Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy akár a mostaniakat is összeszoktatni... a középpályám sztem ász, van pár tehetséges újonc, meg egykét veterán... védelem olyan felefele... gyenge is picit, meg nem is. kapus még fiatal, de egész jó.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Befejeztem a Napolival a 4. szezont. Bajnoki cím, Bl csoportkör, EL legjobb 8 úgy röviden tömören 😊. Nyáron megerõsítettem a csapatot a legnagyobb és talán egyetlen hiányposztra, Pastore érkezett a csapathoz. Kiegészítõ emberként még a csapathoz került Lukaku is. Kíváncsi vagyok hogy egy klasszis irányítóval majd sikerül e végre nagyot alkotni európában is.
Tabella
Heló szia remélem hogy vagy
am dobtam a newcastlet, inkább egy jó sunderlandet kezdtem, szimpatikusabb a csapat!
Avanti Crociati!
de akkor ki is maradok ebbõl a témából és csak figyelek. beszéljétek meg nyugodtan.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Zyndar--> grat Rayo-hoz! Szép karrier!
Ui.: Valaki azt hiszi, hogy ez chat?
), és folytatom tovább a Crystal Palace-os menetelést.
Az elõzõ részek tartalmából:
Látom, történésekbõl nincs hiány, vannak szép eredmények is, úgyhogy grat és hajrá ezerrel mindenkinek!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Bajnokság:
Végig a 2 nagy mögött loholtunk, persze komoly esély nélkül. A többfrontos harc "meghozta gyümölcsét" és a végére kipukkadtunk. Az ismételt 4. hely azért nem rossz. Szerzett pontok és gólarány tekintetében milliméterre pontosan a tavalyit hoztuk (azthogy? <#fejvakaras>#fejvakaras>)
Statok
Kupa:
A korábban már postolt döntõig mentünk, pacsi a csapatnak. Ez nem volt prioritás, az elsõ 3 fordulóban az ifjak játszottak.
Nemzetközi kupák:
A BL-bõl kipottyanva kezdõdött az EL menetelés, ami majdnem a döntõig tartott, az Inter idegenben lõtt több góllal jutott tovább. Pacsi újfent.
http://noob.hu/2011/08/16/EL.png
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
ha az elején nem pipáltam (töltöttem be) ligákat, ezt utólag tudom pótolni? remélem jól kérdeztem, mert már elég sok ideje játszok jól is állok, a debrecennel BL csoportból is lehet meglesz 3.hely,de nem nagyon tudok igazolni senkit külföldrõl
Braga-Palermo 1-2
Gameiro,Hernandez
Internazionale-Palermo 1-2 hosszabbítás után
Ranocchia ill. Kasami,Bovo
megvan a 2. trófeám is a Palermo trénereként 😊
http://noob.hu/2011/08/16/hoppa.jpg
ez mind nagyszerû, de kíváncsi lennék a képességeim értékére... a gép menedzsereit a régiként mutatja.
már arra sincs pénzem, hogy oda adjak szerencsétlen játékosnak 10ezer eurót/dollárt heti fizetésként, LOL. már ami a fizetési keretet illeti... egyébként19M befigyel Krajer vagy hogyan hívják eladásából... 30Mért eladtam juventusnak, nagyon jó védõ, Simon Kjaer v ki... megakartam tartani, de nem sikerült. de Münchenhez nem engedtem 😛P.
és nem lehet kibõvíteni a fizetés keretet, próbáltam vezetõségnél... majd talán télen.
EL-ért kaptunk pár pénzecskét, abból talán futja bõvítésre.
én meg megálmodtam éjjel, vagy, ha nem is álom volt, agyaltam rajta, hogy eladom Helmest és Kahlenberget, ha nem javul a moráljuk, mert Helmesért érdeklõdnek... tálcán kínálom 8Mért, azt jóvan... és veszek belõlük ebbõl a kettõbõl két rendes srácot és kész... meg majd Sippel helyére is vkit... Neuert próbáltam 😄, de õ nem hiszem, hogy Schalkébõl Wolfsburghoz menne lol.
Copa del Rey
@Huni: mibajod? 😊
Kun valszeg érkezik télen 43 millióért :'(
Most a nápolyi - viszonylagos - szûkös évek után kiélem magam. Egyébiránt ez most egy új kihívásnak tûnik, szóval egyelõre elvagyok a Citynél. Mindenféleképpen meg akarom nyerni a BL-t és a PL-t.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
gondolom windows 7 van a gépeden, azért nem megy.
3 alternatíva van: 1) ablakban futtatod a játékot, így mûködni fog a printscreen.
2) alt+f9 billentyûkombinációt használod, ami a képet lementi a dokumentumok/sports interactive/fm11/screenshots mappába.
3) a fraps nevû programmal csinálsz képeket, de egyszerûbb az elsõ két lépés közül bármelyik.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
rendben, kösz.