Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

DONGUBA
Kosz nem olvasom a topikot igy vissza sem olvastam....de koszonom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

sortin, vagy fmbase-en vannak csapatonként meg bajnokságonként is lebontva
bakkerman
nekem nem jönnek be ezek a fél-alapos détbézek,megvárom a szept.1-et és akkor lekapom ami már nem fog változni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zyndar
Naponta van róla szó...<#smile>
Hozzászólásban a link

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

DONGUBA
Szia melyik az a database?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sziasztok! Facepack-et csak ilyen 4gigásat lehet letölteni?😞
Huni92
de ha játszott egy bizonyos ország válogatottjában, utána nem játszhat máshol.

Sippie
X eltöltött idõ után honosíthatják a játékosokat, ez ország függõ hány napnak kell eltelnie
Huni92
áh, már nincs kedvem bohóckodni 😄

zyndar
Jó, menjél valahova az isten háta mögé és nem használhatod a 4-2-4-et! <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
úgy, hogy frissített adatbázissal játszom/játszottam, ahogy azt korábban néhányszor említettem.

bakkerman
de neked hogy lehet ilyen pénzes az anzhi??? én még egyszer kezdtem velük 11.3-as patchel,és se diego tardelli,se buszufa nem volt még ott,pénz nuku,asszem 300k-t kaptam elsõ évben,másodikban már asszem 1 milliót,persze bûngyenge volt a csapat

Huni92
nem erre 😄 a lófasz se gondolta, hogy ilyen színvonaltalan az orosz bajnokság, és nem lesz ellenfelem. az utolsó elõtti fordulóban 5-0 lett a cszka ellen. -.-

most komolyan mire számítottál? 😄D amúgy nekem is ezért lett kicsit elegem a dinamóból... 😄 ennyit várni a kurva bl-re... :/
Huni92
16 pontos elõnnyel nyertük meg a bajnokságot, adebayor gólkirály lett, egy halom egyéni díj, ez így nem buli, na...😄
ráadásul még egy évet kell várni a BL-re.

Átvettem az Anzsi-t!! Jelenleg 14.helyen állnak! 12 pontos hátránnyal az elsõ helytõl...:S Nemzetközi kupa meglehet még??
zyndar
Még kb. fél órát.
Diego Alves a szemünket kivédi...

Huni92
éjszakára lesz-e valaki?

zyndar
San marinói bajnokság, aha értem. Mazochista vagy <#hawaii>

Értem, kösz.

Huni92
4 illetve 8. ha nincs meg, akkor annyival kevesebb embert regisztrálsz, mint amennyi hiányzik.
a másik problémát meg nem tudom, esélyes, hogy bug.

Üdv.A bajnokok ligájába bejutottam és a csapat regisztrációnál a klubnál nevelkedettnél és az országban nevelkedettnél mennyit kell meghagyni?Rengeteg hazai játékosom van a keretbe és egy jó párat ingyen akarnék elküldeni hogy külföldieket szerzõdhessek.

Még lenne valami, igazoltam néhány külföldi játékost a san marinoi bajnokságba a San Giovannihoz akik észt, üzbeg, katar válogatottba játszanak és késõbb san marinoi válogatottba játszanak.Ez valami hiba lenne?

Köszi 😄
Sziasztok. Valaki dobna egy linket hogy honnan tudom letölteni a legfrisebb nyári átigazolásokat?? Köszi
Huni92
szerintem nem jutsz tovább. <#idiota>

nekem közben leesett, hogy csak jövõre fogunk játszani a BL-ben, mert a ruszki bajnokság csak novemberben fejezõdik be. ://

Huni92
lófaszt. 50 milliót nem adok két harminchoz közeli játékosért.

Fisicofan
Szép-szép, de azért kicsit keveslem, lehetnek az elnökúr nagyvonalúbb 😊 Nálam 21M-s mínusz van, de azért bizakodok hogy a jó szereplés kicsit kihúz végre a pénzügyi gödörbõl

Lejátszottuk az odavágót a Valenciával, nem akarom elkiabálni, de úgy fest a visszavágót páholyból nézhetjük. Az elõdöntõben (ha összejön) Barca vagy Cselszki, az odavágón a Barca 2-0-ra nyert otthon.

És a bajnokság is kezd egyre jobb lenni, a Lyon megteszi azt a szívességet hogy pontokat hullajtgat, így 8 fordulóval a vége elõtt 1 pontra vagyunk csak tõlük

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

zyndar
Ember úazzeg <#idiota> Ennyi zsetont el sem tudsz költeni...vagy jöhetnek a Berezuckij tesók?

Huni92
mondjam, vagy kitaláljátok anélkül is, hogy 30 millió eurót kaptam a cukrosbácsitól? 😄

Huni92
28 fõs keretem van, ez nagyon sok ahhoz képest, hogy általában 23 ember van a csapatban, esetleg 24, ha 3 kapusom van.

nem 😄, de mivel a játékban ez a fajta lehetõség is megvan, ezért kipróbáltam. és kitaláltam neki egy egyszerû nevet.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Huni92
változó. van, hogy két hét alatt megvan, de olyan is, hogy 2-3 hónap kell. lehet, hogy mellre szívod, és decemberig nem játszhat egyikük a bajnokságban.

abletonext
csaj e vagy?

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

zyndar
Mennyi ideig tart az állampolgársági papírok intézése? Nem tudom nevezni Sóbist a bajnokságba, neki meg Kardecnek is már vagy 3 hete azt írja, hogy a papírmunkára várnak...<#idiota>

mivan?

<#ticking>
az, csakúgy egy random hülye név, lényeg, hogy nõi menedzser. elején a csapat teljesen oda volt, hogy tapasztalatlan menedzsert kaptak, de beindult.

Shay Given védett egy ideig, ezt elfelejtettem mondani, mert Manuel Neuer lesérült... egy edzésen... öt hétre, lol... szóval Given védett és profi volt.

bakkerman
CLAUDIA arnston?

tudom, hogy Manchester City, de mivel tudjátok, hogy kezdõ vagyok, ezért nem szeretném, ha nagyon piszkálnátok. nagyon elégedett vagyok a csapattal.

erre büszke vagyok, még nem volt ilyen hónapom<#eljen>.

Huni92
helóheló.

Savic végül nem kölcsönbe jött, mivel más csapatok is ajánlottak érte, így jobbnak láttam letenni 3 millió eurót és végleg leigazolni. Továbbá Dzagoev valószínûleg 7,5 millió euróért fog véglegesen ide igazolni.

Fisicofan
Erre a következõ bajnokin megint kikapunk a a Marseille-tõl, így a nagynehezen 3-ra lefaragott hátrányunk ismét 6 pontos a Lyon mögött...
A BL negyeddöntõben a 'legkönnyebb' ellenfelet, a Valenciát kaptuk, aki a Bayernt verte ki két 0-0-ás meccs után büntetõkkel.

Fisicofan

Az odavágó után hazai pályán is sikerült legyõzni az Ágyúsokat, de ez egészen más meccs volt, a végére teljesen leromboltuk az önbizalmukat és így szanaszét vertük õket, mindezt még Lukaku nélkül, aki most épül fel 8 hetes sérülésébõl.
Azért az az öngól elég idegesítõ volt, közvetlenül elõtte még Djourou 3 méterrõl eleresztett lövését védte Ndy Assembe, aztán ez a marha Darbion bekotorta a kapuba... ezzel a tavalyi idény meglepetésembere végleg kijátszotta magát a csapatból.

Mor3llo
Így van.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bocsi hogy már nem írtam, de nem voltam itt, egyébként a válasz az hogy igen,csak a magyar ligát pipáltam ki a többire semmi szükség nem volt abban az esetben! :-) de örülök hogy sikerült megoldani!:-)

bakkerman
a poacher az a lesipuskás angol megfelelõje nem?

bakkerman
nah kiszálltam a palermos mentésembõl,2. szezonban szégyenletes teljesítményt nyújtottunk,9.-ek lettünk,BL-ben 3. helyen estünk ki,így az EL-ben folytatva a top8-ig meneteltünk. akkora tartozásaink vannak,muszáj lett volna bejutni a BL-be jövõre,de hát nem jött össze...ránézek a sunderlandre szerintem

Mor3llo
Szép napot!
Tabella a félidõ körül:

BL-csoport - Rubin Kazanyt kaptam:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sikerült megoldanom köszönöm sas96!! 😊