Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hozzászólásban a link
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
ráadásul még egy évet kell várni a BL-re.
Diego Alves a szemünket kivédi...
a másik problémát meg nem tudom, esélyes, hogy bug.
Még lenne valami, igazoltam néhány külföldi játékost a san marinoi bajnokságba a San Giovannihoz akik észt, üzbeg, katar válogatottba játszanak és késõbb san marinoi válogatottba játszanak.Ez valami hiba lenne?
nekem közben leesett, hogy csak jövõre fogunk játszani a BL-ben, mert a ruszki bajnokság csak novemberben fejezõdik be. ://
Lejátszottuk az odavágót a Valenciával, nem akarom elkiabálni, de úgy fest a visszavágót páholyból nézhetjük. Az elõdöntõben (ha összejön) Barca vagy Cselszki, az odavágón a Barca 2-0-ra nyert otthon.
És a bajnokság is kezd egyre jobb lenni, a Lyon megteszi azt a szívességet hogy pontokat hullajtgat, így 8 fordulóval a vége elõtt 1 pontra vagyunk csak tõlük
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Shay Given védett egy ideig, ezt elfelejtettem mondani, mert Manuel Neuer lesérült... egy edzésen... öt hétre, lol... szóval Given védett és profi volt.
erre büszke vagyok, még nem volt ilyen hónapom<#eljen>#eljen>.

Savic végül nem kölcsönbe jött, mivel más csapatok is ajánlottak érte, így jobbnak láttam letenni 3 millió eurót és végleg leigazolni. Továbbá Dzagoev valószínûleg 7,5 millió euróért fog véglegesen ide igazolni.
A BL negyeddöntõben a 'legkönnyebb' ellenfelet, a Valenciát kaptuk, aki a Bayernt verte ki két 0-0-ás meccs után büntetõkkel.
Az odavágó után hazai pályán is sikerült legyõzni az Ágyúsokat, de ez egészen más meccs volt, a végére teljesen leromboltuk az önbizalmukat és így szanaszét vertük õket, mindezt még Lukaku nélkül, aki most épül fel 8 hetes sérülésébõl.
Azért az az öngól elég idegesítõ volt, közvetlenül elõtte még Djourou 3 méterrõl eleresztett lövését védte Ndy Assembe, aztán ez a marha Darbion bekotorta a kapuba... ezzel a tavalyi idény meglepetésembere végleg kijátszotta magát a csapatból.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Tabella a félidõ körül:
BL-csoport - Rubin Kazanyt kaptam:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú