Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol kezdesz?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

namegyek vissza játszani. találtam pár igen ígéretes brazil játékost, az egyik még nagyon fiatal, 14 éves, de nagy jövõ elõtt áll.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Ezt a csávót a Genknek generálta a játék, de jobb helyen lesz az én tarcsimban 😊
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Légyszi lõjj 217 gólt egy szezonban <#taps>#taps> Am hatalmas grat!
Irány Lengyelország vagy Azerbajdzsán.
Mancinivel helyet cseréltünk, õ ment a Leedshez, én az Atleticohoz. Sok szót nem érdemel a szezon, de nem azért, mert szopóka volt, épp ellenkezleg. Már-már vicc kategória volt ahogyan tönkrevertünk mindenkit. Meg is untam, új játékot kezdek majd.
Tabella
Játékos stat
Igazolások
EL döntõ
Csapat
Csapat stat.
valaki legyen szíves megmondani, hogy egyik napról a másikra miért írja azt a mentésemre, hogy nem tölthetõ be? köszönöm.
éjszaka szépen elmentettem, kiléptem, gép off, másnap on és belépve hibaüzenet, nem lehet betölteni.
interneten olyan okosságot olvastam gúgliban, hogy párhuzamos mentés... ez pontosan mit jelent és hol lehet beállítani? mentsek gyakran, pl hetente? elkezdtem egy újat és nem szeretném, ha erre a sorsa jutna.
Mondjuk csoda volt továbbjutni, de a Galata elleni visszavágón, kegyetlen volt az FM. A 89 percig húzta a mézes madzagot. Kegyetlen...
A visszavágón Isztambulban sikerült megizzaszatni vendéglátónkat, egy idõben továbbjutásra is álltunk, de a védelmünk hagyott kívánni valót maga után és a kései gólra már nem tudtunk válaszolni. Csapat búcsúzott az Európa Ligától, de emelt fõvel. (Egyébként Loki is fõtáblás volt a Villarreal, Lens, Dinamo Bukarest csoportban 2GY 2D 2V haramadikak lettek).
A Magyar Kupát Csak úgy mint a Ligakupát megnyerte a csapat és csak úgy ráadásként 2004 óta elõször bajnok csapat lett a FRADI.
Bajnokságban Csapat Statok
Játékos Statok
Játékosaim közül kiemelkedett Koman, Kamara, Bagayoko, Gutiérrez, Vilakazi és Bodor, de egy triplázás után felesleges is kiemelni egy - egy játékost, mert az egész csapat néhány hullám völgytõl eltekintve igazi nagybetûs CSAPATKÉNT mûködött együtt. Igyekszem egyben tartani ezt a csapatot, és a BL-re egy kicsit még tovább turbózni...
3. Szezon
Mivel a Klub nem engedhette meg magának anyagilag, hogy nagy bevásárlást csapjak és a csapat gerince már az évek folyamán kialakult, csak néhány foltot kellett kijavítanom (pl. Rekish helyettesítését megoldani) illetve a fizetések közt egy kicsit rendet kellett csinálnom. Épp ezért Iddrissu hiába volt kétszer is a klub legeredményesebb támadója, a 7000 fontos fizetése hetente eléggé megterhelte a kasszát, így õ volt az elsõ a távozók sorában. Dramani-nak és Peraltának az arcuk nagyobb volt a futball pályán mutatott teljesítményüknél, rombolták a morált a folyamatos beszólogatásaikkal, így kiadtam az útjukat, ami a közönség köreiben is meglehetõsen nagy örömöt váltott ki, legalábbis a szóvivõjük szerint.
Rekish pótlását egy magyar válogatott fiatalemberrel sikerült megoldani és sztem kijelenthetõ, hogy fiatal kora ellenére felnõtt a feladathoz miszerint, nem egyszer vezérként kellett fellépnie és a vállán vinnie a csapatot. Mivel a Sampdoriánál nem újították meg a szerzõdését, így Koman Vladimir ingyenesen a csapatunkhoz kerülhetett. Az érkezõk egyébként összesen annyi fizetést kapatak, mint az Iddrissu - Dramani duó. Az érkezõk és távozók névsora Itt megtekinthetõ. Az új szerzemények kiértékelése a beszámoló végén.
A csapat az elõzõ szezonban elért bajnoki harmadik helyezésének köszönhetõen részt vehetett az Európa Liga küzdelmeibe, de mivel a magyar csapatok olyan "remekül" "brilliróztak" az európai porondon az elmúl években, ezért "jutalmul" most már az elsõ selejtezõ körben bekapcsolódtunk a küzdelmekbe. Az elsõ ellenfelünk a walesi Connah Quay volt akiket az oda és a visszavágón is sikerült úgymond kellemetlen helyzetbe hozni. Ez után a nem túl izzasztó meccs után fogattuk bolgár ellenfelünket, de a Visszavágón Várnában már egy köezepes teljesítmény is elég volt, hogy a harmadik körbe lépjünk, ahol a mai Szlovákia területén található Zsolna volt az ellenfél. Az Idgenben elért góloknak hála a Hazai mérkõzést minimális elõnnyel vártuk és abszolváltuk.
A EL fõ táblára kerülésért a görög zöld-fehérekkel kellett összecsapnunk. Itthon elért bravúrnak köszönhetõen bizakodva várhattuk a folyatást, de tudtuk, hogy az csapat athéni fészke egy igazi katlan ahol nálunk csapatok is megizzadtak és sokszor elvéreztek már. A visszavágón ugyan vereséget szenvedtük, de ez egy gyõzelemmel (pontosabban EL fõtáblával) ért fel. A PSV, Nancy, Celtic csoportba sorosoltak minket az illetékesek, úgy voltam vele, hogy innentõl minden meccs ajándék. Az elsõ meccsen a Celtic ellen sikerült a szünetben eldobni a 2 gólos elõnyünket, de már volt is egy pontunk, aztán a Nancy ellen lett még egy. Viszont közben beleszaladtunk a PSV ellen egy mértes pofonba. 2 pont féltávnál, nem volt a legbíztatóbb a folytatást illetõen és ezt a pesszimizmust a Celtic elleni meccs visszvágója tovább mélyítette, de ekkor a csapat elõbb a Nancynak mutatta meg, hogy képes még bravúrra és amikor már csak a remény volt, akkor a PSV is megtudta, hogy ki lehet kapni magyar csapattól. Ezzel a remek finissel a csapat a Csoport Második helyén végzett és várhatta, hogy kit rendel mellé a sors (jobban mondva a sorsoló). Rövid idõ múlva ez is kiderült... (Folyt. köv.)
a pana 9-3-as kiverése után a juventust 5-1-re csaptuk az odavágón.
lehet, hogy szezon végén kezdek egy új karriert valahol az isten háta mögött, mert ez túlságosan easy.
medina jelenleg hogy néz ki nálad?
A csoda folytatódik (és Macheda felépült, 11 bajnokin 12 gólnál tart), Tottenham-CP 0-2
(az észak-londoniaknál egész jó kis csapat verõdõtt össze: Evra-Subotic-Lennon-Bale-Modric--Saviola-Pato tengely nem rossz)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
screenshot-->infanwiev-->ctrl+v-->kijelölöd a fontos képrészletet-->ctrl+y-->image/resize-->max 750x563-->mentés másként (jpeg-ben!)-->noob.hu
ha már vannak képeid, nyisd meg irfanwiev-el, és mentés másként (jpeg)-->ok
Gratta Gunner! Gameiro nagy skill 😊
Csaba szépen halad, kíváncsi vagyok a végére 😊
Zorro meg, eléggé nocomment kategória. Keretbe foglalta a meccset a Genoa ://
Kár,h nem Bl:-//
átigazolások (részletfizetés rulz, amúgy 20-at kaptam az elején megcélozván a bajnoki címet.)
további érkezõk
elsõ komolyabb meccs
amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyire pénzesek... 😮 a cszka, zenit meg ilyenek oké, de a legkisebb (6. helyre várnak.) fõvárosi csapatról nem gondoltam volna. no nem baj, kell egy kis lazulás is néha. 😄 valamit érõ orosz játékost viszont még így is nehéz igazolni, mert nem hajlandóak még szóba állni sem velem...
Gameiro nálam nyúkasztülben: elsõ 3 bajnokin 4 gól
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
szezonkezdet: a csatárok a közelgõ nagy igazolás láttán kicsit bekezdtek
city ellen 0-1-rõl, blackburn 3X egyenlített
ehhez annyit tennék hozzá, hogy a csapat mióta feljutott, még sohasem nyert 3 meccset zsinórban. Izgatottan várom a folytatást.