Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
emlékszem 😊

2-1 lett idegenben a 90 perc eredménye, jöhetett a 30 perces hosszabbítás. a 91. percben gólt lõttünk, maradt is 3-1.
a 4. selejtezõ körben megkaptuk a psv-t. felkészülési meccsen egyszer már kikaptunk tõlük 3-1-re, de partiban voltunk velük.

zyndar
Görög liga nekem bejött, az Iraklisszal vitézkedtem még az elõzõ részben. Ahol a szurkolói csoportnak ilyen logója van <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
1-2 lett hazai pályán az izraeliek ellen, nem túl jó elõjel a visszavágót tekintve.

Huni92
ez a veszély nem fenyeget szerintem 😄

Hegeace
ne keresd agyon magad mert elviszi az állam csõdhelyzetre hivatkozva O_o

Heló szia remélem hogy vagy

Roland10
Eddig jó volt! Csak most szedtem le friss adatbázist és azzal meg szarakszik! <#fejvakaras>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Sziasztok!
most 1-2 hétig nem volt idõm folytatni az 1860 Münchenes karrierem, de ma este volt idõm elkezdeni az új szezont. Az elõszezon eredményeit hoztam csak, egyelõre kép nélkül, majd az eredménylistát a szezon végén linkelem be úgyis. Az új igazolások eléggé jól beválnak eddig, jól és szépen játszunk, kíváncsi leszek mire lesz ez elég a bajnokságban.
1860 München, Elõszezon 2011/2012, Eredmények:

Excelsior Rotterdam - 1860 1-2
Vitesse - 1860 2-0 - legrosszabb meccsem az összes közül...
Sparta Rotterdam - 1860 1-2
Wattenscheid - 1860 1-3
FC Heidenheim - 1860 0-4
1860 - Steaua Bucuresti 3-0
1860 - PSG 2-2 , vicces meccs volt! :-) elsõ félidõben kicsit tartalékoltam,kaptam is 1 hatalmas védõi baki után 1 gólt...0-1-el fordultunk. 2. félidõben rögtön gólt vágtunk, 1-1. Majd jött a szokásos bõvüs 90+2 és az eredmény máris 1-2! 😄 Azt hittem hogy már vége, de neeem, 90+3 és az eredmény már 2-2 😄 ez is lett a vége.

A kupában az elsõ körön vagyok túl, egy no name csapat ellen nyertem idegenben 7-1-re. Következõ körben a Wolfsburg jön idegenben.
Összességében elégedett vagyok a felkészüléssel, jöhet a szezon, nyitány a Nürnberg ellen idegenben!!:-) Hajrá Mindenki! :-)

Huni92
köszönjük emese.

az EL elég gyenge bevételi forrás, a gyõzelemért is csak 2 millió euró körüli összeg jár azt hiszem 😊
és visszakérdezek: van akit érdekel, hogy kóstolgatsz? ismerhetnél annyira már, hogy nem hagyom magam, és nem is vagyok az a 12 éves kiskölyök, aki nem tudja kezelni a helyzetet 😊

DONGUBA
Kit erdekel?Siman nyered az el-t kassza tele jonnek a jatekosok szokasos sablon 😄DDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
lololol. az aris az EL-ben indul o_O a maccabi tel aviv lesz az ellenfél a 3. selejtezõkörben valószínûleg.

az igen 😄 hajrá
évian
Még nem tudom kivel fogok lenni mert délután bele kezdtem egy madridos karrierbe ezt elöször még csinálom picit szerintem...😊 Eddig jo rosszul alakultak a dolgok Carvalho,Albiol egybõl 2-3 hónap pihenõ.Felkészülési meccseket asszisztens vezette😊 Eddigi meccseim csunya vereségek és kiesés a Barca ellen. Íme: http://noob.hu/2011/08/20/meccsek.jpg További képeket majd még mutatok 😊
nyúkaszl, próbáld ki
<#eljen><#eljen><#eljen>

Láma!
õõõõ

ha jól emlékszem, akkor német, angol, olasz, spanyol, holland, francia, portugál, magyar, orosz, ukrán bajnokságot nyomtam be játszhatóra, ezelbõl van ahol alsóbb osztályokat is, de brazil meg argentint is választottam csak nem játszhatóra ha minden igaz.

Sok Sikert!
Huni92
Megvan az új csapatom 😊

Köszi Huni! 😊
Nem tudtok ajánlani vmi jó csapatot amelyik éppen épitkezõbe van és van pénz is?😄
Huni92
a beállítások kép és hang részében beállítod. windowsban legalább 1280x1024-es felbontást kell elõtte állítanod.

taylor: nem függ a betöltött bajnokságoktól. illetve igen, de csak ritka esetekben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kaphatol xDD

Taylor10
Te hány bajnokságot jelöltél be hogy kap hatol szerzõdést egy válogatottól?Én csak egy bajnokságot jelöltem be de eddig sehol semmi.

hogy lehet ablak módban elindittani a játékot win7en??😮
Láma!
lehet😄DD

most kereshetek uj válogatottat😄

túl magasra tetted a mércét 😄
Láma!
looool...

4,5 évig voltam Mexikói szövetségi kapitány, VB negyeddöntöben voltunk, nyertünk 2 Arany-kupát, és egy Copa-Americat, jelenleg a VB selejtezö csoportot vezetem, egyszer kaptam csak az USA-tól, konföderációs kupában az elsõ meccsen x az oroszokkal, másodikon kikaptam szenegáltól és KIRÚGTAK!!!! 😄DDD

EZ MI?😄

zyndar
Köszönjük Wenger bácsi, idén is izgalmas a bajnokság <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Láma!
ha már a bajnokságban, és a kupában nem sikerült megverni õket, hogy-hogy nem a tavalyi EL negyeddöntõ után, most a BL negyeddöntõben kaptuk meg egymást...
akkor idegenben lõtt góllal vertük õket, most máshogy, de parázs visszavágó lett...

Akkor oké 😊 Sok sikert mindenesetre 😊
Olasz ligát nem szeretem a sok kölcsön játékos miatt. Német osztályba voltam már, viszont a getafe nagyon hivogató.
Sampdoriával énis probáltam nekem nagyon nem jött be....én a Mainz-ot ajánlom 😊 Jó kis csapat és elég jó kihivás szerintem 😊
Szerintetek Haladás mekkora kihivás?
akkor Sampdoria, Getafe, Sporting, Leverkusen, Saint Etienne
Láma!
feyenoord? nálam 4. szezon óta kihívás elkapni az Ajaxot, de nem jön össze 28 meccsen 1-szer kaptak ki...

igaz már 2017-ben vagyok...

ez tökmind1 csak legyen benne kihívás.
Láma!
Vb selejtezõ, kedvenc játékosom végre megkapta a neki járó 10-est már a 68. percben, miután 2 gólpasszt is kiosztott.

milyen csapatra gondoltál? kisebb? nagyobb? elsõosztályú legyen, vagy alsóbb ligás?
Na tegnapi vihar miatt összef**ta magát a gépem és újra kellett telepíteni stb... Most így suli elõtt akarok kezdeni valamilyen csapattal de egész délelõtt keresgettem hát semmit sem találtam:S valami tipp??
Hegeace
Öngólt nem szerzett így nem is teljes a rivalda fény 😛

Heló szia remélem hogy vagy

abletonext
Nah elkezdtem a tervezett spanyolosítást. Szegény atl. madridot szétvásárolom 😄
Rubin Pérez, Alvaro Domingez, Daniel Parejo és De Gea (bár õ csak jövõre jön, Neuer betölti a 28at ebben a szezonban, és így a következõ idényben meglehet a helycsere. Neuer lesz az alap kapusom, de De Geát beszoktatom. Azután pedig végleg õ lesz a kapus.)

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

nem kötekedésbõl, csak azért maradjunk már annál az elfogadott dolognál, hogy ez nem chat, hanem fórum
😄.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

ezen most felnevettem 😄
zyndar
A fõszerepben Ibra 😊

Walter Samuelt.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

megszereztem január30dikán utolsó pillanatban intertõl Walter Samult 27.5Mért. a vezetõségtõl kértem plusz pénzt, mert elfogyott és kis huzavona után õk is jónak látták a dolgot, hogy mindenképpen meg kell venni, majd az elnök tárgyalt személyesen a játékossal, engem kihagyott, de nem baj... én voltam az, aki ráhatást gyakorolt elnök bára. a szurkolók nagyon örülnek.

utolsó pillanatban... mák<#idiota><#hehe>.

ja, oké, láttam vmi videót itt, azt hittem egy gépigény van már.

akkor elnézést, késõbb visszatérünk rá.

#74879: ja, lol, nem is néztem, bocs, a Manchester City igazolásairól semmit se tudok, aztán meglepett... hát igen 😄... csak pár csapatét szoktam figyelni, kösz.

hát én frissitettem az adatbázist és igy benne van a city-be alapból Aguero.Két csatárral jáccok úgy döntöttem 😄
Amúgy én nem tudom az FM12 igényeit nem nézegettem,majd ha kijön akkor foglalkozok vele komolyabban 😊
kb lófaszt sem tudni még a játékról, majd egy hónap múlva már lesz info róla
te is megvetted Aguerot? 😄

nekem Tevez és Aguero, de, ha úgy döntesz, hogy egy csatárt szeretnél, akkor is nehéz kiválasztani, mert nálam mindketten nagyon termelik a gólokat.

amúgy mit tudtok fm12 gépigényérõl? várhatóan akkora lesz, mint a mostani, vagy várható némi nagyobb teljesítmény? az én gépem jó, így nem aggódom, de azért megkérdeztem, mert ez már nagyon érdekel. biztos, ami biztos.

Énis kezdõ vagyok azért kérdezem!!😄 Te neked ki a jobb szélsõ támadód illetve a két csatár?? Nemtudok dönteni Aguero,Tevez és a Dzeko hármas között...
én 4--4-2ben játszom mindig, ez a Manchester Citynél is beválik. de én kezdõ vagyok, bocs, így az én véleményem azt hiszem nem mérvadó, majd a többiek elmondják.