Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
épp azt mondom, hogy a 11 millió lófaszpénz volt érte. ránézésre 30-at adnék érte, és még fejlõdhet.
Itt pedig Carlinhos, Bayerntõl hoztam, hát az ára megvolt, de talán beválik majd idõvel 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
az biztos viszont, hogy zsuzsika az elsõ fordulóban mutatott gyászos teljesítménye után feltámadni látszik.
btw ez az asszisztens hülyesége szerintem. 82 éves az öreg, lehet már kicsit szefós, év végén vissza is vonul 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
fordítási hibára tippelnék, aztán lehet, hogy az assziszt a hülye valóban.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Les Dogues

én most kezdtem egyet a samppal. a fizetésekre alig van péz
Hogy lehet magyarrá tenni a meccsek alatt menõ szöveget?
egy ideig a stoke volt ilyen, delap bedobta a labdát 50 méterrõl, valaki meg bekotorta, és 1/1-es stattal nyertek ellenem 😄 és ez tipikus volt sokáig.
Elmegyek oktatni idegenbe egy BL meccsen, nyerek 5-0-ra, aztán utazok a 19. helyezett, 14 forduló alatt 8 pontot szerzõ Wolveshoz, és olyan simán kiszopok 3-1-re, hogy öröm volt nézni. Minden párharcot õk nyertek meg, minden labda úgy pattant, hogy nekik legyen jó, a játékosaim alig futottak, a Hazard-Milner-Gervinho-Tevez négyes elõl (ugye nulla kreativitás mindegyiknél...) meg vaktában adták egymásnak a pontatlanabbnál pontatlanabb labdákat.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Azét lett CP., mert a márciusiban még nem volt benne a változás.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!