Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Illetve City-nél mi a legjobb taktika?? 4-2-3-1 jo lenne?:S Nem tudok magamnak csapatot választani...:S😄
zyndar
Én már regeltem. Csinálhatnánk sg ligát 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Szerintetek Kolarov vagy Clichy a jobb??
rosszul másoltad be, tedd vissza az eredetit, vagy nem tudom, lényeg, hogy elcseszted a magyarítást, lehet, hogy a faq-ban le van írva, hogy hogy kell
Mor3llo
Érdemes egy pillantást vetni erre...elég sok nyereményt lehet nyerni!
tippjáték

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

közben meglett, ha valakit még érdekelne katt
aham, köszi
kérheted, hogy bõvítsék ki a fizetési keretet és ezzel az adható maximum is megnõ
hali, a maximális bért meglehet változtatni? vagy a vezetõség döntheti el mekkora lehet?
#74861-re ment volna...
grat!

ez melyik skin? megköszönném ha dobnál egy linket 😊
Dzekot én se adom el sztem.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

abletonext
a 4. szezonomra 66 millió eurót kaptam igazolásokra és 77 milliós a fizukeret (éves szinten)

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

abletonext
Racing Santander 2012/2013

Ismét eltelt egy szezon, újabb összegzéssel jelentkezem.

3 év kellet hozzá, hogy spanyolországban a csúcsra jussunk a bajnokságban és a kupában egyaránt, de ne szaladjunk ennyire elõre...

A média a 7. helyre várt minket (tavalyi elért 2. hely után ez kicsit meglepett).
Én kijelentettem, hogy "harcolni fogunk a bajnoki címért".

A vezetõség igencsak bõkezû volt, ~30 millió eurot kaptam átigazolásokra.
Vásároltam is pár kulcsjátékost. -atigazolasok-

Hihetetlenül beváltak az új játékosok. Gyorsan beilleszkedtek a csapatba és maximális teljesítményt nyújtottak. -csapat-
A Holtby - Mata - Neuer triót bármelyik csapathoz nyugodt szívvel ajánlom.
(most vettem csak észre, hogy a Schalke 04tõl hoztam el 3 játékost 😄)

Santon és De Silvestri az utolsó percekben érkeztek meg. A vezetõség a tudtomon kívül eladta a jobb hátvédemet Vrsaljko-t, így gyorsba szereznem kellett valakiket.
Örülök, hogy így történt. Silvestri egész évben jól teljesített, míg Santon berúgott büntetõjének köszönhetõen a miénk lett a spanyol kupa.

Minden évben kicsit finomítok a taktikán. Most több egyéni utasítást adtam + pár embernek a szerepkörét megváltoztattam. Utólagosan jól döntöttem e téren.
A szélsõimet átállítottam kimondott irányítóra és az egyik csatárt támogató Trequartistára (õ volt Mata).
Gyönyörû meccseket játszottak néha a srácok.

Menedzserként 3 évet kellett várnom, hogy kupát nyerjek az RS-sel.
-spanyol kupa menetelés-
Az elsõ 6 meccsen a B csapat játszott. A Barcelona illetve a Real ellen már teljes erõvel nyomultunk.
A kupa gólkirálya Carlos Vela lett 9 góllal (egy meccsen rúgott 6ot 😄).

A nemzetközi porondon is próbálgattuk szárnyainkat. Most sikerült továbbjutni a csoportból 2. helyen.
-BL menetelés-
Sose hittem volna, hogy az Ajaxot az egyenes kieséses rendszerben 9-0ás összesítéssel búcsúztatom. (A visszavágón a B keret játszott)
Sajnos még mindig túl nagy falat ez nekünk, de jövõre már szeretnék eljutni az elõdöntõig.

....és most jöjjön az amire vártam. A bajnokság. Az elmúlt 2 szezonban mindig kikaptam a Barcától, most viszont a szezonnyitón rögtön sikerült 2-2t játszani ellenük (a meccs vége felé még büntetõt is hibáztunk, tehát nyerhettünk volna). Itt éreztem, hogy most jött el a mi idõnk.
A csapat nagyszerû volt. 19 mérkõzés alatt 50 pontot sikerült bezsebelni, de itt még a Real elõttünk volt 1 ponttal. Szerencsére a 38. fordulót már bajnokként játszottuk 😊.
-tabella-

A játékosaim egyénileg nem villantottak nagyon kiemelkedõt, de csapatban az erõ!
-Játékos statisztika-

Díjak:
Év kapusa: Neuer 2. hely
A legtöbbet fejlõdõ csapat: 2. hely
Az év játékosa: Holtby 2. hely
Az év menedzsere: én 1. hely
Gólkirály: Guarch 3. hely
Az év fiatal játékosa: Guarch 1. hely, Papadopoulos 2. hely

Így a poszt végén mindenképpen szeretném megemlíteni az utánpótlásunkat is!
Az elsõ szezonban bajnokok lettek a 2. csoportban. A következõ szezon nem volt fényes, egy 6. hely jött össze a 3. csoportban. Viszont idén...
Ez a keret:
-u19 csapat-

Ismét bajnok lett:
-u19 3. csoport tabella-

Aguilar 33 mérkõzésen 34 gól 9 gólpassz! 😊 Õt itt tartom jövõre is.

Hajrá mindenki 😊

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Roland10
na de mi lehet a baja?? :/

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Mor3llo
Ne viccelj már, Balotelli a játék egyik legnagyobb tehetsége, nálam másfél év alatt egyszer nem hiányzott edzésrõl a Nápolynál. Dzeko meg a játék egyik legjobb csatára, ebben a részben szvsz már sokkal jobb, mint Adebayor, akinek ráadásul a fizetési igénye az egekben van.
Amúgy gratula mindenkinek, sajna az elkövetkezendõ napokban kevesebb idõm lesz játszani, mert terepgyakos jegyzõkönyvet kell írnom...:/ azért majd holnap beiktatok egy kis ManCityt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Barnabyka
és tényleg..köszi az infot..de azért ez elég nevetséges, bár legalább az utolsónak is "simán" megvan az 50pont 😄

pont jár a vereségért??? 😄D lolmá
Huni92
grattatattatatata! 😊

a tartalék és u19-es bajnokságokban más pontrendszer van. 4 jár a gyõzelemért, 2 az x-ért és 1 a vereségért, ha jól rémlik. utánaszámoltam, így van.

Barnabyka
nagy grat..gyönyörû..és tetszett a beszámolód(:
egy kérdés..hogy van az a 140pont a tartaléknak és az u19 pontjai sem jönnek ki nálam?😄

hát na nem úgy gyenge hanem most nem megy nekik...de remélem helyre áll a rend és újra az Újpest és a Fradi lesz a legjobb és nem a Debrecen meg a Fehérvár 😊 Amúgy köszi h válaszoltál!!😊 Sok sikert!
Fisicofan
Estét all, gratu és sok sikert mindenkinek!
Befejeztem az idényt a Nantes-al, most van kedvem úgyhogy csinálok egy hosszabb összefoglalót:

Igazolások - mint már említettem Lukaku volt a legfontosabb, de Senouci és Aurier is alapember lett a posztján.
Bajnokság - Végig borzasztó szoros volt a Lyonnal, az utolsó fordulóban is volt még esélyünk a bajnoki címre, de végülis megvédték a címüket. Így is elõrelépés volt az idei év, jövõre egyértelmû hogy a bajnoki cím lehet csak a cél.
Játékoskeret - Lukaku, Gaitán, Ganso, és Ndy Assembe voltak a leginkább a húzóemberek, a védelembõl külön senkit nem tudnék kiemelni, a kezdõ négyes végig nagyszerû volt.
Meccsek
Csapat statok
Játékos statok
Díjak - Sajnos csak a gólkirályi címet hódítottuk el, de azért pár helyezés még összejött
Legjobb 11 egyik és másik szavazás

Francia kupa - Idén is rövid ideig tartott, a B csapat játszott, de ez akkor is siralmas meccs volt, rengeteg helyzet maradt ki
Ligakupa - Ez sem tartott sokáig, simán estünk ki. A hazai kupákban javulnunk kell, 5 idény alatt csak egy kupadöntõt sikerült összehozni.

És akkor BL: Abszolút várakozásokon felül sikerült teljesíteni, a döntõt leszámítva csak a Barca tudott, az idegenbeli meccsen megszorongatni, hihetetlen volt a menetelés. A döntõben aztán ki más következett volna mint a Lyon, akik végülis megvédték a címüket itt is.
Menetelés és Döntõ
Díjak
És akkor befejezésül álljon még itt a tartalékok és az U19 bajnoki eredménye, a tartalékok hihetetlen jók voltak.
A következõ idényben mindenképp szeretnék bajnokságot és ha lehet BL-t is nyerni, ehhez erõsíteni kell, a cserejátékosok egy része ugyanis nagyon nem üti meg az elvárt szintet, azt gondolom ennek is köszönhetõ hogy csak két ezüstöt szereztünk idén. A Lyon uralmát nem lesz könnyû megtörni, de én bizakodom. Sorry ha hosszúra sikerült.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

ja és nemgyenge magyar csapat per pill a célom a nemzetközi kupa szereplés

fizetési keretet kaptam igazolásnak😄 de be állítottam kicsivel kevesebb legyen a fizu keret és lett 230.000Euróm és igazoltam 2 nigrót:S:S egyszerûen olcsók voltak egyik Mali-i válogatott holnap linkelek kiket igazoltam

Zsolti9014
Gratula mindenkinek a szép eredményekhez!

Egy-két hete én csak read-only üzemmódban nyomom, de nemsokára rászánom már magam valami új karrierre. 😊

Hajrá Magyarország!

Sikerült! Köszönöm!
Szia! Mennyit kaptál igazolni?? Illetve vmi hasznos infód van?? Énis gondolkodtam rajtuk mert vmi gyengébb magyar csapattal szerettem volna lenni...Várom válaszod!
el van basszintva az events.cfg
hja, elnéztem, bocs 😄.

kösz a korrekciót 😄. a javítást. akkor vegyétek semmisnek elõbbi kommentem, lényeg, hogy értem.

majd mutatok én is képeket, amikor a bajnokság véget ér.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Sziasztok srácok kezdtem egyet az Újpestel ha lesz idõm akkor le írom igazolásokat per pill még barátságos meccseknél tartok

abletonext
??

"Rem érted h mire gondolok"

rem = remélem

Roland10
Hali mindenkinek! 😄 Ez szerintetek mitõl van, hogy meccs kezdete elött ezt adja ki?? :/

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

nem érted, h mire gondolok = de értem.

Darthmushroom
nem sértésként mondtam de ezek a sajtótájoztatok sablonok mindenkinek kb úgyanezek dobja a hírekbe azért felesleges berakni. a meccs meg a tabella meg statok az más dolog.és csak ezért zavaró. más egy teljes szezon összefoglalót nyom ennyi képpel. rem érted h mire gondolok

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
BL-be jutásért PAOK-ot kaptuk,simaliba

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

igen, nálam is volt egy ilyen és eladtam kölcsön és ott is sokszor gyenge morálja volt, négy góllal és négy gólpasszal tért vissza sampdoriától.

ok, eladom.

kösz.

bakkerman
Nah végülis a Sunderland-bõl inkább Tottenham lett,tegnap nagyon nagyot játszottak a Hearts ellen,így kedvet kaptam hozzájuk.
Felkészülési idõszak meccsei:
-vs America
-vs Panathinaikos
-vs Galatasaray
-vs Lyon

IGAZOLÁSOK
(Tervezett) felállás

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Balotellinek magatartás problémái vannak, 2014es mentésem van Man Cityvel, a szezonban másodszorra hagyta ki az edzést.

4-4-2, nagyon zúzzák így is.

Balotellit azért nem szeretném, mert még fiatal és nagyon jónak tûnik.

biztos vagy benne?

köszönöm.

Balotellitõl és Dzekotól megválhatsz, Tevez, Aguero, Adebayor simán hozzák ami kell... persze csak akkor ha 1 csatáros formációban tolod

nos, ebben igazad van, akkor még meglátom, csakígy már négy erõs csatár lenne.

van Tevez, Aguero, Dzeko, Adebayor... és hoppá, Balotelli is 😄... akkor ez már több, mint négy... balotelli sampdoriánál volt fél évet, lehet visszapasszolom, hiszen fiatal, Adebayor meg vagy kispad, vagy õ is vissza Realhoz, esetleg más csapathoz.

én elszoktam olvasni a sajtót is, úgy feeelinges, de akkor számotokra kihagyom, aztán a meccs eredményét, illetve majd a tabellát fogom betenni és esetleg a góllövõlistát. a két srác nagyon beerõsített.

Huni92
ofkorsz játékomban 😄

Huni92
adebayor 1 gól/meccses átlagot hozott nálam, angliában is sokat kihozhatnál belõle. a pénz meg épp a citynél számitana? 😊

gomba véleményét osztom, a sajtóértekezletes baromságokra én sem vagyok kíváncsi. a saját tájékomban sem olvasom el, szóval...😊

ha nem vetted volna észre, ez egy kulcsfontosságú mérkõzés, így átvettem a vezetést a bajnokságban.

| #74828: már miért ne lennék? a sok kép zavar? örüljetek, legalább van kép, a magyarázatomat meg te is és más is olvashatja, elõbb leírtam.

egyszer értékelnétek tisztán a munkásságom a képek terén... tudom, hogy a Manchester City jó csapat, így nem kihívás, de lehetne gratulálni, ahogy Darthmushroom tette, örülök neki.

most kicsit szünetelem, este visszatérek, bár valószínûleg holnapra fejezem be az idei szezont. nyáron fogok újítani, most nincs elég keretem a játékosok heti fizetéséhez... meg Adebayort is eladom, mert gyakran mondták, hogy piszok sokba kerül, pedig nem is kéne ennyit adni neki, mert az értéke nem olyan... hát igen, de ezt az elõzõ menedzser intézte így. megerõsítem majd a középpályánkat, illetve a védelem az, ami még picit gyenge, azt jóvan.

Huni92
figyelj, hogy ne dokumentumok/si/fm11/skins/skin neve/skin neve legyen a mapparendszer, hanem dokumentumok/si/fm11/skins/skin neve.

Zenszkij
LOL Te nem vagy normális 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
grat, de szerintem egy meccsrõl azért nem kell 6kép elég ha az eredményt berakod(felesleges elõtte lévõ sajtó háború stb..)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hello.Nekem miért nem adja ki a beállitásoknál a skin-t?? Kicsomagolom a skint amit letöltöttem és azt bemásolom a skins mappába igy jól csinálom???
<#eljen><#hawaii>

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.