Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
ja meg csatárt is:
Nikola Komazec

zorrobomber
középhátvédet tudok:
Danny Shittu, Toni Kallio, Kevin Hofland

Kivertünk e a FA kupából egy harmadosztályú csapatot, nem is akárhogy.

Darthmushroom
hát én mikor lutonnal voltam lementem vagy -20kra, premier ligáig mindig csak ingyen igazolhatókat hoztam és bõven mínuszba volt a fizu

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Pénz nuku, így is vagy 5000 fonttal vagyok túl a fizetési kereten.
Darthmushroom
nálam wimbledon,crawley,én a lutonnal voltunk kiemelkezdõk a bajnokságban többi nagyon messze. am Mifsud elmegy abba az osztályba nálam vállalt vagy 60gólt 😄

Köszi, valóban elsõ helyre várták õket, de nem megy nekik.Mondjuk én is csak döntetlent játszottam velük, úgyhogy nem olyan gyengék azért.Egészében jellemzõ,hogy bárki megverhet bárkit,bármikor.(kivéve úgy tûnik a wimbledont, õk a magyar debrecen itt<#nevetes1>)
Darthmushroom
fuhh a Luton látom nagyon szenved nálad én anno velük kezdtem. õk lennének ha jól emlékszem a bajnok esélyesek.am grat és így tovább (Y)

kérdés: debrecennel vagyok, tudtok-e ajánlani középhátvédet vagy csatárt aki megfizethetõ?
zyndar
Ezzel a nagyszerû teljesítménnyel megyünk az EL-be 😊 Mondjuk az utolsó meccsen a fiatalok játszottak, mert tuti volt a 3. hely.

@Zorro: nyílván nem idegesítõ a 3 perces hosszabbítás 6. percében gólt kapni <#shakehead>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
nekem is minden Bl csoportmeccs eddig krimi, csak kár hogy mindkétszer ugyanaz volt a csattanó 😊 nincs staminánk, mondjuk az vicces volt hogy a 80. percben Dzsudzsák volt aki elkezdte rugdosni a hátvédeim 😊

No, így állunk most harmadtávnál. Örülök, mert mikor elkezdtem velük, látva a játékosállományt,hááát.....Másrészt viszont nem vagyok én ilyen szoros bajnoksághoz, meccsekhez szokva.Olyan minden meccs mint egy jó krimi, az utolsó pillanatig izgalmas<#nevetes1>.

zyndar
Elvir Rahimic vezetésével új tulaj érkezett a klubhoz, némi zsetonnal együtt. Helyes! <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Reac, elsõ szezon

A felkészülés jól sikerült, és a szezonkezdet is, a téli pihenõ elõtt úgy tûnt, hogy a Bõccsel fogunk küzdeni a feljutásért, ami végül már 3 fordulóval a vége elõtt meglett, bár tõlük oda-vissza kikaptunk. A kupában a negyeddöntõben estünk ki a Kaposvölgye ellen, akik végül döntõsek lettek és az Elben indulhatnak.

Tabella:http://noob.hu/2011/08/09/Tabella_sz1-2.png
Igazolások:http://noob.hu/2011/08/09/Igazolasok_1.png
Legjobb játékos:" rel="ugc nofollow noopener noreferrer">http://noob.hu/2011/08/09/Jainudeen_Lakay_1.png
bakkerman
kluboknál csak a rich list van.meg a koefficiens táblázat,úgy komolyabban utóbbi mutatja az erõsorrendet,de az is lehet csalóka

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

abletonext
sztem erre gondolsz:
világ -> nagyobb klubok -> europa .>koeffenciás lista

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

DONGUBA
Megkerdezem ujra,,,,klubranglistat merre talalom?????MERT NEM TALALOM

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Megvan, köszi a segítséget😄
Forza Italia
Jones megvan, Hazardról most tárgyalok

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
plusz védelembe fil dzsónsz

bakkerman
hazard elsõ szezon elején még olcsó,õt mindenképp meg kell venni,sõt a lille úgyis elengedte már hozzám,hogy 4 misiért kölcsönvettem,plusz 14 milliós opció

Forza Italia
Ganso-t próbáltam a vezetõség is úgy döntött h jó lenne, léptek is de õ a Zenitet választotta. Vicc 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Barnabyka
Ganso, Kroos, Hazard, Micah Richards, ..stbstb attól függ mennyire fiatal és milyen posztra kell..de nekem õk a favoritok nagy klubhoz fiatalításként 😊

Forza Italia
Srácok elkezdtem a fiatalítást a manchester utd nél. Sanogo és neymar jön januárba. Kit ajánlanátok még aki meg is üti a mu szintet és fiatal is????

srácok van olyan adatbázis frissítés amiben benne vannak a magyar igazolások?
myl0
Persze, hogy lehet. Ha megüresedik egy válogatott hely, jelentkezel. És kis idõ elteltével jelentkezik, az adott válogatott h felvettek e vagy sem. Persze eleinte el fognak utasítani. Engem pl. a fradis mentésemben az elsõ 2 évben még Egyiptom sem alkalmazott...
Vagy van egy olyan lehetõség h az adott válogatott kér fel h irányitsd õket...

Soldiers
Srácok olyat lehet hogy egy csapat mellet válogatott menedzser is lehessek??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Huni92
jaigen, asszem xabi prieto is baszk, bár a nyakam nem tenném rá.

Huni92
dokumentumok/si/fm11/screenshots

xabi alonso is elmegy, úgy a 3-4. szezon környékén, csak akkora elég rendesen megtompul. viszont lehet vinni raúlgarciát, talán már elsõ évben is.

DONGUBA
hol tom megnezni hanyadik vagyok a vilagranglistan klubbommal?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hova menti a játék ha screenelek?
ha összehozol 1-2 jobb szezont, akkor majd menek
Mondjuk Alonso se jön el😄😄
kb minden posztra van jó játékos, védelem talán kicsit gyengébb, de középpályán pl Xabi Alonso, a Real Sociedadban is vannak jók, csak nem igazán jönnek el
ha jól tudom, még sosem estek ki az elsõ osztályból 😄 azért az nem gyenge teljesítmény
Zenszkij
És még valami! Én is sokat kacérkodtam, hogy játszam velük (CM 2 óta nyomom kisebb nagyobb kihagyásokkal), de nem vettem rá magam. Sztem a játék egyik legnagyobb kihívása lenne pedig, és ugyanakkor patinás mégiscsak Priméra Divisionos csapat. Én erõsen javaslom, hogy fuss neki, egy teljesen új szemszögbõl élvezheted a játékot, saját nevelés + csak baszk. Ezekkel bl-t nyerni szép dolog lenne. Úgyhogy csapassad! Várjuk a képeket, fejleményeket.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
elsõ két bárány meccs:
Erfurt-Lazio 1-4
Lazio-Chelsea 1-0

igazolni nincs cash,próbálok szabadulni pár nyomoréktól,és részletre veszek egy nagy nevet

hali mindenkinek
most kezdtem a játékot, sok évvel ezelõtt játszottam hasonlót csak akkor még sokkal gagyibb volt az egész, ez most igy elsõre elég összetettnek és bonyolultnak tûnik, kérésem lenne valaki felé, ha lenne szíves 1pár mondatban leírni mire érdemes odafigyelni elején, hogyan kezdeni pl.edzésbeállítás, személyzet vásárlás stb,
bakkerman
+ ha fejleszti az ifiközpontot,akkor szarni fogja az ificsapat a 4-4,5 csillagos PA-ju csibészeket

Huni92
ahogy mondod 😊
viszont a keret jó, néhány baszk játékost meg lehet igazolni. második évben már arteta, azpilicueta is elmegy, ha jó eredményeid vannak. llorente meg egy állat, megkockáztatom, hogy a játék egyik legjobb csatára.

Tehát akkor pl. egy De Geát se igazolhatok mert nem baszk??

Allez L\'OM

Zenszkij
Nem, nem elég spanyolnak lennie, még baszk is kell hogy legyen. Pl Lizarazu játszott itt pedig francia, de baszk állampolgár is...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

myl0
igen, csak spanyolt

Most kicsit félreteszem a Newcastle-t, és kezdek egy új karriert. A választásom az Athletic Bilbao-ra esett, de az FM-ben is csak spanyolt igazolhatok ide? Mert akkor az kicsit megnehezíti a dolgot?

Allez L\'OM

bakkerman
nah róma kék része felé vettem az irányt,kezdtem egyet az SS Lazioval

myl0
nagy hiba volt elhagyni a fradit...
BL selejetezõk: Litex Lovecs, Slovan Bratislava, Apollon Limassol. Bejutottak a csoportba: Liverpool, Real Madrid, S. Liége 😉

Huni92
Az idei játékkal nem 😊

húzzábele, nem lesz így bajnoki cím 😄

zyndar
Kilencvenplusznégy...

zyndar
Már volt velük. 4 év múlva BL-elõdöntõ. <#idiota>