Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-1 lett idegenben a 90 perc eredménye, jöhetett a 30 perces hosszabbítás. a 91. percben gólt lõttünk, maradt is 3-1.
a 4. selejtezõ körben megkaptuk a psv-t. felkészülési meccsen egyszer már kikaptunk tõlük 3-1-re, de partiban voltunk velük.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Heló szia remélem hogy vagy
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
most 1-2 hétig nem volt idõm folytatni az 1860 Münchenes karrierem, de ma este volt idõm elkezdeni az új szezont. Az elõszezon eredményeit hoztam csak, egyelõre kép nélkül, majd az eredménylistát a szezon végén linkelem be úgyis. Az új igazolások eléggé jól beválnak eddig, jól és szépen játszunk, kíváncsi leszek mire lesz ez elég a bajnokságban.
1860 München, Elõszezon 2011/2012, Eredmények:
Excelsior Rotterdam - 1860 1-2
Vitesse - 1860 2-0 - legrosszabb meccsem az összes közül...
Sparta Rotterdam - 1860 1-2
Wattenscheid - 1860 1-3
FC Heidenheim - 1860 0-4
1860 - Steaua Bucuresti 3-0
1860 - PSG 2-2 , vicces meccs volt! :-) elsõ félidõben kicsit tartalékoltam,kaptam is 1 hatalmas védõi baki után 1 gólt...0-1-el fordultunk. 2. félidõben rögtön gólt vágtunk, 1-1. Majd jött a szokásos bõvüs 90+2 és az eredmény máris 1-2! 😄 Azt hittem hogy már vége, de neeem, 90+3 és az eredmény már 2-2 😄 ez is lett a vége.
A kupában az elsõ körön vagyok túl, egy no name csapat ellen nyertem idegenben 7-1-re. Következõ körben a Wolfsburg jön idegenben.
Összességében elégedett vagyok a felkészüléssel, jöhet a szezon, nyitány a Nürnberg ellen idegenben!!:-) Hajrá Mindenki! :-)
az EL elég gyenge bevételi forrás, a gyõzelemért is csak 2 millió euró körüli összeg jár azt hiszem 😊
és visszakérdezek: van akit érdekel, hogy kóstolgatsz? ismerhetnél annyira már, hogy nem hagyom magam, és nem is vagyok az a 12 éves kiskölyök, aki nem tudja kezelni a helyzetet 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
ha jól emlékszem, akkor német, angol, olasz, spanyol, holland, francia, portugál, magyar, orosz, ukrán bajnokságot nyomtam be játszhatóra, ezelbõl van ahol alsóbb osztályokat is, de brazil meg argentint is választottam csak nem játszhatóra ha minden igaz.
Nem tudtok ajánlani vmi jó csapatot amelyik éppen épitkezõbe van és van pénz is?😄
taylor: nem függ a betöltött bajnokságoktól. illetve igen, de csak ritka esetekben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4,5 évig voltam Mexikói szövetségi kapitány, VB negyeddöntöben voltunk, nyertünk 2 Arany-kupát, és egy Copa-Americat, jelenleg a VB selejtezö csoportot vezetem, egyszer kaptam csak az USA-tól, konföderációs kupában az elsõ meccsen x az oroszokkal, másodikon kikaptam szenegáltól és KIRÚGTAK!!!! 😄DDD
EZ MI?😄

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
akkor idegenben lõtt góllal vertük õket, most máshogy, de parázs visszavágó lett...
Szerintetek Haladás mekkora kihivás?
igaz már 2017-ben vagyok...

Rubin Pérez, Alvaro Domingez, Daniel Parejo és De Gea (bár õ csak jövõre jön, Neuer betölti a 28at ebben a szezonban, és így a következõ idényben meglehet a helycsere. Neuer lesz az alap kapusom, de De Geát beszoktatom. Azután pedig végleg õ lesz a kapus.)
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
utolsó pillanatban... mák<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
akkor elnézést, késõbb visszatérünk rá.
#74879: ja, lol, nem is néztem, bocs, a Manchester City igazolásairól semmit se tudok, aztán meglepett... hát igen 😄... csak pár csapatét szoktam figyelni, kösz.
Amúgy én nem tudom az FM12 igényeit nem nézegettem,majd ha kijön akkor foglalkozok vele komolyabban 😊
nekem Tevez és Aguero, de, ha úgy döntesz, hogy egy csatárt szeretnél, akkor is nehéz kiválasztani, mert nálam mindketten nagyon termelik a gólokat.
amúgy mit tudtok fm12 gépigényérõl? várhatóan akkora lesz, mint a mostani, vagy várható némi nagyobb teljesítmény? az én gépem jó, így nem aggódom, de azért megkérdeztem, mert ez már nagyon érdekel. biztos, ami biztos.