Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Roland10
mutatsz egy képet Di Mariaról?

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

bakkerman
drogba-anelka kuka,megveszed giuseppe rossit,vagy agueröt

bakkerman
az olimpikonok egyik meccsen se játszottak,így Di Maria bemutatkozására még várni kell

Torres felépült egybõl mesterhármas. Most nem tudom el adjam, vagy ne adjam. 😄 Sturridge visszajön kölcsönbõl akkor lesz egy Drogba, Torres, Anelka, Lukaku, Sturridge csatársorom, ami alapjáraton jó, így nem kell igazolnom. Viszont ha Torrest eladnám, szerintetek kit lenne érdemes hozni a helyére?
bakkerman
BL selejtezõk:
odavágó
visszavágó

zyndar
Az OFFba írtam tegnap, mert nem a múltkor össze-vissza formázta a szöveget, mondom kipróbálom ott, ezért nem engedte ide is elküldeni <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

lippet
Pont most épül fel a 3 hetes kihagyasát követõen, de hogy "hol kopogjam le" annyira nem sérülékeny nálam:

11.02.22. - arcsérülés, 5 nap
11.04.20. - combhúzódás, 5 nap
11.06.27. - megfázás, 1 nap
11.10.11. - ágyékhúzódás, 3 hét

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ja, és a Manchester City 106M€-t költött ebben a szezonban... Csak télen 30-at...
Nálad Torres nem szokott sokszor lesérülni? Ugye rögtön karrier elején sérült volt, utána megint kidõlt pár hétre, meg most megint lesérült. Amúgy ha játszik, akkor jó teljesítményt nyújt, de gondolkozom az eladáson nyáron. Most lett vége a téli átigazolási idõszaknak, leigazoltam Gervinhot 18 milla €-ért. További nagy volumenû átigazolások a világban:
Mirko Vucinic AS Roma->Marseille 19,75M€
Bryan Ruiz FC Twente->Arsenal 19,5M€
Claudio Marchisio Juventus->Manchester United 19M€
Eljero Elia Hamburg SV->Manchester City 17M€
Nuri Sahin Dortmund-Manchester City 16,25M€

Ezek a komolyabb igazolások, továbbá érdekesség, hogy Dzsudzsákot leigazolta a Sunderland 12M€-ért, évi 3M€-s fizuval, egybõl lesérült nekik 3 hétre.
Roland10
Én nem akarok addig elkezdeni egy újat, amíg ma be nem fejezõdik az átigazolási idõszak! 😊

lippet
Közben haladgatok a Chelsea-vel, év végén megint beszámoló, de ezt muszáj megosztanom. Álmomban sem gondoltam volna ekkora arányú gyõzelmet. 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ott valamit elrontottál akkor
abletonext
nagyon nagy grat 😊

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Na, ma 7 újabb meccset játszottam, ezek közé sajnos becsúszott egy vereség és egy X, de mindent egybevetve sokkal stabilabb lett a hátsó alakzatom, mert az elmúlt 7 meccsen 2 gólt kaptam. Qu Bo, mint kiderült sajnos az egyetlen normális csatárom, ezért egy kapus mellett egy csatárt is igyekszek szerezni a nyáron, azt a Brezevic nevû horvát bal****t pedig elzavarni a rákba. A X és a L abban a 3 hétben csúszott be amikor Kubu játékképtelen volt.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Roland10
nálatok is kifagy a játék meccs elött, hogyha felvan rakva a magyarítás viszont új adatbázis raktatok fel, nem a magyar.xml fájlt?? :/

Roland10
Háát az 😄 huu de meglepõdtem amikor elõször ránéztem a képre úgy olvastam, hogy Chelsea - Chanba 😄

Asszem kezdek egyet az Arsenallal a legújabb adatbázissal, avagy hogyan építsünk 0-ról csapatot

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Köcce😊
lippet
Grat, minden elismereséme! 😊

Roland10
Mutatsz képet Di Mariaról?? 😊 kiváncsi vagyok Fm 09 be milyen! 😄

Nekem már a 3.évbe újat épített..
Sztetek hányadik évben van esélyem meggyõzni Abramovicot, hogy építsünk egy új stadiont?
bakkerman
érkezett Javi Martinez és Di Maria,elõbbi 15 misi 2 éves részletre(a 09-ben ennyit enged),az argentín pedig 9,5-ért 2 évre részletre

Mor3llo
Hu, hát az hazai 2-1 odavágó után azt éreztem, hogy nehéz lesz ez a meccs...ehhez képest:/
Így elsõ ManCitynél töltött évemben BL döntõt játszhatok😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nyilván szereted a csapatot, így hajrá! 😊
De szerintem a legnagyobbakkal nem nagy élvezet játszani. Laposra versz mindenkit, megszerzel minden trófeát 1-2 éven belül, aztán nincs hova fejlõdni, egyik szezon olyan lesz, mint a másik...
bakkerman
kezdek egyet a Barca-val az FM2009-ben 😊 ugye Guardiola 2008 nyarán vette át a morálisan padlón levõ csapatot,én megpróbálom az õ sikereit lemásolni 😊

Sajna mivel megjött az új videokarim, mostanában inkább Witcher2-zök... De eljön az idõ, mikor visszatér a 'löki brigád és tovább menetel! 😊
Kösz-kösz 😊
Mor3llo
Hûha, gratula 😄 Davenek is!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Köcce, Dave nevében is
Huni92
csak úgy jött le nekem elsõre, hogy gondod van a szélsõkkel 😄

btw úgy látom, lesz amit visszaolvassak 😄

Mert ilyen a taktikám 😊 Netrõl szedtem le, de sokat finomítottam, gyakran játékosokhoz is állítgatom, és csináltam még belõle 2 verziót, mert az alap az elég támadó. Tehát mihelyst jöttek a nemzetközi csapatok, csináltam egy kontrásat meg egy bunkerfocisat is. A bunker, mint az utolsó szezonból látszik, igen jól mûködik a "nagy külföldiek" ellen, nem mellesleg fél órát vagy többet is ki lehet vele bekkelni meccs végén, ha úgy alakulna, hogy nyerésre állok bárki ellen - nem szép játékkal, de hatékonnyal 😛 Az alap felállás mindháromnál ugyanaz: 4-1-2-3, egy védekezõ középpályással, két középsõ középpályással és három csatárral. Azt kell mondjam, elég jól bevált.
mindkettõtöknek respekt és gratula! <#worship>
Értem én, és kösz a gratot 😊
Mellesleg Dave kolléga pont 2035-ben nyerte meg az EL-t, de nem csak magyar játékosokkal, és tudtommal szélsõket is használ. Ugye én ehhez képest egy harmadosztálybeli Tiszalökkel vágtam neki, szélsõk kilõve, nem-magyarok kilõve, szóval fel kell kötnöm a felkötnivalót, de majd meglátjuk.
Huni92
miért játszol szélsõk nélkül? 😊

zorrobomber
értem, nem kötekedésbõl kérdeztem, én sose alkalmazok ilyen megkötéseket

Az utolsó linknél láthatod, hogy sikerült bejutnom a BL csoportkörbe. Azt is írtam, hogy külhoni magyarokat is igazolhatok (magyar vagy magyar eredetû nevûeket legalábbis, azaz Istvan Kocsis, ékezet nélkül még jöhet, Ian Szabo már nem, vagy legalábbis elég necces). A "csak magyarokat" szisztémát pedig kb. 3 éve alkalmazom, ezért van pár külföldi játékos még a csapatban, pl. Mohamed, Knezovic stb., de 5 éven belül ezek kihalnak és garantáltan full magyar lesz a csapat 😊 A figyelõkkel is csak a környezõ országokat sasolom, magyar nemzetiségûekre vadászva. Ja, és stábtag nálam lehet külföldi is, úgysem értük szurkol a jónép 😊
Láma!
akkor hasonlo idöszakban kerültél oda mint én...

nálam Ibra hisztis volt, eladtam, Robinhoval együtt... de Pato egy isten...

myl0
A nyáron eligazoltam a Milanhoz. A tavalyi csalódást jelentõ 12. hely a Serie A-ban, nem vetett túl jó fényt az elõdömre. Viszont az Olasz Kupát behúzták, így az Európa ligában elindulhat a csapat. Igazolni még van 51M font. Egyelõre megállapítható h az egyesület a nyugdíjasok gyülekezetére hasonlít. Nesta, Gattuso, Flamini, Oddo, Seedorf, Jankulovksi stb. mind elmúlatak 31 évesek. Mindenesetre a Pato, Robinho, Ibra 3mastól sokat várok idén. Rendet rakok aztán jeletkezek 😄

zorrobomber
Ha csak magyarokat igazolsz mit keres nálad Mohamed, meg a szlovák Magyar gyerek? Amúgy grat és kitartást, egy Bl csoportkör és sínen leszel(egy darabig) 😊

Üdv Mindenkinek!

Eddig az Index topikjába írtam, most már valszeg figyelgetem ezt is 😊

Egyelõre az eddigi karrieremet linkelgetném be a Tiszalökkel (FM2011). Kicsit hosszú lenne bekopizni, úgyhogy inkább spórolok a hellyel. Végsõ (?) célom 2035-ig BL-t nyerni, csak magyar játékosokkal (akár "külföldi" magyarokkal is, pl. erdélyi, szlovákiai magyarok stb.), ráadásul szélsõk nélküli taktikával. Szóval jó magasra raktam azt a bizonyos lécet 😊

2010/11. - 2018/19. szezon
2019/2020. szezon és 2020/21. eleje
2020/21. szezon
2021/22. szezon
2022/23. szezon

Hajrá Tiszalök!

Jelenleg ezek a meccsek mentek le. 9 meccses gyõzelmi széria a bajnokságban. Vezetem a tabellát 28 ponttal, utánam jön a Blackburn és az Arsenal 21-21 ponttal 4. a Pool 18-al viszont 1 meccsel kevesebbet játszottak. BL csoportot is vezetem 3 forduló után, igaz holtversenyben a Marseillel 7-7 ponttal viszont jobb a gólkülönbségem.
a Bayern utáni vereség után kikaptunk a Fürth ellen is 2-1-re... ez még a tegnapi nap folyamán történt.

Ma eddig 2 meccset játszottam le, a Düsseldorf elleni kupameccs volt az egyik, ahol meggyõzõ játékkal 3-0-ra nyertünk, így bemasíroztunk a 8 közé!!:-) és kit kaptunk ellenfélnek?? FC Bayern... :-)
Aztán jöhetett a 2. helyen álló Dortmund, mi a 17. kiesõ helyen voltunk.
Nagyon jól mûködött a bekkelés, igazából semmi másra nem játszathattam a csapatot, csak erre és most is jött a 91. perc . . .

Dortmund - 1860 München 0-1 😄 😄
G: Schindler
NYERTÜNK!!!!!! 😄 na erre nem számítottam! 😄még van esély bentmaradni! 😄 nem adjuk fel! 😄 végre én lõttem gólt a hosszabbításban nem a gép...halleluja!!! :-)

*játékosuk
Szinte mindegyik játékosunk 9 feletti átlagot nyomott, páran voltak 8.9, meg a cserék 7 körül.
8-0-ra verték ki a Blackpool-t. Szombati meccs volt am. 😄
akvik
sztem hétfõi meccs volt😄 mu kiütötte az ellent tuti.

Láma!
mindenki más MU-s?😄 mit nyomott az MU a héten 18-0t?😄