülés meg a fáradt játékos, csak éppen a fél csapat fiatalokkal fog felállni egy adott pillanatban, sikerélmény nuku.

saviola83
köszi a segítséget.A patchez fel kell tenni az elõdöket is?Akkor ez a 2 dolog elég is lesz nagyrészben?

Huni92
szia.
mindenekelõtt a reloaded verziót keresd a boltok polcain, azt vedd meg.
11.3-as patch a legújabb
All graphics megapack
tartalmaz logókat, mezeket, háttereket, arcképeket óriási mennyiségben.
ha skin is kell, akkor azt itt találsz. regisztrálni kell, hogy tudj letölteni, de ez szerintem nem gond 😊

az aurora pro patriával mi a gond? 😊 olasz negyedosztály, fincsi 😄
saviola83
sziasztok!Régen rengeteget jártam ide és játszottama játékkal de pár évig sajnos nem nagyon volt idõm. Most úgy néz ki tudok szakítani újra megfelelõ idõt a játékra így kérdezném azokat akik már jóideje játszanak az idei játékkal hogy az alap játékra miylen kiegészítõket érdemes és kell leszedni patch mezek címerek stb...
Kérlek titeket valaki írja le ezeket.Bízom benen tudtok segíteni.Elõre is köszönöm.

Kezdtem egy mazohista karriert az angol negyed osztályban, kíváncsi vagyok mikor rúgnak ki.
😄, még nem találta meg a gólcipõjét, de biztos csak azért, mert most kezdõdött a szezon. Carroll viszont nagyon jó.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

ROCKnROLLA
Meireles kettõt fog lõni, érzem. 😄

ja, értem, bocs, igyekszem mellõzni az ilyen kommenteket.

áhá, értem. vannak nagy lövõim, Liverpoollal vagyok 😄. beállítom a dolgokat, amiket mondtál.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

ROCKnROLLA
Értem, csak megint beadtad itt a sértõdöttet, hogy nem válaszolt senki, ezzel az ironikus kommenttel. Na minedgy.

Az én tippem a problémádra: az ilyen csapatok ellen ne pozíció tartását állíts, hanem hagyd, hogy a srácok szabadon rohangáljanak. Ezen kívül feltolhatsz még egy csatárt a már meglévõ mellé, és az egyikük mélyebben helyezkedjen, plusz ha vannak nagy lövõid, akkor próbálkozhatsz sûrûbben átlövésekkel.

de, mert én kértem pihenõt, sok volt belõletek 😄. ugyanis csak három pontot kaptam, háhá, de én kértem még kettõt 😄D.

de azóta is játszok és azalatt is, nem tudjátok elvenni a kedvem 😛... viszont már akkor is mondtam, hogy nem vagyok nagy zseni a játékban és érdekelne egy kis taktikai ellenszer a lent leírtakra, ami a stábértekezleten hangzott el.

gondoltam segítetek.

elvégre a kitiltásom után normálisan írtam ide a topikba, egy panasz se lehet rám.

ROCKnROLLA
Nem téged banoltak egy idõre?

akkor ennyit a taktikáról, kösz, hogy figyelmet szántatok rá, marad így.

DONGUBA
Kellett 😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darthmushroom
mostanában hanyagoltam õt 😄 ha meg is vettem sokszor csak csere volt. csak mivel nem tudtam jó brit csatárt venni õt kellet most megvennem.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
A Bari nem kihívás, legfeljebb elsõ évben. Angliát most hanyagolom inkább 😊

grat a napolihoz, meg gombának is 😊
egyébként volt neked olyan mentésed, ahol sanogot nem vetted meg? 😄

Darthmushroom
Millwall 4év
igazolások:

1.bajnoki cím:

ligakupa döntõ:

bl menetelés (mákk h szinte végig kerültük a nagyokat)

bl döntõ:

keret:

most már annyira nem érd h brit csapatom legyen szeretnék világ sztárokat a csapatba. pl cavani,rooney,agüero csatársort szeretnék pár éven belül 😄😄😄 klasszis kapust is szeretnék meg talán pastorét vagy valami hasonló irányítót

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Barnabyka
Napoli 2010/11. (2-es patch.)

Szvsz egy nagyon jól sikerült idény volt.. a vezetõség elvárása a bajnokságban az európai kupaszereplés kiharcolása, a kupában a negyeddöntõ, az európa ligában pedig az elsõ egyenes kiesési kör elérése volt a cél. Ezeket mind sikerült bõven túlteljesíteni. De hát beszéljenek inkább a képek helyettem...
Igazolások (volt ami nagyon bejött, leginkább Kamenire gondolok, és persze voltak nagy melléfogásaim is.)
Keret (D. Tardelli és R. Lukaku maradt le a képrõl)
Tabella (a juventus az utolsó fordulóban 5-0val lerendezett minket de akkor már megvolt a bajnoki cím és még várt ránk ellenük a kupadöntõ)
Kupa - Döntõ
Európa Liga (sajnos a Man.city ellen az odavágón labdába sem tudtunk rúgni..)

Van mit erõsíteni a következõ idényre, hogy meglegyen e címvédés és legyen keresnivalónk a BL-ben..

Szycsu
Köszönöm.

Les Dogues

banner
Szycsu
A patch megvan, de ez a "sorti fóruma" nem mond semmit, bocs 😄

Les Dogues

patchbõl a hivatalos legutolsót töltsed, a frissétésért, meg talán a sorti fórumán nézelõdj, bár nem tudom, ilyet nem szoktam használni
Szycsu
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. FM 2008-hoz tudtok ajánlani patch-et (lehetõleg a legjobbat) és adatbázisfrissítést (minél frissebbet). Azért nem a legjobb barátunkhoz fordultam elõször, mert olvasom a fórumot és tudom, hogy tõletek gyorsabban kapok választ. Elõre is köszi és mindenkinek további sikereket a karrierekben!

Les Dogues

csak azért kérdeztem, mert hátha így rögtön is tudtok mondani valamit, de azért kösz.

4-2-3-1-t alkalmazok, támadó szellemmel, erõteljesebb letámadással, szabadabb kreativitással és közvetlenebb passzokkal, a szerelés általában agresszívabb, de van, hogy visszafogom, emberfogást alkalmazok és nem zónavédekezést, a pozíció kötöttsége meg pozíció tartása, ívelt beadásokat használok.

általában 4-4-2 a kedvenc felállásom, de ennél a csapatnál meghagytam a fent látható 4-2-3-1-t, amikor ide érkeztem a klubhoz.

dinamo moszkva, 2011, féltáv

[url="http://noob.hu/2011/08/06/tabella_feltav.PNG"]tabella[/url
meccsek

utóbbi három meccset mezõnyjátékossal a kapuban játszottuk. meg még a következõt fogjuk, történt ugyanis, hogy eladtam a második számú kapusom, mert kaptam egy egész jó ajánlatot érte. gondoltam egy hónap múlva úgyis jön amelia a genoától, addig cserének jó lesz egy ifista is. erre kiderült, hogy itt nem játszhatnak nevezés nélkül az ifisták sem... no nem baj, egy hónapot csak kibírok cserekapus nélkül. erre nem lesérül fél évre az egyetlen kapusom 20 nappal az évközi keretregisztráció elsõ napja elõtt?
fogalmunk sincs, mert nem ismerjük a taktikád, abból ki lehet deríteni, hogy miért fordulhat ez elõ
következõ a kérdésem: stáb értekezleten közölték velem, hogy szenvedünk a mély védelmi vonalú, szélesebb középpályával rendelkezõ és lassú tempót játszó csapatok ellen.

mi az ellenszer ellenük?

myl0
Term. Huninak ment, csak nem vette a be a válasz erre gombot.

myl0
<#eljen>
Azér' Higany elmehet a bus francba 54 gól 😛

Angol 6. osztály?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Barnabyka
Kezdj egyet a Bari-val...azt megnézném 😄