Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összehoztam már akkor egy képet ha nemgond:D

galatasaray az ellenfél a 32 között.
Komazec egy állat. Jól fejel veri a gólokat lábbal is meg szórja a gólpasszokat. Szóval tûrhetõ. Ja és szabadrúgásgólt is rúgott már, nem kicsit.
betöltöttem az Arist, rögtön egy Napoli elleni EL meccsel kezdtem, 3-0 lett, 3 lövésünk volt a meccsen :D az utolsó körben a Getafe ellen játszunk, egyelõre második helyen vagyunk, de 2 pontra vannak az olaszok, még nem dõlt el semmi.
Illetve 64 bites Win7-et használok, de eddig ilyen problémám nem volt. :)
Progival nézd meg a videokártya hõmérsékletét.
Azt is ellenõrizd, nem fújta-e meg vki a RAM-ot a gépedbõl :) Vagy nem purcant-e ki egy része. Bár ha csak a 3D lassabb, akkor inkább a videokarival lehet gond.
DirectX-et nem módosítgattad, nem telepítettél fel régebbi verziót?
Hirtelen ennyi ötletem van, egyébként nekem is beszaggat kicsit néha, de csak néha.
Viszont mondom, eddig semmi para nem volt vele... Ez-az ami miatt meg nem értem.
Egy kicsit hosszúra nyúlt szünet után, ma ismét elkezdtem játszani, de a 3D-s meccs nézetnél iszonyatosan akad a játék. Eddig semmi ilyen gondom nem volt, de így nagyon rossz játszani, valaki, valamilyen megoldást nem tud erre a problémára?
És neki A.Cole helyére kell valaki ha már védõ..oda ha már csak kevés pénz maradt akkor a Citybõl Onuoha, ha pedig van pénz akkor Lahm(:
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
faq -.-
Támadók: Agüero, Hulk, Gameiro, Neymar,, legalább 2 fog kelleni közölük
Kell 1 csere bal szélsõ védõ Cole mögé, aki késõbb átvehetné akár a helyét. Kell 1 Lampard típusú játékos rotálni vele, mivel már nem fiatal õ sem, aki késõbb átvehetné a helyét. Egyelõre ennyi változtatás elég lesz, a többit majd szépen sorjában. Ennek érekében nyáron távozni fog Drogba 9,25 M€-ért a MU-hoz, Anelka 5M€-ért szintén a MU-hoz. Szóval a csatárok helye elõ lesz készítve. Nem tudom mennyi pénzt fogok kapni Abramovictól, de még van 51,5M€ keretem, szóval remélem azért tudom mibõl fedezni az átalakításokat. Végülis játékosokat tudtok nekem ajánlani azokra a posztokra amiket felsoroltam? Ha tudtok jobbakat a csatárposztra, akkor ne tartsátok magatokban. Elõre is köszi.
Ja és 9 pont kell és biztos Bajnok vagyok, és 6 meccs van hátra, igaz ezek között van MU, Spurs, Pool, City. Szóval nem lesz könnyû. És FA kupa elõdöntõzöm a MU ellen másik ágon a City a West ham ellen mérkõzik a döntõbe jutásért.
Bajnoki tabella
Kicsit csalódott voltam mert megnyerhettük volna ekkora hátrányból is de ez is szép eredmény.
Ilyen eredményeket produkáltunk miután átvettem a csapatot.
Egy kis betekintés a taktikábaElsõsorban azért lett ilyen h felhozzam a csapatot a gödörbõl de végül annyira jól bevállt a nagyobb csapatok ellen ez a felállás hogy így játszottam szinte egész évben.
Olasz kupát viszonylag simán elhoztuk.Legalább így volt egy címünk.
Végére hagytam a bl-t.Csoportból végül nagy nehezen tovább mentem és az egyenes kiesés szakaszra a világ top5 csapata közül 3at ellenünk sorsoltak...ezlett az eredménye a kontrajátéknak:
Bl menetelés
Döntõ elõtt a morálunk nem volt éppen teljesen jó mivel akkor buktuk el a bajnoki címet viszont a fiúk ígyis összeszedték magukat:
Csapatom.
A húzóemberek:M'Vila,Schwaab,Corazza.
Brazil válogatottal viszonylag jól mentek a vb selejtezõk és meg is lesz a kijutás természetesen.Volt közbe egy konfederációs kupa is (képeket arról majd késõbb) ahol végül a 3.helyet szereztem meg..nem igazán ment a csapatnak.....
Közbe kaptam 3állásajánlatot és én végül a young boys választottam..kiváncsi vagyok h a svájci bajnokkal mire viszem majd a bl-ben.Egyenlõre sikerült összehoznom egy komplett öregek otthonát a csapatban.Sok régi klasszis eljött itt levezetni.Lhet nagy nevek de már fizikálisan erõsen megkoptak...:DDD
Elsõsorban nagy grat mindenkinek!:)
Pecaboy: megihlettél ezzel a magyar csapat témával.Lehet majd ha befejeztem a vándorkarriert akkor nekifogok valami kisebb európai bajnokság egyik csapatának irányátáshoz.
Elõször is jöjjön a facepack:
Pár kép:

Pár ingame kép:Aguero,Bojan,Enzo Zidane,Eto'o
A facepack linkje.Több mint 70 frissített arcot tartalmaz.
Reményeim szerint hétvégére megint össze tudok dobni egy ilyet plusz már nem csak frisített arcok lesznek benne hanem fiatal tehetségek képei is.Nemsokára jövök a milanos beszámolómmal.
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A Handheld verzióval játszik valaki? :)
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!