Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Közben szétnéztem a piacon, ennyi pénzét simán eladnám Neymart, épp ésszel egy játékos sem érhet ennyit. Szóval az a bökkenö, hogy nem tudnék hasonló kalibert hozni a helyére, márpedig ez nem egy bank manager. Szóval a számlán a pénz nem ér semmit, csak jól néz ki. Úgy megérné, hogy pl.: Neymar-->60m, 30m--> Abel Hernandez/Cavani, és marad 30m. De egyik sem írna alá, és el sem adnák ennyiért. Szóval marad a kis brazil, és várom tõle a gólokat. Megaztán jövõre is el lehet adni :)
Karesz--> ezt a piros feliratot nem lehetne máshogy pozícionálni, nem látom tõle a helyesírási hibáimat XD
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
rudnevs nem ért ennyit, de muszáj volt orosz papírokkal rendelkezõt igazolnom, nem volt jobb a piacon.
adebayor évi 5 millió eurós fizetést tesz zsebre. viszonyításképpen: zhirkov 4,2, akinfeev 2,4, juják 2,2, jucilei 2,3. a többiek mind ez alatt.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
riválisai vannak a ligában egyáltalán? dinamo, cska elég szépen elengedte hozzád a jó játékosokat
Igazolások
benyaltam egy kicsit a dolgot, mert elfelejtettem, hogy itt van ilyen 5+6-os korlátozás, úgyhogy kellett igazolnom néhány orosz állampolgárt a végén.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
én nem vitézkedek, én csak játszok. aztán jól érzem magam, tegyétek ti is ezt, hajrá. örülök ennek a csapatnak.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
ma nézitek a szuperkupát, madrid vs barca? úgy tudom ma lesz.
csaba, én eladnám ha nagyrészt egy összegben fizetnének, és meghagynám azt a bajnoki gólos bónuszt.
"hogy ilyet még nem láttam" vs "ilyet csak a Chelseanél láttam." namostakkorwhatthefuck? :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de mekkora állat csapat a Manchester City... nagyon nagy kasszája van, olyan lóvé mozog ott átigazolási keretnél, hogy ilyet még nem láttam<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. egyszerûen epic, ilyet csak a Chelseanél láttam.
Szép jó napot mindenkinek, jelentkezem a 2. szezonom végérõl.
Az elsõ szezonban elért 3. hely után, megnõtt a vezetõség és a szurkolók kívánsága. A média a 6. helyre várt minket. Így én "harcolni fogunk a bajnoki címért" igérettel indítottam.
Ahhoz hogy helyt tudjak állni, igazolnom kellett pár játékost.
Sikerült felülmúlni a tavalyi bajnoki szereplést a pontok terén.
-tabella-
Valahogy a gólszerzés idén nem sikerült olyan jól :/ pedig erõsödtünk, nem pedig gyengültünk. Annak viszont örülök, hogy 33 helyett már csak 25 gólt kaptunk.
Kis jubileum: Az utolsó bajnoki meccs volt a 100. tétmeccsem. Sajnos nem sikerült nyerni, 1-1 a Sociedad ellen. (eddig 100 meccsbõl 64et nyertem meg :))
Megpróbálkozhattunk európa szerte is sikereket elérni, rögtön a BL-ben.
A célom egy haramadik hely volt, mert az EL-ben akartam menetelni.
Ez össze is jött :D
-BL csoport-
Miután átkerültünk az EL-be, ott jó sorsolást kaptunk és egész szépen haladtunk. A Liverpoolt az elsõ meccsen lefociztuk. 65-35% volt a labdabirtoklás, volt sok ziccerünk, csak sajnos nem sikerült belõni a helyzeteket :/
A büntetõpárbajon Kennedy, aki eddig még 1 tizenegyest se rontott, elsõ emberemként kihagyta. a 3. kör után lehetett volna egyenlõ az állás, mert rontott az egyik Lpool játékos, de Vela belelõtte a kapusba.
-EL meccsek-
A hazai kupából is kihoztuk a maximumot.
-kupa meccsek-
Összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal.
Jövõre már szeretnék egy kupát megnyerni. :) hajrá emberek
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Elérkezett 2014 vége az Fc Nantes-al:
A bajnokságban a kezdeti lendület valamiért alábbhagyott, volt egy három meccses vereségsorozatunk, így aztán a Lyon rendesen elhúzott, de még azért (talán) nem reménytelen.
A Ligakupa szokás szerint nem sokáig tartott, a Bordeaux hazai pályán 1-3-mal kiütött minket...
A BL csoport viszont egészen kellemesen alakult, a sorosolás után még a 2. helyet is bõven elfogadtam volna, de a csapat alkotott, így egyedüli csapatként 100%-os teljesítménnyel jutottunk tovább. A 16 között az Arsenal vár ránk, nem lesz könnyû dolgunk annyi biztos.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
igazolások:
meccsek:
tabella:
átvétel, végül maradtam én,csak a szokásos szöveg ment csak:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a játékot erre is készítették, így is lehet boldogulni... de hát én ehhez profibb szinten még nem értek... még... de utána nézek és szétverem a mezõnyt.

jövõre el gyõzelem, meg bajnoki dobogó az elvárás! :D
Kezdjük talán a múlttal, tavaly a 14. helyen végzett a csapat, és összejött egy ligakupa döntõ.
Ezért az idei évre a cél a felsõ 10-ben végezni, és minél tovább vitézkedni a kupákban. Az igazolások egész jól sikerültek, ez okot adott a bizakodásra.
Bajnokság:
És robbantott a csapat, már az elejétõl fogva az elsõ 3-ban voltunk, nagyon futott a szekér, Macheda egy állat volt, de a szûk keret, és a sok bekapott gól (és a már említett szezon végi hullámvölgy) miatt a végére az 5. pozícióig zuhantunk visza. Az elõttem álló csapatok ellen nem ment jól, ezen jövõre változtatni kellene.
A bajnokság gólkirálya és legjobbja Macheda lett.
Fa kupa:
Jól indult, és egy nagyon csúnya véget ért. (tartalékcsapattal álltunk ki)
Ligakupa:
In medias res idén is sikerült bejutni a döntõbe, de idén mi voltunk a jobbak! Nem volt egy unalmas meccs!
Összegezve, elégedett lehetek, DE mivel 28 fordulón kertesztül BL helyen álltunk, érthetõen csalódott vagyok egy picit.
Statisztikák, díjak:
Ééééés:
geo91: a Genoa meg a Palermo a két "farmcsapatom", ha valamelyik posztra ember kell elõször náluk nézek körül + a managerekkel is jóban vagyok :)
huni: köszönöm a dícsérõ szavakat :)
Heló szia remélem hogy vagy
eto'o még nincs itt, pénz az van (25 millió euró a harc a bajnoki címért nevezetû ígéretemért cserébe).
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"szöveg szöveg szöveg sztem megint szöveg szöveg szöveg"
ennyi az egész. még egyszer mondom, nem cseszegetlek, nem akarok itt flémelni, de azt tanácsolom, olvasgass utána dolgoknak, próbáld meg úgy beállítani a taktikát, hogy nem csupán ráböksz, hogy akkor helmes most lesipuskás szerepkört kap, vagy célembert, hanem legyen valami alapja is a döntéseidnek. én azt látom, hogy csak állítgatod, ahogy szerinted jó, de a játékot nem ilyen felfogásban készítették. aztán lehet, hogy csak én nem értem, vagy félreértem a helyzetet.
hegeace: képet a keretrõl!!!négy!4!4!!!!44! :D