Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem ott van Helmes és jön januárban egy csatár, nevére nem emlékszem, mert válogatott meccsen ellenfélnél volt és lecsaptam rá 😄... akinek befejezése és üresbe mozgása 16, a többi érték is egész jó... és Helmes pedig 18as befejezéssel rendelkezik... de nem ontja a gólokat. Csak EL selejtezõ köreiben kis csapatok ellen, lol... azóta meg hébehóba bevarr párat... én mindig csodálkozok írásaitokon, hogy mennyire tudjátok verni a népeket mindenféle különbözõ csapatokkal... beállítom a taktikát, egy célember és pl egy mélységi támadó v támogató... v pedig célember és tökéletes támadó, meg beállítom a finom hangolást még, passzok és ilyenek.... és meccstaktika gyakorlása is, de hát na... nem az igazi... bár többnyire nyerünk, most Bremen ellen 2-0 zakót húztunk be... nem kellett volna, de még mindig ötödik v hatodik helyen vagyunk... és hát nem tudom hogyan lehetne összeszoktatni a két csatárom majd, Helmes és az új érkezõ januárban, hogy ontsák a gólokat.

vagy akár a mostaniakat is összeszoktatni... a középpályám sztem ász, van pár tehetséges újonc, meg egykét veterán... védelem olyan felefele... gyenge is picit, meg nem is. kapus még fiatal, de egész jó.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Hegeace
Üdvözletem és Gratulációm mindenkinek az idõközben elért eredményekhez!

Befejeztem a Napolival a 4. szezont. Bajnoki cím, Bl csoportkör, EL legjobb 8 úgy röviden tömören 😊. Nyáron megerõsítettem a csapatot a legnagyobb és talán egyetlen hiányposztra, Pastore érkezett a csapathoz. Kiegészítõ emberként még a csapathoz került Lukaku is. Kíváncsi vagyok hogy egy klasszis irányítóval majd sikerül e végre nagyot alkotni európában is.
Tabella

Heló szia remélem hogy vagy

Sippie
kértem, de azóta azt kapom hogy nincs pénz, ami igaz is, akkor még volt 4 milla amikor ez elkezdõdött, aztán mostmár kb 500ezrem sincs.
Fyrex
bug 😊 nincs ötlet, kérd újra a fejlesztést

am dobtam a newcastlet, inkább egy jó sunderlandet kezdtem, szimpatikusabb a csapat!

Avanti Crociati!

Sippie
#74614-re valaki ötlet?
nemtom, csak újabban velem volt a baj itt, aztán megkérdeztem.

de akkor ki is maradok ebbõl a témából és csak figyelek. beszéljétek meg nyugodtan.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

szabocsaba1983
Mibõl gondolod, hogy rád céloztam?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

ki hiszi? én nem hiszem.

szabocsaba1983
Napolival ínséges idõk? XD Mihez képest...

Zyndar--> grat Rayo-hoz! Szép karrier!

Ui.: Valaki azt hiszi, hogy ez chat?

szabocsaba1983
Visszatértem a nyaralásról (szar volt a balatonon ), és folytatom tovább a Crystal Palace-os menetelést.

Az elõzõ részek tartalmából:

Látom, történésekbõl nincs hiány, vannak szép eredmények is, úgyhogy grat és hajrá ezerrel mindenkinek!

Sippie
Na ilyenkor mi van? 2013. Februárt írunk... A tervezés után nem ment tovább, mit lehet tenni?
Huni92
részben 😛

www.smart-bus.hu

Roland10
Köszi szépen, megtaláltam már! 😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Forza Italia
Elsõ Kupa behúzva

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Roland10
Nemtudjátok, nincs új adatbázis a játékhoz friss igazolásokkal??

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

óóó😄 Barbacar szerintem

Forza Italia
50m

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hány milla a plafon?? Barbacar asszem ez a neve Fiorentinánál van nekem kurva jó csatár és fiatal

Forza Italia
srácok a MU-ba melyik csatárt ajánlanátok Rooney mellé??? Mert Chicharito nem nagyon termeli a gólokat Berbatov pedig egy kalap szar kölcsönbe elvitte az Inter és így kellene egy jó befejezõ csatár.

bakkerman
basszam szájba a rohadék mocskos játékot hogy szopna le mind 9 HÓNAP OFF GAMEIRONAK....

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zyndar
Na ez miért ment végig középre, csak az elsõ sorba tettem makrót...az aláírásom meg spoiler lett...pff.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Rayo Vallecano S.A.D 3. szezon

Bajnokság:
Végig a 2 nagy mögött loholtunk, persze komoly esély nélkül. A többfrontos harc "meghozta gyümölcsét" és a végére kipukkadtunk. Az ismételt 4. hely azért nem rossz. Szerzett pontok és gólarány tekintetében milliméterre pontosan a tavalyit hoztuk (azthogy? <#fejvakaras>)

Statok

Kupa:
A korábban már postolt döntõig mentünk, pacsi a csapatnak. Ez nem volt prioritás, az elsõ 3 fordulóban az ifjak játszottak.

Nemzetközi kupák:
A BL-bõl kipottyanva kezdõdött az EL menetelés, ami majdnem a döntõig tartott, az Inter idegenben lõtt több góllal jutott tovább. Pacsi újfent.
http://noob.hu/2011/08/16/EL.png

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
tényleg csítpléja gameiro,nálam palermonál 2. szezonban járok,eddig 20 tétmeccsen 14 gól,3 asziszt

zorrobomber
ezt de utálom mikor a válogatottban meg kettesével lövi a gombócokat 😊

zyndar
És igen! Takayuki Morimoto 1448 perc játék alatt megszerezte elsõ gólját csapatunk színeiben! Fantasztikus! Azért havi 6,5 millió Forintért többet kellene mutatni...

hát ez szomorú, de azért köszi a választ
új játékot kell kezdened
Szycsu
Nem, majd csak a köv. résztõl lehet ilyet.

Les Dogues

kérdés:
ha az elején nem pipáltam (töltöttem be) ligákat, ezt utólag tudom pótolni? remélem jól kérdeztem, mert már elég sok ideje játszok jól is állok, a debrecennel BL csoportból is lehet meglesz 3.hely,de nem nagyon tudok igazolni senkit külföldrõl
remek rajt<#eljen>.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

bakkerman
Odavágó:
Braga-Palermo 1-2
Gameiro,Hernandez

bakkerman
a BL fõtáblára jutásért a Braga-val kell játszanunk,idegenben kezdünk,mindenképp bekell jutnunk!

bakkerman
Olasz szuperkupa 2011/2012
Internazionale-Palermo 1-2 hosszabbítás után
Ranocchia ill. Kasami,Bovo

megvan a 2. trófeám is a Palermo trénereként 😊

bakkerman

bakkerman
a jövõre nézve jó nagy adósságba vágtuk magunkat,olyan 60-70 milliósba,vagy bejön,és igazi nagycsapat,évrõl évre top 16-os BL csapat jön össze,vagy kipukkan a lufi,és csõd 😄DDDD na ez a kihívás

bakkerman
jól néz ki,tetszik ez a posztokra kiterjedõ játékos erõsséges dolog,hogy rangsorolja posztokra ki a legjobb,meg ez a taktikai analízis is jó,a match engine meg már a 10-ben is kifinomult volt,pláne az ideiben,a 12- ben ha ennél is jobb lesz akkor már már valós futballmeccset fogunk nézni

azt mondjátok meg nekem, hogy ebben az fmben miért ilyen hülyén van a menedzserem adatai mutatva? az elõzõ részben számokkal mutatta a képességeim, itt meg szöveggel, 100%os média részvétel meg ilyenek 😄.

ez mind nagyszerû, de kíváncsi lennék a képességeim értékére... a gép menedzsereit a régiként mutatja.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

😄, kemény menedzser vagy. oké. asszem õt nemrég láttam Wolfsburg EL egyik ellenfeleként, kölcsön adták egyik csapatnak... talán pont villarealnak. de egy magyart láttam és nem dzsudzsákot, tudom.

zorrobomber
Debrecennél kicsit más a helyzet, de én kibaszom azt aki "furán" reagál. Talán Köteles volt erre példa hogy eléggé elmérgesedett a helyzet közöttünk, és el is adtam. Van mááásik 😊

bár csak a Wolfsburg is ezt tenné.

már arra sincs pénzem, hogy oda adjak szerencsétlen játékosnak 10ezer eurót/dollárt heti fizetésként, LOL. már ami a fizetési keretet illeti... egyébként19M befigyel Krajer vagy hogyan hívják eladásából... 30Mért eladtam juventusnak, nagyon jó védõ, Simon Kjaer v ki... megakartam tartani, de nem sikerült. de Münchenhez nem engedtem 😛P.

és nem lehet kibõvíteni a fizetés keretet, próbáltam vezetõségnél... majd talán télen.

EL-ért kaptunk pár pénzecskét, abból talán futja bõvítésre.

én meg megálmodtam éjjel, vagy, ha nem is álom volt, agyaltam rajta, hogy eladom Helmest és Kahlenberget, ha nem javul a moráljuk, mert Helmesért érdeklõdnek... tálcán kínálom 8Mért, azt jóvan... és veszek belõlük ebbõl a kettõbõl két rendes srácot és kész... meg majd Sippel helyére is vkit... Neuert próbáltam 😄, de õ nem hiszem, hogy Schalkébõl Wolfsburghoz menne lol.

zyndar
Ezután kikaptunk a 19. helyezett Xereztõl, persze sokkal jobbak voltunk. Így kezd elúszni a bronz. Azt hiszem, mára ennyi 😊

Huni92
bajom nincs, csak nem arra válaszoltál, amire kellett volna. részegen ne fórumozz 😄

zyndar
Így kikapni a kupadöntõben, azért tarkón b@szott. 3 alapember hiányzott, volt egy lesgólunk és 5 tizibõl sikerült 4et kihagyni <#buck>
Copa del Rey

@Huni: mibajod? 😊

Mor3llo
Nadejó...hihetetlen gazdaságos a klub, óriási profitot termelünk hónapról hónapra..megérdemeljük <#idiota>
Kun valszeg érkezik télen 43 millióért :'(

Most a nápolyi - viszonylagos - szûkös évek után kiélem magam. Egyébiránt ez most egy új kihívásnak tûnik, szóval egyelõre elvagyok a Citynél. Mindenféleképpen meg akarom nyerni a BL-t és a PL-t.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Köszönöm a segitséget!
Huni92
idióta. 😄

gondolom windows 7 van a gépeden, azért nem megy.
3 alternatíva van: 1) ablakban futtatod a játékot, így mûködni fog a printscreen.
2) alt+f9 billentyûkombinációt használod, ami a képet lementi a dokumentumok/sports interactive/fm11/screenshots mappába.
3) a fraps nevû programmal csinálsz képeket, de egyszerûbb az elsõ két lépés közül bármelyik.

Mor3llo
Mai valós produkcióját látva Agüerónak, kénytelen leszek legkésõbb nyáron elhozni a Citybe<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

😄, látom, hogy furán reagálnak.

rendben, kösz.