Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akvik
Grat Huni! kicsit sok gólt kapsz:DDD cserébe sokat is rúgsz:DD

akvik
akkor tényleg nem lehet rossz playa.lehet ha még benne van az fmes karrierembe 2021be akk jövõre leigazolom az öregfiúk youngboyshoz:D

zorrobomber
ahh, thx!!!<#worship><#taps> 700k€ volt, 2 év alatt duplázódott az értéke, pedig akit elhozok nb1-be annak általában inkább csökken :)

akvik
Nemrosszak az értékei és tényleg eléggé eredményes.
Összehoztam már akkor egy képet ha nemgond:D

zorrobomber
Elsõsorban pont ezért érdekel(Otigba) mert magyar és fiatal, ráadásul nekem a szkáucs azt mondja van benne potenciál, és az Arsenal-ban van, persze a tarcsiban.(A képet kézzel hegesztettem a screenshotra, de berakom majd game-be is, kiérdemelte :)

Huni92
akvik
viszont engem meglepett h magyar:DD Komazecrõl dobsz egy képet?

Huni92
getafe - aris 0-1, de nagyon kellett a 70 perc emberelõny hozzá. 10 pontot gyûjtöttünk, elsõ a lille lett 13 egységgel, utánunk a napoli végzett nyolccal.
galatasaray az ellenfél a 32 között.

zorrobomber
thx! nem tûnik nagy durranásnak :)

akvik
zorrobomber
Otigba-ra senki?
Komazec egy állat. Jól fejel veri a gólokat lábbal is meg szórja a gólpasszokat. Szóval tûrhetõ. Ja és szabadrúgásgólt is rúgott már, nem kicsit.
http://www.youtube.com/v/pG-PwEW3vrc&version=3

MrIncredible
frissítsd a videokarit

Huni92
Na, behoztam a lemaradásomat, gratulálok nektek, nem sorolom a neveket, ha nem gond :)
betöltöttem az Arist, rögtön egy Napoli elleni EL meccsel kezdtem, 3-0 lett, 3 lövésünk volt a meccsen :D az utolsó körben a Getafe ellen játszunk, egyelõre második helyen vagyunk, de 2 pontra vannak az olaszok, még nem dõlt el semmi.

40-50 fok "asztali" gépnél nem sok, sztem notebookon sem kéne gondot okoznia (bár a notikat nem ismerem). 70 fölött kezd meredek lenni tudtommal, legalábbis asztalinál, de akkor is inkább fagyások formájában.
Akkor nem a hõmérséklettel van gond... Nézd majd meg a directx-et.
akvik
Én mikor régebben notebookkal toltem az fmet akk szintén beszagatott ha túlmelegedett....lehet az a baja.

akvik
2021es képem van csak..28éves.

Hát a videó kártya, úgy 50 fok körül mozog, de volt ettõl már melegebb és nagyobb megerõltetésnek kitéve és akkor is mûködött az adott alkalmazás, akadás mentesen. A vinyó is 50 fok körül mozog, illetve a proci meg 40 körül... Azért ettõl nem szabadna ezt csinálnia...

zorrobomber
Otigba játszott már valakinél? Egy 2015-16 körüli képet tudna vki rakni róla?

Köszi, szerintem holnap leellenõrzöm és kezdek a DirectX-re gyanakodni... Az lesz szerintem a ludas. A memória mennyisége tuti, nincsenek külsérelmi nyomok a notin, illetve csak itthon használom. Ha valaki elvitte volna belõle ezt, akkor szerintem maga a gép se lenne már itt. :) Vinyón van kb. 70 giga szabad hely.

Illetve 64 bites Win7-et használok, de eddig ilyen problémám nem volt. :)

(Rendszer)winyón van hely?
Progival nézd meg a videokártya hõmérsékletét.
Azt is ellenõrizd, nem fújta-e meg vki a RAM-ot a gépedbõl :) Vagy nem purcant-e ki egy része. Bár ha csak a 3D lassabb, akkor inkább a videokarival lehet gond.
DirectX-et nem módosítgattad, nem telepítettél fel régebbi verziót?
Hirtelen ennyi ötletem van, egyébként nekem is beszaggat kicsit néha, de csak néha.
Az a gáz, hogy eddig is csináltam... Arra gyanakszom, hogy a notinak nem tetszik a meleg és így ez a 3D-s cucc sem.
Viszont mondom, eddig semmi para nem volt vele... Ez-az ami miatt meg nem értem.

Köszi mindkettõtöknek a tippeket. Megnézem ezeket a játékosokat. Még a végén Terryt is kirakom a kezdõbõl, már 5. öngólját szerezte a szezonban, ki is estem 2-1-el a MU ellen az FA kupából.
akvik
Mindenképpen 3d-be akarod nézni? mert ha nem visszaállíthatod "gombfocisra' is mert lehet úgy nem akad.Az nem lehet véletlenül hogy fmezés közbe egyszerre több dolgot is csinálsz a gépen és ezért akad?

Sziasztok.

Egy kicsit hosszúra nyúlt szünet után, ma ismét elkezdtem játszani, de a 3D-s meccs nézetnél iszonyatosan akad a játék. Eddig semmi ilyen gondom nem volt, de így nagyon rossz játszani, valaki, valamilyen megoldást nem tud erre a problémára?

akvik
hoppá este van kicsit félrenéztem:DDDDD aztolvastam h joe cole:DD onouhánál már akkor sztem jobb választás lenne sztem criscito vagy Cissokho esetleg még Ansaldi, Fucile.De nálam pl Taiwo mindig nagyon jól játszott a balhátvédként.

Barnabyka
Gansonál szvsz sokkal jobb Pastore, ha sikerül elhozni és nem feltétlenül drágább.
És neki A.Cole helyére kell valaki ha már védõ..oda ha már csak kevés pénz maradt akkor a Citybõl Onuoha, ha pedig van pénz akkor Lahm(:

akvik
Joe Cole cseréje pedig lehetne Mata(ha még nincs a csapatodba vagy Renato Augusto(középpálya elég sok pontján bevethetõ) vagy épp götze se lenne rossz választás.

akvik
Aki hasonlít lampardra de jobb nála az ganso.

lippet
Neymar jó szélekre is, Hazard sem teljesít rosszul nálam.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

helóó
faq -.-
helóó! tudtok valami oldalt ahonnan le lehet tölteni valami jóóónagy facepack-ot egyben?szóval h nem feldarabolva "part"-onként :D elõre is köszi
Eldöntöttem, befektetek komoly játékosokba nyáron. Képben vannak:
Támadók: Agüero, Hulk, Gameiro, Neymar,, legalább 2 fog kelleni közölük
Kell 1 csere bal szélsõ védõ Cole mögé, aki késõbb átvehetné akár a helyét. Kell 1 Lampard típusú játékos rotálni vele, mivel már nem fiatal õ sem, aki késõbb átvehetné a helyét. Egyelõre ennyi változtatás elég lesz, a többit majd szépen sorjában. Ennek érekében nyáron távozni fog Drogba 9,25 M€-ért a MU-hoz, Anelka 5M€-ért szintén a MU-hoz. Szóval a csatárok helye elõ lesz készítve. Nem tudom mennyi pénzt fogok kapni Abramovictól, de még van 51,5M€ keretem, szóval remélem azért tudom mibõl fedezni az átalakításokat. Végülis játékosokat tudtok nekem ajánlani azokra a posztokra amiket felsoroltam? Ha tudtok jobbakat a csatárposztra, akkor ne tartsátok magatokban. Elõre is köszi.
Ja és 9 pont kell és biztos Bajnok vagyok, és 6 meccs van hátra, igaz ezek között van MU, Spurs, Pool, City. Szóval nem lesz könnyû. És FA kupa elõdöntõzöm a MU ellen másik ágon a City a West ham ellen mérkõzik a döntõbe jutásért.
akvik
Elég jól összeállt a csapatom a bajnokság közepére eljöttünk a középmezõnytõl és stabilan 2-3.helyen voltunk végig.Mégnem eljött az utolsó 3forduló a bajnokságban ahol ledolgoztunk a hátrányunkat és gólkülönbségnek hála vezettük a táblázatot az inter elõtt egy fordulóval a vége elõtt.Hozzánk a Palermo látogatott és elég lett volna csak egy hasonló eredményt produkálni mint az inter idegenbe a siena ellen.60-70.percig bajnoknak mondhattuk magunkat ekkor jött a hidegzuhany és palermo a semmibõl vezetést szerzett még az inter röpke 10perc alatt fordított.Végül ez lett a vége a bajnokságnak:
Bajnoki tabella
Kicsit csalódott voltam mert megnyerhettük volna ekkora hátrányból is de ez is szép eredmény.
Ilyen eredményeket produkáltunk miután átvettem a csapatot.
Egy kis betekintés a taktikábaElsõsorban azért lett ilyen h felhozzam a csapatot a gödörbõl de végül annyira jól bevállt a nagyobb csapatok ellen ez a felállás hogy így játszottam szinte egész évben.
Olasz kupát viszonylag simán elhoztuk.Legalább így volt egy címünk.
Végére hagytam a bl-t.Csoportból végül nagy nehezen tovább mentem és az egyenes kiesés szakaszra a világ top5 csapata közül 3at ellenünk sorsoltak...ezlett az eredménye a kontrajátéknak:
Bl menetelés
Döntõ elõtt a morálunk nem volt éppen teljesen jó mivel akkor buktuk el a bajnoki címet viszont a fiúk ígyis összeszedték magukat:

Csapatom.
A húzóemberek:M'Vila,Schwaab,Corazza.

Brazil válogatottal viszonylag jól mentek a vb selejtezõk és meg is lesz a kijutás természetesen.Volt közbe egy konfederációs kupa is (képeket arról majd késõbb) ahol végül a 3.helyet szereztem meg..nem igazán ment a csapatnak.....
Közbe kaptam 3állásajánlatot és én végül a young boys választottam..kiváncsi vagyok h a svájci bajnokkal mire viszem majd a bl-ben.Egyenlõre sikerült összehoznom egy komplett öregek otthonát a csapatban.Sok régi klasszis eljött itt levezetni.Lhet nagy nevek de már fizikálisan erõsen megkoptak...:DDD

akvik
Na kicsit elmaradtam az arcsomaggal meg a vándorkarrierem beszámolójával.Most mindkettõt pótolom majd.
Elsõsorban nagy grat mindenkinek!:)
Pecaboy: megihlettél ezzel a magyar csapat témával.Lehet majd ha befejeztem a vándorkarriert akkor nekifogok valami kisebb európai bajnokság egyik csapatának irányátáshoz.
Elõször is jöjjön a facepack:
Pár kép:

Pár ingame kép:Aguero,Bojan,Enzo Zidane,Eto'o

A facepack linkje.Több mint 70 frissített arcot tartalmaz.

Reményeim szerint hétvégére megint össze tudok dobni egy ilyet plusz már nem csak frisített arcok lesznek benne hanem fiatal tehetségek képei is.Nemsokára jövök a milanos beszámolómmal.

lokika28
hali ijen neymar ganso meg a mostani jó fiatalok közül kik vannak benne és milyenek ???

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Közben a Milan kiejtett a BL elsõ egyenes kieséses szakaszában <#sir> Otthon kikaptam tõlök 1-0-ra, idegenben gólt lõtt Torres, a 90. percben meg Robinho egyenlített így továbbmentek... A bajnokságban elsõ vagyok utánam az Arsenal 4 ponttal, de 1 meccsel kevesebbet játszottam. A Liga Kupát megnyertem 1-0-ra a City ellen.
Nálam egész jó. Mikor leigazoltam egybõl megkértem Drogba-t, hogy vegye a szárnyai alá, és elég sokat fejlõdött a segítségével. Mivel Lukaku alapjáraton Chelsea drukker, meg a kedvelt személyek között ott van Drogba. 23 meccs 14x állt be csereként 10 gól, 14 assziszt a neve mellett, nem rossz, persze van még hova fejlõdnia, de még csak 17 éves.
lippet
Sturridge jó jobb szélsõ tkp-nek is. Nálam Lukaku nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, nem tudom mi lesz vele. Lehet elpasszolom valakinek

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Köcc :)
Akkor valszeg az lesz, és megtartom Torrest, mivel ha nem sérült akkor kettesével rugdossa a gólokat. Hulk, Gameiro, Torres, Lukaku, Sturridge
bakkerman
gyilkos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akvik
eléggé jóvétel lenne.

Szerintetek jó vétel volna elõre Hulk-Gameiro 15-15-ért?
bakkerman
igen igen gameiro,15-ért elhozható,4 évre abszolút nem megterhelõ,és nagy csítpléja

akvik
Drogba öregszik és már nincs sok év benne..Anelkába se nagyon.Ha hosszú távra tervezel akkor érdemes leigazolni Agüerot bár lehet Gamieroval vagy éppen Falcaoval se járnál rosszul.

Urak!

A Handheld verzióval játszik valaki? :)

www.smart-bus.hu

bakkerman
amíg ittvan Henry addig nem sok szerep jut neki,na meg Pedro is elõtte van a rangsorban,szóval õ rá abszolút hosszútávon számítok

Drogba idén 30 meccsen kb 25 gólt vágott, miért kuka? Anelka sem rossz. Torres viszont sokat sérült. Vagy Drogba annyira visszaesik?
Roland10
köszi! :)

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid!