Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5 forduló után, veretlenül, pedig már játszottunk a Lokival

http://noob.hu/2011/08/11/Tabellasz2-5.png
bakkerman
brightonnal vagyok,a scoutom azt mondta potenciálban a jobb premier leagues jobbszélsõk közé tartozhat majd,nekem meg csak arra kellene hogy felvigyen minket a championshipbe,ott is jól játszon,és haszonnal túladjak rajta

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ne vedd meg, szart sem ér a játékban...
bakkerman
1.6 millió éves részlet? na én ezt nem értem,ha én beírom,hogy 48 HÓNAPRA,azaz 4 ÉVRE fizetem ki a kezdõ részleten TÚLI 2 m eurot,akkor ELVILEG évente 500k eurot fizetek a klubnak,nem??

Mor3llo
Nah, 4. év, Napoli
BL-csoport:

Érkezõk:

Távozók(ezen felül sokan távoztak, mert lejárt a szerzõdésük, de nem igazán említésre méltóak 😄)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a te esetedben a 600k kezdõ és az 1.6 ÉVES részlet kerül levonásra az ÁTIG. KERETBÕL. Ami össz. 2.2 misi, ennyi nincs átigra neked.

Esélyed: 0 kezdõ, 48 hóra meg adsz 2.4 milliót meg vmennyi köv. eladási záradékot. Esetleg gólpénzt, válogatottság.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bakkerman
na akkor még annyi ami nem világos,hogy csak a kezdõrészletnek,és az elsõ év részletének kell rajta lennie,vagy mind a 2.2m-ónak,amennyiért elengedik ugye csembörlént

A számlán lévõ összeg nem számít.

Az igazolásra szánt pénzbõl kell kijönnie.

Példák:

600k átig keretnél:

v. 1 összegben 600k

v. 24 hónapra 1200k

v. 48 hónapra 2.4 millió.

Kezdõrészlet az azonnal levonásra kerül, a többi rész pedig éves szinten.
Tehát, ha kezdõrészletnek beállítasz 200k-t + 600-at részletre 48 hóra, akkor összesen le fog vonni 200+150 az éves részlet.

Rem. érthetõ 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Láma!
áhá😊

akkor mindegy😊

bakkerman
hogy is mûködik ez a részletes cucc???? mostmár végképp nem értem:
Alex Csembörlént(az arsenalost) akartam megvenni,650k van transzferre,4 millió van a számlán,úgy akartam megvenni,amit el is fogadtak,hogy 600k most,és 12 hónap alatt még 1.6m,de amikor megegyeztem vele is,és jött az üzenet hogy csembörlén a brighton játékosa lesz,akkor kiírta a gép,hogy nem rendelkezünk elegendõ forrással,és elhalasztom-e az ügyet...pedig lazán kitudtuk volna fizetni,mondom 4 misi van a számlán

bakkerman
a gép már annyiszor beszopatott ilyen meccsekkel,amikor én voltam a jóval erõsebb csapattal egy erõsebb vs gyengébb meccsen,most visszaadtam...very rigid,contain taktika. így vertük a feljutásra esélyes charltont is a 3. fordulóban bajnokin.
katt

bakkerman
ja úgy már más igen,bocsi

Huni92
láttam. a pool egy makker foshalmaz, képes vagy megverni õket! én hiszek benned! az erõ veled van! <#idiota>

zorrobomber
zorro nyer az utolsó fordulóban=zorro idegenben megveri a 'pool-t 😊

Huni92
jahogy igen. EL-t érõ helyre érhet oda, ofc.

Huni92
nem látom, hol a probléma. kikap a genoa, zorro nyer az utolsó fordulóban, az egymás elleni eredmény alapján meg a loki a genoa elé kerül.

bakkerman
3 pont jár egy gyõzelemért

Huni92
elvileg még továbbjuthatsz 😄

zorrobomber
eddigi bl csoport eredmények, igazán nagyszerûek:

de legalább már nem 0pont

zorrobomber
nem, ez egy kapus 😊

Láma!
ez a Guilherme csatár és tök fiatal?
Mert ha igen, akkor nálam 2016-17-ben az Ajax alapembere és évek óta gólkirály vagy harcban van érte...

az csodás :S nálam ahogy látom a keret alakulását, már csak a kispadon lesz fontos kiegészítõ ember! :-) ha kell akkor majd beugrik!! :-) de a feljutó évemben azért örültem hogy nálam gurigázott! 😄

Huni92
naigen, csak a felkészülés alatt már valamelyik barom offolta a bácsit egy pár hónapra 😊

Látom Bastürk nálad is elfér azért a csapatba!! 😄 Hajrá Düsseldorf!! 😄 én ma már elkezdem a felkészülési idõszakot!egész jó meccsek lesznek! Na meg az új srácok csatlakoznak a csapathoz,akik ingyen érkeznek! Remélem ütõképes lesz a keret! :-) bár a védõsorra ráférne 1 kis erõsítés!! Kapuban a Király áll! 😄 szóval ott nincs gond! 😄

Hát igen, kicsit öregecskék már, viszont meghatározó emberek voltak a csapatomban az egész idény során! Lauth-ért egész jó pénzt fizetett a Wolfsburg és nem voltam azért pénzügyileg eleresztve és úgy gondoltam hogy tudom õt simán pótolni(ami sikerült is). Na meg helyette igazoltam a Mayer gyereket, aki nem gyengén jól tolja!! 😄 és szinte aprópénzért jött a csapathoz! :-) Tehát el kellett adni, valamit valamiért! A fejlõdés útján hogy meginduljak, ezt az üzletet nyélbe kellett ütni!! :-)

Huni92
amúgy az 😄 de valami bug lehetett, mert a pályán már megvoltak mind a 11-en, és talán ezért nem tudtuk megverni õket 😞 😄

Szycsu
Nemhinném, hogy az a baj, hogy 9 mezõnyjátékos van a Berlinnél. Az rögtön szemet szúr mindenkinek 😄

Les Dogues

Huni92
na tudjátok mit? kapjátok be 😄

Szycsu
A csajnak csak az egyik melle látszik teljesen?

Les Dogues

Huni92
a felkészülés során asszem kétszer állították ki 😄

zyndar
Very impressive! 😊
Azért figyelemre méltó, hogy a legjobb tulajdonsága mi. Nem, nem a mosolya.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Huni92
ó te szegény 😄D

zorrobomber
nem tudok csak középre fókuszálni, így nehéz lesz megtalálni...

Huni92
Huni92
rémgyenge 😄
nézd meg eniot, ugyanazok a posztjaik kb 😊

Tom, (Liteksz Lovecs) ha jól tudom 😄 Jonatas nemtudom hogy az -e de nálam gólpassz király lett.
Huni92
renteriát hoztam volna, de a köcsögje az agfhez igazolt...
tom névvel csak 538 embert talált a keresõ, shillat ismerem, de klubja van, pedro grasshoppers, jonatas elég gyenge (már ha egy 23 éves ingyen igazolhatóról van szó), obaje meg nem férne be.

meg egyébként is lejárt az átigazolási szezon <#idiota>

Ha még tudsz igazolni ajánlanék egykét playát: Tom,Rentería,Shilla,Jonatas,Pedro(murcia),Obaje. Nekem nagyon beválltak német 2.osztályba.
Huni92
minimum gólkirályt akarok csinálni belõle 😄

zyndar
Úgy látom, Sándor ficánkolt 😊
Most kaptunk ki a Valenciától úgy, hogy a 3. perctõl emberhátrányban voltunk és sikerült kihagynunk egy tizenegyest a 60.'-ban, ami után persze kikaptunk 1-0ra.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
ha összekuporgatsz pár millió eurót, és tartod a jó kapcsolatot a bírókkal, meglehet a dobogó 😊

felkészülés
játékosmozgás

zyndar
És böcsületes! 😊
Egyébként most verte a Real idegenben 3-0ra a Barcát, úgyhogy elõztünk. Tudom, múló állapot.

Huni92
ezek után még csodálkozol? 😄

zyndar
Mi kérem szegény klub vagyunk!

Huni92
õk azok, akik nem kevés pénzért cserébe eladták a meccsüket ://

zyndar
Kikezekafiúk?!

Mor3llo
Látom a régi nagy Bundesliga sztárokra építettél 😊 gratula!
Lauthot miért adtad el?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Malac.A fa kupában velünk azonos bajnokságban játszó csapatot kaptunk.Persze ez nem garancia semmire de csak jobb mint a MU.
nem volt idõm mostanság játszani, de végül tegnap lejátszottam a maradék 12 fordulót az 1860 Münchennel! A szezon végére értem és hát elég kemény szezon volt...
A csapaton volt mit alakítgatnom mivel nem éppen bajnokesélyes csapat hírében álltunk...ennek érdekében érkeztek is játékosok a keretbe Átigazolások 2010/2011 szezon
A csapat az õszi idényben elsõ helyen volt,mint azt akkor linkeltem is. Ezért nem is szólnék róla több szót. A tavasz viszont valami eszméletlen gyengén sikerült az õszhöz képest. Jó sokáig minden meccsünk X lett szinte....képtelenk voltunk gólt lõni, vagy 0-0, vagy 1-1 jellemzett minket. Olyan szinten el lett rontva a dolog hogy a 9 pontból lett végül 0 pont elõny és pontazonossággal haladtunk a Karlsruhe-val együtt egészen az utolsó fordulóig. A feljutást kiharcoltuk már 3 fordulóval a vége elõtt. A 34. fordulóban már csak a bajnoki cím volt a kérdéses. Mi idegenben mentünk az FSV Frankfurthoz, õk otthon fogadták a tök utolsó Oberhausen-t. Amikor már 4-0-ra is vezettek, akkor már mind1 volt, így 1-2 emberkét még behoztam a meccsbe hogy játszanak, de mi 0-0-ra végeztünk, így a bajnoki cím nem lett meg, de a feljutás igen. Bundesliga 2, 2010/2011
Összességében teljes mértékben eredményes szezont zártunk!!! 9. helyre várták a csapatot, ehhez képest 2. helyen jutottunk fel. A 2011/2012-es év célkitûzése a bennmaradás az elsõ osztályban! :-)